FÖRSKOLANS DAG, UTVECKLINGSSAMTAL O FILMVISNING

  Varför är det just i slutet av läsåret det är så mycket springande både på dagis o skola ? Känns som man inte gör något annat än dräller där. 
 Förra tisdagen var det förskolans dag, dagen därpå var det utvecklingssamtal för Tessy.
Nu på måndag hade Carmen Ly utvecklingssamtal. Och det gick lika bra som alltid. Hon har mycket bra kunskaper i nästan alla ämnen och läraren trodde att när hon för första gången ska få betyg nästa år så kommer det vara topp betyg i allt. De enda som kan fälla henne är att hon är lite blyg och inte vågar prata framför andra. Det har hon efter mig fast jag tycker att hon är 1000 gånger modigare än jag är. Jag i samma ålder vågade inte ens ringa på dörren hos kompisarna. Inte prata om att läsa upp en text framför klassen. Sånt vågade jag aldrig.
 I går var det Tallängen dag och i dag är det filmvisning. Carmen Ly och hennes klass gjorde en film i höstas och nu ska det visas för föräldrarana. Och i morgon då ? Ja då är det grillfest på dagis. 
Ja, som sagt en himla springande på skolan o dagis de här veckorna. Men roligt så klart för barnen o kunna visa vad de har gjort. Men jag föredrar ändå att de skulle dela lite på det roliga och inte ha allt just på de två veckorna...
 
Småttingarna förra tisdagen när det var föskolans dag. Regnade lika ycket som i dag..