SÖNDER

   Den där statistikräknaren som jag har på bloggen har gott sönder. Enligt den har jag haft mer läsare i går än på länge. Senast jag hade så många var dagen Lillemannen föddes. Ett tips där vill ni ha många läsare född barn. Kan ju vara värt förlossningssmärtan. Eller inte då...
 I dag har jag haft nästan lika många läsare som i går. Och det är 5 gånger mer än jag brukar ha. Så hur ska man ta det då ? Folk gillar när jag INTE skriver något ??
 Nä, det är nog räknaren som har gått sönder för vem läser bloggar när det är påsk? Jag hinner i alla fall inte med sånt. Läser inte ens min egen så hur ska jag hinna med andras ? 
 
 Det bakas, lagas påskmat o pysslas hela dagarna. Dessutom är min mamma på besök från Estland så det med bloggen känns inte som första prioriteringen just nu.
 Jag har tagit massor med bilder , men inte hinner jag lägga ut några och nu säger telefonen att det är för många kort i den (ca 3300 ) så ja måste tömma den för den låter mig inte ta några fler bilder.. Dumma dumma telefon.
 Hur som helst så kommer här en bild på vår lilla Egg hunt fest vi hade i dag.
Resten av påskbilderna ska jag lägga ut så snart jag hinner. Det är såååå många bilder på all fin pyssel barnen har gjort och på de små påskfestena vi har haft de senaste dagarna. Och inte glömma vilka fina påskkärringar barnen var i dag..
 Nu ska jag ligga i sängen o tömma mobilkameran så jag kan fota vidare imorgon.