KAOS I MUPPFAMILEN OCH 50 ÅRS KALAS

    Det har varit riktig kaos i muppfamiljen de två senaste dagarna. I stort sett har vi sprungit runt här som huvudlösa kycklingar och inget vettigt har blivit gjort.
 På fredag spenderade vi första delen av dagen för att hitta mannens hjärnceller så vi kunde betala vår fönster som ska sättas dit nästa vecka. Sen var det shopping för hela slanten och lunch på china restoarangen med småttingarna.





  Väl hemma igen fick mannen klippa gräset och vi lossas o hjälpas åt. På kvällen hade vi tänkt o titta på filmer som vi hade köpt under dagen, men jag var så trött så jag somnade redan vid nio tiden.
 Lördagsmorgon började klockan fem när Tessy hade bestämt att nu var det morgon. Klockan halv sex satt HELA muppfmiljen och åt frukost. Vissa är inte helt normala där uppe och våran familj är en av de..
 På kvällen var vi bjudna på 50 års kalas och jag hade ingen ork alls o åka, men en sådan kalas kan man ju inte missa. Så efter frukosten somnade jag på soffan och vilade en halvtimme. Sen blev det en liten loppisrunda och snabbt hem igen för att baka två persiko paer till kalaset. Hade även tänkt o baka en stor bakelse formad som 50(kringel på estniska. nästan som kanellängs fast annan fyllning), men jag var så långsam och tidsoptimist som jag är så jag han bara färdigt deget och inte baka den. Satt deget i kylskåpet och hade tänkt o baka det efter kalaset , men så blev det ju inte så klart. Vilket resulterade att deget hade exploderat i hela kylskåpet och var ju alldeles över jäst.
 Men persiko pajerna han jag färdigt och vi han i tid till festen. Alltid något.
 Jag är ju som jag är (hemskt blyg av mig o gillar inte alls massa okända folk runt omkring mig) så att åka på såna kalas är lite halvjobbigt. I ena sidan har man ju jätte roligt med kalas och god mat, men så snart folk ska komma o prata med mig blir jag knallröd i ansiktet och svetten rinner. Och det hjälper ju inte att man är höggravid för alla vill ju komma o fråga hur mycket tid det är kvar och hur det går samt klappa på magen. Jag förstår ju att folk vill bara vara vänliga men jag tycker att det är så himla jobbigt. Har alltid gort det. Därför blev jag inte lärare som jag hade tänkt när jag var ``liten``. Jag skulle alldrig klarat av o stå framför klassen.
  Barnen hade extremt roligt på festen. Men de blev ju trötta efter 4 timmar, griniga och över busiga. När folk började hålla tal och mina barn ville bara springa runt kände jag att det var dags o åka hem. Man får ju ha respekt för födelsedags barnet så att han kan höra vad folk säger.
  Vi han inte ens sätta barnen i bilen så sov de redan. Fick bära de in i sina sängar direkt och de var döda tills klockan sju på morgonen. Även jag somnade direkt efter ännu en toa besök. Jag försökte verkligen inte dricka på kalaset och drack bara ett glas cola och halv kopp kaffe under hela kvällen , men ändå fick jag springa på toa  8-9 gånger. Trappa upp o trappa ner till toa om o om igen. Jag förstår inte varför man måste kissa så i hellsike ofta när man är gravid.
 I dag känns det i bäckenet att man höll på med massa i går. Helst skulle jag bara ligga i sängen, men det får man inte. Vi ska åka och köpa saker till hemmet har mannen bestämt. Tydligen kan dammrottorna börja lukta illa om de inte blir dammsugade i dag ....

_______________________________________

Stort tack att vi blev bjudna på fina kalaset och hoppas att ni hade trevligt tills morgonen..

TESSY KALASFIN



JESSICA





CARMEN LY
(Ser ni vilka lokaler de hade. Så avundsjuk. Vilka väggar och högt i tak. Så avundsjuk)



Carmen Ly fotade en elefant



Barnen stog för oönskade underhållningen..



 I dag är det 8 dagar tills Sesam ska komma. Ni behöver inte oroa er om jag inte bloggar någon dag. Vi är inte på BB. Ska vi åka in så låvar jag o skriva här och jag kommer ju hem redan efter 6 timmar(om allt går som det ska ) så ni får se en bild på världens vackraste(så klart) bebis.
 Nu får ag klä mig för mannen står i hallen och morrar..
Thakock

Trevligt med kalas. men tradigt du inte känner dej hemma. Du får öva på det. Bara att föra väsen för sig ;D



Ihhh, snart kommer lilla bebben! =D

Natti

oj oj bara 8 dagar kvar :)