HOLLYWOOD KALAS, CARMEN LY´S 12 ÅRS KALAS

KALAS O HÖGTIDER / Permalink / 2
  Så nu äntligen har jag haft tid o lägga upp bilder från Carmen Ly´s Hollywood kalas. Det strulade till sig i går kväll med bilprovningen, men nu så här kommer bilderna...
  Carmen Ly hade bjudit 5 tjejer och alla kunde komma. Dock fick bara en av de sova över så det blev inte så mycket av sova över kalas som hon hade tänkt. Men de verkade ha roligt i alla fall. Först vid elva började den första gästen gå hem så vi kan säga att de festade nästan hela natten...
Som Hollywood stjärnor...
 
WALK OF FAME..
 
 
OCH SJÄLVKLART BARA FÖR VIP GÄSTER..
 
 
OCH RÖDA MATTAN MÅSTE MAN JU SJÄLVKLART HA..
 
 
STILIGE LILLEMANNEN STÄDAR INFÖR FESTEN..
 
 
KALAS DUKNING
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
NÄR MAN ÄR FÖR STOR FÖR GODISPÅSE FÅR MAN EN GOODIEBAG I STÄLLET..
 
 
TAGNING ...
 
 
OSKARVINNARNA..
 
 
 
 
DEN LYCKLIGA FÖDELSEDAGSBARNET
 

PÅ SÅSJAKT

Livet just nu / Permalink / 1
 I dag ska jag i väg o leta efter worcestershiresås. Gisses vad långt o krångligt ord. Det behövs tydligen när man gör egna hamburgare vilket jag ska göa till kvällens grillfest på dagis. Elle jag hade tänkt så i alla fall fast jag vet inte om jag får tag på denna sås med krångligt namn. Hur ser det ut ? Vart ska jag leta ? Bland kryddor ?? Bland såser o ketchup ?? 
 Nej, bäst o ge i väg nu för det ska ju tillverkas dessa hamburkgare o förstekas och bakas bullar.
Lättast o kanske fuska ändå o köpa färdiga hamburgare ? 
 
I kväll ska jag lägga upp bilder från Carmen Lys Hollywood fest. Här har ni en liten smakprov så länge..Nu mot såsjakt..
 

FÖRSKOLANS DAG, UTVECKLINGSSAMTAL O FILMVISNING

Livet just nu / Permalink / 0
  Varför är det just i slutet av läsåret det är så mycket springande både på dagis o skola ? Känns som man inte gör något annat än dräller där. 
 Förra tisdagen var det förskolans dag, dagen därpå var det utvecklingssamtal för Tessy.
Nu på måndag hade Carmen Ly utvecklingssamtal. Och det gick lika bra som alltid. Hon har mycket bra kunskaper i nästan alla ämnen och läraren trodde att när hon för första gången ska få betyg nästa år så kommer det vara topp betyg i allt. De enda som kan fälla henne är att hon är lite blyg och inte vågar prata framför andra. Det har hon efter mig fast jag tycker att hon är 1000 gånger modigare än jag är. Jag i samma ålder vågade inte ens ringa på dörren hos kompisarna. Inte prata om att läsa upp en text framför klassen. Sånt vågade jag aldrig.
 I går var det Tallängen dag och i dag är det filmvisning. Carmen Ly och hennes klass gjorde en film i höstas och nu ska det visas för föräldrarana. Och i morgon då ? Ja då är det grillfest på dagis. 
Ja, som sagt en himla springande på skolan o dagis de här veckorna. Men roligt så klart för barnen o kunna visa vad de har gjort. Men jag föredrar ändå att de skulle dela lite på det roliga och inte ha allt just på de två veckorna...
 
Småttingarna förra tisdagen när det var föskolans dag. Regnade lika ycket som i dag..
 
 
 
 
 
 
Till top