NÄR JAG BLEV MAMMA TILL MANNEN

  Jag har 5 barn. Fyra har jag fött på den naturliga vägen och en fick jag när jag träffade MANNEN min.
Nej, han hade inga egna barn med sig, det var MANNEN själv som blev mitt femte barn. 
  ``GRATTIS Kadri du har precis blivit mamma till en 38 årig lagom hårig man `` sa de på BB när de sträckte över honom till mig.
Det kan ju låta konstigt att jag blev mamma till en man i sina bästa år,om man frågar honom själv alltså, trots att jag själv var bara 21, men vi ska inte vara så petiga här. 
 Det hela var lite snabbt påkommet. Jag visste inte ens att jag var gravid. Där var jag 21 bast och nykär och åt upp vartenda ord han sa och vi skulle ju flytta ihop o allt o vips så där så blev jag MAMMA till honom över en natt. 
Ingen varnade mig. Fanns det preventivmedel jag kunde ha använt ? 
Jag har försökt o klaga till svärmor att det är hennes fel. Men hon bara ler glatt o säger att jag får skylla mig själv. Vad kan hon mena med det ?
 Det hela var ju så lyrigt också. Jag som trodde att jag fick en man och inte alls märkte att det var ett barn , en bebis, gömd i en mans kropp. Jag har blivit lyrad. Så måste det vara. Jag har blivit grundlyrad. Det är ett bedrägeri. Var ska jag klaga ?
 I ena sekunden var jag enbarnsmor och vips så hade jag blivit tvåbarsnmor utan någon som helst förvarning. Och inte ens barnbidrag fick jag för det andra barnet. Och nu har jag hon förevigt. Han tänker inte ens flytta hemifrån när han blir vuxen för han tänker alldrig bli det.. VUXEN alltså. Jag kommer alltid o ha honom hemma.....alltid. Til döden skiljer oss åt sa de i rådhuset när vi gifte oss. Jag borde ha tänkt mer på vad dessa ord betyder innan jag sa ja. Men jag var ju så där höggravid och full av graviditetshormoner och visste inte mitt eget bästa....
 
PS Förlossningen gick bra. Tackar som frågar. Men jag ammade honom INTE trots att han säkert mer än gärna hade velat det.