ZINK KÄRLEK

  Jag har börjat gilla zink i inredning den senaste tiden. Vet inte varför. Det bara kom plötsligt. Har haft någon enstaka ljuslykta föryt eller någon liten zinkkryka, men inte mycket mer än så. Men nu så har jag slagit till stort och fyllt huset med massa zink kärlek.
På det stora Outlet rean som jag har besökt flera gånger om har jag fyndat en hel del fina inredningsdetljer i zink. Det är lätt o älska något man kan få för billig peng. Nästan så att man kan säga att man har fått sakerna gratis.
 Som denna lantliga zinkskåp med nätdörrar. Den blev jag storförälskad i och köpte den utan o tveka, men det tog ett tag innan vi hittade plats för den. Den hänger nu på väggen bredvid min nya favoritskylt.
 Skåpet kostade från början 429 kr vilket redan var billigt på tanke att samma skåp kostar 1195 kronor på Iron House HÄR. Men jag gav ju inga 400 kr för den. Nej, nej. Det var ju 70 % på allt så skåpet gick på 129 kronor. 129 !!!! Vilket fynd.
 
 
Denna fina skylt var en loppisfynd för 40 kr. Ligger nu ovanför den fina zinkskåpet. De två passar fint i hop.
 
 
Zinklyktan är också fyndat från Outletbutikens utförsäljning. Kostade bara 24 kronor. Den är större i verkligheten och kan även hängas upp på väggen. Har inte riktigt bestämt mig än var vi ska ha den. Funderar på sovrummet eller köket. Vi får se..
 
 
Dessa fina zink hjärtan var en superfynd. 14:90 för alla 5 ihop. Fint o plantera blommor i, ha småkakor i eller något annat smått o gott. Också köpt från Outletbutiken när de hade 90 % på alla julsaker.
 
 
Så vad säger ni ? Är jag världs bäst på att fynda ?? Bättre priser än så kan man knappast önska, men det är ju så klart inte det enda jag har köpt från den stora rean. Jag har köpt massor både till mig själv och till min mamma. Får se om jag hinner o lägga upp några inlägg lite senare.
 
 
Monica

Gud vilka fina fynd! Nu är jag avundsjuk.....