JAG BORDE HA STANNAT INNE...

  Jag borde ha lyssnat på mig själv i går och stannat hemma i dag och lindrat mig själv i bubbelplast. Jag borde ha legat helt stilla så hade inget kunnat gå fel.  Men nej då. Jag var tvungen o sälja på loppis. Hur kunde jag komma på en sådan i dee ? Och för att sälja på loppis måste man ju lasta bilen full med prylar. Så det skulle jag göra i morse klockan sju. Men så snart jag öppnade ytterdörren och tog två steg halkade jag o ramlade omkull. Landade på vänstra sidan och slog handen så hårt mot isen så det lät som alla ben i hela handen gick sönder. Jag bara skrek till. Trevligt för grannar o höra någon skrika tidigt på morgonen.
Gud vad ont det gjorde o halka så. Handleden värker fortfarande och höften gör lika ont nu som när jag hade värsta foglossningen under graviditeten.
Sen när  jag skulle göra kaffe  ställde jag min favoritmugg bredvid kaffemaskinen och självklart lyckades jag gå emot den och ja..det slutade så här...
 
 
 
Om all denna otur vi har haft senaste veckan betyder att året 2013 närmar sig och 13 betyder ju otur så kan jag bara tänka med skräck vilket år vi kommer o få nästa år. Får nog trippel försäkra både barnen, mig själv o huset.
 Och ja, jag nästan glömde. Lillemannen har också blivit förkyld nu. Så alla manliga varelser i vår familj, lossas sonen, MANNEN och Lillemannen,är nu förkylda. ...
Män verkar vara en mycket klen ras...
 
Natti

Nej nej 2013 är tvärtom för er, eftersom ni har så mycket otur nu kommer nu ha massa tur nästa år :)