IMORGON KOMMER FÖRSTA `` PÄKAPIKK``

Livet just nu / Permalink / 11
Vi firar en estniskt tradition i våran familj. Varje morgon kommer en liten ``päkapikk``o lämnar present i toffeln som ligger på fönsterbrädan. Första presenten kommer 1 december och sista den 24 december.`
``PÄKAPIKK`` är en tomtehjälpare som tomtenisse tror jag. Fast den är pytte pytte liten så att den kommer in mellan fönstrerna o lämnar presenterna. Mannen har döpt om de till älvar.
 Jag har i dag gjort färdigt alla älv presenter så nu är det bara o lägga de i tofflorna som ligger på fönsterbrädan o väntar.CARMEN LYSJESSICASOCH MANNENS
ps
Fattar ni hur hon orkar
mannen

MANNEN VAR LEDSEN....

Livet just nu / Permalink / 10
... FÖR HAN HADE INTE FÅTT NÅGON JULKALENDER . ALLA BARN SKA VÄL FÅ SIN EGEN OCH TJEJERNA HAR JU FÅTT VAR SITT...
NU HAR JAG KÖPT EN TILL HONOM SÅ HAN KAN ANDAS UT NU. DAGEN ÄR RÄDDAD.

BREV FRÅN S.O.S BARNBYAR

Livet just nu / Permalink / 21
Fick brev i dag från vår faderbarn. Så glad man blir o få läsa att det går bra för honom. Att hjälpa andra är något man kan verkligen få mycker glädje av. 
 Varje gång man får ett brev och en foto på honom känner man  att man har gjort lite nytta här i världen. Tycker att alla borde skaffa ett faderbarn eller två. Det kostar inte mycket, men det är stort hjälp för dessa barn.
 Carmen Ly är så inne i det hela och frågar mycket kring föräldralösa barn. Hon  tycker att vi borde adobtera honom eller minst  åka o hälsa på honom. Får se om vi åker någon gång, men så länge har vi dessa brev o hålla kontakt med.

Till top