MORR

  Vaknade i morse med sådana bäcken smärtor så jag ville bara dö. Det skulle nog göra mindre ont o slå huvudet mot en tegel väg om o om igen än vad det gör i mina fogar just nu.
 Trodde i natt att jag hade sovit med öppen mun o dregglat i sängen(våre ju inte första gången precis), men istället hade min högra bröst börjat läcka råmjölk(nu är några äcklade, men så är det o vara gravid). Det brykar börja lite smått för mig några veckor innan förlossningen. Men det är ju inget jämför vad som komma skall när den riktiga mjölken kommer. Då blir det en riktig mjölk vulkan..
 Förresten har ni varit ute i dag ? Det har jag. Det är riktig höst där ute. Usch o MORR. Vill inte alls ha höst.
  Nu börjar allt det där med vantar, mössor o overaller. Snart kommer alla ungarna se ut som mini michelingubbar med röda näsor. Det är så mycket enklare på sommaren. Ta bara på en liten klänning och man är klar för att gå ut. På vinter  tar det minst en halvtimme o ta på all skydds utrustning..
  Nu måste jag göra något vettigt och inte sitta här o klaga hela dagen. Vad sägs om att äta litre choklad o bläddra i inredningstidningar ?
 
 

Natti

de låter som en gudomlig idé ;) själv ska jag snart ut i höstkylan, so tur är har den inte slagit så hårt här ännu ..

Thakock

Verkligen jobbigt med all höst skit.....Sååå jäkla tråkigt. =/