OTUR

  Snacka om otur i dag. Redan på tisdag hade vi bokat en stor släpkärra för i dag för att hämta ett skåp.Men när vi då ringde i morse för vägbeskrivning var skåpet såld till någon annan trots att det var redan såld till oss på måndag. Så förbannad jag blev, men man slapp  i alla fall betala för kärran. Tjejerna på Shell är riktigt snälla.
 Då kom jag på en lysande i de att åka på auktion i Askersund med vår egna lilla kärra. Väl där sa jag till mannen o bjuda på ett skåp som han snällt gjorde så klart, men han  hade inte förstått riktigt vilket skåp han bjöd på. Självklart fick denna skåp inte plats i våran kärra. Så tillbaka till Kumla o lämna vår kärra där. Hyra en ny o större kärra på Shell . Åka tillbaka  till Askersund o lasta skåpet. Äta mycket sen lunch i bilen. Sen hem o lasta av skåpet. Lämna den hyrda kärran o haka på vår egen. Handla mat. Äntligen efter 5 timmar hemma igen.
 Ja, vad säger man? I bland  ska man ha OTYR också...
Annika - drömmen om 11 barn

Dagens bloggtips är uppe på bloggen. KOlla om det blev nu, om inte så hoppas jag förstås att du anmäler dig (i samma inlägg) till morgondagens tips! 2000 unika hungriga läsare väntar givetvis på ett nytt tips! ;)