NU ÄR JAG MED EN MODERN KVINNA

MANNEN ville vist inte vara gift med en medeltids kvinna längre så han gick o köpte en sådan till mig..
 
 
Jag brur mig inte ett dugg vad jag har för telefon. Jag gillar inte ens prata i telefon , men MANNEN är övertygar att om jag har en telefon jag kan blogga med kommer jag ha med den överalt och då finns det kanske chans att han kan få tag på mig när jag dräller runt i Marieberg eller någon annan stans. Han har ju en poäng där, men ändå. Lite onödigt tycker jag.
 Men jag förstår ju att han inte kunde låta bli när det var en ganska så bra erbjudande. De säljer på 3 telefoner som kunder har köpt på deras nätbutik, men har sen utnyttjat sin ågnerrätt o skickat tillbaka de. De är alltså nya, med inte plomberade( eller vad det nu hette). Man betalar 99 kronor i månaden hela den här året o sen 199 från januari(man har totalt 24 månaders abonemang). Sen ingår det 3000 gratis sms varje månad(inte att jag kan sms eller kommer o göra det, men vem vet. Jag kanske lär mig) och man får även ringa för 100 kronor i månaden.  Bättre erbjudande än så kommer man väl knappast få.
 Det finns bara ett litet problem. Jag är ju helt handikappad när det gäller elektronik. Jag klarar nog av o ringa med den, men där går nog gränsen. SMSa är för avancerad och alla dessa Appar o vad de heter. Vad är det liksom ? Hjäääälp...
 Jag får väl gå en sådan LÄR KÄNNA DIN IPHONE kurs på Medborgarskolan. Det kommer bli JAG o 20 pensionärer..
Gun

Jag tror du kommer älska den när du lärt dig, så som jag gör med min Samsung. :)

Diana

Det kommer gå bra, jag älskar min iPhone!

Natti

de är väldigt användarvänliga, kan minm far kan du ;)

Anonym

låter som jättebra erbjudande, får man fråga vilken 3 butik du köpt den från, undrar om det gäller alla butiker

Svar: sv. Köpte i Marieberg butiken. Vet ej om det är i alla 3 butiker. Säljaren förklarade att de som köper på nätet har ångerrätt och vissa ångrar helt enkelt sitt köp ibland o skickar tillbaka och det är just dessa telefoner de säljer med såna extra bra erbjudander.
mamma Kadri