PLÅGA

Vad kan vara roligare än huvudvärk ? Tandvärk så klart....
 Så fick man tandvärk när man redan hade huvudvärk som höll på o ta dö på en. Plågades hela natten och fick inte sova mycket.
 Fick tack o låv akut tandläkar tid i dag så nu är man smärtfri. Men det blir ännu roligare snart . Jag ska tillbaka för tanden behövs rotfyllas. Vad skoj. Vad ska jag annars göra med alla mina mammapengar...Stackars tandläkare måste ju få leva också. Jag vill ju inte att han ska svälta i hjäl....
 Förresten vad kostar en rotfyllning ? 3000 ? 5000 ??? Man vill ju veta lite i förväg. Räcker det att jag säljer ena lungan eller måste jag sälja båda ???
tea

Brukar smygläsa här men nu måste jag nog ge mig tillkänna, min rotfyllning kosta tillslut när den var klar 10.000 men beror på hur mycket bedövning man tar.

Med avtal betalar man det månadsvis o det kan skilja mellan privat och icke privat tandläkare

Thakock

Aj aj....Det låter inte alls bra. Då är det bara förlossning också så har du haft allt ;D

sv till Tea

sv. Oj oj det där lär dyrt. Hoppas att det inte blir lika dyrt för min del annars får jag nog tra ut tanden för några 10 000 på en gång har jag inte o betala ut.

Hos Thea tandläkare här finns inte den där systemet att man betalar varje månad. Tro mig jag försökte o få det, men de sysslar inte med sånt fick man höra. De har inte heller någon faktura systen så man måste alltid betala allt på en gång med kontanter eller bankkort.

tea

Men går till folktandvården har du rätt att skriva avtal och då betalar du den per mån som minskar vart efter så när allt är klart och man har betalt det tandl gjort så betalar man typ 50kr/mån även om man inte har nåt fel.

Min tandläkare rekomenderar sina patienter avtal och jag bbor i Örebro så kan inte skilja så mycket tycker jag.



Hoppas det ordnar sig och lycka till med allt som ligger framöver

sv. till Tea

sv. Tack för ditt svar. Ska kolla upp det. Ville ju gå till folktandvården först, men när vi försökte skaffa tandläkare här i Kumla så hade de inga tider hos folktandvården alls. Man hade ett års väntetid bara för att få en tid till tandhygienist och tandläkare kunde de inte ens låva då. Så därför blev det Thea då och sen har man ju bara fortsatt o gå där.