JAG HÅLLER INTE PÅ O BYGGA EN BOMB..JAG LÅVAR...

.... Det är väl ingen på fullaste allvar som trodde att jag sitter här o surfar runt på diverse hemsidor o lär mig hur man bygger en bomb ? Nej, det trodde jag väl inte heller. Ni är för smarta för det.
 Men jag är faktiskt jävligt förbannad på dessa säljare från denna företag. Och nej, det går inte o skylla på cheferna eller att det är deras jobb och de måste bete sig så där.
 Att man ringer en gång är att sköta sitt jobb. Att ringa och inte kunna respektera  ett nej är däremot inte OK. Säljarna från denna företag blir irriterade o arga när man inte vill ``köpa``deras vara. De försöker o dummförklara en och skrattar ``hahah vad är du för någon som inte vill ringa billigare..spara pengar etc``..
  När man gång på gång säger nej blir de ännu otrevligare.
Man har väl rätt o inte köpa allt skit alla telefonsäljare vill få oss köpa ? Jag är mycket snäll av mig och säger trevligt att jag är inte intresserad, men till slut är det enda sättet o avsluta samtalet att lägga på lyren. Men vad händer då tror ni ? Ja då ringer de igen o igen o igen...
 Att be de o ta bort ens telefonnummer från sina listor fungerar så där ska ni veta. Med tele 2 fick vi strida i 3 månader. De ringde en dag tre gånger. De ringde klockan halv tio på kvällen och vi ba o ba o ba och till slut fick vi skriftligt att de inte ska ringa mera. Ja vad hände då tror ni ? Ja de gav uppgifterna till en ny callcenter(heter det så ?) och hela helvetet började om.
 Ett tag var det telia, tele 2 och com hem som rinde hela tiden.dag in odag ut. Inte ens i helgerna fick man lugn o ro. Det var minst 3 samtal varje dag. Vissa dagar dubbelt så många. Eftersom min man står för alla abonnemangen så ville de inte prata med mig inte och inte trodde de på mig när jag sa att vi är inte intresserad av erbjudanden.  Eftersom mannen  jobbar på dagarna ringde de både på dagtid o kvällstid. Trots att han sa på kvällen att han inte är intresserad ringde de nästa dag på dagtid igen. Till slut kändes det nästan som att det är lättast o ta deras erbjudanden för att bli av med de. Fast jag vet ju bättre. De slutar ju inte ringa då heller för då ringer de för att berätta om ÄNNU bättre erbjudaden..
 När ska det ta slut ? Vad ska man göra för att bli av med de ?
Att olika företag ringer o berättar om deras erbjudande tycker jag är väl OK..en gång..två gånger men inte 50 gånger. Vi är med i NIX, men företagen säljer väl information hit o dit så man kommer egentligen inte undan.
 Men att säljarna blir så otrevliga när man inte vill köpa deras produkter är inte  OK. Bara för att man inte vill köpa allt betyder inte att man förtjänar o bli dumförklarad, hånad o skrattad åt. Då säger jag faktiskt i från..eller ja jag lägger på lyren till slut för att de verkar inte förstå ett vanligt NEJ och jag vill inte sänka mig på deras nivå och använda fyla ord...
camilla

Ja nu fårstår jag vad du menar och jag håller verkligen med dig. Ber som ursäkt om min tidigare kommentar lät lite hård. Tycker väldigt mycket om din blogg för övrigt :)