GRATTIS TESSY 3 ÅR

TESSY LY / Permalink / 3
 I dag fyller världens bästa Tessy 3 år. STORT GRATTIS till henne.
Vi ska ha en liten Hello Kitty kalas med glass cafe. Det blir bara vi och vår kompis Jennie som är här med sin dotter. De kom redan i går och ska vara här några dagar så jag är inte så social här i bloggen just nu.
 Fira nu inte ihjäl er i kväll och Gott Nytt år till er. Vi hörs nog inte mer i dag.

NY TIDNING

Livet just nu / Permalink / 2
  Köpte några veckor sedan en ny tidning som heter MÄSTERKOCKEN. Den är inte lik någon annan mattidning. Det är läsare som skickar in recepten och sen lagar redaktionen rätterna o fotar de och sätter sen ihop tidningen. Varje månad blir även en hemma kock månadens mästerkock och hon/han kommer o vara på omslaget
Vilken möjlighet för alla hemmakockar o få glänsa. Samt hitta nya spännande recept.
Mattokig som jag är beställde jag tidningen när jag såg att man fick  3 nummer för bara 39 kr(länken under bilden kan man beställa). Så får jag se om jag fortsätter o prenumerera efter det.
 Ska bli så roligt o baka o laga allt gott i det kommande året..HÄR kan du beställa 3 nummer för 39 kr. obs begränsad tid. Prenumeration sägs upp automatiskt efter det så man måste inte köpa fler tidningar.

29:E DECEMBER

Livet just nu / Permalink / 2
Två dagar till nyårsafton så i dag ska vi åka o handla lite för Tessys lilla kalas och göra dekorationerna klara. Vi får höras senare.

Till top