31:A JULI

Livet just nu / Permalink / 3
Kallt, målnigt o regn. Vilket svenskt sommar. Vad ska jag nu göra med alla dessa sommarklänningar jag har fyndat kors o tvärs och överatalat mannen att jag behöver visste de. Nu måste jag ha på de i december kylan bara för att visa att jag har visste användning för de. Så kommer jag dö av lunginflamation är det mannens fel.
 Men man kan ju alltid flytta till Thailand. Jag har ju klänningar nu så det är bara en liten detalj kvar som flygbiljet som inte alls kostar en förmögenhet och tre barn som vägrar o krypa in i resväskan och en man som ja....vi behöver nog ingen förklaring till detta problem för det finns inget. Säger man ordet Thailand hoppar han upp o ner i sin stol och vill genast åka dit för att se alla sevärdheter på två ben. Det kan inte vara lätt o vara man i sina bästa år o lida av hallucinationer. 
 Hur som helst ska vi på loppis nu. Jag ska straffa mannen för den Thailands resan vi aldrig kommer o ta och alla sevärdigheter han aldrig får titta på. Men vad ska han ha en thailändska till när han har mig, världens bästa kvinna.
 för övrigt tyckte mannen att jag skulle skriva en kort morgon inlägg o berätta att han är perfekt som vanligt så jag har inget mer o skriva. Men jag vet ju att mina bloggläsare är kloka och skulle alldrig gå på det.
 
Ska visa en bild på Carmen Ly i bollen.Resten av bilderna på tisdags resa kommer senare.
 

ELLOS FYND 3

SHOPPING / Permalink / 3
Ska visa upp sista sakerna som kom i paketet några veckor sedan. Det har frågats hur jag fick sakerna så mycket billigare än de är nu. Det är så att Ellos hade i sin catalog outlet halva rea priset då, men vissa saker finns fortfarande kvar för denna pris.

2 FÖNSTER LAMPOR som jag egentligen köpte för min mamma men nu vet jag inte om jag ska behålla de för mig själv eller ej, 99 KRFÖRSTA HJÄLPEN KIT 129 KRPÅSLAKAN, VERTBAUDET, 119 KR

De blev så fina i Tessys sängHELLO KITTY UNDERLAKAN 119.50
PARAPLY, 10 KRDET STOG ATT DET HÄR VAR EN NALLE, MEN JAG TYCKER ATT DET SER MER UT SOM EN ÖVERKÖRD MUS

Till top