PÅ HYLLAN

   Efterson jag är hemma denna fredag o Jessica leker hos en kompis, Tessy pärlar o konstigt nog sover Lillemannen känner jag mig så där ``ledig`` plötsligt. Och vad gör jag då ? Ja, jag fortsätter med min vårrensning vilket jag har tänkt o göra ordentligt o verkligen ta bort allt jag inte använder o inte tycker om längre.
 Men vissa saker kommer jag nog aldrig tröttna på. Som den här helt underbara stora plåt skylten jag fyndade på Kumla Outlet när de hade 90 % rea. Kostade bara 42 kronor. 
 
 
Eller min fina Lenin klocka som vi köpte på en marknad i Estland.
 
 
Eller en fin skulptur om mig. Inte alla som får ha en egen skulptur inte. Även denna är från outletbutiken o kostade bara 33 kronor.
MANNEN frågade om jag hade laft skylten o Bibeln på samma hylla med flit. Men nej,. Jag hade inte ens tänkt på det.  Jag vet inte vart alla mina bibel kommer i från faktiskt. De här två är kanske MANNENS för de är på svenska ? En bibel jag har har jag i alla fall köpt från en hemlös som ville ha pengar till mat o insisterade att jag skulle ta emot bibeln och så har den följt med mig i alla dessa år. Jag har nog en 10 bibel vilket är ju enormt konstigt för jag är inte troende för fem öre.