JESSICAS DAG

Jessicas riktiga födelsedag var ju på söndag den 25. Hon är nämligen född på våffeldagen. Hon skulle ha kommit på Påskdagen, men bestämde o komma 3 veckor tidigare. Hon var nog sygen på våfflor helt enkelt.
 På lördag hade vi ju kalas för henne, men på söndag firade vi henne med vår egen lilla familj. Vår lossas son hade redan kommit på fredagen o kompisen Jennie sov över. Så på morgonen var det dags o öppna presenterna från oss o sen fick hon göra hela dagen vad HON ville...

ÄR DE MINA ???



TITTA MAMMA EN ASKKUNGEN KLÄNNING..
Mannen suckar bredvid mig : En till klänning.



JIPIIIIIII EN SEAN BANAN SKIVA..ÄR FÖRSTA BANAN MED ??



EN PRINSESSA HANDDUK..



....JAG ÄLSKAR DEN..DEN ÄR BARA MIN MIN MIN..



..INGEN FÅR RÖRA DEN !!!!!!
(Jag blev nog lite rädd där. Vågar definitivt inte röra den nu)



MAMMA EN PRINSESSA BOK..



..TITTA MASSA BÖCKER INUTI...



VAD ÄR DET DÄR ??



EN PRINSESS SÄNG !!!



När alla paketen var öppnade spelades det Sean Banan i högsta volym i minst 3 timmar i streck...



Natti

vilka fina preseter hon fick :)



sv: Jag förstår vad du menar och håller med dig. Varför barn ska ha avancerade telefoner kan jag inte förstå, ännu mindre föräldrar som tillåtet, tycker inte barn ska ha sådant. Min 6 åriga systerson har önskat sig en iphone till hösten då han börjar skolan, något som inte stämmer där. Som tur kommer hans föräldrar aldrig köpa en till honom. Absolut är barn viktigast, förstår inte heller de som väljer sociala medier framför umgänge framför barnen, men det kan vara så att barnen också väljer datorn framför föräldrarna vilket är tråkigt. Vet en del föräldrar som loggar in på sociala medier och pratar med sina vänner då barnen sover, för annars hinner de inte prata med sina vänner, de kan jag förstå. Inte ens jag svarar på alla kommentarer, och jag har alldeles för mycket tid över nu som sjukskriven. Men där handlar det mer för mig om att inte låsa mig i bloggandet och alla sociala medier utan roa mig med annat.

Thakock

Hahah vad fina grejer!



Och vilken bra musik ;D