VECKA 33

Livet just nu / Permalink / 0
   Oj var det vecka 33 redan? Mindre än 20 veckor till jul(kan knapt vänta på snönn. LITE ironi där dock), mindre än 2 veckor till operationen(Jag kommer o få nervös sammanbrott. Skönt att psykvården finns i samma hus) och mindre än 1 vecka till kvartersloppiset(miney, money, money).
 
Den här veckan är det mycket o göra. Kommer o bli som en hamster som springer runt runt i sin lilla hjul..
MÅNDAG. Lillemannen fyllde 10 månader. Vi firade honom med lite glass och presenter. Packade de sista av för små kläderna från hans rum. Liten påminnelse till mig själv: Sluta mata honom. Kommer o spara mycket pengar på klädkontot.
TISDAG. Jag ska packa saker till loppiset. Eller ja de ska jag  göra varje dag den här veckan, men i dag ska jag packa extra mycket. Kryssa loppisarna på kartorna, femte gången. Men man ska nog lyckas någon gång till slut. Jag har ju bara bott här i 8 år. Kan man verkligen begära vad gatan man har tagit bussen i 555 gånger heter ? Jag är ju trots allt blond.
ONSDAG: SKRIVA.SKRIVA O SKRIVA ÄNNU MERA LAPPAR. Allt som ska sättas upp här o där på loppiset. Mannen ska till hjärtläkaren. Den där årliga  läkarbesöket som kan sluta lite hur som helst. Läkaren kan vara snäll o ge ännu mera ``lördagsgodis`´ eller så kan han ta bort några. Ja ``lördagsgodis ``är de ju egentligen inte om man tänker på att han har hela 11 stycken o knapra på varje dag, men så är det ju med vuxna de håller godisarna för sig själva o äter de i smyg varje dag.
TORSDAG: Hemlig uppdrag.
FREDAG: Storhandlande. Det ska släpas hem 20 + kilo mjöl o allt annat till storbakning.
LÖRDAG: En av årets bästa dagar. Storloppis i Rynninge. Jessica ska på barnkalas. Ja IGEN. Hon börjar bli en riktig partypingla. Vi ska släpa på de sista kartongerna för loppiset och jag ska börja baka .
SÖNDAG: Den årliga Kvartersoppiset är här och jag ska bli milJonär. OK jag ska i alla fall sälja för en tusenlapp. Minst.
Det ska bli en rolig vecka...
 
HEJ HOPP VECKA 33
 
 
 
 
 
Till top