GE BORT EN UPPLEVELSE

100 JULKLAPPSTIPS / Permalink / 0
  Vad ger man i present till någon som verkar ha precis allt. En chokladask ? En julblomma ?
Vist går det alltid o njuta av en vacker blomma och choklad är aldrig fel, men vill man ge någon något alldeles extra kan man ge bort en upplevelse. På upplevelse.com finns det många spännande, roliga o intressanta upplevelser o välja emellan.
Varför inte ge bort en liten kurs på poledance till exempel. Låter spännande ? Men vågar man ge sig in på det ? Varför inte. Det är ju rolit o testa något nytt. Kanske göra det hela till en tjejfest o testa det tillsammans ?
Om min äldsta dotter skulle få välja sulle hon definitivt vilja bli modell för en dag. Så jag kanske borde ge just denna upplevelse i julklapp till henne ? Tänk o få en makeover o bli fotad av en professionell fotograf. Det våre rena rama drömmen för henne.
Men vad jag har blivit mest nyfiken på och har nu även övertalad MANNEN o testa är fiskpedikyr. Har länge funderat på det och har nu bestämt att det ska vi testa. Pefekt liten upplevelse o få göra det tillsammans.
Det finns hundratals upplevelser o välja emellan på upplevelser.com. En chokladask blir uppäten och en brödrost kan gå sönder, men en upplevelse glömmer man aldrig. Testa något nytt eller prova något du redan har testat, men vill göra det en gång till. 
Det här borde vara årets julklapp.
 
 
 
 
 
Till top