RABATTKOD TILL PARTYTAJM

    Det är inte ofta jag får erbjuda mina läsare lite rabatter för jag är ingen storbloggare, men får jag chansen så gör jag det så klart mer än gärna. O inte minst när det är något så bra som kalasgrejer från Partytajm.se .
 Jag älskar o fixa barnkalas, men det är nog ingen som har missat det.  Jag beställer ofta mina saker från just Partytajm. Anledningen till detta är många. För det första har de en mycket stor urval av allt möjligt som behövs för en lyckad kalas. För det andra är kalasteman enkelt delade i olika kategorier så det är mycket lätt o hitta och sen har de alltid en reahörna och ja, jag älskar ju REA.
 Till alla de senaste kalas har jag bestält saker därifrån. Hämtade ut den senaste paketet bara några veckor sedan full med fina kalassaker. Ska nog visa de senare i dag. Det blev många fynd till alla kommande kalas.
Portot är bara 39 kronor o snabb leverans så sakerna han fram innan kalaset.
Några saker kan ni se HÄR på Jessicas Pinsesskalas, HÄR på Påskmiddag och  HÄR på Lillemannnens ett års dag.
Just nu har de hela 20 % på allt Halloween. Ska nog beställa lite till halloweenfesten.
 
Men nu har jag fått  äran o dela med mig en erbjudande till mina läsare så ni kan få hela 10 % RABATT om ni  anger koden TOURN när ni beställer saker från Partytajm.se.
Hoppas på många fina barnkalas o har ni årdnat en fin kalas till era barn dela gärna med det. Jag länkar mer än gärna till era bloggar så man kan få lite nytt inspiration till alla kommande kalas.
 
SENASTE PAKET FULL MED MASSA KALSFYND
 
Mamma Wild ❤

sv: Tack så mycket!

Thakock

Fräckt! Ska kolla sidan direkt =)

Anonym

Tack för rabattkoden!