GOTT NYTT ÅR !!!!!!!

Livet just nu / Permalink / 12
Jag är dödstrött och kommer snart o somna på soffan och ska därför önska GOTT NYTT ÅR till alla er fina människor som orkar o titta in hos mig dag efter dag. Ni är så oerhört fina och eran besök är så uppskattat.
 I dag har vi firat Tessy och haft vår lilla nyårsafton.

JAG HAR HAFT PÅ MIG STRUMPBYXORNA FAKTISKT ANDRA GÅNGER I DE SENASTE TVÅ ÅREN. BARA DET ÄR ANMÄRKNINGS VÄRT.OCH ÄVEN SMYCKAT MIG. MANNEN MÅSTE TRO ATT JAG HADE BJUDIT ÖVER NÅGRA HUNKAR..Inga hunkar kom det dock. Det kom bara gamla trötta Jennie med sin dotter och redan klockan nio åkte de hem. Tror jag hade övermatat de.
 Övrigt har dagen varit katastrofalt som vi brukar ha det på nyårsafton. Ska skriva mera om det  i morgon, men nu somnar jag snart för jag ser ut död och jag känner mig överdöd(fråga mig inte hur det är möjligt)

 HA DET SÅ BRA I KVÄLL NI SOM ORKAR O HÅLLA ER VAKNA OCH GOTT NYTT ÅR !!!!
Vi ses väl nästa år ?

ps
fest prissen kadri man blir iallafall inte fyllesjuk. gott nytt år på er nu ska jag se om det går att skaka liv i partypinglan

mannen

GRATTIS TESSY 1 ÅR !!!!

Livet just nu / Permalink / 20
I dag har dagen kommit när min ``kinesiska pojke`` fyller ett år. Ja självaste nyårsafton är den lilla busungen född. Vissa har ingen tålamod alls. hon kunde inte vänta och 16.21 på nyårsafton kom hon till den här världden för att se  sina så kallade föräldrar och bestämma om vi är något o ha. Tydligen duger vi   för hon har stannat kvar hos oss.
 Nu när hon har fyllt ett år o blivit stor tjej klarar hon av massa livsviktiga saker som att peta näsa, hicka och krypa.  Stora tjejen det.
 Usch vad fort tiden går i människovärlden. snart fyller carmen Ly 9 år och Jessica tre. Och jag då ? Jag kommer sitta här ensam och klappa katten. Jag är helt övertygad att jag kommer o bli en av de läskiga gamla tanter som har 50 katter och äter själv kattmat.
 Jag ska fixa en fin tårta till tessy i dag och sen ska vi ha gäster. Just nu ligger födelsedagsbarnet under matbordet och slickar rent gålvet. Vad mera kan en ett åring önska...


TESSY BARA NÅGON MINUT GAMMAL. PÅ NATTEN SATT VI TVÅ OCH TITTADE UT IGENOM FÖNSTRET PÅ HENNES FÖRSTA FYRVÄRKERI.
 TESSY EN VECKA SEDANps
Grattis mitt lilla stjärnskott-Är det nått vi är bra på så är det att göra söta barn
mannen

FLYGANDE BEBIS

Livet just nu / Permalink / 9
Det pågår en diskussion hur pärlor hamnade på gålvet och varför mannen har trampat på de.

CARMEN LY: Det var inte jag.
MANNEN: Jag frågade inte vem det inte var. Jag frågade vem det var som har kastat pärlorna på gålvet.
CARMEN LY: Det är säkert Jessica som har tagit de.
JAG: Jessica var ju inte ens i vardagsrummet.
CARMEN LY jätte glatt: Det var Tessy. Jag såg hur hon välte omkull burken.
JAG: Men hur fick hon tag på pärlburken när det låg på översta hyllan?
CARMEN LY: Hon tog den.
JAG: Från översta hyllan ?
MANNEN  håppar upp o ner: Jag vet, jag vet. Hon flög helikopter dit.
Till top