EFTER 4 SAMTAL..

    Efter 4 telefonsamtal har vi fått ett positivt besked. Operationen blir av imorgon. Dock fick vi inte komma på samtal i dag och inte heller ligga över på avdelningen i morgon för barnavdelningen tar inte emot oss för smittorisken är stor. Tydligen får man inte ligga över på sjukhus om man har vattkoppor i hushållet. Låter ju lite konstigt tycker jag. Tänk om MANNEN skulle få hjärtinfark så ringer man efter ambulansen o de säger att tyvär kan du inte ligga kvar i avdelningen för din dotter har vattkoppor.
Ja, ja. Operationen blir av i alla fall och det är ju det som är viktigast. Vi ska vara där klockan sju på morgonen i morgon och vi ska gå hem så snart de är klara och en läkare har inspekterat honom. Käns lite osäkert tycker jag, men läkaren sa att det blir bra så och jag får väl lita på hennes kompetens. Det är ju inte någon stor operation påpekade hon flera gånger. Inte för henne kanske, men för mig är det JÄTTE stort.
 Så imorgon blir det klipp klipp o Lillemannen blir en tå fattigare...Det kommer säkert gå bra. Hoppas att läkaren kommer vara utvilad så tidigt på morgonen och att hon inte klipper bort fel delar av Lillemannens kropp...
Diana

Du ska se att det går toppen, men det är klart att man är nervös! Om man kommer in med nåt akut så tar de givetvis emot en, även om man så är pestdrabbad, det är bara det att man får ligga i isolering.