3 ANLEDNINGAR OCH ÄTA TORTA

Livet just nu / Permalink / 0
Egentligen behöver man ju ingen anledning och äta torta, men det känns ju lite bättre och skylla på något. Så i dag var jag tvungen och äta torta för att vi hade Carmen Lys lossas kalas, Tessy fyllde 5 månader och det var mors dag. Så nu har jag ätit 3 tortbitar.
 Vi har haft det fantastiskt roligt i Lek och bus landet. Jag har sprungit efter barnen så jag kommer och  ha träningsvärk i morgon. Stackars mig.Tessy fick inte vara med. Vad då för liten ???


Den stora vulkanen.Jempa försöker, men det går inte så bra.Nya vardagsrums möbler kanske ??
Barnvakt.
Dyrt blev det, men värt varenda krona. Nu får barnen vänta tills Tessy fyller år innan vi åker dit igen.
Mamma får slicka sina sår och vila bena tills dess.

Till alla som har vägarna förbi Örebro rekomenderar jag verkligen och åka dit. Fantastiskt roligt ställer för barnen och för oss vuxna som har barnasinne kvar. Kostar 100 kr (1-17 år) alla andra går in gratis.31:a maj SÖNDAG - MORSDAG

Livet just nu / Permalink / 4
Och så har sista dagen i maj kommit. Och vilken dag det ska bli. Vi ska till Lek och bus landet. Barnen kommer o älska det. Det finns så himla mycket roligt o göra där. Tror att jag tycker om att vara där mera än barnen. Jag klättrar o hoppar, kryper i alla göm ställen o åket ner från rutchkanan(de har jätte stora o breda så min stora rumpa får plats) .  Leklandet här i Örebro ska vara Skandinaviens största inomhus lekland. Vanligtvis är det jätte mycket folk där, men jag tror inte att det kommer o bli mycket folk idag för det är ju underbrt väder ute. Lite synd o vara inomhus, men vi har låvat Carmen Ly länge sedan och hon har väntat på det.
 Sen får man ju inte glömma att i dag är mors dag idag. Har du redan fått present ?? Har du gett present till din mamma ?? Helt underbar dag bara för oss, mammor.
 Ska nu fixa fruckost till mina tjejer och killar så de orkar o leka.
Snart ska vi åka i väg.
    
  Hoppas att ni kommer o ha det lika roligt som jag.
             Kram Kadri

Carmen Lys hemliga gäst

Livet just nu / Permalink / 0

I dag är det pingst och jag hade ingen aning om detta. Därför blev det lite miss med vår loppis runda. Vi hittade i alla fall en gårdsloppis  i Hällabrottet och sen var loppiset i stan öppet. Vi var också i Örebro i en loppis liknsande butik. De har mycket nytt och bra priser(de dödskalle bodis kommer därifrån).
Jempa var med oss i dag och vi hade så himla roligt. Thomas fick morra på oss båda att vi köper så mycket skit.
 Vi skulle hämta ju Carmen Lys heliga gäst i dag. Hennes lossasbror, vår före detta familjehems grabb skulle komma till oss för 2 dagar. Men tåget var försenad i över 1 timme(som vanlit) och vi hade så mycket tid över.
 Vi var på MAX och åt deras nya hamburgare och pomfritt med tillbehör. Verkligen gott och mycket kryddigt.

Carmen Ly blev så himla glad när hon såg sin hemliga gäst att hon visste inte vad hon skulle göra eller säga.  Det är länge sedan hon såg honom. Nu ville hon inte lämna honom i fred .  Hon vet ju att han kommer o åka i morgon så hon grinar redan för det. De har ju bott tilsammans i 5 år så de är ju som syskon. Hon saknar honom varje dag och det gör jag också.

 Vi har haft det så trevligt och roligt. Vi har grillat, pratat och barnen har hoppat. Jempa har också varit här med sin dotter så det har varit mycket folk i vårat hus i dag. Jag älskar när det är rörigt, stökigt och barn överalt. Så ska ett hem vara tycker jag.

Barnen har så mycket energi i dag så de springer ront fortfarande och de lämnar inte grabben i fred. De vill ju visa upp sig så klart. Han är som deras storebror. Lossas eller inte ,han är en del av familjen. Han har det inte så lätt just nu, men inget jag kan påverka , tyvär. Jag vill ju att han kulle bo här men det är inte jag som kan bestämma sånt, tyvär. Man glömmer ju aldrig honom och orar sig jämt  . Det spelar ingen roll om man har fött barnet eller ej man älskar de i alla fall. Fast har är ju inget barn länge.Han blir ju 18 om 6 månader. Jag tänker ofta vad som kommer o hända med honom när han har blivit 18 och kan inte bo kvar hos sina nyvarande fosterföräldrar. Vart ska han bo ?? Vad ska han jobba med ??? Kommer han ha det bra ?? En miljon frågor snurrar ront i min huvud.

  Just nu ska det bli familjemus med alla. Känner mig så lycklig just nu. Alla ```mina`` barn är hemma. Och här är de trygga och inget kan hända de. Mina barn är mitt allt.  Hoppas ni har haft de bra.
     Kramar Kadri

Till top