NU KOMMER JAG HA SUPERSYGGA BRÖST

    Nej, jag dog inte i går hos doctor mannen. Det gick bara inte blogga  i går kväll. IGEN. Men blogg.se håller på o försöka lösa sina problem. Eller så de skrev till mig när jag frågade i alla fall.
Hur som helst så var doctor mannen i själva verket en kvinlig sköterska. Hon trog ut stygnet o klipte o satt på en mirakel plåster. Det tog max 2 minuter för priset av 80 kronor. Snacka om bra timmpenning. För sig erbjöd ju mannen min i helgen att ta ut stygenet själv, det blev en inte så vänlig NEJ dock.
 Sköterskan sa att jag inte fick duscha i 24 timmar och skulle ha på den där magiska plåstret i 5-6 månader vilket mannen tyckte var löjligt för han har tydligen inte ens haft plåster på såret efter hjärtoperationen.  Han fattar inte varför det ska vara så noga med min lilla sår. Och ? Det är bara för honom o inse att jag är tydligen mer värdefull än han.  Sjukvården kanske inser att Sverige kan inte klara sig utan mig..
Och förresten det var inga maskar i såret. Vilken tyr va ? För sig tittade jag inte hur såret såg ut, men jag gissar att sköterskan hade börjat skrika om en mask hade stirrat på henne o sagt HEJ.. Ja, självklart kan mina maskar prata .  Vad trodde ni ?
 Hur som helst så skulle jag köpa den där magiska plåstret som heter Mepitac på Apoteket och den kostade mer än en plåster skulle kosta tycker jag. Men den ska man ha på 5-6 månader för ärret skulle bli snygt. Mannen tyckte självklart att det spelar ju ingen roll för jag är ju gift men hej. Vem vill inte ha snygga bröst ? Eller ett snygt bröst i det här fallet.  Om det här funkar får vi se..Spänningen är olidig...
  
 
 
Natti

Om de är de plåstret jag fick efter min operation i nacken så går de att återanvända, bara skölja av o sätta på igen :)