KALASFÖRBEREDELSER

Livet just nu / Permalink / 0
  I morgon fyller vår lilla Tessy hela 4 år. Så i dag har vi gjort lite förberedelser för morgondagens kalas. Vi har gjort kokat egna godis, bakat pepparkaksgranar och pysslat ihop en girland. Det har varit en rolig dag.
 Och hur har det gått med våra olyckor då ? Ju då. Det har vi haft,men bara ett enda. Jessica skulle nämligen gå o kolla hur vår Babushka snögubbe mådde nu när det är varmt. Hon gick på gatan och trots att kommunen har sandat så ramlade hon och självklart slog hon huvudet mot isen. Tack o låv att det inte började blöda eller att inget blev brutet. Hon är alldeles röd på högre sidan av pannan och ser ut som hon har hamnat i en slagsmål.
Men nu får det vara nog med all denna otyr. Eller vad säger ni ? Jag röstar för en 2013 full av lycka och massa tyr. Jag har i alla fall köpt Bingolotto i dag så nu håller jag alla tummar o tår o hoppas att otyren vänder.
 Men nu ska jag sova för imorgon ska vi ju fira och då ska man ju vara utvilad....
 
NÄR VI BAKADE PEPPARKAKSGRANAR....
 
 

JUL PORSLINET

SHOPPING / Permalink / 0
  Några dagar innan jul hade de 90 % rea på alla julsaker i samma ställe jag köpte de här sakerna. Hittade denna fina julporslin för en mycket billig peng. Vita med röda prickar på. Passar ju både till jul och till vardag. Köpte 12 av varje. Det är bäst o köpa några extra tänkte jag i fall några går sönder. Det blev totalt 36 delar för ca 120 kronor.  Det blir ju inte ens 4 kronor styck.
 Tycker de är så himla fina. Synd att det inte fanns några muggar. Hade varit fint o ha en hel set. Men det kanke går o köpa till från någonstans. Får surfa runt lite på nätet.
 Jag dykade fint till julfrukost och bjöd varm risgrynskröt i de nya skålarna till mina morgontrötta barn som mirakulöst blev extremt pigga när de förstog att julafton var äntligen här ...
 
 
 
 
 

JAG BORDE HA STANNAT INNE...

Livet just nu / Permalink / 1
  Jag borde ha lyssnat på mig själv i går och stannat hemma i dag och lindrat mig själv i bubbelplast. Jag borde ha legat helt stilla så hade inget kunnat gå fel.  Men nej då. Jag var tvungen o sälja på loppis. Hur kunde jag komma på en sådan i dee ? Och för att sälja på loppis måste man ju lasta bilen full med prylar. Så det skulle jag göra i morse klockan sju. Men så snart jag öppnade ytterdörren och tog två steg halkade jag o ramlade omkull. Landade på vänstra sidan och slog handen så hårt mot isen så det lät som alla ben i hela handen gick sönder. Jag bara skrek till. Trevligt för grannar o höra någon skrika tidigt på morgonen.
Gud vad ont det gjorde o halka så. Handleden värker fortfarande och höften gör lika ont nu som när jag hade värsta foglossningen under graviditeten.
Sen när  jag skulle göra kaffe  ställde jag min favoritmugg bredvid kaffemaskinen och självklart lyckades jag gå emot den och ja..det slutade så här...
 
 
 
Om all denna otur vi har haft senaste veckan betyder att året 2013 närmar sig och 13 betyder ju otur så kan jag bara tänka med skräck vilket år vi kommer o få nästa år. Får nog trippel försäkra både barnen, mig själv o huset.
 Och ja, jag nästan glömde. Lillemannen har också blivit förkyld nu. Så alla manliga varelser i vår familj, lossas sonen, MANNEN och Lillemannen,är nu förkylda. ...
Män verkar vara en mycket klen ras...
 
Till top