MER BANANER TILL MANNEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-31 Tid: 20:48:33
Läste i aftonbladet att en man i England hade blivit pappa i 75 års åldern. Fantastiskt ju och mannen min klagade att han börjar snart bli för gammal för mer barn. Han har ju hela 30 år kvar tills 75 års dagen. Han kan ju hinna med många barn tills dess. Den engelska mannen hade två saker som höll honom ung han åt bananer och han jobbade som lastbilschaufför tills 71 års ålder. Mannen min är lastbilschaufför så nu är det bara bananätande han ska börja med så kan han bli Sveriges äldsta pappa si så där om 30 år. Undrar bara vem mamman kommer o bli för jag vägrar o föda barn när jag är 58. Men han kanske har en plan o byta ut mig mot någon yngre ?


PONTSIKUD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-31 Tid: 18:21:59
Jag frågade vad det var på bilden i förra inlägget. Det är estniska pontsikud(creme-frech bullar). Så klart skulle de inte se ut så där. Men lagar man med barn kan de bli lite hur som helst. Jessica hade i alla fall jätte roligt och döpte den till lilla grisen.
 Lagar man de som man ska blir de så här.. Jätte goda.GISSA VAD ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-31 Tid: 14:20:01
Kan du gissa vad det här är ?KATTFAMILJ

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-31 Tid: 10:43:06
Mannen lagade mat i går. Han har tyvär misstagit vår familj för kattfamilj. För maten smakade värre än kattmat. Inte för att jag har ätit kattmat, men det såg ut som det. Mannen åt, Jessica åt(stackars barn) och vi andra tittade på. Och sen undrar han varför jag inte tillåter honom o komma in till köket oftare. Jag skulle ju svälta ihjäl och vem skulle då byta bajsblöjor ?Och det är tacken att jag bjuder till

mvh
MANNEN


31:A MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-31 Tid: 08:43:05
Sista dagen i mars. Imorgon börjar en ny månad och förhoppningsvis kommer den månaden med sol o värme. Här ser det trist o grått ut i dag i alla fall men jag är övertygad att i morgon vaknar jag till solsken och 25 graders värme. Helt övertygad. Jag är också övertygad att dammsugaren kommer o stå kvar i hallen och att jag kommer o fastna i i sladden o slå mina tår ännu en natt. Varje natt om och om igen. Jag vaknar jätte trött på natten för att ge mat o byta blöja på Tessy och går till köket och fastnar på sladden och slår mina tår. Men tror ni att jag flyttar på dammsugaren Det våre ju hemskt dumt. Hur ska man annars öva sin röst på natten. Nu kan man ju ta höga noter när man skriker av smärta. Sen kan man ju hoppas att när man har slagit sina tår tillräckligt många gånger blir de kortare och jag kan äntligen börja köpa skor i normalstorlek och inte i elefantstorlek. Man kan ju drömma.
 Nu ska jag äta klart frukost, duscha och sen får vi se vad vi hittar på i dag med barnen. Kanske baka något eller pyssla lite.
HUR ÄR DET ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 21:33:54
En vän till mig ringde i dag. Som vanligt började samtalet med att hon fråga hur det är. Som vanligt svarade jag att allt är bra. Jag svarar ALLTID att allt är bra oavsett om det är det eller inte. Varför då ? Varför är det så svårt o berätta hur det är egentligen ? Eller är det så att egentligen är ingen intresserad o höra hur det är med oss. Folk frågar bara för att vara artiga, de förväntar sig o få svar att allt är bra och sen fortsätta samtalet med något annat. Tänk att du skulle träffa en vän på gatan och efter att hon har frågat hur det är skulle du börja berätta att din mor har dött, du har cancer och katten blev överkörd. Eran vän skulle säkert känna sig besvärad och försöka o ta sig snabbt därifrån.
 Så klart är det skillnad på vän o vän och till en bästa vän kan man säkert gråta ut om allt o alla men de andra vänner  och bekanta de vill nog inte veta hur det är med dig egentligen. De frågar nog bara för att de är artiga. De har nog av sina egna problem och bru om andras skulle nog vara för mycket. Eller är det tvärtom de vill höra om allt dåligt för att känna bättre över sina egna liv. skönt att någon annan har det sämre. Folk kanske tycker om o gå hem o berätta till sin partner att den o den har varit otrogen eller att de har förlorat jobb. Människor kanske är elaka i grund o båtten ? Eller är de själviska ? Eller kanske de bara inte bryr sig ? Varför har vi svårt o dela glädje o sorg? Eller är det bara sorg vi har svårt med ?
 Vad tycker ni ?


DRÄNKER MINA SORGER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 20:09:34
Jag vet... inte det nyttigaste, men sitter på soffan o tittar på HOUSE och dränker mina sorger i sprit...
och mannen får inte ens kaffe. Där fick han för sin snällhet .NYA SOFFAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 17:51:00
Ni frågade vad det är för soffa mannen beställde. Det är den här soffan. Den svarta som jag har ringat in. Den är hela 325 cm lång.Vi har varit o tittat på soffan förut, men jag tyckte det var för mycket pengar. Vi har ju en soffa, men den är för liten. Alla får inte plats i den. Vi har tittat på begagnade soffor jätte länge på blocket, men inte hittat någon som har varit så stor och har de varit stora har de varit röda eller vita. Jag kan bara tänka mig o ha en vit soffa med en busunge som heter Jessica i huset. Jag är ju sån som tycker om o köpa begagnat, men ibland hittar man tyvärr inget.
 Så nu har mannen beställd soffan som ska komma i maj. Den kostade 12 500 med hemkörningen. Och när du har fått soffan får du en presentkort på 20 % av soffans pris som du kan köpa annat för. Så ca 2400 kr får jag handla andra saker i JAKOBSSONS MÖBLER.
 Det är dyrt nya möbler , men jag hoppas det blir bra och att hela familjen får plats i soffan och kan ha det mysigt.MANNEN KÖPER LYCKA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 13:08:14
Mannen ringde hem från jobbet och sa att han har beställt en jätte soffa till oss. Han sa att han tyckte att jag har varit ledsen och han vill göra mig glad igen. En glad Kadri är tydligen mycket roligare än en ledsen Kadri. Vem kunde gissa det ?
Snacka om o köpa lycka.


FEST NÄSTAN JÄMT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 11:07:20
Hittade en lista över alla dagar man kan fira på temadag.se HÄR. Man kan ju ha fest nästan varje dag och ha alltid anledning o äta tårta.
30:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-30 Tid: 08:26:16
God morgon. Man skulle kunna tro att jag är utvilad, men det är jag inte. Jag somnade i går klockan åtta på väg till sängen. Jag vet inte hur och när jag somnade, men i sängen vaknade jag i alla fall. Det var knappast mannen som bar mig dit. En haltande mygga kan knappast bära en elefant upp i trappan och till sängen. Jag kanske går i sömnen ?
 Lilla Tessy håller på o få en ny tand och det är jätte grinigt både på dagarna o nätterna. Det konstiga är att ingen av mina andra barn har haft problem med att få tänder så nu får jag väl igen. Med varje tand som kommer är Tessy så grinig och arg. Ingen mat tyger och hon vägrar o sova.
 I kväll kommer Carmen Ly hem. Det ska bli spännande o höra hur hon har haft det. En hel dag är alldeles för länge o vara borta från henne.
 Även lilla Jessica saknar sin storasyster. Hon har tagit hennes kläder från garderoben och tagit på alldeles för stor tröja och kjol och gått runt med de hela dagen.
 Nu måste jag fixa frukosten till de två små busungar vi hörs väl lite senare.
 

BLIVANDE KLÄDDESIGNER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-29 Tid: 12:59:00
Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


JAG HAR ROAT MIG I DAG PÅ NELLYS HEMSIDA OCH DESIGNAT DEN HÄR BIKININ. SÅ NU KOMMER NI ALLA RÖSTA PÅ MIG, JAG KOMMER O VINNA OCH HELA FAMILJEN FÅR ÅKA TILL SOLSEMESTER.
ELLER HUR ?
HAHAHA VILKA DAGDRÖMMAR

DAGENS OOPS....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-29 Tid: 10:38:35
Frukosten gick bra i dag..tappade min smörgåsrån i diskmaskinen...29:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-29 Tid: 08:22:29
God morgon till er. Det är påsklov den här veckan. Carmen Ly ska till en 24 timmars läger som kyrkan ordnar här i Hällabrottet. Hon har varit så uppspelad för det och började packa redan i fredas. Hon har drivit oss vansinniga över tjatet om vad hon ska packa, när de ska åka, vad de ska äta, kommer det o snöa.. Undrar om hon längtar till lägret ?
 Mannen har åkt till jobbet i dag trots sin onda fot. Läkaren sa i onsdags att han inte tror längre att det är höft som det är fel på och istället lutade han mot diskbråck. Men oavsett hur ont man har sjukskrevs det inte visst för diskbråck längre. Han åker till sjukgymnast på tisdag efter jobbet. Får se hur det kommer o gå. Han tyckte att det var lika bra o åka till jobbet. Han hävdar att han blir skadad för att vara hemma. Mina inredningstjat och bakande äter tydligen upp hans hjärna. Vem försöker han o lyra han har ju aldrig haft en. I natt vaknade jag för att mata Tessy och när jag skulle lägga henne igen hörde jag att vattnet rann i badrummet. Jag vet inte om mannen hade glömt o stänga av vattnet eller om han tycker att elräkningen är mycket högre än vattenräkningen och han försöker o jämna ut de. Man måste ju sponsra de svagare.
 Ska försöka o komma på bättre humör i dag och fixa lite här hemma. Ingen som har varken tvättat eller diskat de senaste dagarna. Man kan ju vara hur ledsen som helst, men livet rullar ju på och diskberget växer och barnen behöver nya blöjor. Livet går vidare med andra ord varken man vill eller inte..
 Ha en så bra måndag ni.


LITE BILDER FRÅN HELGEN28:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-28 Tid: 16:55:58
Hej på er.
Nej jag har inte slutat blogga fast tanken slog mig. Har varit så nere och inte velat skriva, men både mannen och Carmen Ly har  tjatat på mig att jag måste fortsätta blogga. Mannen säger att hur ska han annars veta när han är i onåd. I dag har han gått efter mig med datorn o tjatat``Ska du blogga nu ? Nu ? SNÄLLA !!`` 
 Jag har nu inte bloggat ett par dagar. Något som aldrig har hänt förr. Jag har bloggat nästan ett år nu och inte missat ett enda dag. Det kan vara de som tycket att man inte ska berätta allt i en blogg, men det här är väl min blogg och vill man inte då behöver man inte läsa.
 Det är så att jag skulle ju ha börjat med mina mediciner nu i onsdags mot min endometrios. Men mina röda vännerna kom inte. Och man måste få de innan man börjar med medicinen. Jag kände mig lätt illamående, hade ont i mannens leksaker och värk i magen. Jag trodde ju inte att jag skulle vara gravid, men man vet ju aldrig. Så typiskt  mig att bli gravid när man ska börja med en behandling. Alla mina graviditeter har ju kommit i de mest oväntade stunder. När fredagen hade kommit   bestämde jag mig för att köpa en test  och mycket riktigt var den positiv. Tro min glädje då. Att få ett barn till vilket dröm. Både mannen och jag var otroligt glada. Mannen drömde om en större bil han får köpa och jag om alla semlor jag får äta utan någon som helst skuldkänslor. Men den drömmen var tyvär kortvarig för redan i samma eftermiddag fick jag jätte ont i magen och nere i ryggen och började blöda. Ett mycket tidig missfall heter det. Det var mycket lättare än min förra missfall. Det gjorde lite mera ont än en vanlig mens och blodde  mera i första natten o dagen, men nu verkar det vara som en vanlig mens redan. Det sägs ju att 75 % av missfall händer när kvinnan inte ens vet ännu. I bland är det bättre o inte veta. Att få en tidig missfall är lättare för kroppen. Men för själen blir det lika svårt tycker jag. För mig är det i alla fall.
 Så nu har jag legat o tyckt synd om mig själv, klandrat att det är säkert mitt fel och klandrat hela världen. Ni vet hur det är när man blir förbannad. Jag kanske borde inte ha druckit kaffen, flyttat soffan etc..
Mitt i alltihopa vägrade lilla Tessy äta i tre dagar. Hon ville bara dricka , men inte äta. Så klart blev jag otroligt orolig, kycklingmamma som jag är. Men nu i eftermiddags har hon ätit igen och varit på bättre humör. Min lilla mammahjärta är otroligt lättad.
 Så där fick ni veta varför jag inte har besökt er. Har bara varit ledsen och allmänt nere, men man ska tänka på det positiva och vara glad för det man har säger mannen. Jag har tre underbara döttrar som uppför sig för det mesta, en ännu underbarare man som låter mig hålla på med min loppis galenskap och de bästa vännerna och blogläsarna. Dessutom bor vi ju i en ruckel som jag kan terrorisera mannen med alla mina renoveringsplaner.
 Livet blir inte alltid som man vill och ibland kan saker o ting ändras fortare än man hinner o blinka.


25:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-26 Tid: 08:14:26
God morgon till er. Det var mycket i går så jag han inte svara på kommentarer, ska försöka o besöka er i kväll, men vi får se hur det blir. Mycket som ska göras i dag. Har alltid såna skuldkänslor när jag inte hinner o besöka alla varje dag. Men har man en bebis på 100 kilo hemma så måste man tyvärr ta hand om honom först och bloggandet får vänta.
 Ha en så bra fredag ni och glöm inte godiset. Vi har massor av tårta kvar från i går så det är bara o komma över så bjuder jag på en bit.

TESSY ÄTER TÅRTA HÄROM DAGEN

JESSICAS KALAS

......... Kategori: 2.JESSICA ELISABETH-07.03.25
......... Datum: 2010-03-25 Tid: 20:55:18
I dag har vi haft en liten kalas till Jessica som fyller tre år. Inte den bästa dagen o fira när mannen är dålig och Tessy har spytt o varit dålig, men kalas ska min lilla busunge ha. Nu är det så att i har inte så många vänner så vi får betala till folk för att de skulle komma o fira henne..hahah skojar bara. De kom alldeles gratis.

MEDANS MANNEN VAR BARNVAKT FIXADE CARMEN LY OCH JAG BORDET MED TIDDLES TALLRIKAR OCH GLAS. VI BLÅSTE MASSOR AV BALLONGER OCH CARMEN LY HADE GJORT EGNA PLACERINGSKORT. HAR MAN SÅ MÅNGA GESTER(8 STYCKEN) MÅSTE MAN JU HA DET ORGANISERAT.JESSICA ÄLSKADE ÖPPNA SINA JULKLAPPAR SOM HON ENVISAS O KALLA PRESENTERNA
HON FICK EN TALLRIK MAN KAN MÅLA PÅ FRÅN VERONICA. JAG KAN BARA GISSA ATT DET SKA MÅLAS EN PIPPI PÅ DEN.
FRÅN JENNIE O STELLA FICK HON EN PIPPI PERU OCH EN GOSEDJUR.
NÄR HON HADE ÖPPNAT ALLA PAKET ROPADE HON: MEEERA JULKLAPPARJAG HADE TÄNKT O LAGA HELT ANNAN MAT, MEN NU NÄR MANNEN BLEV SJUK FICK DET BLI ENKLARE.
DET BLEV HAMBURGARE MED POMMES, FRUKT TÅRTA OCH PUDAPESTJESSICA ÄLSKADE O PLÅSA LJUS....SÅ VI FICK TÄNDA OM DE......OM OCH OM IGEN...... OCH ALLA FICK SJUNGA OM OCH OM IGEN..MINST 20 GÅNGER FICK HON BLÅSA TILLS VI VUXNA TYCKTE ATT DET KANSKE RÄCKTE NU. DUMMA VI.TREVLIGT HADE VI OCH TACK FÖR DE SOM KOM OCH TACK FÖR FINA PRESENTER
STORT TACK FÖR ALLA NI SOM HAR GRATTAT HENNE HÄR PÅ BLOGGEN. HAR INTE HUNNIT O BLOGGA I DAG, MEN VI SES I MORGON. JA, OM JAG INTE HAR DÖTT I MAGONT FÖR NU HAR JAG ÄTIT EN HALV TÅRTA IGEN.


GRATTIS JESSICA 3 ÅR

......... Kategori: 2.JESSICA ELISABETH-07.03.25
......... Datum: 2010-03-25 Tid: 08:43:32

I dag fyller världens finaste JESSICA 3 år.

HON FÖRSTOG INTE VARFÖR HON SKULLE SITTA DÄR MORGONTRÖTT OCH RUFSIGT HÅR. GE MIG MACKA SA HON.OJ FICK JAG ÖPPNA JULKLAPPAROCH ÖPPNA KALAS KORT SA HONOJ VAD MÅNGA JULKLAPPARTITTA MAMMA PRINSESSA BOKAJ AJ DET HÄR SITTER FASTCARMEN LY OSSÅ GE JESSICA JULKLAPPAROCH NÄR ALLA PRESENTER VAR SLUT FÖRVÄNTADE HON SIG O FÅ NYA PRESENTER. MERA JULKLAPPAR TACK SA HON O STRÄCKTE FRAM HÄNDERNA.

5 MINUTER SENARE HADE HON HÄLLT SAFT OCH TAPPAT EN ``KAJVAJ `` MACKA PÅ SIN FINA KLÄNNING.

STORT GRATTIS TILL DIN 3 ÅRS DAG VÄRLDENS FINASTE JESSICA !!!!!UPPMUNTRAT MANNEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-24 Tid: 18:03:38
Tycker så synd om mannen. Det är ju inte ens roligt o reta honom längre nu när han haltar så. Han kallar sig själv för en gammal fimp nu. Den gamla fimpen behövde lite uppmuntran så jag köpte hans favorit choklad till honom .BAKOM SOFFAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-24 Tid: 15:42:42
Om ni nu tror att jag hittade massa saker under soffan då var det ju inget speciellt. Jag brukar flytta soffan varannan månad och hittar alltid massa fynd. Det är som att gå på shopping i sitt eget hem. Soffan är så låg så man kommer inte under med dammsugaren så det är bara o lyfta när man vill få tag på sakerna.
 Men fynder under soffan är inte det enda fyndet. Har kommit på att Jessica står på soffan och kastar ner kexen bakom soffan och tittar hur de faller. Jätte lycklig är hon, men resultat blir en hög med kex. Jag får nog köpa en soffa  med högre ben så att man kan dammsuga under för snart gömmer Jessica väl hela hushållet där. Konstigt att hon inte har stoppat Tessy under soffan ännu...VANN NÄSTAN 10 000

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-24 Tid: 11:00:09
Jag sitter med huvudet fast under soffan och gräver ut allt som barnen har stoppat under soffan. Det är en hel del. En hel skatt har jag hittat. Leksaker, toalettpapper, pennor, papper, klistermärken, julgranskulor, lite godis...Hittade till och med en trisslott.. och ja ingen vinst. Men jag vann nästan 10 000 kronor.
 Den där limusinen får väl vänta ett tag till då.Undrar vem har satt fast en massa klistermärken på gålvet ? det kan ju knappast vara Jessica för hon är ju en snäll flicka ?Bäst att jag sätter tillbaka mit huvud under soffan. Man kan ju aldrig veta vad man hittar där. En häst kanske ?


DAGENS OOPS....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-24 Tid: 08:06:11
Om du måste i en ogrundlig anledning skaka på en kryddburk klockan sex på morgonen se till att locket är stängt ordentligt. Annars kan det sluta så här...

Och när du då ska städa upp det och kryper på gålvet. Glöm då inte att ha köksluckorna stängda innan du reser dig annars kan det sluta illa.


24:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-24 Tid: 04:54:48

Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images


 Glad som en groda i dag. Vaknade klockan fyra för att mata Tessy och få en glad nyhet från mannen. Han har nu bara inte ont i benet han har också blivit magsjuk. Vilken lycka. Han håller all den goda för sig själv och vill inte alls dela med sin fina familj.  Han får väl ha sin roliga för sig själv då.
 Nu ska jag äta frukost i alla fall och hoppa vidare för i dag är en rolig dag. Jag har haft min tjuriga dag nu så kvåtet är fylld. Nu är bara roliga dagar kvar. Imorgon är det voffel dagen och Jessicas födelsedag. Tjejen valde en fin dag o komma till världen.
 Ha en så bra morgon ni .

NÅGON ANNAN SOM VAR TJURIG HÄROM DAGENTJURIGA JAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-23 Tid: 18:40:20
Jag har varit tjurig i dag. Det regnar, mannen är sjuk och bilen kostar en förmögenhet o laga. Jag är inte den som tjurar ofta, men ska det tjuras ska det göras ordentligt tycker jag. Så i dag har jag:
Vägrat o blogga. Man har ju inte tid när man ska tjura
Muttrat för mig själv. Det är ju ändå ingen annan som lyssnar.
Ätit upp nästan en hel tårta. Man måste ju dränka sina sorger i något vettigt.
Tittat på dålig TV. Serigöst händer det aldrig något på Glamour ?
Köpt två trisslotter och så klart inte vunnit ett enda krona. Var det inte plötsligt händer det ?
Försökt o komma på hur jag ska få plats med mannens nyinköpta ljus. Vi måste nog bygga ut.
Tittar ut och konstaterat att det regnar. Bättre än snö i alla fall.
Dammsugit, diskat, tvättat, bytt 500 blöjor, bytt 3000 nerkladdade tröjor och undrat hur många koppar kaffe man måste dricka för att pigga upp sig.

Så där  är jag när jag tjurar. Hur är det med er ? Eller blir ni aldrig tjuriga ?MANNEN O JAG- KRÅKAN

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-23 Tid: 10:24:32

Mannen berättar att bilen har gått sönder och försöker o förklara till mig att det är något som skramlar under motorhuvudet men han vet inte vad det är ännu.

MANNEN: Hör du ?
JAG: JA. Det är kanske en katt under motorhuvudet ?
MANNEN: Va ? Jag har kollat där och jag såg ingen katt.
JAG: En hund då ?
MANNEN: Nej, ingen hund heller.
JAG: Då måste det vara en kråka.
MANNEN: En jätte råtta kanske ?

Mannen tog bilen till vekstag och de hittade varken kråkan eller jätte råttan. Dock kom  mannen i verkstad på att en liten del var trasig och att det var dags o hosta upp 7500 kr för våran del. Mannen blev jätte glad förstos.23:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-23 Tid: 08:39:31
Morgon, morgon. Jag har varit vaken redan från klockan fem. Klockan 5.45 stog jag i köket och vispade vispgrädde och lagade voffler. Mannen undrade om jag hade fått hjärnskada i natt. Vad då ? Jag lagar ju ofta pannkakor o vofflor på morgonen. Bara att han brukar jobba samtidigt och inte ser det betyder det ju inte att det inte händer. Men han tror vist att med tre barn ligger jag på soffan, tittar på glamour och äter choklad hela dagarna....Men det är ju sant. Jag har såna där små dvärgar som lagar maten, städar och gör allt annat och sen när mannen kommer hem gömmer jag dvärgarna under soffan.
 


  Mannen fick en läkartid i går och läkaren trodde att det är fel på höftleden. Men trots att han inte ens kan sitta blev han inte sjukskriven. Mannen stannar verkligen inte hemma för skit saker och i fyra veckors tid har han varit storkonsument för alvedon för att klara av jobbet, men nu när han inte ens kan sitta kunde han ju inte fortsätta jobba. Man kan ju vara hemma utan läkarintyg en vecka så han ska börja jobba på måndag. Hur det ska gå vet jag inte. Vad är ännu konstigare är att han ska till röntgen i dag , men läkaren kommer tillbaka först den 8 april så innan dess vet han inte svaret. Helt obegripligt. Han får väl ta pappaledighet då för inte kan han jobba om han inte ens kan sitta längre. Han stog upp o åt frukost i dag. Lilla Jessica ville ju också stå upp då. Hon trodde väl att det var något nytt hennes konstiga familj hade börjat med. 

På torsdag ska vi fira Jessica. Vi hade tänkt o åka till Lek o bus landet, men nu när mannen är dålig får det vänta. Alla som vill komma o gratta henne kan komma över o göra det. Jag ska fixa en prinsessa tårta till henne och laga lite finare middag. Sen ska vi ha massor av ballonger för hon älskar ballonger. Det blir säkert bra.

Ha en bra och solig dag ni allihoppa.


RÄTTEN O VARA FÖRÄLDER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-22 Tid: 20:57:39
Läste det HÄR i Aftonbladet. Mirka från familjen Annorlunda berättar om sin nya lägenhet och förvaringsproblematiken. Som ni vet, jag älskar familjen annorlunda, men jag vet hur kritiska människor är mot storfamiljer så jag läste kommentarerna under artikkeln. Och mycket riktigt var det en hel rad kommentarer om hur synd det är om deras grannar som måste bo bredvid ett dagis, hur korkade de är, hur det är synd om barnen och hur korkade de är. Ja ni förstår.
 Hur många barn en familj skaffar är upp till var o en och ingen ska behöva må dåligt att de har för många eller för lite barn. För det  finns ju även de som gnäller att familjen har bara ett barn, stackars ensam rackare säger de. Och skulle det vara en kvinna som inte vill ha barn gnälls det då också. Onaturligt sägs det. Men om en man inte vill ha barn är det helt ok. Det finns gnällspikar överalt och alltid.
 Det finns ingen körkort för föräldraskap. Det finns ingen test vi ska ta innan vi sätter barn till den här världen och vi får ingen stämpel på pannan att vi är godkända som föräldrar. Att bli förälder kan kännas skrämmande. För vissa går det snabt o komma in till föräldrarållen för andra tar det längre. Sen finns det de som aldrig känner sig bekväma i sin föräldraskap. Det finns de som har fått ett barn utan att vilja ha barnet. Oftast är det ju män som blir pappor utan att de har velat det. Sen finns det kvinnor som egentligen inte ville ha barnet med tycker att har man blivit med barn ska man föda den. Det finns de som skaffar barn för det känns som ett måste när man är gift. Ni vet mamma, pappa, barn, det hör ihop.
 Det behövs ingen hälsokontroll för att bli med barn. En heroinmissbtukare kan bli med barn. En alkoholist kan bli med barn. Det finns de som undrar om en psykiskt sjuk förälder har rätt o skaffa barn. Vad är åldersgräns för att skaffa barn ? Kan man vara för ung ? För gammal ? Vilka psykiska o fysiska parametrar spelar roll ? Har en man i 60 års ålder rätt o skaffa barn ? Har en HIV smittad kvinna rätt o skaffa barn ?  Har man rätt o skaffa så många barn man vill ?
I lagens ögon finns det inga gränser för såna parametrar för att skaffa egna biologiska barn. Borde det vara ? Om man har fött barn och inte klarar av o ta hand om den kan myndigheterna komma in o ta barnet, men föräldrarna kan skaffa ett nytt barn. Ingen som kan förbjuda de o skaffa fler om de får behålla dessa barn efter födseln är en annan femma.
 Det sägs att storfamiljer är själviska och skaffar barn för sig själv. Varför skaffar man annars barn ? Det är knappast barnet själv som har bett o bli född ? Varje liv vi sätter till världen är ju för egen skull. Vi vill ha någon som liknar oss. Vi vill bilda familj. Vi vill ha ett kärleksbarn.
 Sen finns det diskussion om man skaffar barn eller om man får barn. Jag tycker att barn är en underbar gåva. Jag älskar mina tjejer och skulle inte tänka mig ett liv utan de oavsett hur mycket de sätter sin stackars mammas kärlek på prov.
 Det finns de som säger att människor har inte rätt o skaffa barn. Vi har inte rätt o sätta barn i den här världen med klimatförändringar, kriminalitet och våld. Men om vi tycker att världen har gått under varför lever vi vidare då ? 

 När MANNEN och jag träffades var det inte alls självklart att vi skulle skaffa barn. Han ville inte ha egna barn i  början. Han tyckte han var för gammal och  för sjuk. Han hade mycket funderingar över  liv o död och vad skulle hända om han inte skulle finnas vid liv längre. Hur skulle det gå för barnen då ? Jag var mycket mera positiv . Jag tyckte inte alls att han var för gammal. Och vad gäller döden kan vi alla dö imorgon. Men jag förstog honom. Han kan inte göra allt med barnen. Han kan inte spela boll med de, han kan inte kasta de i luften och busa runt med de så mycket de vill.  Men jag tycker att det är så mycket mera man kan göra med barnen, inte bara den fysiska delen. Han är fantastisk pappa och spenderar all sin lediga tid med barnen. Men vägen dit, vägen till att han skulle känna sig bekväm med tanken att skaffa barn var lång. Han var glad när jag blev gravid, men fortfarande mycket tveksam. Jag tror det var när jag fick missfall och det inte skulle bli några barn förstog han att det var något han ville ha. Något han hade längtat efter fast han inte visste. Jag hade ju Carmen Ly, men han hade ju inga egna barn. Han hade inte varit med om från början.
 Nu har vi gjort om det mer än en gång och har två gemensamma barn. Livet har förändras mycket, men sjukdomen finns kvar. Det finns de i våran omgivning som tycker att vi inte skulle ha skaffat barnen. Att det är synd om de när mannen försvinner. Men faktum är att den tiden vi har i världen kan ta slut för vem som helst tidigare än det var tänkt. Hur mycket tid vi har kvar vet ingen. att mannens tid är kortare än en mans som är helt frisk är ju självklart, men vi vet inte hur kort tiden blir. Forskningen går vidare, man kommer på nya tekniker och vem vet en vacker dag kan han kanske få en mekanisk hjärta och bli så gott som frisk. 
 Om det har varit rätt eller fel o skaffa barnen får framtiden visa.  Vi vet aldrig i förväg hur det kommer o gå för våra barn. Hur våra val kommer o påverka de.Jag tycker bara att om man börjar o tänka på vad som kan hända och inte vågar o skaffa barn kan man lika gärna sluta o leva.
För en sak är säker. Själva livet är livsfarligt och slutar alltid med döden. Det viktiga är att hur vi har levt den tiden vi har fått här på jorden. Det är kvalitet som räknas inte kvantitet.
Lev livet o njut.


BILDBEVIS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-22 Tid: 16:19:30

Ellis sa att jag skulle sluta mobba min stackars man som försöker o göra det romantiskt för oss. Ok jag kan ju också tycka att det är romantiskt med levande ljus, men man måste ju kunna njuta av de också. Men som det är nu får vi knappt plats i vardagsrummet längre.
SKA VISA NÅGRA TILL ER....
Vad har vi här då ? Lite ljus.Och här ? Ännu mera ljus.Kan det där vara ljus ? Neee....

(ser ni att jag härmar Montasami)Ljus eller ?Nej, nej det är inte eiffeltornet. Det är ljus.
Och i dvd skåpet har vi...ja lite mera ljusDet här är inte JÄTTE RÅTTAN. Det är bara ett ljusOch om ni nu tror att det är alla ljus har ni fel. Det här är bara en liten del. Jag vill ju inte skrämma bort er. Ni kan ju annars börja tro att vi är konstiga.MANNENS OVANLIGA SJUKDOM

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-22 Tid: 14:44:48

Jag har ju glömt o berätta om  mannens ovanliga sjukdom, LJUSOMANI. Det är inte så farlig för resten av världen, men den drabbar familjen hårt. Jag tror inte att den smittar, men man vet ju aldrig. Så för säkerhets skull borde ni använda gummihandskar när ni hälsar på oss.
 Sjukdom har ett enda symptom, man är tvungen o köpa ljus och massor av de. Mannen köper ljus på varje loppisrunda. Ibland är de fina, men oftast extremt fula i hemska former o färger.
I lördag lyckades han dock köpa fina ljus.Om ni nu tror att det var de enda ljus tror ni fel. Han köpte hela 32 stycken av de.Jag undrar ju så klart hur man botar denna sjukdom. Medicinering ? Terapi ? Tvångsvård ?
Huset sväller över av ljus. Jag ljuger inte när jag säger att vi har över 500 ljus. Hur ska man stoppa det ?22:A MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-22 Tid: 08:22:36
 Måndag i dag och en vecka kvar tills det är påsklov.  Jag tycker att det är härligt med lov. Man behöver inte väcka Carmen Ly tidigt och man kan ha långfrukost, baka bullar o pyssla varje dag.
 Jag skrev i går en längre och lite seriösare inlägg, men publicerade inte den. Blev lite tveksam. Det har aldrig hänt mig faktiskt föryt. Jag tvekar aldrig innan jag publicerar någon inlägg, vet inte varför jag blev tveksam i går.
 Mannen är ju hemma i dag och ska jaga läkare. Jag sa till honom att jag kastar ut honom om han inte söker hjälp för sin fot. Han är sån arbetsnarkoman så att han kommer förmodligen o gå till jobbet även när han är död. Men jag har tröttnat nu att han går o haltar redan i fyra veckors tid och lever på alvedon. Men det är inte lätt o få en läkartid här. Det finns inga telefontider ens o få tag på. Vilken tyr att man inte är döende.
 Nu ska jag dricka kaffe och terrorisera mannen.  God morgon till alla.

HUNDEN TESSY

MORGONTRÖTT JESSICAMANNEN O JAG- FISK

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-21 Tid: 19:23:57
Mannen o jag pratar. Eller närmare bestämt jag pratar för mig själv för han lyssnar inte.


JAG: Vilken färg ?
MANNEN: Va ?
JAG: Jag frågade dig vilken färg vi ska ha på väggarna.
MANNEN: Va ? Ska vi måla om igen?
JAG: Du lyssnar ju inte.
MANNEN: Det gör jag visste
JAG: Det är precis som innan. Jag frågar dig massor och du lyssnar inte.
MANNEN: Men tystnad betyder godkännande.
JAG: Vad bra. Jag frågade dig förut om vi ska äta fisk och du var tyst så nu ska vi ha fisk till middag med massor av ben inuti.
MANNEN: Jag tänker inte äta någon fisk med ben.
JAG: Du var ju tyst.
MANNEN: När frågade du det ?
JAG:Föryt. Du satt i vardagsrummet och jag var i köket.
MANNEN: Men det är ju 100 meter emellan.
JAG: Och ?


SCRAPBOOKING FYND

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-21 Tid: 16:10:39

Bokia i Marieberg här i Örebro rear ut massor med scrapbooking material Jag kunde ju inte motstå ock köpte lite. Dock har jag ingen aning vad man ska använda dessa  verktyg till. Någon som kan hjälpa ? Någon som vet bra sidor var man kan lära sig o scrappa ? 
Vill göra en album till varje flicka. En sådan som man fyller i tills de blir stora o flyttar hemifrån. Då får de med den och kan visa sina pojkvänner hur gulliga de var som små.

MAKING MEMORIES TOOL KIT  69 KR (ORD PRIS 349 KR)
KIT FÖR ATT GÖR AEGNA KORT 20 KR (ORD.PRIS 49 KR)
MAKING MEMORIES DEKORATION SET 39KR(ORD.PRIS 139 KR)
PLASTFICKOR 20 KR(ORD PRIS 49 KR)FYND FRÅN CUBUS

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-21 Tid: 12:58:46
Hamnade på CUBUS i fredas och fyndade  vinterjacka och termobyxor till Jessica.
Jackan kostade 99 kr (ord.pris 499 kr)
byxor kostade också 99 kr(ord.pris 429 kr)
De hade massor av jackor kvar både för pojkar och flickor. Billigare än så kan det knappast bli.SORRY

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-21 Tid: 10:26:10
Såg att jag hade skrivit 21:e mars på morgoninlägget. Har nu fixad det. Hur tänkte jag ? Men ni måste förstå det är inte lätt och skriva en morgon inlägg när man håller kaffekoppen i ena händen och bullen i andra, samtidigt försöker o titta på en mycket spännande film, skriva en inlägg och försöka o se intresserad ut när mannen försöker o förklara något om bilar(eller var det flygplan ?). Sen måste man ju lägga till att jag är en båtflykting och en blond sådan. Nej, jag borde inte göra flera saker samtidigt. Men vad gör en fel egentligen när bloggen är full av små och stora fel. Ni ska få en tappers medalg allihopa som står ut.

Ok jag hittade ingen bild på tappers medalj, så ni får nöja er med det.
21:A MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-21 Tid: 07:50:55
Vi har varit vakna redan många timmar. Vi har ätit dessa goda pannkakor.
Och nu tittar vi på den här filmenOch sen ska vi bara lata oss. Jag älskar söndagar.

God morgon till alla .


MANNEN O JAG- FISAR

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-20 Tid: 20:42:35
Mannen o jag diskuterar hans fisande.

JAG: Varför fes du inte de första två åren då?
MANNEN: Jag fes visste, men jag sparade de.
JAG: Var då ?
MANNEN: I garaget.
JAG: Va ?
MANNEN: I burkar. Det står fisar 2003 och 2004 på burkarna. En är rosa och en är blå.
JAG: Va ?
MANNEN: Ja, men sen tog burkarna slut så ny får jag släppa loss mina fisar.
JAG: Men kan du inte tömma de gamla burkarna då o fylla på med nytt ?
MANNEN: Nej, de ska jag spara så barnen ska få ärva de.
JAG: Gud vad glada de kommer o bli.


MANNEN O JAG-BAKAD BRÖD

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-20 Tid: 17:14:18

Jag ger mannen en kram.


JAG: Du luktar nybakat bröd.
MANNEN: Först luktade jag mögel och avlopp , nu luktar jag bakad bröd.
JAG. Men det är ju en förbättring. Nybakad bröd är gott.
MANNEN: Ja, man ska väl alltid se den positiva.
JAG: Om jag lägger smör på din rygg nu och du springer tror du att den kommer o smälta då ?
MANNEN: Va ?
JAG: Kan vi inte prova ? Snälla ?

Konstigt nog ställde han inte upp på det.KVINNOTVÄTT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-20 Tid: 15:35:22
Vi har en kompis med oss och vi åker hem från loppiset.

KOMPIS: Stog det HUND tvätt där ?
MANNEN: Va ?
KOMPIS: Eller stog det HON TVÄTT.
MANNEN:  Ja där tvättas det kvinnor . In med en smutsig kvinna  och ut med en ren.
KOMPIS: Menar du på allvar ?
MANNEN: Så klart för det kan ju knappast ha stått HANDTVÄTT på skylten.


20:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-20 Tid: 08:14:07

Lördag i dag och jag får åka till loppis. Rena rama himlen. Sen ska vi handla lite gott och ha besök. Måste även rensa klart bland Jessicas o Tessys kläder o leksaker. För någon ogrundlig anledning växer de.
 Mannen o jag hade så himla roligt i går. Jag kunde inte somna för vi skrattade så jag fick ont i magen. Ska dela med mig senare i kväll några MANNEN o JAG samtal. Ibland blir jag själv förvånad över min egen dumhet, men så är det. alla kan inte ha en hög IQ.
 Ska bjuda denna vackra bild på Tessy o hennes morgonfrisyr innan jag börjar klä barnen och vi ska åka. Hoppas ni får en fin o solig lördag och vi `´ses`´ senare.MEN VILKEN SÖT UNGE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-19 Tid: 22:58:27
Jag måste ha världens sötaste barn. Om jag nu får säga det själv och jag är ju objektiv trots allt. Men visst finns det fler som tycker det. Alla gamla tanter som stannar i köpcenter o tittar efter Jessica och säger `` vilken söt unge``. Alla gravida kvinnor som tittar medans de klappar på sin egen mage och säger ``vilken söt unge``. Alla småtjejer om tittar och pekar o skrattar och säger vilken gullig unge när Jessica går förbi. Några av de måste väl ha rätt?  Sen kan det ju vara så att det inte alls är sant. Det kan ju vara så att de tycker synd om henne. Jag menar är man klädd som hon var i dag kan man ju faktiskt undra om hennes föräldrar är riktigt riktiga. Men hon älskar sin ryska mössa och då får hon ha det.
 Om jag skulle träffa en unge som ser ut som Quasimodo skulle jag också säga att denna barn är världens vackraste. Vad ska man annars säga ? Inte så att man går fram och börjar skrika skräckslaget. Man ska IKKE vara ärlig. Ärlighet kan döda och en arg mamma kan vara rent av livsfarlig.

När jag står i kön på COOP hör jag ofta någon äldre dam o kommentera hur söt min lilla pojke är. Nu är det ju så att denna lilla pojke är en liten tjej under all det rosa jag har klätt henne i . Jag undrar ofta om tanterna är färgblinda eller tycker de rent av synd om min son. Tänk vilken mamma tvingar honom o ha rosa på sig. Men vi är hippies. En pojke kan vist ha  klänning på sig.Sen har jag ju ännu en dotter . Hon blir 9 nu i maj. Henne säger tanterna inte så mycket om. Det börjar bli känsligt nu. Man får inte säga fel. Att säga söt eller gullig kan man ju glömma. Tufft o Coolt är det som gäller nu. Fast för mig blir hon alltid min lilla flicka oavsett om hon är 15, 20 eller 50 år.


Visst finns det fula barn. Men för varje förälder är deras barn vackraste i hela jorden oavsett om det är sant eller ej. Och vist är det underbart att barn kan leva i en underbar skyddad värld var de får höra om och om igen att de är bäst, vackrast och att vi älskar de över allt annat. 

Puss o kram till er
Kadri

 


BETYG TILL FÖRÄLDRABLOGGAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-19 Tid: 18:27:20
Det ska tydligen betygssättas föräldrabloggar HÄR och jag har inte raggat upp ett enda röst. Men någon måste ju vara sist också.
 Nu ska jag göra kaffe, ta fram godisskålet och besöka er. För någon anledning gick det ju inte på morgonen innan vi åkte till vår shoppingrunda.
 Bjuder på en bild på mig. Gud vad generös jag är den senaste tiden.
GAMLA MAMMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-19 Tid: 08:39:22
Kompis och hennes dotter är hemma hos oss och vi fikar. Vi börjar prata om min körkort som jag aldrig kommer o ta för jag är vist för lat.

DOTTER: Jag kan köra bil
MAMMA: Kan du ? Så du vet vart alla pedalel ligger o så ?
DOTTER: Vad är en pedal ?
MAMMA: Sånt som bromsar o gas o sånt.
DOTTER: Måste man bromsa ?
MAMMA: Det kanske är bra i bland. Specielt när du håller på o köra i en vägg.
DOTTER: OK då kanske jag kan flyga i stället.
MAMAM: Flygplan ? Jag tror att vi väntar med det etta tag till, men blir du 16 så kan jag lära dig o köra bil.
DOTTER: Det går ju inte. Då är du gammal och har skrynkliga ögon.

Inte bara jag som har en snäll dotter.


19:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-19 Tid: 06:25:58
I natt sov jag ensam. Har kastat ut mannen, han var otrogen. Nej, skojar bara. Han  jobbar. Ja  det påstår han i alla fall.
 Som vanligt var alla lamporna tända i hela huset och alla tv apparaterna var på. Jag hatar o sova ensam. Klockan 22.32 vaknar jag skräckslagen, det låter hemskt mycket och hela huset skakar. Nu har vi två val:
 Vi har inbrottstjuvar som försöker o ta med mina bokhyllor eller
 Taket har rasat in under den sista snön som fanns kvar.
På tanke att jag sover i övervåningen skulle den sistnämnda kanske inte varit så bra. Kände hur min hjärta slog tre gånger så fort den borde göra. Fick då gå o inspektera hela huset och mycket riktigt var det inbrottstjuvar som höll på o bära ut mina estniska böcker.  Haha mannen kan önska hur mycket han vill men dessa böcker försvinner ingenstans. Nej, det var snön som först hade ramlat på altantaket och sen ner till svimmingpoolen. Vilken tyr att taket höll. Fast jag skulle ha velat o jävlas lite med mannen o ringt till honom o sagt  att taket till altanen hade rasat in. Men för någon konstig anledning lät jag bli. Alldeles för snäll var jag.

 Mera än så blir det inte just nu för jag måste börja fixa matlåda till Carmen Ly för de ska till någon naturreservat i dag. Jag är inte alls avundsjuk. Sen blir det storhandlande i dag och jag ska även titta om jag hittar en present till en vän och en till Jessica som snart fyller år. Vi får se.
 God morgon till alla fina människor och ha en så mysig fredag ni. Jag ska dricka kaffe nu och fundera på livet. Det kommer o ta en stund. Mycket o fundera.BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE 4

......... Kategori: EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE
......... Datum: 2010-03-18 Tid: 17:40:47
Att känna sig ensam är det värsta som kan hända en människa tror jag. Man kan även känna sig ensam trots att man inte är ensam rent fysiskt. Jag bodde i ett rum med 2 andra människor och trots det hade jag aldrig känt mig så ensam, så övergiven.
 Att vara utan det enda man har älskat och utan den enda som har älskat mig gränslöst utan några krav var tufft. Att vara utan min dotter var det tuffaste jag har varit med om. Att vara utan pengar, att knappt ha mat och att sova på gålvet framför spisen var inte svårt alls, det gjorde mig inget. Det kunde ju knappast bli värre.
 Jag tänker ofta vad hon måste ha tänkt o känt. Hon minns inte den tiden för hon var så pass liten, men jag undrar ändå. Var hon ledsen ? Saknade hon mig ? Kände hon sig övergiven ?
 Julen och nyårsafton 2002 var hemskt. Jag fick träffa henne 5 timmar och ge henne present. Jag fick ta henne till min gammelmormor för mormor kunde jag inte ta henne till. Vi fick åka tåg o titta ut igenom tågfönster o peka på allt vi såg. Hon var jätte duktig på o prata trots att hon inte  ens hade fyllt två ännu. Hon gav mig massa pussar o kramar o sa MAMMA PUSS om och om igen. Den där julafton förlorade jag 5 kilo tårar. Att hålla hennes lilla hand och krama henne var den bästa julklappen.
När jag hade lämnat tillbaka henne den där julafton visste jag att jag måste göra något snabbt innan jag förlorade mig själv i den mörka hålet. Jag hade varit utan henne i 4 månader och de hade varit världens längsta 120 dagar. 
Under julhelgen hade min pappa erbjudit mig  o flytta till honom men Carmen Ly. Jag sa att jag skulle tänka på det. Jag visste att om jag skulle flytta dit skulle jag förlora allt. Jag skulle vara under hans makt och jobba i hans butik. Jag skulle vara  deras städerska, barnflicka, kock, SLAV. Jag hade jobbat för honom förr och jag visste hur han var. Han hade inte varit en bra pappa till mig. Han var ingen bra människa, ingen bra arbetsgivare. Dessutom bode de mitten av ingenstans. Vilken framtid hade jag haft då ? Han hade  5 egna barn och inte ens toalett i huset. Skulle jag inte träffat MANNEN skulle jag nog bo där i dagsläget. Jag skulle nog ha svalt min stålthet och flyttat dit. Jag skulle ha varit fånge . Men jag hade  precis kommit ur en  fångeskap och gå in i en ny  var inte ett alternattiv just då. Jag ville inte. Det fanns ändå håpp för något bättre...
 Jag var tvungen o hitta något bättre för både mig själv och min dotter. Jag var tvungen o komma på något,,, men vad ? Men framför allt var jag tvungen o förbättra min självförtroende. Jag var tvungen O SKAFFA mig ett självförtrodende. att tycka om mig själv och att tro på sig själv var något nytt för mig. Ingen skulle någonsin få trycka ner mig igen. Så långt hade jag bestämt nu var bara o verkställa det och det var svårt.
 Som liten hade jag mycket dålig självförtroende. Dels att min mamma hade ingen stålthet i sig, hon hade extremt dålig självkänsla och bitterhet i sig. Jag tror jag ärvde det automatiskt. Min pappa hade en dålig kvinnosyn och saknade respekt mot min mamma. Båda mina föräldrar tyckte att jag var för fet, för ful och inte alls värt något. Att som liten sakna självförtoende gjorde det svårt o skaffa kompisar. Jag gav bort leksaker, godis och allt annat för att barnen skulle leka med mig. Jag gjorde allt som de andra sa. Specielt dålig var jag med killar.
 Min första förälskelse var när jag var runt tre. Han hade blånt lockigt hår och var sockersöt. Min andra förälskelse var när jag var nio. Han var lite av en underdog  han med. Han hade alkoholiserade föräldrar och de var extremt fattiga. Vi satt bredvid varandra i klassrummet.en dag samlade jag mod  och frågade om jag fick låna hans suddgummi. Jag höll på o svimmaoch var knallrödd i ansiktet. Jag fick låna hans nerkladdade och äckliga suddgummi som jag inte alls behövde.
 Medans jag var intresserad av mina studeier och drömde om snygga killar i Back street boys var andra tjejer på dejt med  killar. Medans de fick sin första kyss satt jag hemma och tittade på Tv och medans de förlorade sin oskuld  var jag o jobbade. Jag trodde på allvar att ingen man skulle aldrig vilja ha mig. att bo ensam med femton katter var min framtid. Att bli som min mamma var den värsta mardrömmen. 
 När då den första mannen kom till mitt liv trodde jag att så ska det vara . Det finns ju en livs kärlek för varje person och det där var mitt. Vi fick barn och oavsett att han inte var snäll skulle han vara ju den rätta trodde jag. Jag hade ju sett hur det hade varit för min mamma och mormor och så ska det även bli för mig. Det finns väl ingen annan som vill ha mig ? Vem skulle vilja ha en kvinna med ett barn ? En kvinna som hade ingenting o erbjuda ?
 När jag då hade blivit singel och faktiskt blivit ledig för titta på andra män och även de ville titta på mig öppnades en helt ny värld. Det fanns män som tyckte att jag var VACKER....


MANNEN GER IGEN 4- HUSTRUS DÅLIGA SIDOR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-18 Tid: 12:49:41
Som lovat kommer här mitt  farligaste  inlägg. Överlever jag det här så är jag odödlig.
Jag ska berätta om hustruns brister!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hon har en del??????????????? säkert

1. Hon saknar ordningssinne. Om jag inte vaktar henne så kommer huset svämma över av prylar.
Likväl så lyckas hon hålla koll på nästan allt.

2. REA noija. Hon kan inte köpa nått till normal pris. Hon köper till och med mjölk på rea. Det är säkert. Kommer vi in på Lidl så letar hon efter rea mjölk, pålägg, korv. Här i huset så äter vi bara rea mat. Att vi inte har dött i matförgiftning är ett under.

3. LOPPIS. Hon är loppis beroende. Får hon inte åka på loppis varje lördag så får hon total panik. Tänk på all fynd som hon missar.

4. Barn.  Hon är barn hypokondriker så fort nått av barnen hostar så är barnet genast döende.

5. Hon älskar att ha koll på mig. Hon vet på någon minut om jag har handlat nått på kortet. Och sen undrar ni varför jag inte köper presenter till henne ?

6. Hon missar inte en rabattkupång. Hon är som Asta 95. Snart får jag äta kattmat köpt på en rabattkupång.

7. Ostmörderska. Hon vet inte hur en osthyvel ser ut. Alla hushållsostar är totalt massakerade.

8. Hon lyckas hata OS. Hur kan man lyckas o hata något som är så roligt ?

9. Hon är ointresserad för att vinna. Jätte irriterande. Vad är ideen att reta henne om Sverige slår Estland i skidskytte om hon inte bryr sig?

10. Envis som en grön gris är hon. Hon vägrar någonsin o erkänna att jag faktiskt kan ha rätt.


MANNEN O JAG- LAT

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-18 Tid: 11:04:36
Mannen tittar på en filmkatalog och undrar om vi skulle köpa några filmer.

MANNEN: Fast det är ju ingen idee. Jag hinner ju aldrig o titta på de.
JAG: Det hinner du viste om du slutar slösa din tid på onödiga saker.
MANNEN: Som vad då ?
JAG: Sömn


18:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-18 Tid: 06:50:10

Läste i går att den tyngsta barnet som fötts vägde 10,8 kg. 
På tanke att Tessy är 15 månader och väger i dagsläget 8,9 kilo är jag full av undran. Jag tycker hon är tung o bära runt på armen. Hur i helsike klarade denna mamma o bära runt en jätte bebis i sin mage. Jag skulle nog ha blivit förlamad. Nej, man ska inte klaga över sin tunga mage  när man är gravid, det finns de som har det värre. Till exempel mannen min. Hans ölmage måste ju väga minst 70 kilo.
 Nu ska jag börja fixa i årdning barnen. Det ska bli bak i dag och sen ska jag lägga ut lite leksaker o kläder på blocket . Håll tummarna att allt blir såld så jag kan köpa nya leksaker och nya kläder, på loppis.
 God morgon till alla och ha en så bra dag.
Förresten vill ni ha en fortsärrning på min berättelse ?

MANNEN O JAG-OST MASSAKRERAREN

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 22:09:41
Jag har massakrerat osten , IGEN. Den ser ut som en slalombacke. Men jag sitter i matrummet o äter min macka och än nöjd med mig själv.

MANNEN: Vad har denna stackars ost gjort för ont ?
JAG: Vad då ?
MANNEN: Men titta hur det ser ut. Har du använd kniv?
JAG: Ja.
MANNEN: Var är osthyveln?
JAG: I köket.
MANNEN: Och varför använder vi inte den ?
JAG: För den är i KÖKET.


PS. Suck
MANNEN


DAGENS OOPS....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 19:09:20
Hur många gånger måste man spruta ner sig själv, sina kompisar o sina barn innan man lär att INTE skaka på en pepsi flaska innan man öppnar den ?LITE TJOCKARE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 16:40:33
Nu har vi varit på vår läkarbesök med Jessica o Tessy. Vi har fått några sprutor , blivit klämda här o där och fått veta att snart är det dags o byta ut kläder till lite större storlekar för småttingarna har blivit lite tjockare o lite längre. Precis som det ska vara för vist våre det konstigt om de skulle börja krympa i stället. För sig kanska ekonomiskt jag menar hur många gulliga kläder har man inte i storlek 56.
 Mannen försökte o ge tillbaka Jessica innan 3 års garantin går ut , men bvc sköterskan gick inte med på det. Garantin gäller vist inte för busiga barn. Vi får väl ha de kvar ett tag till då.
Allt såg i alla fall bra ut och de är friska och kan fortsätta o knäcka sina föräldrar.
JESSICA 13,7 kg och 94,5 lång
TESSY  8,9 kg och 75 lång


Nu ska jag besöka er..
Observera mina snea fingrar.MANNEN GER IGEN 3- Till Gun

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 11:16:50
Kära Gun jag gör redan enligt mig allt för min kära fru. Jag kan därför inte förstå ditt grundlösa inlägg
Tex. Låter jag henne njuta av att tvätta mina kläder, laga mat, städa efter mig, klippa gräs, skotta snö och tvätta bilen. VAD MER KAN EN KVINNA ÖNSKA SIG???
Jag har nämligen nog av att vara fräck och läcker.
mvh
Mannen


TAGEN PÅ BAR GÄRNING

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 10:15:31

Det är knappast lördag. Man skulle kanske inte somna på bråttsplatsen.17:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-17 Tid: 07:57:43

Snöig morgon i dag ser jag. Jag trodde ju att det var klart med snö nu, men det tyckte tydligen inte mannen där uppe.
 I dag ska jag till läkaren med Jessica. Det verkar som vi bara springer hos läkarna det senaste tiden. Och det gör vi ju. Senaste månaden har vi haft minst en läkarbesök eller tandläkarbesök varje vecka. Först skulle mannen till sin diabetershäxa, sen skulle han till hjärtultraljud, sen skulle jag visa min verktygslåda, sen skulle han cykla för en annan läkare, sen var Carmen Ly hos tandläkare, sen var jag hos läkare med mina handledar, i dag ska Jessica till läkaren, sen har hon tandläkare om några dagar, sen ska jag till USÖ om någon vecka, sen ska jag till tandläkare, sen ska mannen till kontroll igen etc..etc.. Ja ni fattar. Varför kan man inte ha allt på en o samma dag ? Göra en hälså dag som man spenderar på vårdcentralen/sjukhus. Men vill man ha några tider på samma dag går det inte. Det finns inga tider o få. 
 Det är väl bara o bita ihop och se fram emot nästa läkarbesök. 
 Människor försöker ju skaffa bättre hälsa igenom motion för att slippa läkarna, men vissa läkare måste man besöka ju hur bra hälsa man än har. Jag har ju alltid sagt att det med motion är livsfarligt. DENNA man blev ju överkörd av en flygplan medans han motionerade. LIVSFARLIGT det med motion !!!
 Det är mycket bättre att ni  sitter på soffan , läser min blogg och äter  pannkakor.
 God morgon till alla latmaskar.

 MANNEN GER IGEN 2- DET VAR BÄTTRE FÖRR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-16 Tid: 19:35:08
Förr umgicks jag med det här på lördagkvällarNu är det enda jag ser på lördagkvällar det här

Har nu skitit i det blå skåpet så jag kan lika gärna löpa linan ut. Ska här tala om hur min båtflykting lurat mig från lydig kärleksfull kvinna till farlig hustru.

1. Förr: Alltid kalsonger t-tröja och strumpor framlagda i god ordning vid min säng.
    NU: Jag får leta kläder själv vilket tar tid och inte blir så bra efter som jag då kan få en rosa och en blå strumpa samt t-tröja som är på avigsidan.

2. Förr: Klart att du får titta på vad du vill på tv.(vilka härliga tider)
    NU: Familjen annorlunda,Glamour,Desperat Housewife och diverse tant program.

3. Förr: Jag har ont i ryggen Hon: ´´kom så ska jag ge dig massage´´.
    Nu; Gnäll inte

4.  Förr: Jag är hungrig. Hon: ´´Vad vill du att jag lagar åt dig ?``
     Nu : Tysst jag bloggar.

Mitt nästa datorstöld tillfälle kommer att handla om min kära hustrus dåliga sidor . Ska jag nu hamna i onåd så är det lika bra att göra det . Skulle ni se min dödsannons imorgon så vet ni vem som har läst mitt inlägg


Mannen
en så länge 


MANNEN GER IGEN 1

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-16 Tid: 17:15:04
Nu är MANNEN hemma och ska ta över bloggen efter han har läst den HÄR inlägget. Gud hjälp oss alla...

Kärleken gör en blind.
Tjuvläste min kära hustrus blogg och konstanterar att det finns vissa osakliga påhopp för min person. För att bemöta dessa osaklika påhopp vill jag komma med följande inlaga.
1. De få fisar hon påtalar erkännes och beror på den mat min kära hustru tvingar i mig. Då goda köttbitar, goda såser o MASSOR med fett nymera grönsaker grodar o fiber. Hon tjatar förvirrat för att BANTA MANNEN. Jag fattar ingenting. Vi män är som årgångsvin, bara bättre med åren.
2. Angående mina tröjor. Som alla vet så väger RIKTIGA MÄN över 90 kg. När jag nu har kostat på min vackra kropp så det kallas manlig så måste den packeteras på ett attraktivt sett. Vilket jag tycker än en jobb tröja i blått, grönt eller rött. Och tro mig det fungerar. Jag får lystna blickar från kvinnor överalt.
3. Angående fläkten. Då mina kroppsdofter kan vara påfrestande så vill jag dela med mig till  min kära hustru så att hon inte glömmer mig medans hon sover(det är ju hon som har stoppat i mig det mat jag äter).
4. Livet är för kort o sovas bort. Min lyxhustru verkar tro att lyxlivet varar i 7 dagar i veckan så vill jag bara på ett kärleksfullt sätt uppmärksamma henne på att hennes älskade man är hemma och vill ha den vård och ömmhet som han så väl förtjänar.
ATT BLI STORBLOGGARE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-16 Tid: 14:39:29
Det med att bli stor bloggare är inte lätt. Det innebär ju att mera än 1 person måste läsa ens blogg. Att man själv tycker att man  är snygg o bäst hjälper nog inte. Det behövs många fler än så. Minst 50 000 till. Alltså det är 49 999 som saknas för att jag ska bli stenrik storbloggare.

Gun berättade ett tag sedan hur hennes statistik steg när hon skrev om hockey. OK jag o sport är inte vänner så det där är ju uteslutet.

Att bli modebloggare vekar ju fungera för blondinbella. Jag är ju BLOND så det där kanske kan fungera. Men sen är alla modebloggare trådsmala och bloggar om dyra kläder så det verkar ju skita där också. Jag är mist 3 elefanter för tung och min dyraste plagg i garderoben är IKEA mjukisbyxor som jag köpte för 149 kr.

Att bli gayblogg verkar ju också populärt. Jag kan ju försöka o ragga upp en kvinna, men jag tror att MANNEN skulle protestera. För sig skulle han nog inte ha något emot att bo ihop med två kvinnor.

Det enda som kan fungera är att vara korkad, blond och full med botox. KORKAD-klart, BLOND-klart. Så det är bara botox som saknas då. Någon som vill sponsra med det ? Men tänk att jag är gammal så det går säkert åt dubbeltos.

Men sen är det ju så att någon måste ju vara sist också. Och sist är ju inte sämst och är man korkad o vänder listan upp o ner är man ju först. Och det spelar ju ändå ingen roll vad andra tycker. Det viktigaste är ju att man själv vet att man är vackrast, bäst och klokast. Eller hur ?

VÅRA ÄLSKADES DÅLIGA SIDOR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-16 Tid: 11:40:30
Vi i Sverige är mest jämställda i våra förhållanden, men  ändå är vi mest missnöjda. Varför kommer det sig ? Vill vi bara ha mer o mer. Drömmer vi om något perfekt som inte finns ? För det finns ju ingen som är perfekt rätt igenom. Vi alla har ju våra dåliga sidor. Ja förutom MANNEN min om han får säga det själv. Om ni frågar mig har han en hel del dåliga sidor.
 Det eviga fisandet. Han påstår att det är manligt. Jag håller dock inte med. Det märkliga är att när vi träffades fes han inte alls. Och om jag tänker efter då fes han  inte de första två åren vi var tillsammans Men sen var HONEYMOON över och han började fisa överalt.VARFÖÖÖR ???
 Det där med hans jobb tröjor. Det finns faktiskt tröjor med annat text o färg också.  Lite variation våre bra. Han tror att det är macho o köra lastbil och då måste alla veta det. han tror vist att kvinnan i LIDL kassan ser hans tröja o tänker`` O vad snygg o macho han är`` Vilka drömmar han har.
 Det där med fläkt i sovrummet. Jag förstår ju att han måste ha det för att kunna andas lättare. Men när jag flyttade in hade jag inte tänkt mig o sova utomhus. Då skulle jag väl valt en man  från Sibirien istället.
 Och hans fingerhundar. Förlåt men jag tycker inte att det är särskilt romantiskt o vakna upp på en lördagmorgon för att  mannen öppnar dina ögonlock o frågar om du är vaken. Och ignorerar man honom då tar han fram fingerhundarna som öppnar ögonlocken om o om igen och säger TITTUT. 
 
Vilken tyr att kärleken är blind. Och börjar man se är det alldeles för sent. Vem vill ha mig nu ? Gammal o sliten trebarnsmamma.
 Nu tänker alla ni att gud vad hon skäller på sin tackars man. Inte är hon så perfekt själv inte.  Oroa er inte jag är långt i från perfekt. Mannen min kan ge igen när han kommer hem o berätta till er alla mina dåliga sidor. Och de är många...
 
16:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-16 Tid: 08:25:42

Ännu en solig morgon i dag precis som i går. Jag o barnen gick o tog en långpromenad. Dock vägrade Jessica o gå efter 10 meter och fick sitta i samma vagn med Tessy. Där satt hon en liten stund tills hon plötsligt somnade sittandes.


  Barnen somnade ju så tidigt i går så det kunde bara sluta på ett sätt. Tessy vaknade klocka två. Jessica tio minuter efter. tack o låv att de somnade om efter en timme. Men innan dess han jag o slå min tå på trappen och huvudet på köksskåpluckan när jag skulle ge mjölk till Tessy . Jag borde ha tänd lampan. Men det gäller ju vara efterklok.
 Jag får nu fylla min kropp med kaffe för att vakna upp. Vill SOOOVA .MIRAKEL KAN VIST HÄNDA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 19:52:45
Helt otroligt, klockan är inte ens åtta och ALLA barn sover. Det är så overkligt så att man vill nästan köpa lott. Nu ska jag ligga på soffan, mannen ska massera mina fötter och vi ska titta på familjen annorlunga och Hollywood fruarna tills vi somnar.
 Nu ska jag titta in hos er och skratta lite.HAN ÄR VISSTE PAPPA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 17:37:01
Jag o en kompis som jag har känt i fyra år sitter o latar oss o dricker kaffe medans MANNEN jobbar.

Kompis: Tessy börjar se ut som Jessica.
Jag: De har faktiskt samma pappa
Kompis: Har de ?
Jag: Så mycket jag vet i alla fall.
Kompis: Men ni är ju gifta.
Jag: Vilken tur att vi är det annars hade jag varit otrogen.
TYSTNAD........
TYSTNAD........
Kompis: Nu skojar du med mig igen.
Jag: Nej, tror du det ?PS
tur att man är på jobbet när snillen spekulerar
mannen


GIFT MED SIN KUDDE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 12:23:43
En man i Korea gifte sig med sin kudde. Han tar tydligen denna kudde överalt o till o med beställer mat till den i restoarangen. Om mannen min skulle komma o säga att han vill skiljas för att han har blivit kär i sin kudde skulle jag ringa 112, det måste vara en hjärnblödning på gång då.
I vissa länder får inte två män gifta sig med varandra, andra får man gifta sig med sin kudde. Undrar bara hur kudden sa JA vid altaren ? Vad händer om mannen förälskar sig i en täcke o vill skiljas ?  Vem får vårdnaden av deras gemensamma kuddbebisar ?
 Det verkar lite sinnessjukt det hela. Jag skulle aldrig kunna tänka mig o gifta mig med en sak. Det går ju lika bra o vänsterprasla med de.

 JAG ÄLSKAR SÅ MIN SVARTA POJKVÄN.STÅLT MAMMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 12:00:46

Jag kan förstå hur stålta Annas mamma o pappa måste vara nu. Deras lilla dotter har vunnit stora melodifestivalen o hela svenska fålkets hjärta. Jag vet hur de känner. Mina barn är ju ett enda stort musikaliskt under. Mozart var ingenting i jämförelse.ÄTA MAT FÖR 20 000 i MÅNADEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 10:35:50
Medans den stora delen av kvinnofolket gör allt för att tappa några extra kilon vill den HÄR kvinnan gå upp i vikt.  Världens tjockaste mamma vill bli världens tjockaste kvinna. Hon väger 273 kilo, men vill dubbla sin vikt. För att göra det ska hon äta massor, närmare bestämt för 20 000 kr i månaden. Och jag glagar över våra höga matkostnader som inte ens är i närheten av denna summa.  Vissa människor gör visst allt för att bli kändisar.
 Men vad jag är förvånad över är att denna kvinna har fött en dotter 3 år sedan med hjälp av kejsarsnitt. Och vad är ännu mera märkvärdigt tycker jag är att hennes man väger 67 kilo. Hur fick de till det ?


15:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-15 Tid: 08:17:00
God morgon. Måndag, solsken och mannen är på jobbet. Vad mera kan en kvinna önska ?
 För sig önskar jag att Tessy skulle vara på bättre humor. Hon har en jätte stor tand på väg ut. Det är extremt gnälligt och hon är  hängig o vägrara o äta. MANNEN kom på en lysande i dee i går att vi skulle ge en rump alvedon till henne. Det enda som hände var att första tre timmar fes hon konstant och sen började det komma ut det ena o det andra från hennes lilla rumpa och hon gnällde ännu mera.
 Vilken tyr att man själv slipper o få mera tänder. Det med visdomständer verkar ju vara kört för min del. Vissa människor blir väl aldrig visa. Men man är ju vacker o blond och det är ju ändå utsidan som räknas.

14:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-14 Tid: 20:58:02

Inte alls en bra bloggdag i dag. Nej då har inte haft tid. Och sen förstår ni inte min ironi heller i mitt förra inlägg. Jag har visst taskig humor. 

 I dag har det varit fullt upp med att plocka efter inbrotstjuvar. Jag är så trött på dessa människor bryta sig in hos folk på natten och kasta en massa strumpor på vardagsrumsgålvet. Minst tio år på kåken ska de få.Och som det inte hade varit nog hade de även lämnat två korgar med strumpor i tvättstugan. Det tog evigheter o para i hop de. Vems strumpor är det ? Känner någon igen sina får de komma o hämta de, men jag vill ha hittelön.

Sen på kvällen fick jag maskera mig o smyga in på MAXI för att köpa en tårta. Känner mig som en bedragare, men jag var så sugen efter en tårta. Nu ska jag sova och skriva vidare min båtflyktings historia.
Vi ses väl i morgon och jag låvar inte o skoja längre att Kissie är rolig. Förlåt, förlåt så mycket.FICK EN AWARD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-14 Tid: 11:29:34
Jag har fått en AWARD från ATTIS.
TACKAR !!
Man ska då ge den vidare till 10 bloggar som får dig o skratta. Herre min ge 10 stycken. Det var svår det är ju så många roliga bloggare där ute. OK  jag försöker då.

ELLIS

HÖRNI

EGOINAS MAMMA

THAKOCK

DECTIA

ANTISTORBLOGGARE


Men de var kanske inte så roliga. Så här kommer de roligastePAOW

DESSIE

 KISSIE

NATACHA


Enligt reglerna ska då de som jag har länkat till länka tillbaka så nu förväntar jag att Kissie, Missie o Tissi ska länka så att jag kan få en besöksrekord och också  komma in i vimmellivet. Tänk stureplan o JAG. ....

DAGENS KOMMENTAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-14 Tid: 09:16:17
Kan dagen börja bättre än så här.. Först upptäcker jag att båda små barnen hade bajsat ner sig på natten, sen klev de i sin ... ja, men det var inte det som var bra. Det är ju era kommentarer så klart. Morgonens bästa kommentar kommer från Dectia efter den HÄR inlägget.

Fy vad elak du är! Låt honom komma till mig, jag har ett extrarum och kommer ta väl hand om honom...

Vad var det bra för ? Nu står han i hallen med sin rosa FIFFI väska och hoppar upp o ner o tror på fullaste allvar att han kommer härifrån. Fast i andra sidan skulle det kanske vara skönt o slippa honom. Hur ska jag skicka honom ? Med DHL ? Jag är tveksam att de tar emot så tunga lass så du får nog hämta honom själv.
 Förresten MANNEN läste Batmans svar på frågestunden o blev lite småkär i honom. Jag tror att det finns konkurrens där. Det kan sluta att du o jag får flytta i hop.

Men den där Decdia vekar ju vara en trevlig tjej. Hon gillar mig. Du ser MANNEN det finns någon annan som tycker om mig.


Sv: Jag tycker du är jätte rolig! Skulle vara skoj att kunna klättra in i din hjärna och se vad som händer där. :)

Ja du får nog ta kö lapp. Det är en himla massa folk där inne just nu. Kronofogden söker efter tillgångar, men ack så besvikna de blir när de upptäcker att det är ganska så  tomt där inne. Sen är stadsminister där  just nu och försöker o hitta nya i deer för sin valkampanj. Så du förstår väl att det är upptaget med mycket viktigt folk.

NU: Mannen dansar runt o sjunger JAG SKA FÅ FLYTTA DIIIIT ; JAG SKA FÅ FLYTTA DIIIT.

OBS !! Glöm att han får med sig plånboken.


MANNEN O JAG-ONT

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-13 Tid: 22:42:25

Mannen har ont i bena. Biverkning av en medicin han har tagit och fått nu sluta med.

MANNEN: Jag är sjuk.
JAG: Det är du inte alls.
MANNEN: Men jag har ont.
JAG: Det är en biverkning o ingen sjukdom.
MANNEN: Jag är sjuk o det är synd om mig.
JAG: Du är en medicinsk biverkning hela dig.
MANNEN: Jag tror jag håppat i ån snart så ont har jag.
JAG: Håppa på du. Ta bara ut plånboken förstMELODIFESTIVALEN I KVÄLL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-13 Tid: 20:07:29
Sitter o tittar just nu på melodifestivalen. Såg ni STALLONE ? Med den ansiktet kan han ju skrämma bort små barn. Vad har han gjort med sin näsa ? Och i ansiktet var det inte LITE för lite botox ?
_____________________________

Spanan o spanan , men ser inte Gun o Egoinas mamma. Någon som har sett de ännu ? Eller fick de kalla fötter ?
________________________________

Dolph är tillbaka ser jag., Han sjunger o dansar. Kan vi inte skicka honom ?

___________________

Har de inte gjort den låten något år tidigare på IDOL och alla som tävlade sprang ut likadant i morgonrockar ? Eller minns jag fel ?

________________

Titta Elisabeth Höglund har fått nu jobb o i kören. Men vad roligt

________________

Söta söta darin. får jag adoptera honom ?

_________________

Jag vill också se lika bra ut som Penilla när jag är 60. Är det en ny klänning , men i samma färg ?

_______________

Såg en norsk flagga bland publiken.  Var det EM ?

______________

Visste ni att Andreas Johnson skrev den låten åt mig  ? Ja det är sant.   Han ville vara med mig, men jag valde MANNEN

____________

Kom kom kom som tom som som Nu slickar alla män på Tv va ? 4 x BLOND vad mera kan de önska.
____________

Jöbak gillar jag. Han är som mannen från rymden med sin dräkt . Honom skulle man vilja vara ihop med. Synd bara att jag är gift. Ok han gillar ju killar, men för honom är jag bered o byta kön för. 

______________

Alla pappor hemma, dags o stänga av TVn nu det är Olas tyr.

När blev jag morsan ? Varför känner man att man vill bara ta hem alla småpojkar o ge de kakor o mjölk ? usch vad gammal jag är.
_________________

Mannen säger från andra sidan av soffan att jag o Jessica är lika. Vi är båda blonda.. ja o där tog likheterna slut. Jag fick plötsligt huvudvärk i kväll

_________________

Fakir. Heter han så ? Är fakir den som bor  i en flaska o man får önska sig saker ? Kan han i så fall inte önska o vinna melodifestivalen.

________________

Vist hade Anna röda skor på ?

_______

MANBOY MAN BOY............ BOYTOY  ERIK SAAADE blir blöt. hur många som är avundsjuka på Molly ?

_____________

Vad då är det slut nu ? Men var är alla bra låtar ? Jag har ju massa godis kvar

___________ ´

Vilken låt ska vi skicka nu då ? Om vi skickar boytoyn kommer alla småtjejer rösta i alla fall. Hur många småtjejer finns det i Europa ?

Röstning är halvägs nu. Det är vist bara Sverige som har förstått det med jämställhet. De andra länder   lever fortfarande i mörker o röstar bara på killar. Så Darin, Manboy o Ola är populärast just nu. Ja tjejerna får väl trösta sig med glass o choklad efteråt
_____________________

Va har Rybak hunnit tillbaka till Norge redan. Jag som trodde att Clark Kent var superman, men det är ju Rybak.

_______________

Skulle ni ha skickat den här rock versionen av la vux(stavning stavning ??) skulle ni nog ha vunnit förra året

________________

1,7 miljoner har röstat och minst lika mycket till har tittat utan o rösta. Har folk inget liv ? NEJ, vi har inget liv. Vi är tragiska allihoppa. 
________________________

Pernilla kom sist. Pernilla missade sin brors bröllop. Pernilla har inget bra år..

Anna åker till Norge. Jag tror det kommer o gå jätte bra, minst lika bra som det gick förra året för Marlena. Och kommer det skita för henne kan hon ju alltid börja jobba som trollkarl o trolla bort gitarrer, katter o stadsministrar...
Förresten heter kvinnlig trollkarl också trollkarl eller heter det trollerinna ?

___________________

AHAH nu var det slut . Vad ska vi göra nästa lördag nu då ?

MANNENS DÅLIGA HUMOR: ERIK SAADE SA DET och sen skratatr hans själv. Och jag är gift med honom


KÄRLEK ÖVERALT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-13 Tid: 16:11:11
SOL O VÄRME UTE OCH JAG ÄR SÅ KÄR.
JAG ÄLSKAR MIG SJÄLV.OCH MIN LILLA BLOGG
OCH SEN ÄLSKAR JAG ALLA ER SOM TITTAR IN HOS MIG VARJE DAG. VAD NI GÖR HÄR BEGRIPER JAG INTE, MEN JAG TACKAR ÄNDÅ OCH SKICKAR MASSA PUSSAR TILL ER.


PRICESSAN MADELEINE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-13 Tid: 12:42:07
Läste hos Dectia   att hennes man Batman har princessan Madeleine som frikort. Jag låvar er som inte har läst hennes blogg att Dectia är mycket snyggare än princessan. Frikort ska man väl ha någon som man inte kan ha, någon mycket snyggare än ens man/fru.
Det är ju så att Madeleine vill ju ha det i hop med MANNEN min, men han tackade nej. Han har ju mig och jag är ju mycket mycket snyggare. Inte så snygg som Dectia, men nästan. För övrigt är vi båda födda i samma år och detta år producerades det bara SNYGGA kvinnor.12:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-13 Tid: 09:39:53
Lilla Jessica älskar o borsta tänderna. Inte alls lik sin storasyster. Henne fick man muta och muta och försöka o hitta på massa saker för att hon skulle öppna munnen. Men inte Jessica inte. Hon älskar o borsta tänderna. Efter borstningen vill hon alltid skölja munnen. Hon vill då använda sin lilla röda kaffekopp ( hon kallar den så).Det finns bara ett litet problem den har hål i botten
.


Varje gång  är hon lika förvånad att hennes kaffekopp har hunnit o bli tum innan hon tar den till munnen. Vart tog vatten vägen frågar hon då. Hon har vist fått sin IQ efter mig. Hoppas hon ärver pappas skönhet så att något blir rätt i alla fall.

 God morgon till alla er. Och glöm inte Melodifestivalen i kväll. Man måste ju spana in Gun o
Egoinas mamma som ska vara där. Någon av de hade vist låvar en nakenshock ?MANNEN O JAG- SALTAD MAN

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-12 Tid: 22:52:41
Mannen har kommit hem efter 3 dagars straffkomandering och försöker o få mig tro att han är sjuk.
MANNEN: Jag har feber
JAG PUSSAR HONOM PÅ PANNAN: Du smakar salt.
MANNEN: Jag är svett.
JAG: Kan du inte smaka socker i stället då ?
MANNEN: Du är dig lik...

EFTER EN STUND..

MANNEN: Jag har fått tånorsfinne på pannan också.
JAG : Vilken önsketänkande.
MANNEN: Man kan ju alltid drömmaDAGENS OOPS....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-12 Tid: 18:32:22
Jag var på väg ut med sopporna när jag  plötsligt hör en stor kabum.... Hela huset skakar och jag tror att nu har någon satt en bomb under huset.
VAD VAR DET DÅ?Ingen fara det var bara skorstenen som har ramlat ner. Bättre än en bomb i alla fall.
 Vilken fantastisk fredag i dag.

BELLA O TYRA SHOW

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-12 Tid: 16:35:13
Har ni sett den omtalade BELLA O TYRA SHOWN ? 
Jag har inte riktigt förstått den fascinationen som är omkring Blondinbella, men jag var nyfiken så jag tittade på första avsnittet i alla fall. Tyra vet jag inte ens vem hon är så jag hade inga förväntningar där.  Jag är  inte den som läser modebloggar. Att köpa 10 000 kronors väskor o 5000 kronors klänningar är verkligen inte min grej. Den dyraste väskan jag har köpt kostade nog 99 kronor.  Men de är ju populära bloggare o framgångsrika affärskvinnor med sina klädmärken , föreläsningar och nu med en egen tolkshow så något måste de ju erbjuda . Framför allt verkar de ju ha en stor beundrar skala. Och vad vet jag. Här sitter jag med min nerspydd mjukisdress från IKEA och den där  finnen på min panna ska vi inte ens prata om.
  Jag måste erkänna att jag personligen var inte imponerad på första avsnittet. Det kändes som två små tjejen hade roligt med varandra och att tra mera tittare hade de bjudit den största bloggaren KENZA till deras första avsnitt.
 När de då skulle testa yrket brandman blev det hela lite bolibompa aktigt. Bella i rosa mjukisdress och lockat blont hår.. inga stereotyper där inte.
Bella hade dock några roliga uttalanen som fick mig o le. Hon verkar bara vara för mycket
``ATT VILJA RÄDDA ANDRA MÄNNISKOR MÅSTE MAN HA EN HJÄRTA AV GULD OCH JAG HAR INTE DET``
`` VARFÖR SKA MAN VILJA BLI BRANDMAN , MAN KAN JU TYP DÖ?`´
 En sammanfattning då. Definitivt inget för mig, jag är nog för gammal.
Skulle jag själv gjort det bättre ? HELL NO. Och dessutom skulle inte 130 000 människor suttit o titta på medans jag delar med mig mina loppistips och pratar om barnens bajs....
 Vad tycker ni ?

Bella o tyra show ser du HÄR


PATTAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-12 Tid: 14:38:27
Vi äter lunch hemma, pasta o fläskfile.

JESSICA: Jag vill ha PATTAR.
JAG: Men älskling du är för liten för att ha tuttar.
JAEESICA: Jesskika vill ha mera PATTAR, PATTAAAAR (och räcker fram tallriken)
JAG: Ahah vill du ha pasta ?
JESSICA: Jesskika vill ha många PATTAR.
JAG: Ok du ska få så många pattar du vill ha.


12: E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-12 Tid: 07:29:15
Morgon till alla GRATTIS. Det är jeans skjortans dag i dag. Nej, jag skojar inte. Det finns en sådan dag och den dagen är i dag. Så i dag går alla modemedvetna människor runt i jeansskjortor. Undrar när stringtrosor får sin egen dag ? Män i världen skulle nog vara tacksamma.
 I dag är det mysig o lugn fredag. Ja för er kanske. Här är det kaos. Jag har saker överalt och i kväll kommer mannen hem från sin resa. han kommer o mörda mig. Höll på o skriva min båtflyktings historia till klockan ett i natt. Låvade till mannen att jag ska berätta hur vi träffades innan han kommer hem. Jag försökte, men det gick ju inte. Så nu är jag dödstrött och måste snart åka i väg. Har fått en akuttid till läkaren och en vän ska skjutsa mig.
HA en underbar fredag ni.

DET ÄR INTE BARA MINA BARN SOM ÖVERRASKARDAGENS OOPS....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-11 Tid: 22:08:35
Jag kände mig kanska bra i dag. Förutom att jag var förbannad kände jag mig kanska smal o snygg... ja tills jag ställde mig på vågen förståss. Varför har ingen sagt att man kan gå upp i vikt när man äter 15 kanelbullar varje dag. VARFÖÖR !???!!
 Men den bästa i dag var ansiktsmasken. Ni minns överraskningen min lilla Jessica lämnade till mig härom dagen? Ja, jag skällde nog lite .Trodde dock inte att hon hörde det för det var mest en muttrande för mig själv. Ni vet kliver man in i bajs bli man lite irriterad. Men hon hörde mig nog för hon har förbättrat sig, hon torkar nu upp det . Inte det bästa lösningen dock..
 Jag tvättade ansiktet på morgonen. Där stod jag med vatten troppande från ansiktet och ögonen stängda och kände efter handduk med handen. Då hittar jag en på bänken och börjar o torka ansiktet när det  tränger en lukt in i näsan... OOPS någon hade vist torkat efter sig med det. JEEESSICAAAA  !!!!!!!!!!!


ÖVERRASKNING TILL MANNEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-11 Tid: 17:45:00

Medans mannen var borta fixde jag i årdning den gamla bordet vi köpte på auktion ett tag sedan. Först hade jag tänkt o behålla toppen träfärgad, men efter att ha kastat bort hela kvällen på slipning  gav jag upp. Så jag fick måla den svart istället.
Bordet kostade 125 kronor och färget kostade runt 100 kr och det blev lite färg över till annat.
BECKERS ELEGANT AQUA LACKFÄRG heter färgen.

Så vad tycker ni ? Lite foton som saknas bara. Inte illa för 200 kr eller hur ?

SKOLAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-11 Tid: 15:11:18
DET HÄR ÄR INGEN ROLIG INLÄGG SOM MINA INLÄGG BRUKAR VARA: SÅ NI SOM LÄSER MIN BLOGG FÖR ATT FÅ EN SKRATT HÅPPA ÖVER DET:
Jag ska berätta en sak till er. En sak som jag har hållit hemlig ett tag för jag har velat o veta hur mycket respekt, ärlighet och mänsklighet personalen i Carmen Lys skola har, men nu när jag har fått brev från juristen har jag förstått att vissa människor vet inte vad ärlighet är. Det spelar ingen roll att de har skadat en liten flicka, det spelar ingen råll. De är så rädda för sina jobb och sin image så i deras värld kan man inte göra fel. De kan inte erkänna att de har fel. Jag fick brev från juristen i dag och har läst på nu. Vilken efterhands konstruktion skolan kommer med och vilka lögner. Hur vet jag att de ljuger ? Ja för att jag har ju varit med. Jag har ingen anledning o ljuga. Varför ska jag göra det ? De har däremot massor av anledningar o göra det. Hur ska jag bevisa att jag har rätt ? Ja för jag har dokumenterat det hela vägen ut. Olikt från de kan jag inte komma med någon efterhands konstruktion Olikt från de har jag allt dokumenterad och publicerad med dag o tid.
 De stackare försöker o göra sig som offer nu. Fy o skäms. De vet inte vad ett offer är. Att en liten flicka har spenderat dagar med tårarna och  massor med sömnlösa nätter spelar inger roll. Att hon har blivit både psykiskt o fysiskt misshandlad verkar inte heller spela någon råll för de. Gud vad irriterad jag blir. Jag låvar mitt hemliga blogg ska inte bli hemlig snart. Eftersom jag nu har skriftligt hur personalen ljuger tänker jag o skriva det här. Har även emajl sparade från hennes före detta så kallade mentor. De är vist inte vana med föräldrar som faktiskt vågar stå på sina barns sida.  Och en sak till. Bara för att vi inte springer hos psykologer o beklagar hur synd det är om oss betyder inte att vi har inte mått dåligt över det hela. Ni som faktiskt har barn och älskar de vet hur upprörd o ledsen man blir när de inte mår bra. Gud bara vet hur många sömnlösa nätter vi har varit med om och hur många timmar vi har suttit och fått trösta henne. Fy o skäms på personalen o försöka o göra sig till offer.
 Men vad gör mig ännu mera förvånad är att de försöker o få det låta så att vi JÄVLAS med personalen och tycker att det är roligt o hittar på massa osanning. Finns det verkligen någon förälder som skulle tycka att det är roligt att ens barn inte mår bra ? Att vara osams med personalen som ska ge ens barn utbildning ?  Verkligen ?
Om det nu våre sant skulle jag inte skaffat hemliga bloggen. Om det nu våre sant skulle vi inte bytt skola och om det nu våre sant skulle det inte gå så bra för henne i den nya skolan.
Kan de då förklara till mig varför efter skolbyten går allt så bra ? Varför hon äntligen är glad  och varför hon inte har blivit mobbad o misshandlad ?
 Vad har de svar för det ? VAD SVARAR NI NU DÅ ? För NI läser det vet jag. NI använder era jobbdatorer o arbetstid för att läsa o snuka efter en liten flicka. Hur vet jag det ? Ja, tack våre en bloggare som hjälpte mig o installera en sådan verktyg som visar vart besökarna kommer. Och närmare 300 gånger har  kommunala arbetare besökt min blogg från sina arbetsdator och sin arbetstid, de har använt kommunens server. Tiden de ska ha kåll på barnen och ge de utbildning. Inte undra att det inte finns personal ute bland barnen och att de inte ser o hör aldrig något. Men enligt rektor och kommunens förvaltningschef får de göra det. De får använda jobbdator och jobb emajl och på arbetstid surfa runt på internett, regis´trera sig på diverse hemsidor och skicka privata emajl. Jag trodde att det var förbjudet. Kanske till o med olagligt på tanke att de använder arbetsgivarens maskiner o tid utan låv. Men enligt rektor och förvaltningschefen får de göra det. Är det sant  eller ljuger de IGEN ? Bara de vet det.
 Och ännu en gång jag vet att det finns underbar personal där ute och Carmen Ly har verkligen fått en bra lärare o trygg arbetsmiljö nu. Det har hon förtjänat, det har VI förtjänat. Synd bara att de som inte borde jobba i denna yrke jobbar vidare och har möjlighet o fortsätta o hitta en ny offer och denna offer kanske har inte föräldrar som orkar o stå på sig. verkligen synd, men jag har lärt mig att man ska inte hjälpa andra för då blir man bara straffad. Man ska ta hand om sitt o sina barn och vi mår bra och mitt barn mår bra nu. Men jag är en av de få människor som tycker att rätt ska vara rätt och ingen ska få smutskasta mitt barn så jag tänker inte ge upp.


11:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-11 Tid: 09:14:39
Morgon till alla snygga människor. Vi alla är ju så otroligt snygga . Eller hur ? Det är jag i alla fall. Jag har inte hunnit o duscha så jag luktar ni vet hur, håret hänger och den är så fett så man kan nog snart steka ägg på de. Ja om jag lägger huvudet på spisen, som är inget jag rekommenderar o göra. Min snygga outfit i dag är mjukisbyxor designad med yoghurt, mjölk och mycket annat intressant som Tessy har kastat på mig. Vad ska jag säga.. HOLLYWOOD here i come....
 Men vilken tyr att jag har snygga barn i alla fall. Den största snyggingen har överlevt sin förkylning och sitter i skolan nu. Jessica o Tessy sitter på gålvet och försöker o ge varandra tips hur man  knäcker mamma.. Min underbara dag väntar på  mig och det är bäst att jag sätter i gång med den.


BILDER FRÅN I GÅR
TESSY


JESSICA O JAG BAKADE BULLAR. FAST HON TYCKTE ATT MAN SKULLE ÄTA DE DIREKT. RÅ DEG ÄR VIST GODASTOCH SOM VANLIGT SKA MAN ANVÄNDA PEPPARKAKSFORMER...VAD SKA MAN SÄGA. HON HAR ÄRVT ALLT FRÅN SIN PAPPA.
BANTNINGSTIPS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-10 Tid: 19:47:50

Jag har upptäkt att väldigt många yngre o blondare bloggare delat med sig sina bantningstips- att äta 2 matskedar havregryns gröt varje måltid, äta bebis burkmat och dricka bara vatten två dagar i veckan verkar jätte populärt. Även diverse piller o pulvrer som lovar 10 kilos viktminskning per månad är jätte populära Jag vill ju inte vara sämre så jag delar med mig de bästa bantningspillrerna...

HÄR HAR VI FURIX. GARANTERAT O TAPPA TRE KILO MED BARA INTAGNING AV 1 PILLER OCH DET BARA PÅ NÅGRA TIMMAR. TÄNK VAD DU KAN GÖRA MED INTAGNING AV HELA BURKEN !!! NÅGON SOM VILL VÄGA - 30 KILO ?OCH HÄR HAR VI UNDER PILLER WARAN. DU KOMMER FÖRLORA MASSOR MED VIKT. PILLRERNA INNEHÅLLER ROTTGIFT SÅ DU KOMMER O TAPPA EX ANTAL LITER BLOD OCH RESULTATET EFTER BANTNINGSKUREN ÄR HELT UNDERBAR. EFTER KRIMERINGEN ÄR DU SMALARE ÄN SIZE ZERO. HIMMELRIKET VÄNTAR..
OCH KILLAR. TROTS ATT DE ÄR BLÅA ÄR DET INTE VIAGRA !!! MEN I HIMLEN FÅR ALLA EN EGEN ÄNGEL, JAG LÅVAREftersom alla dessa under piller är receptbelagda får ni nog ge en tusenlapp till läkaren så att han skriver ut de.
LYCKA TILL NI NU ALLIHOPPA: BEACH 2010 VÄNTAR JU.....SKÄGGIGA DAMEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-10 Tid: 16:13:47

Minns ni den HÄR inlägget från förra veckan ? Förlåt mig,  man får vist inte skoja om vissa saker. Speciellt inte om såna saker som att bli en man. Nej, nej då blir man straffad på en gång eller ännu värre man kan förvandlas till en MAN...
 Upptäckte i dag att jag har fått en lång hårstrå som växer ur min haka. Vart kom den i från ? Vad ska man göra med den ?  VARFÖR VARFÖÖÖÖR...???
 Jag försökte ju ignorera den ett tag, men faktum är att jag har blivit skäggiga damen. Undrar om  CIRKUS har lediga platser ?FINA FOTORAMAR

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-10 Tid: 11:56:34
MANNEN FÅR INTE LÄSA DEN HÄR INLÄGGET !!
Jag älskar fotoramar. Jag tror jag är beroende av de. Jag köper på mig en hel hög av de , men sätter aldrig bilder i de. Jag måste förbättra mig.. Men det ska jag göra i morgon för i dag har jag hittat massor av fina fotoramar på http://www.broarne.se/butik/.

DE HÄR SHABBY CHIC RAMAR KOSTAR 55 KRONOR
DE HÄR ÄR JU HELT UNDERBARA. DET ÄR GLAS PÅ BÅDA SIDORNA. DEN LILLA KOSTAR 30 KR OCH DEN STORA 65 KREn sida som jag alltid hittar massor med fina ramar är http://www.vackravaggar.se .


10:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-10 Tid: 07:52:14

Gud vad den här månaden går snabbt framåt. I  dag är det redan tionde mars och snart är det  påsk och då är det ju påsklåv. På tal om påsk så  tror jag att jag  håller på o bli kyckling. Jag har ju en sjuklig här hemma som behöver sin kycklingmamma. Jag springer runt o tycker synd om henne, men  det är ju SÅ synd om henne. Jag är förvånad varje morgon att hon fortfarande lever för hon låter döende. Det är konstant suckande, stönande o morrande. Jag börjar tro att manliga förkylningen är nästan lika farlig som barnens. 
 Som ni förstår så har hon varit JÄTTE sjuk, men nu på morgonen offrade hon sig för att busa med sin lillasyster.  Ha en så bra dag ni.
OK ATT SLÅ SINA BARN ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 20:10:05

 Läste i dag att mitt hemland Estland funderar på att skaffa ett lag som förbjuder vuxna o slå  barn. Motståndet är starkt och enligt undersökningen tycker nästan 72 % av estländare att det är helt OK att slå sina barn. Jag slutar aldrig förvånas. 
 Här i Sverige fick vi läsa innan Jul hur folk blev arga för att små grisar inte mådde bra och hade det smutsigt. I Estland får man helt lagligt spöa skiten ur sina ungar. Båda länder är i EU men ack så olika värderingar.
 Jag själv har fått spö från både min pappa och min morfar. Pappan tyckte att han skulle visa mig o veta hut när jag hade varit olydig. Han tog sitt långa skärp och slog mig tills han tyckte det räckte. tills jag hade lärt mig o veta hut och faktum är ju att jag gjorde aldrig om det. Morfar tyckte att jag hade stängt dörren för hårt och tog av sina stövlar och slog mig i huvudet om och om igen . Jag stängde aldrig dörren för hårt.
 Att själv fått spö måste jag erkänna att jag tycker inte att jag blev skadat för livet och inte är jag bitter på de för just denna sak, men jag skulle ALDRIG komma på o straffa mina barn på detta vis.
Hur ska vi vuxna lära barn o lösa sina problem igenom att prata när vi själv använder våra händer i stället av munnen ? För mig helt obegripligt och jag hoppas att estlands regering kommer på att vi faktiskt lever i 2010 och inte 1800-talet.LOPPISFYND 2

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 15:24:36
EN LITEN KRANS SOM JAG SKA HÄNGA UPP PÅ VÄGGEN, 10 KRSTOL TILL CARMEN LY, 40 KRSMYCKESSTÄLLE, 20 KRLJUSLYKTA, 20 KR
BLOMKRYKA, 10 KRJEANS TILL CARMEN LY, 20 KR PARET


LOPPISFYND 1

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 13:13:23
Jag känner att jag har inte terroriserat er med mina loppisfynd ett tag. Har ni saknat de ? Knappast eller hur, men här kommer en del av de om ni vill eller inte.
Har tänkt o visa upp några saker som är inköpta de senaste 4-5 månaderna som ni inte har sett ännu. Det kommer o bli flera delar under dagen.

BLOMMIG KLÄNNING, 10 KRGUL TUNIKA, SIRUP, 10 KR. DEN ÄR MYCKET GULARE ÄN PÅ BILDEN.TOP, EVE, 10 KRBAKSIDA PÅ SAMMA TOPKLÄNNING, JACKPOT, 10 KR

JAG ÄR FET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 10:09:16
Jag kastar upp Jessica i luften och Carmen Ly o Tessy tittar på...

JAG visar mina armar: Titta vilka muskler jag har fått.
CARMEN LY: Nej, det är FETT.

Vem behöver fiender när man har en så snäll dotter


JAG ÄR IMPONERAD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 09:06:38
Mannen har kommit i håg o ta med gåstolen till jobbet som jag har såld, han har tagit med matlådan och ätit frukost. Allt det där alldeles själv, utan mig. Jag är imponerad. Killen kan bara inte läsa, han har ju hjärna också. Han ska bara försöka  o lyra mig  i fortsättningen att han inte kan sätta på kaffe...


9:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-09 Tid: 07:39:31


Nationella kvinnodagen i dag.... Nej, det var ju i går, men jag han inte skriva om det för det kom massor med saker emellan. Ska försöka o skriva lite om det i dag, men vi får se hur det blir för i dag har jag alla tre barn hemma. Carmen Ly är döende, hon har blivit förkyld. Hon var sjuk senast när hon var 5 och då hade hon vatten kopper. Hon fick totalt 10 små gulliga vattenkoppar på kroppen och ingen feber. Senaste gången hon hade feber var när hon var tre. Vad ska jag säga. Jag är extremt bortskämd o inte ha sjuka barn. Men för den sjuklingen är det här ju katastrof. Tänk er själv o gå igenom en känsla du aldrig har känt föryt. Det måste vara skrämmande. Hon gråter och gråter och det går inte o trösta henne. Hon sa att HON SVETTAS SÅ HON GRÅTER. HON HAR SÅ ONT I HALSEN SÅ HON SLUTAR ANDAS SNART. DET RINNER NÅGOT FRÅN NÄSAN. JAG ÄR SÅ VARM SÅ JAG BRINNER UPP SNART...
 Det är jobbigt för henne. Tack o låv att hon är inte en kille då hade hon kanske fått en manlig förkylning och det är ju ännu värre. Vi hoppas att hon överlever.
 Jag hade ju tänkt o fixa fin middag i går. Det var ju kvinnodagen i går och jag ville ju bjuda mannen på lite gått. Han stackaren får ju ingen egen dag. Men vi sprang på mannens systen på LIDL och blev pratandes där i evigheter. Det var ju trevligt att vi  träffades, men då han jag ju inte laga middag och det blev pizza i stället. Ja så kan det gå. Det blir inte alltid som man har tänkt sig, det bli BÄTTRE.

God morgon till allt kärt folk.
________________________________

JESSICA DAMMSUGER I GÅR
FÖRLÅT, FÖRLÅT..

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-08 Tid: 22:43:33
Förlåt mörda inte mig. Mandoras är vist en helt separat frukt. Kan ni förlåta mig?Det är ju trots allt kvinnodagen o allt. 
Lite förvirrande bara det där...Specielt att inte ens ordboken hade denna ord, men så här är det tydligen...

MANDORAS(ÄR DET EN MANDORA ?)MANDARINCLEMENTINSATSUMASNågon mera som är förvirrad ?


MANNEN O JAG- INTLIGENT

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-08 Tid: 20:47:35
Mannen o jag åker hem  från mataffären ..

JAG: Men titta vilka små gulliga kaniner springer över vägen. Så snabba de är.
MANNEN: De springer 55 kilometer i timmen.
JAG: Och hur vet du det ?
MANNEN: Jag har läst någonstans.
JAG: Vänta nu.... Kan du läsa ?
MANNEN: Det har väl hänt. Och förresten är jag både smart o snygg.
JAG: Jasså?


MANDORAS ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-08 Tid: 15:04:33

Jag förstår inte varför man måste ge en lyxigare namn till vanliga saker. Hittade i dag på NETTO reklambladet att de säljer MANDORAS. Varför kan de inte heta mandariner? Eller låter det lyxigare att: VI ÅT MANDORAS TILL FIKAT. Lite mera utländs och lyxigare? Vem försöker de lyra ? 
 REA FYND

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-08 Tid: 13:12:24
Ska visa upp lite saker som jag har glömt o visa. De är köpt under rea som var nu efter jul.

PÅ RUSTA FYNDADE JAG MASSOR. DE SÅLDE UT MASSA ROSETTER O BAND FÖR 10 KR.
JULBELYSNING TILL NÄSTA ÅR FÖR 50 KR OCH MYCKET MER
UR O PENN HAR FORTFARANDE REA SÅ  MAN KAN FORTSÄTA FYNDA
HELLO KITTY KLOCKA 149:50
2 DIADEM 14:50 STYCK
ÖRHÄNGEN 14:50KLOCKAN FICK JESSICA HA I SITT RUM BREDVID KITTY LAMPANPASSADE PÅ O KÖPA NYA BH TILL MIG PÅ TRIUMPH. DET ÄR ENDA STÄLLET I MARIEBERG MAN KAN KÖPA STORA STORLEKAR. JAG VILL HA SMÅ BRÖST, TACK
BH 149.50 STYCK
STRINGS 99 KRSMYCKEN FRÅN KAPPAHL.
HÅRBAND KOSTADE 14:50 STYCK
ARMBAND O HALSBAND MINNS JAG INTEPÅ JYSK KÖPTE JAG DEN STORA KORGEN FÖR 100 KR
ROSA FLICE PLÄD FÖR 10 KR
RESTEN KOMMER FRÅN IKEAHM; TOP O BYXOR, 20 KR STYCKLINDEX, KAYLIE MINOGUE PARFYM O BODY LOTION 129 KR
LOREAL DIV. SMINK 29:50SEN KÖPTE JAG DIVERSE ANNAT FÖR HEMMET SOM SITTDYNER, LAKAN, KAFFEKOPPAR ETC..8:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-08 Tid: 08:40:06
God morgon. En stressig dag i dag. Närmare sagt en stressig kväll. Hur ska jag hinna o titta på familjen annorlunda och svenska hollywoodfruar í kväll. Går de samtidigt ? Synd bara att Anna Anka inte ska vara med så mycket den här säsongen. Jag älskar kvinnan . Och jag älskar att alla tar henne på allvar. Folk kan inte ta det med humor folk blir irriterad och tar allt på fullaste allvar. Jag o mannen däremot hade jätte kul framför TVn förra säsongen. 
 Hur som helst blir kvällen rolig i dag. Mannen och jag ska träffas vid soffan. Vi har inte setts mera än en kvart i flera dagar. Han har jobbat hela helgen och jobbade även i natt så jag har nästan glömt bort hur han ser ut. Han har dock läst min blogg så han håller sig informerad.  Och arg har han blivit  också. Inte på något jag har skrivit, men på en kommentar. Men som jag sa till honom det är bara o skita i det. Det är bara tragiskt med människor som inte förstår humor. Men ni vet ju hur män är. De vill skydda sin kvinna. Så gammaldags och jag älskar det.
 Förresten är det ju nationella kvinnodagen i dag. Det kommer en inlägg senare om det. Jag hade bara tänkt o säga god morgon till er, men nu blev det ju en längre inlägg i stället.
Visar en morgonbild på Carmen Ly. Vi koncentrerar oss på henne snällt folk och inte stöket bakom.
 Hon hade lite ont i huvudet, men ville gå till skolan ändå för det är elevens val i dag.ÖVERRASKNING

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-07 Tid: 20:26:54
Jag har precis fått en överraskning av min underbaraste dotter Jessica. Hon har lämnat något brunt på badrumsgålvet.


FJORTIS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-07 Tid: 19:27:04
I går .Carmen Ly packar sina saker för hon ska såva över hos en kompis...

CARMEN LY: Hahahah
JAG: Vad är det ?
CARMEN LY: Jag har blivit en fjortis
JAG: Ahah.
CARMEN LY: Jag har tittar för mycket på High school musical och nu är jag också en fjortis
JAG: Ok då. Får jag en kram innan du går ?
CARMEN LY tittar på mig o rullar med sina ögon: Mamma serigöst ..fjortisar kramar inte sina föräldrar. Det är inte coolt liksom.

8 år och fjortis. Det är illa det


VUXENLIVET...

......... Kategori: EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE
......... Datum: 2010-03-07 Tid: 14:51:34
Här kommer efterlängtade fortsättning. Det var svårt o skriva just den delen av mitt liv. Vi alla har något vi inte är stolta över och det här är min skam...

Den där efterlängtade vuxenlivet. Det var något man hade drömt om som barn. Jag ville alltid bli stor när jag var liten. Jag ville bli vuxen och ville bli fri. Flytta hemifrån och bli fri..fri och inte behöva känna min mammas ensamhet o hennes ångest, hennes bitterhet och hennes elakhet. Jag ville inte bli smittad och bli som hon, jag ville inte bli gammal o ensam..
 När jag blir stor får jag titta på TV hur mycket jag vill hade jag sagt till mamman en gång när hon ville titta på Glamour och jag på smurfarna. När jag blir stor ska jag sminka mig hade jag skrikit när mamma sa att jag inte fick ha läpstift. Jag var då 15 år gammal, oskuld och utan hål i öronen. Vad jag önskade o få hål i öronen. Det var tecken på vuxenhet  få bestämma över sitt eget liv, sin egen kropp.
 Jag flyttade hemifrån när jag var 17. Jag jobbade heltid och  gick i skolan och hade hittat en man som älskade mig. Jag hade misstagit något för kärlek som inte alls var det. Jag var för oskuldsfull och omedveten vad kärlek var...Men jag vill inte ha det ogjort för annars skulle jag aldrig fått min fina Carmen Ly... Vi lär väl av våra misstag och oj vad jag gjorde missdag.
 Det var vår 1999. Jag tror det var mars eller april, det var sommarvärme ute trots att det bara var vår och jag luktade pommfritt. En hemsk lukt som kom som en bonus när man jobbade i snabbmats restoarang. Hur mycket man än tvättade sitt hår luktade man alltid likadant. Jag bodde fortfarande hemma då och mamma o jag kom absolut inte överens. Pappan hade försvunnit några år innan och han gav oss aldrig några pengar. Vi var fattigare än kyrkoråttor med andra ord. 
  En dag medans jag jobbade kom det in två män i restoarangen och beställde mat. Vad jag inte visste då var att ena av de män kommer råna mig av 500 kronor och att den andra kommer o bli pappa till min äldsta dotter. 
 Från mars till september denna år hände det mycket. Bara på några få månaden blev jag kvinna, sambo och arbetslös. Mina föräldrar sa aldrig något till mig om min flytt hemifrån. Jag tror min pappa helt enkelt inte brydde sig och mamma var förmodligen lättad att hon då fick lite mera pengar över för min bror.
 Tiden jag spenderade med Carmen Lys pappa har jag inte så mycket berätta om. Jag var ung och helt omedveten om det riktiga livet. Att bli gravid med Carmen Ly var mycket oväntat. Jag som inte skulle få barn hade blivit med barn, men trots att alla andra inte ville ha henne tänkte jag inte ens för en sekund o göra abort. Graviditeten var en jobbig perjod. Hennes pappa ville inte ha henne och det var mycket komplikationer med graviditeten, men ändå var jag världens lyckligaste blivande mamma. Allt var spännande och roligt och dagen hon föddes blev en av de bästa dagarna i hela mitt liv trots att det mesta av tiden under förlossningen fick jag klara mig alldeles ensam.
 Efter  förlossningen fick jag en allvarlig infektion och fick ännu en gång höra att jag inte skulle få mera barn, men det gjorde mig inget. Jag hade bestämt mig att det inte blir några mera barn och hade tänkt o bli ensamstående mamma och flytta i från hennes pappa. Men kort efter jag hade blivit frisk blev Carmen Ly allvarligt sjuk, hon gick ner jätte mycket i vikt o vägrade o äta. Vi fick spendera 2 veckor i sjukhuset för läkarna trodde att hon hade fått lunginflammation. Efter två veckor fick vi åka hem och trodde att hon var frisk, men bara efter några timmar blev hon alldeles blå och kräktes non stop. Det är den enda gången min pappa har ställt upp och det var han som fick köra oss till  akuten för Carmen Lys pappa  brydde sig inte. Vi blev kvar i intensiven för  flera veckor. Vi fick aldrig veta vad som var fel med henne. En förklaring var att hon hade fått en liten blödning i hjärnan som kunde vara orsakad av den svåra  förlossningen, men en exakt diagnos fick vi aldrig. Jag var ung och vågade inte stå på mig. Bara efter ett halvår fick vi höra att Carmen Ly skulle aldrig gå för det var fel på hennes ben. Mycket lite visste de för hon gick o sprang runt redan som ett åring. Det konstiga är att jag var aldrig orolig. Jag tror att innerst inne visste jag att det skulle bli bra ändå. Jag hade ju ändå ingen o komma med min oro och ingen o gråta ut så det var bara o trösta sig själv o gå vidare.
 Det kom lätt för mig o vara mamma. Jag var säker i min mammaråll och tvivlade aldrig på saker jag gjorde. Carmen Ly och jag var tillsammans varje minut och det var den bästa tiden i mitt liv.
 Livet i hemmet var dock inte så roligt. Hennes pappa var väldigt bestämt och jag fick inte ha några vänner alls, han jobbade inte och följde mig överalt. Jag fick inte prata med någon i telefon och jag fick klä mig och bete mig som han ville. När han till slut blev även våldsam visste jag att det var dags o flytta, men det var inte lätt. Jag hade inga pengar, ingen lägenhet och ingen som kunde hjälpa mig. Men jag var rädd att han skulle göra mig riktigt illa så  en dag kom jag inte hem från jobbet med  Carmen Ly. Jag gick  över till min mamma som i in tyr hade varit tvungen o flytta in hos sina föräldrarna. Så vi blev 8 personer på 75 kvadrat. Det var minst sagt trångt. Jag hade inga pengar, jag jobbade men det gav inte mer än matpengar. I Estland fanns det inget hjälp o få och pappan behövde inte betala underhåll. Vi hade inte ens kläder med oss så det var tufft. Min mormor ville inte att Carmen Ly skulle bo där. Hon ville att hon skulle bo hos sin pappa för han var mycket bättre människa än mig. I hennes värld bodde man ihop med sin barns pappa oavsett hur relationen var. Så jag gjorde den största misstaget jag har gjort i hela mitt liv och ångrar det varje dag. Jag lät Carmen Ly bo med sin pappa. Jag visste att han inte skulle göra henne illa. Hon hade en säng och kläder där. Jag hade inget och fick inte ta mig något därifrån, inte ens mina egna kläder fick jag hämta. Det var hemskt o lämna henne där. Jag fick träffa henne då och då, inte så ofta dock. Det var bara när han tyckte det var Ok. När jag gick över o ringde på dörren öppnade han aldrig. Ofta följde han mig till jobbet o tillbaka.  Han var alltid några meter bakom mig och iakttog allt jag gjorde. Jag kände mig hopplös, det var det värsta som kunde hända mig och det fanns ingen hjälp o få.
 Jag var 21, utan min dotter och bodde hos min mormor på gålvet framför kronspisen. Jag hade inget liv, inget framtid och inga pengar. Mina ägodelar var ett par jeans o en tröja, resten var kidnappad av min dotters pappa....
Livet kunde knappast bli värre och sen kom den kallaste vinter någonsin...


MATSKÅPET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-07 Tid: 09:10:40
Ni tyckte om min matskåp härom dagen.Tack, tack. Jag är så stolt över den. Skåpet är köpt i en möbelbutik här i Örebro som hette SÄNGSPECIALISTEN. Tyvärr har den gått i konkurs nu. Jag fick köpa den för halva priset och då kostade den 4999 kronor. Det är en av de dyraste sakerna jag har köpt i hela mitt liv, men jag kunde inte motstå den.
Har sett nästan likadana i CHILI, men minns inte vad de kostade där.Juste, glömt bort helt att jag är med i veckans blogg tävlingen HÄR. Är nr 4 tror jag.


7:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-07 Tid: 08:03:45
Härligt med söndag. På söndagar kan man baka bullar, titta på långfilmer och göra precis vad man vill. Jag ska baka bullar, blogga och busa med barnen.
Vissa vill fiska har jag hört. För mig en helt obegriplig hobby. Att stå där i timmar för att kanske få en fisk verkar helt obegripligt, men vad vet jag jag..
Det verkar dock lite farligt, man vet aldrig vad man får, gamla skor, bildelar, hajar...
Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images


Det verkar lite kalt o fiska på vintrarna, men snart är det sommar även om det känns just nu som det aldrig kommer o bli varmt igen. Sommar med sol o bad. Fast jag badar aldrig i något annat än våran egen swimmingpool Jag är rädd för vad som kan finnas under vatten. Jag är rädd för hajar. Det finns en liten sjö här i närheten och mannen försöker o få mig o bada där varje år, men han  kommer aldrig o lyckas. Han får bada själv. Det finns ingen haj som orkar o äta upp honom....


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images___________________________________

VECKANS BLOGG VINNARE


JAG BYTER KÖN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-06 Tid: 18:51:58

VISSTE DU ATT:
HJÄRNAN hos mannen är tyngre än en kvinnas . Det bevisar ännu en gång att storleken har ingen betydelse.
MANNENS hjärna har 4 % mer hjärnceller. Hur kommer det sig att vi kvinnor är smartare då ?
MÄN har bättre lokalsinne. Vilken tur att de hittar hem då.
En OTRÄNAD man är 30 % starkare än en otränad kvinna. SÅÅÅ ORÄTTVIST
En mans kropp består av 12 % fett medans en kvinnas består av 25 %. Var är rättvisan ?
Man kanske borde byta kön ?


MANNEN I MIG SKICKAR EN PUSS TILL ER...
HAR EN SKÖN LÖRDAG NI

BARNKALAS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-06 Tid: 15:38:43
Jessica ska fylla 3 år om några veckor och jag har tänkt o ha en liten barnkalas för henne. Jag är så dålig på sånt. Jag kommer aldrig på vad man ska bjuda barnen på och vad de ska leka. 
 Fiskdamm kan man ju ha. Hittade den här fina på INREDA.COM. Lite roligare kanske än o hänga upp en vanlig täcke


 Men vilka andra lekar kan man ha ?
Vad vill de äta ? Massa godis så klart. Hamburgare ? Korv med bröd ? Tårta ?
Hjälp någon !!!


6:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-06 Tid: 08:51:52
God morgon till alla som är vakna, pigga o glada. Det verkar som det blir solig väder i dag.
 Mannen jobbar hela helgen för att tjäna pengar. Jag är dyr i driften. Jag har hittat ett par skor för 15 000 och en soffa för 50 000. Sen vill man ju äta rysk kaviar till frukost så klart....
 Måste nu fixa till mig för en kompis ska komma över. Ska bara visa en klipp på Jessica när hon steker korv. Eftersom jag fortfarande inte kan rotera bilden så får ni titta lite snett på den. Få nu inte nackspärr bara...


_____________________________________


VECKANS BLOGG VINNARE:


MANNEN O JAG-BILLIGT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-06 Tid: 06:23:20
Mannen står på alla fyra och morrar. Någon teknisk pryl har gått sönder och den vägrar o laga sig själv..

MANNEN svär: ?###!!!???¤¤¤¤¤ Så blir det när man köper billigt. Går sönder direkt
JAG: Ja så är det, titta på mig.
MANNEN: Vad menar du ?
JAG: Ja du ville ha en kvinna.
MANNEN: Ville ha ? Jag blev ju påtvingad .
JAG: Av vem ?
MANNEN: Dig så klart
JAG: Så jag hotade dig att om du inte importerar mig till Sverige så dödar jag dig
MANNEN: Juste. Jag var rädd för rysk maffia.
JAG: Men jag kommer ju inte från ryssland
MANNEN: Estland, ryssland det är väl samma sak ett stort lureri alltihopa Jag trodde att jag köpte en frisk kvinna men nu klagar du på ont i magen och ont i huvudet och gud vet vad
JAG: Men så blir det när du handlar för halva priset. Du får väl  gifta dig med en svensk kvinna då.
MANNEN hoppar upp o ner: Får ja ? Får ja ?
JAG: Så klart du får, men först måste du betala av skulden till min hallik.


PS
Faaaaaaaaaaaaaaaaaan jag är pank
mannen


MANNEN O JAG- RUMPALVEDON

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-05 Tid: 18:42:22
Mannen är på väg hem och ringer från bilen...

MANNEN: Har vi alvedon hemma.
JAG: Vi har en paket med rumpalvedon.
MANNEN: Har vi inga vanliga ?
JAG: Rumpalvedon är väl vanliga.
MANNEN: Nej, det är de inte. Jag kan ju inte ta de.
JAG: Det kan du visste.
MANNEN: Men de är ju för 10 kg bebis och jag väger LITE över 10 kilo
JAG: Inga problem. Det är bara o stoppa in tio stycken.
MANNEN: Jag tror jag behåller min huvudvärk
JAG: Som du vill, men kom inte o klaga sen på kvällen när det är lägdags.


LIVET LEKER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-05 Tid: 16:46:36
Har ni haft dagar när man känner att allt är så himla rolig o spännande? I dag har jag en sån dag. Allt bara går så himla bra trots att jag inte förtjänar det. Jag han o städa klart innan mäklaren kom. Städa o städa..... Ja hon öppnade ju inga skåp så det gick ju bra annars skulle hon nog hamnat under allt som blev undangömt. Jag upptäkte till o med att vi har laminatgålv i Jessicas rum. Vem kunde ana det när den gömde sig så fint under alla leksaker.
  Mäklaren älskade min fina sovrum som jag målade alldeles själv. Ett plus till mig. Jag kanske borde bli byggnadsarbetare. Såg ju nya byggfuskare på tv 4, byggbranschen verkar ju inte ha hårda krav.
 Har ni sett solen ute ? Man kan nästan känna sommaren. Härligt väder det. Har varit o köpt lördagsgodis som jag ska äta idag fredag. Ska äta upp allt så man har anledning o köpa nya i morgon. Lördagsgodis måste man ju ha på en lördag...
 Men först ska jag äta upp bakelsen och läsa om Daniel i nya veckorevyn och sen ska jag försöka o komma i kapp med kommentarer. Jag har en del o ta igen. Vi hörs...5:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-05 Tid: 07:45:52
God morgon fredag. Härligt det ska bli med godis o film. Jag har köpt en present till mannen. En ny svensk film. Jag får ju inte säga vilken för det har hänt ett par gånger att han läser min blogg. Nej, han läser varje dag faktiskt. Han vill ju veta om han är i onåd eller inte. I går fick han till exempel veta att jag försökte förgifta honom. Men vad ska en kvinna göra om hon vill åka till Ullared. Han sa ju över hans döda kropp....
  Jag sa ju att vi hade hittat en sak i går. Kan ni gissa vad ? Minns ni NINEN som blev kidnappad ett halvår sedan. Den där kaninen som Jessica hade med sig överalt och som försvann över natten. Hon var så ledsen och grät efter sin NIN hela tiden. Och plötsligt hade någon lämnat tillbaka NINEN. Den låg bara mitt på gålvet i går. Kidnapparna tyckte kanske att NINEN var för besvärlig. Han ser lite sliten o utsvulten ut. Stackaren har säkert fått o leva på vatten o bröd. Men ingen fara Jessica har nu matat honom med jordgubbssylt och ketchup.
 Nu måste jag äta upp mina vofflor och börja städa köket. Klockan tre kommer mäklaren.


GAMLA BILDER PÅ NINEN

__________________________

VECKANS BLOGG VINNARE:


 


BEST FÖRE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 21:52:55
Jag undrar varför  de har best före datum på maten om man inte kan lita på de ? Jag lagade falukorv till MANNEN i dag. Bäst före 1 februari stog det på förpackningen. Jag väntade o väntade. Tog bort all toalettpapper till o med. Inget hände.. Var är matförgiftningen ? Inte ens lite ont i magen fick han. Jag är besviken, RIKTIGT besviken.
Jag behöver nog börja köpa mat från ICA MAXI för att det ska bli resultat.


MELODIFESTIVALEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 21:14:09
Det finns väl knappast någon som har missat att det pågår MELODIFESTIVAL deltävlingar runt om i Sverige just nu. Jag  har ju en liten dilemma varje år. Ska jag hålla tummarna åt Estland eller åt Sverige? Jag passade då på o kolla konkuransen och lyssnade på alla 10 låtar som kom till Estlands final. Och jag låvar ni svenskar har inget o vara oroliga  för. Ena låten är värre än andra och de verkar tro att det är fortfarande 1990.
 Den bästa av de sämsta var den här låten.Vi ska ju ha andra chansen här i Örebro i helgen. Passa på o njut för det kommer nog aldrig o göras om igen. Jag förstår inte hur de ska få plats i den lilla byggnaden med allt det här:

TOTALT TRANSPORTERAS DET 110 TONN MATERIAL HIT. Tänk 110 tonn. Det är mycket mer än 109 tonn. ca 1 tonn mer.
LJUSRINGEN SOM HÄNGS I TAKET FÖR ATT LJUSA UPP  HELA ARENAN VÄGER 18 TONN. Tänk o få det på sig. PANNKAKA.
PERSONAL O ARTISTER ÄTER 1500 MÅLTIDER PER VECKA OCH DRICKER 10 000 KOPPAR KAFFE. Tänk på toalett köerna. Undrar vad de äter ? de kycklingvingarna från Mcdonalds ? 
DET GÅR ÅT 1 KUBIKMETER VATTEN PER VECKA. Därför har barnen i Afrika ingen vatten. Allt är Melodifestivalets fel. Allt är sveriges fel...nja kanske inte, men jag tycker om melodifestivalen. det klagas mycket över det hela och att det har gått så dåligt för sverige de senaste åen. men oroia er inte. I år kommer ni komma åtminstone högre upp än Estland och USA. OK USA Är inte med, men de får väl skylla sig själv då...


SYGEN PÅ MC DONALDS NÅGON ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 15:38:47


MYRORNA INKÖP

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 11:59:59

När vi var i Örebro förra veckan gav mannen mig 15 minuter i MYRORNA och det här köpte jag till barnen.

BAMSE KLÄNNING, LINDEX, 30 KRSOMMAR KLÄNNING, KAPPAHL, 20 KRTUNIKA , H & M, 20 KR
TOP, ZARA KIDS, 30 KR


EN LYCKAD FRUKOST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 10:03:22
Jag har ätit en jätte god frukost i dag. Tre mögelmackor och så klart  märkte jag inte att de var mögliga innan jag höll på med macka nummer tre. MUMS4:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-04 Tid: 08:09:12
God morgon till er. Det kommer inte bli någon skön dag i dag. Jag ska städa inför husvisningen och städa hatar jag. Men man måste göra vissa saker i bland och städa är väl en av de. Så om ni inte har något o göra kan ni komma över o städa åt mig. 
 I går hände en mirakel: En jätte stor mirakel. Vi hittade något som har varit borta jätte länge, men i går stod den plötsligt bara där. Vad livet är konstigt i bland.
 Nu ska jag dricka kaffe och sen börjar helvetet. Ni får ha det så bra så länge.

JESSICA I GÅR EFTER LÄKARBESÖKET.

_________________________________

VECKANS BLOGG VINNARE:
KVINNOFÄLLA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 22:26:29

Innan jag flyttade till Sverige hade jag aldrig hört talas om kvinnofälla. I mitt hemland brukar det vara så att kvinnan gör det mesta hemma. Det har alltid varit så. Kvinnan lagar maten, städar o syr och mannen renoverar, bygger o lagar bilar. Eftersom de flesta har äldre bilar och de flesta renoverar allt själv brukar det jämna ut sig på arbetsuppgifter. Så klart börjar det också förändras i Estland nu när nya generationer växer upp. 
Det med att ha delade arbetsuppgifter hemma och hur man ska dela på de är upp till var o en tycker jag. Det kan vara mannen som gör allt och det kan vara kvinnan som gör allt i hemmet och de kan båda göra hälften. Så länge man är nöjd och överens finns det ju inga problem tycker jag.
 Nu pratas det om kvinnofälla igen. Det är synd om den lilla stackars kvinnan. För vi kvinnor kan ju inte tänka själva. Nej, inte vi. Vi kan inte säga i från när vi tycker något är fel. Nej, det kan vi ju inte..Fråga mig inte varför för jag förstår inte. Men vi behöver tydligen att de högre makterna ska säga hur det ska vara mellan våra hem.
 Första gången jag hörde talas om kvinnofälla var några år sedan när det så kallade vårdnadsbidraget kom. Jag försår egentligen inte vad problemet är. Kommunen sparar massor med pengar med det och mammor som vill kan vara hemma med sina barn tills de är tre år gamla. I mitt hemland kan man vara hemma med sina barn tills de blir tre och får en mycket liten summa för det.  I Sverige kostar en dagisplats  för kommunen 80-90 000 kr varje år /per barn.  Att då betala en mamma 36 000 låter ju billigt. Men IKKE. Det är en kvinnofälla. En kvinnofälla för att det är just kvinnor som stannar hemma med sina barn. Att en högavlönad kvinna skulle stanna hemma för 3000 kr i månaden är ju inte troligt. Men att 3000 kr skulle hjälpa en kvinna som har valt o stanna hemma  är ju självklart. Jag tycker det är ju en vin-vin sitoation. Kommunen sparar pengar och kvinnan kan vara hemma med sitt barn. Det finns ju inget o förlora tycker jag. Men det tycker inte vissa politiker. I våran kommun finns det ingen vårdnadsbidrag. Så jag får inga 3000 kr, men jag stannar hemma ändå. Jag har valt en frivillig och gratis så kallad kvnnofälla. Kommunen sparar massa pengar och jag får inget. Men det är ju frivilligt och jag klagar inte. Jag sitter i min kvinnofälla och är glad över det. Det är vårat val, mannen o min, och ingen ska få mig o må dåligt över det.
 Men nu har vi ju en annan kvinnofälla också har jag hört. Just den där fällan som städerskor jobbar i. Hörde härom dagen att några partier(fråga inte vilka) ville avskaffa rut avdraget för det är kvinnofälla för att det är mest kvinnor som jobbar som städerskor. Ja vet man ska inte prata om politik och det gör jag inte heller. Jag pratar om sunt för nuft. Detta parti ville avskaffa avdraget för hushållsnära tjänster som städning, men inte rotavdraget som man kan göra när man tar en byggare. Kan någon förklara skilnaden till mig.
Alltså städjobb är kvinnofälla för det är kvinnor som är städerskor. Men dagisfröknar, frisörer, undersköterskor i dessa yrken är ju också mest kvinnor.
Byggarna då ? Det är ju mest män som är byggare. Finns det en mansfälla då ? Är den inte lika alllvarlig ? 
Sen säger denna parti att det är bara rika som kan utnyttja det och att det ska inte unnas. Jag tycker att allt är prioriterings sak. Vill man prioritera att någon städar o gör ditt hem fint då får man göra det. avdraget skaffades ju för att få bort svartjobb i denna branch och det fungerade ju. Svarat jobb blev vita och det betydde att mera skattepengar kom in. Men det här handlar inte om det. Det här hanslar om kvinnofälla säger de.
Men gynnar då inte rot avdrag heller de rika ? Har man inga pengar kan man ju knappast bygga. Och arbetslösa o fattiga kan kanppast få lån för att bygga så är det ju. Det är dyrt o bygga.
 Vad jag skrattar mest åt är att medlemmar i detta parti gör själv avdrag för hushållsnära tjänster. De tycker själva visst om o utnyttja dessa stackars kvinnor som är i kvinnofällan och inte vet det själva. 
  Jag börjar tycka synd om mig själv. Jag lever i en kvinnofälla. Dessutom i en obetald sådan. och när det är dags o sätta barnen på dagis och jag kanske blir en städerska jobbar jag också i en kvinnofällan. Sen kommer man hem efter jobbet o lagar mat i sin kvinnofälla och skulle man bli med barn skulle man ju vara i ännu större kvinnofälla för jag har vist hört att 100 % av gravida människor är kvinnor. Det är hemskt liv vi kvinnor lever visst. Vi är tydligen nyförtidens slavar. Bäst o ta livet av oss direkt...
När får vi börja tänka själva ?
  
 

GLIDSLEM OCH REKTAL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 18:16:45
Ibland lägger man märke till de konstigaste sakerna. Medans vi väntade på läkaren i dag börjar mannen plötsligt skratta och visar mig en flaska med text GLIDSLEM. Att en gynekolog behöver glidmedel kan jag ju förstå, men glidslem. SLEM låter ju något äckligt. Precis som spott. Hoppas han inte använde sin slem på mig.
 När vi då åkte hem mötte vi en bil med text REKTAL. Eller stog det retal ? Fast rektal lät ju lite roligare. Tänk själv o åka runt med en bil som har företags skyltar på med text REKTAL AB. Och sen ska de som jobbar där representera sig sjäv: Hej ni har kommit till REKTAL jag heter Jörgen....


NYA STÖVLAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 15:21:50
Minns ni mina ledsna uggs ? Det var  dags o köpa nya skor. Då gick jag in till min skolåda och tog ut ny kartong med stövlar. När vanliga människor går o köper nya skor  efter gamla går sönder går jag till min skolåda som är fylld med oanvända skor. Jag har en sån låda till alla i familjen. Jag köper på när jag ser en fynd och när den gamla paret går sönder då är det bara o ta fram ett nytt par. Ja, jag vet jag är lite konstig, men sån är jag.

Så i dag hade jag på ett par nya stövlar från ESPRIT som jag har fyndat i ESPRITS affär i Marieberg över ett år sedan. De hade kostat 699 kr och var först nersatt till 299 kr. Sen hade de halva reapriser och skorna var mina för  150 kr . BILLIGT ELLER HUR ?HUR SKA DET GÅ ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 14:13:57
Innan mannen gick till jobbet i dag gav han en påse tösalt till mig och sa att jag ska ta bort all snö.
Tror han verkligen att den lilla påser räcker till all denna snö eller tycker han att jag ska koka snösoppa ?BEBIS PÅ GÅNG ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 12:09:39

Vad gulliga och nyfikna ni är. Nej, nej ingen bebis på gång. Önsketänkande där. Skulle gärna vilja ha en bebis.
 De som läser min blogg vet ju att jag har problem med smärta i  min mage. Jag lider ju av endometrios redan från 15 års åldern och har haft massor av problem med det. Förra gången jag var på ultraljud såg de inget och trodde att det kunde vara något annat den här gången. Så jag har fått stå ut med min smärta , men nu har jag fått komma till ultraljud en gång till och de har nu bestämt att jag måste ta en kur synarela igen. Vad roligt. NOT.Har ju fått ta en sån kur förut innan jag fick Jessica. Det är hemskt. Meningen med det är att man ska rensa kroppen och torka ut endometrioset. I princip ska man komma till klimakteriet ett litet tag. Men istället o ta det sakta tar man allt på en gång. Så först blöder man kraftigt och med stora smärtor i månader. Sen börjar man svettas som en gammal tant och sen när man slutar med nässprayen startar hela kroppen om och det gör ännu undare ett tag för att alla hormoner ska komma i gång igen. Inget roligt alls, men man måste göra något och en operation rekommenderade läkaren inte för jag är så pass ung och endometrioset kunde bara bli värre. Så nästa gång jag får min mens ska jag börja med behandlingen. Vad roligt att man har något o se fram emot. Smärta, kallsvettningar... kan livet bli roligare ?
 Så där fick ni veta lite. Ingen bebis alltså. Jag låvar om det blir en bebis någon gång får ni veta så snart jag får veta. Jag klarar inte av o hålla hemlisar så jag skulle berätta direkt.

BÅDA SMÅTTINGARNA VAR MED NÄR VI VAR HOS LÄKAREN I DAG

TESSYJESSICA FIKAR HOS LÄKAREN.3:E MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-03 Tid: 07:18:34
God morgon till er. Jag har tyvärr inte tid just nu o skriva. Ska till ultraljud i Örebro i dag så vi ska åka om en halvtimme och alla barn ska kläs innan det. Alla springer runt o vet inte vad de ska göra. Jag måste nog styra upp det här. Vad ska de göra utan mig ?

 Lägger in en klipp på Jessica från i går. Hon lagar seljanka.
OBS. Titta på koncentrationen och verktyget.

__________________________________________
VECKANS BLOGG VINNARE
BIDEN VS BILDEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 19:30:31
DET HÄR ÄR EN BIDEOCH DET HÄR ÄR BILDEN PÅ VÄRLDENS SÖTASTE BEBISMEN OM MAN ÄR BÅTFLYKTIN KAN MAN BLANDA IHOP DE TVÅ OCH DET KAN JU BLI LITE TOKIGT.
DEN DÄR BOKSTÄVEN L VERKAR SÅ ONÖDIG IBLAND SÅ DET KAN HÄNDA ATT JAG HÅPPAR ÖVER DEN.

Älskling jag ska nog beställa nya biden på Jessica. .......


VANLIGA MAMMOR....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 15:30:13
.... DISKAR BARNENS NAPPAR. JAG TVÄTTAR DE I TVÄTTMASKINEN. VAD SKA JAG SÄGA ? JAG HAR DRUCKIT FÖR LITE KAFFEKONSTIG BETEENDE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 13:08:04
Jag har betett mig konstigt de senaste dagarna. OK konstigare än vanligt för konstig är jag nog hela tiden.
Förrgår gick jag runt o sa COLLT hela tiden. COOLT hit o COOLT dit. Allt var COOLT. Allt förytom snö förstås. Vi var i Marieberg och alla saker var coola, alla människor var coola, all musik var coolt.Till o med pomfrittena på mcdonalds var coola. Seriöst jag är 28. Jag borde använda ord som pensionsparande, hemorrojder och miljömärkt, inte COOLT. Vad är fel på mig ? Man ska bete sig enligt sin ålder.
Igår sa jag JÄVLA hela tiden. JÄVLA snö och JÄVLA vinter. JÄVLA JANNE som förstörde min önsketänkande att det var 4 år till nästa OS. Jävla mannen som fortfarande har inte köpt min te-kanna. 
 I dag går jag runt o stryker på min mage som jag våre gravid. Önsketänkande ?
 Konstigt det hela. Jag kanske borde börja ta några mediciner ? Eller laxeringsmedel ? En lobotomering ?
 


NYTT TILL KÖKET

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 12:39:08
Handlade två tallrikar och en kaffekopp på Jakobssonsmöbler härom dagen.De kommer från RICE. Så himla fina. Bilden gör verkligen inte rättvisa till färgen, den är helt fantastisk.KÖPT PÅ 50 % REA SÅ KLART, VAD ANNARSBLOGGA OM BUSMONSTER O FÅ PRESENTKORT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 10:44:23


Alla som bloggar om www.busmonster.se får en presentkort för 100 kr. Så blogga ni om busmonster nu och få en presentkort. GRATIS är väl bäst.


LÖKEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 10:19:18
Man borde ha varningsskyltar på löken. De kan ju vara rent av livsfarliga.
Jag håller på o laga seljanka just nu och då måste man skala o hacka  lök. Det sved i ögonen som tusan och tårarana rann och som vanligt ringer då telefonen. Mannen har bra tajming. Jag försökte då rusa för att svara men slog foten mor diskmaskinen . Vem lämnade luckan öppen ? Försökte då o stänga den men det sved i ögonen och jag såg inget så jag slog huvudet på skåpluckan. Vem har lämnat den öppen ? 
 Allt är mannens fel. Skulle han inte ha ringt hade jag nu inte haft  en bula i huvudet och ont i foten.
Jag tror jag lägger chilipeppar i hans soppa.
Och vad tror ni han ville ? Han ville fråga vad jag gjorde. Ja, jag håller på o slå i hjäl mig var mitt svar....


2:A MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-02 Tid: 08:10:22
God morgon. Tro mig eller ej men det verkar som det blir sol i dag.
 Jag blev så deprimerad när jag skottade snö i går. Allt gick bara fel. Först hittade jag vår sopptunna ner knuffad. Någon hade vist roligt. Sen när jag skulle skotta ramlade jag minst fem gånger för det var halt. Sen ramlade hälften av snön jag hade kastat i snöhögen tillbaka. Och sen när jag var som tröttast slog jag mig själv med snöspaden í huvudet. SNÖ SNÖ SNÖ DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ
 Men i dag ska det bli sol. DET SKA !!!!
 Det ska bli varmare så att man kan gå ut utan o frysa ihjäl och utan o ramla o bryta alla ben i kroppen.
  Och ni ska älska mig det ska ni. Viste ni inte ? Det är bara o titta på hypnotiserande bilden här nere och repetera efter mig. JAG ÄLSKAR KADRI, JAG ÄLSKAR KADRI
Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images

___________________________________________

VECKANS BLOGG VINNAREMANNEN O JAG-AKTIVERAD

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 21:38:29
Mannen och jag pratar om hans vikt

MANNEN: Jag har väl gott ner i vikt(o tittar frågande på mig)
JAG: Så klart
MANNEN: Det där lät inte trovärdigt.
JAG: Men det har du ju
MANNEN: Hur kommer det sig då ?
JAG: Du har väl blivit aktiverat.
MANNEN: Aktiverat ? Jag är väl ingen duracellkanin heller.
JAG: Men märk ord . AKTIVARE då. Nöjd nu ?
MANNEN: Vad söt du är min  lilla båtflykting


EN LITEN UNDRAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 20:16:34
Jag har alltid undrat hur sportsmän och kvinnor för den delen gör när  naturen kallar medans de tävlar. För det måste ju hända att de blir kissnödiga eller ännu värre bajsnödiga. Vad gör de ?
Kissar de på sig som denna tjej ? Hur klarar man av det ? Men om det blir nr.2. Hur gör de då ? 
REAFYND PÅ PANDUROHOBBY 2

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 18:30:20
HÄR KOMMER RESTEN AV REAFYNDEN...

BLANDAD TILDA KLIPPARK 15 KRPÅSKTRÄD 25 KR
FJÄRILAR 10 KR
TILDA DEKORKNAPPAR 15 KR
TILDA DEKOR SATS MED BLÅTT 20 KR
TILDA BRODERIGARN 20 KR
VERKTYGSKIT FÖR PAPPERSHOBBY 119 KRBOK 119 KR MED DE SÖTA DJUREN
VIRKNINGS HÄFTE 21 KR
ARMBANDS HÄFTET VAR GRATIS

REAFYND PÅ PANDUROHOBBY 1

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 17:48:00
HAR NU PACKAT UPP MIN LÅDA FRÅN PANDUROHOBBY SOM JAG HÄMTADE UT HÄROM DAGEN.
DET VAR MYCKET JAG FYNDADE PÅ DERAS SENASTE REA OCH HÄR KOMMER EN DEL AV DE SAKERNA...

TILDA TYGER SOM SKA FÖRVANDLAS TILL NÅGOT. VET INTE VAD ÄNNU MEN DET BLIR TILL BARNEN SÅ KLART.
TYGENA KOSTADE 50 KR METER

DESIGNARK 6 KR STYCKROSA FILTGIRLAND 2 M FÖR 10 KR
FILTBÅRD BLÅ, ROSA O RÖD 15 KR STYCK
DEKORBAND 5 X 2 METER 20 KR
PRESENTPÅSAR 10 KR
PRESENTPAPPER 20 KR
TILDA MOCKA BAND 10 KR

PS
?????????????????????????????????? vad
MANNEN


ÄR DET ÖVER NU ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 12:14:41
Va ? Är OS över nu ? Har jag överlevt ? Säg att det är sant. Så nu är det frid o fröjd 4 år innan helvetet börjar igen. Gud vad skönt.

______________

TACK JANNE. Du har förstört min dag. Kära kvinnor det är tydligen en sommar OS också och den är om 2 år. JIPIIII


PRINSESSA LILLFESS MUFFINS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 10:58:21
Efter vi hade gjort klart ljus kom jag på att vi skulle baka muffins. Klockan åtta på kvällen. Vad bra att mannen jobbade annars skulle han ha fått psyk bryt på mig.

DR. OETKERS PRINCESS LILLFEE MUFFINS SET INNEHÅLLER DET HÄR.BARNEN VILLE JU SÅ KLART BAKA SÅ DE FICK GÖRA DET MESTA SJÄLV. JESSICA SOM HADE FÅTT ALVEDON VILLE OCKSÅ VARA MED
SÅ BLEV DERAS MUFFINSAR.
DOCK TYCKTE BARNEN INTE ALLS OM GLASYRET OCH DE VILLE DEKORERA MERA SÅ DE FICK ANVÄNDA EN EXTRA DEKORATIONS MIX SOM JAG HADE KÖPT.
JAG TYCKTE ATT DE VAR JÄTTE GODA OCH SUPER SÖTA

1: A MARS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-03-01 Tid: 08:06:19
1:a mars i dag och det snöar ute. Det snöar riktigt mycket ute. Vintern är tydligen tillbaka. Hoppade vi över våren, sommaren o hösten ? Det fanns ju hopp om vår i går, men i dag är det kört i gen.
 Jag har en kompis vars son säger att VIT SKAPAR PROBLEM. Jag måste bara hålla med.
SNÖ- fråga bara SJ(läs: satans jävulen) hur mycket problem det skapar.
 BLONDINER- vart ska man börja? Det räcker bara o titta på mig.
Vit skapar problem så är det bara. Trött på vitt. Trött på vinter och trött på måndagar. Det känns som det är redan gjort, omodernt. Hur många måndagar har vi haft ? Så förra säsongen ju...
 Nu ska jag stoppa en muffins i munnen så ni slipper o höra mig för ni är säkert trötta på mig precis som på vintern...


 
______________________________________________________________

VECKANS BLOGG VINNARE:Tjejen kommer från Stockholm, men bor o jobbar i England. En glad o livlig tjej som har massor med fastastiska bilder på sin blogg.

Till Gabriella