OM DET MED GRILLAR

Livet just nu / Permalink / 3
     Grillsäsongen är snart här och butikerna har börjar fylla på med nya grillar.
MANNEN är överlycklig. 
Så snart han ser alla dessa grillar i butiker förvandlas han till en liten pojke som för första gången i sitt liv får gå till godisaffär o välja lösgodis.
Så många olika storlekar, modeller o färger o självklart är ju inte gummibjörnar samma sak som chokladpraliner eller salta karameller .
Man måste ju prova 'lite' av varje sort. 
Och det är just därför vi har 5 olika grillar och jag har fått höra MÅNGA gånger att vi faktiskt behöver ALLA 5. Vi har faktiskt alldeles för få grillar om ni frågar MANNEN min.
Man kan ju inte grilla bara lite korv i en stor grill. Till det måste man ju ha en liten grill annars slösar man med kolen.
Och man måste ju ha en stor grill om man ska äta mycket o behöver grilla en halv gris eller nåt. Och om kungen skulle råka kommma på besök(man vet ju aldrig, mirakel kan ju hända) så behöver man en ``finare`` grill. Man behöver även ha en sådan liten hink grill som man kan ta med sig på utflykt.
Minst en av grillarna måste ju gå med gas så det kan grillas snabbt OCH sen en med ved så att det blir extra bra smak på köttet. Och man får ju inte vara utan en kolgrill. Nej det går ju inte....för gud vet vilken anledning.
Man måste också ha en elgrill för inomhusbruk för det med kol funkade ju inte o grilla med i köket( någon som var tvungen o prova och vi alla blev döva när brandlarmet gick i gång).
Även en grill med kokplatta är ett måste. Men att ha en kokplatta på varje grill går ju inte förståss. Vad ska man en kokplatta till om man bara ska grilla lite korv. För det är ju så att grillar man korv på en grill som har kokplatta måste man ju även använda kokplattan annars står den bara där o tittar på lite ledsent o undrar varför det inte duger o använda honom. ..Och ja MANNEN min pratar med sina grillar. Och har namgett vartenda en.....De heter Bettan o Astrid o sånt. 
Ja juste. Glömde nästan. Man måste ha en grill på varje sida av huset för grillarna är för tunga(??) för att flytta fram o tillbaka de få metrarna som vi har mellan fram o baksida av huset. 
Och om man till slut tror att man har redan har ALLA grillar i hela världen så kommer det ut nya o bättre modeller som förmodligen förvandlar grillkorv till oxfilé och då MÅSTE man ju bara köpa de också. Och om det skulle hända att man hade inga fler nya grillsorter o köpa kan man ju alltid köpa en pizzaugn som ser ut som en grill till o ställa den i trädgården. Eller en gasdriven paellapanna. Inte att vi äter paella annars men skulle vi ha en sådan panna skulle vi definitivt äta paella har MANNEN förklarat för mig. Och om vi nu inte skulle gilla paella ändå till slut så kunde vi ju alltid grilla korv på den för vi hade ju inte 500 andra grillar för just korvgrillning......
#1 - - knodden.blogg.se:

Haha, det var en massa grillar det haha :P

#2 - - Cecilia:

Men oj! Det var uppenbarligen alldeles för länge sen jag var här inne! Jisses vad stora dina barn har blivit, lika goa som förr dock :) Hoppas att ni har det bra!

#3 - - knodden.blogg.se:

Här var det alldeles tyst inne ju! :O

Till top