SMYCKESFROSSA

  Härom veckan var vi på Marieberg o hamnade mitt på smyckesrea på både Ginatricot och Ur o Penn. Och ja, svag för smycken som jag är handlade jag smycken både till mig själv och till tjejerna. 
 Jag storälskar smycken. Köper dock aldrig smycken i riktig guld för jag tycker det är dyrt eftersom jag tröttnar snabbt och barnen gör sönder en hel del när de drar i mina halsband o ``lånar``ringar o örhängen o tappar bort de. Så jag föredrar billigare alternativ som jag dessutom tycker är oftast snyggare. Men även de billigare smycken kan vara ganska så dyra om man köper för full pris. Så jag väntar till rea och handlar sen en hel del. 
 På Ginatricot hittade jag denna paket med många armband för 15 kronor(ordinarie pris 179 kr). Den dagen vi var där hade de massor med smycken för 15 kronor så det blev en hel del handlat..
 
 
..som den här färgglada armbandet. Även den för 15 kronor..
 
 
Några veckor innan hade de också rea på Gina och då fick man fynda smycken  75 %  billigare. 
 
 
Så jag handlade dessa 4 LOVE ringar för 32,25.......
 
 
...och dessa 4 ringar för 44,75
 
 
Och all denna kom vi också hem med. 
4 stycken örhängen med djur motiv 19,75
5 par örhängen 19,75 och den andra med 5 par kostade 24,75
örhängen o halsbad (vingar) 24,75
örhängen och ringar 39,75
vita örhängen 15 kronor
Självklart var alla örhängen med i alla set, men mina små(OK jag också då) tog på de direkt så därför finns det tomma hål. Och jag måste erkänna med skam att det var inte bara de smycken vi handlade. Det var ännu mer så det kommer fler bilder senare.
 
 
 
Natti

vad fina :)