HÖRNI !! EN BLOGG NI MÅSTE LÄSA

......... Kategori: REKOMENDERADE BLOGGAR
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 22:43:43
HÖRNI ! ÄR EN ROLIG BLOGG FYLLD AV HUMOR, ROLIGA BILDER OCH ORDSPRÅK. I BLOGGEN BERÄTTAR GUN OM SITT LIV MED MUMANNEN OCH SINA BARN, VISAR UPP SINA KONSTVERK OCH BJUDER PÅ SIG SJÄLV. EN ROLIG OCH HJÄRTLIG MÄNNISKA HELT ENKELT. HAR NU FÖLJT HENNES LOGG CA EN MÅNAD OCH JAG HAR FASTNAT.
KOLLA IN HOS HENNE JAG LÅVAR NI ÅNGRAR ER INTE.
  HA EN TREVLIG LÄSNING .SÄSONGSSTART GRAYS ANATOMY

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 20:34:35
I dag börjar Grays Anatomy. Jag är fylld av spänning. Vem kommer o  dö ? Izzy eller George ? Någon som vet ?EN SÅN KOSSA VILL JAG HA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 14:19:05


IBLAND FATTAR VUXNA INGENTING

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 11:56:03
Jag tycker att jag förstår Jessica kanska bra. det är värre för mannen min. Han förstår nästan inget hon  säger och jag får leka tolk och översätta bebispråket till vuxenspråket. Men jag måste erkänna att i bland har även jag svårt o förstå henne. Att småbarn inte kommer med ett ordbok ?
 I dag tog det ett bra tag innan jag förstog vad hon ville. Om man nu bortser från mig pekande hit o dit gick konversationen för att reda ut vilken glas hon vill dricka ur  så här.

JESSICA: Min, min, min, min...
JAG: Den..
JESSICA: nej
JAG: Den ?
JESSICA: nej
JAG: Den här då ?
JESSICA : nej
JAG: Den då ?
JESSICA: nej
JAG: Vilken vill du ha då ?
JESSICA: Nej,nej, nej, nej

Och så tog det en bra stund. Jag viftande med fingret hit o dit och erbjöd allt från  prickiga glas till nalle koppar.
Efter 5 minuter hade jag pekat på alla glas som fanns i skåpet och när jag hade kommit till den sista kom den efter längtade:MMMMMMMMMMMMM och hon visade att det där var den lasen hon menade ju hela tiden. Dumma mamma fattade ingenting. Vuxna är vist helt värdelösa i bland.
 Sen var det bara kvar o lista ut vad hon ville ha in i glaset och det var värre det......REA PÅ NELLY.COM

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 10:18:10

DAGENS REA TIPS ÄR FÖR DIG SOM HAR REGISTRERAT DIG  PÅ BLOGLOVIN. NU HAR DU MÖJLIGHET O FYNDA PÅ NELLY.COM  OCH FÅ UPP TILL 90 % REA +10 % EXTRA REA PÅ REDAN SÄNKTA PRISER. HELT FANTASTISKA PRISER.

TILL EX. LEGGINGS FÖR 9 KR
KLÄNNING FÖR 249 KR 
SKOR 50 KR
ARMBAND 150 KR
SKOR 100 KR OCH MYCKET MYCKET MER

DU BEHÖVER INTE HA EN EGEN BLOGG FÖR ATT REGISTRERA DIG DÄR.
Rut Leggings SEK 9, Rut m.fl. - NELLY.COM Fan Pleat Dress SEK 269, Lipsy - NELLY.COM Mocca Ballerina SEK 50, Nelly  Shoes - NELLY.COM Elsie Bracelet SEK 150, Baglady - NELLY.COMRefine Mocca SEK 100, Nelly  Shoes - NELLY.COM


29:E SEPTEMBER / BAKDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-30 Tid: 08:46:26
I går hade vi bakdag. Bakar jag då bakar jag rejält. Det blev en apelsin kladdkaka en shoklad kladdkaka, pumpa limpor och ost muffins. Så himla gott om jag nu får berömma mig  själv. 
 Det tog 2 timmar o baka och 12 timmar o äta upp allt. Börjar jag äta då ka jag inte sluta.Tvångstankar . Mamma har ju alltd sagt att tallriken ska ätas tom, men hon glömde nog säga hur stor tallriken ska vara.
 
SÅ BAKAR VIDET BÄSTA JAG VET ÄR ATT ÄTA SMETEN SOM BLIR KVAR I SKÅLET. SÅ GOTT.KLADDKAKA MED EXTRA SHOKLAD VILLE BARNEN BAKA PIPPI FIGURER, HJÄRTOR O FJÄRILAR AV.
MEN DE KUNDE INTE VÄNTA OCH BÖRJADE SMYGÄTA LITE FRÅN ALLA HÖRNEN.
SEN DEKORERADE DE....OCH JESSICA LA LITE PÅ LÄPPARNA. LÄPSTIFT ELLER GRASUR , INGEN SKILNAD.

2 JÄTTE LIMPOR AV PUMPA BRÖD BLEV DET OCKSÅJAG ÄLSKAR O GÖRA BRÖDMUFFINS. DEN HÄR GÅNGEN BLEV DET MED BRIEOST OCH GRÖNMÖGELOST. PERFEKT O TUGGA TILL SOPPAN ELLER SALLADAPELSIINSMAKADE KLADDKAKOR BLEV STJÄRNOR SOM BARNEN DEKORERADEOCH MEDANS VI  BAKADE INREDDE TESSY VÅRT HEM...På kvällen åkte vi till Kumla för att posta och handla mat. Sen blev det matlagning igen. Högrevspjäll oh potatis. Vad vi äter....
 Det blev ingen Idol för min del för mannen tittade på speedway(moooooorrrrrr), men DH fick jag titta fast jag fick veta att det var ju ingen säsongsstart. Jag hade dock inte sett de två avsnitt så vi säger att det var säsongsstart för mig i alla fall. Är man sent ute så är man...
 Natten var lugn  och när jag öppnade ögonen ringde telefonen och det var mannen som undrade om vi var vakna. Svarar jag på telefon då är jag väl vaken ? Män ....
 Så var vår bakdag och jag hoppas att nästa vecka hinner vi med en ny.
 Hur var eran tisdag ?


MANNEN OCH JAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-29 Tid: 22:21:17

Mannen och jag tar en promenad med barnen och jag är orolig att de fryser för det är ganska kallt ute.

MANNEN: De fryser inte. De är ju aldrig sjuka.
JAG: Nej det är de ju inte.
MANNEN: Jag undrar vad du matar de med ?
JAG: Det är en hemlighet.
MANNEN: Det är värre med dig. Du är alltid sjuk.
JAG: Det är jag inte alls.
MANNEN: Vart har du inte ont ? Kanske dags o lämna tillbaka  dig ?
JAG: Två års garantin är tyvär slut. Fabriks garanti kanske ?
MANNEN: Den är tyvär också slut. Du har ju bott här redan sex år min lilla båtflykting.
JAG: Stackars dig du får väl stå ut med gamla mig då.


PS.
Det får väl duga då
mannenI DAG BÖRJAR DESPERATE HOUSEWIVES

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-29 Tid: 19:53:01

Nu är det många serier som har säsongsstart och i dag är det DESPERATE HOUSEWIVES  tur. I dag är det dubbelavsnitt och jag kommer o bli fastklistrad framför Tvn. Någon annan som följer serien ?VILL OCKSÅ HA ETT POST-IT BORD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-29 Tid: 11:16:31

Tänk o ha ett stort bord som är gjord av 5000 post-it blad. Jag låvar om jag skulle ha en sån bord skulle jag aldrig glämma något. Tror att mina barn skulle också älska den och hela huset skulle vara full av stora post-it lappar.
Bor du i England och har ca 7000 kr över kan denna bord bli din. Vilken drömm.....NU ÄR JULEN RÄDDAD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-29 Tid: 10:23:28
Har inhandlat en julkalender på LIDL för bara 9.99. Nu är julen räddad.
Men jag är lite misstänksam att shokladet kommer o ätas upp innan veckan är slut och jag kommer o hinna inhandla minst 10 kalendrar till innan december. Jag skyller på LIDL.
Varför ska de börja sälja jul saker så tidigt ? Det är deras fel om jag inte kommer in i min klänning till jul.28:E SEPTEMBER/ SÅ DÄR VAR MÅNDAGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-29 Tid: 09:25:35

Hemmamåndag gick så snabbt så jag han knapt o blinka. Mannen åkte till jobbet redan på söndag och jag hade som vanligt alla lampor tända i hela natten. Eftersom Tessy vägrade o sova  hade jag även massor med ljus tända så det såg ut som ett bönemöte i vårat vardagsrum. Hela natten tittade vi på TV och jag försökte o myta Tessy o sova. Det gick ju så där och till slut fick vi båda en timmas sömn.
  Dagen började med en Jessica som ville bli kläd till häxa. Jag fick övertala henne och  till slut blev hon nöjd med  tröjan som har en stor rosa hjärta på. Vi hade tänkt o baka bröd o bullar i går, men han inte med någon bakning alls. Istället blev det en sortering av Jessicas kläder. Hon har växt ut av så mycket och vi ska ju sälja på loppis på lördag och jag tänkte o passa på o tömma i hennes rum och kolla om barnen har overoller o stövlar till vinter.
 Vi hade tänkt o ta en kort promenad på kvällen, men som vanligt blev det inte som vi hade tänkt oss och promenaden blev nästintill 2 timmar lång. Så mycket promenerat blev det inte dock. Vi träffade på en gammal granne och det blev en lång pratstund i höstkylan. När vi då till slut kom hem var klockan redan sju. Alla var hungriga och frysna. Mannen tände massa ljus och åkte till pizzerian för att hämta mat. Jag hade ju tänkt o laga en fin middag men nu blev det ju inte av.
Pizzerian hade en ny ägare IGEN. Det känns som pizzerian  har bytt ägare varje gång vi är där. För sig var det ett halvår sedan vi köpte något i pizzerian här. 
 Kvällen gick åt barnjagande, idol  tittande och Anka njutande. Klockan tio la jag mig i sängen, fick en sista smäll från Jessica på huvudet,att hon aldrig kan ligga stilla,  och somnade gott tills klockan tre när Tessy vaknade.
 Så där försvann våran måndag. Hur var eran ? Är det kallt hos er ? Här fryser vi i alla fall.

BILDER FRÅN I GÅR

SÖTA TESSY
GLADA CARMEN LY
BYSIGA BARNENJESSICA HAR MISSFÖRSTOTT DET MED MÖSSA.DEN DÄR SORGLIGA DAGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-28 Tid: 21:28:02
Året var 1994 och jag satt på vardagsrums golvet o tittade på TV. Det var 28 september och en skoldag, men vi gick i skolan på kvällarna och eftersom mina föräldrar var på jobbet var jag ensam hemma och olydiga jag tittade på TV istället av att göra läxor. på den tiden hade vi bara 2 TV kanaler och när jag satt på TV denna morgon visades det bara långa rader av texter. Jag var skit förbannad att jag missade min älskade Glamour som jag brukade följa helt slavisk.
Väl i skolan fick vi veta att vi skulle inte ha några lektioner för lärarinnans man var försvunnen. Jag förstog ju inget, men vem skulle inte vara glad o slippa lektionerna. Jag tror jag var till o med tacksam för hennes man för att han förmodligen satt någonstans på krogen och gömde sig från henne. För jag tyckte att hon var en riktigt elak häxa. Jag hade ju ingen aning om vad som pågick.
Vi bodde i ett litet sammhälle knappt 2000 invånare. Alla känner alla sammhället. Så var det något som pågick berörde det alla.
Skolan låg bakom vårt hus. Vi bodde i ett femvånings hus som var byggd till fabriks arbetare 1989. Det tog mig ca 5 minuter o springa hem o sätta på tv. Stor var min förvåning när de  fortfarande visade de tråkiga listorna på ena tv kanalen. I den andra var en extra sändning på finska. Det var visst någon båt som hade gått under. Jag visste inte mycket om dessa fina båtar. Jag hade aldrig åkt båt, jag hade aldrig ens sett en sån båt på riktigt. Men jag visste att min kompisens mamma jobbade på en sån båt. Hon hade ofta hemma sånt godis som ingen annan hade, hon hade fina jeans medans jag gick runt med mammas gamla manchester byxor. Hennes mamma fick ju tag på det som vi andra bara drömde om.
 Jag ringde till komisen och hon sa att mamman var hemma, men att hon skulle ha varit på denna båt, men hade bytt passet med en jobbakompis. Jag hörde hennes mamma gråta i bakrunden. Det var många hon kände som gick bort. Om jag minns rätt då sa hon upp sig di´rekt och återvände  aldrig till båten. När några år senare åkte vår klass till Sverige på en klassresa var vi två de enda som inte fick åka. Jag för att min pappa vägrade o betala och hon för att hennes mamma förbjöd henne o åka.
 Estland är ett litet land och när sånt händer då är det nästan alla som känner någon som var med i katastrofen. Det var de som blev räddade och det var de som inte lyckades o ta sig därifrån. Det är många människor som blev berörda, många liv förstörda och förlorade.
 Det har gått många år men inga svar finns ännu. Vad som hände ? Vems fel var det ? Varför ? Det är frågor som vi förmodligen aldrig kommer o få svar på. Frågor som de anhöriga förtjänar ett svar på. Svar som  kanske kan lätta de sörjande hjärtan.
 Jag var så pass ung så  för mig hade inte själva katastrofen så pass stor påverkan då. Det är på senare åren som jag har förstott hur stort det var och hur många som omkom.
ALLA BORTA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-28 Tid: 13:58:30
Jessica och jag i köket

JAG: Vill du ha mat ?
JESSICA skakar på huvudet: NEJ !
JAG:Vill du inte ha någon mat alls ?
JESSICA skakar på huvudet :NEJ !
JAG: Ska jag äta mat ensam då ?
JESSICA: NEJ!
JAG: Neheh ska vi inte ha någon mat alls då ?
JESSICA skakar så mycket på huvudet så den ramlar nästan av: NEEEEEEEEJ !
JAG: Men man måste väl ha mat Jessica ?
JESSICA: Tessy mat.
JAG: Så du tycker att det är bara Tessy som ska ha mat ?
JESSICA : Alla borta
JAG: Vem som är borta ?
JESSICA: Tessy mat. ALLA borta.

OK Tessy ska ha mat och vi alla ska försvinna. Bra att Jessica vet hur vi ska ha det.


KÖP FRÅN KÄNDISAR STÖDJA CHILDHOOD

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-28 Tid: 11:17:57
I dag ska jag tipsa er om en sida som heter loppi.se . Där kan ni lägga upp era egna annonser och både köpa o sälja sina saker. Annonsen kostar 30 kr och ligger uppe i  30 dagar.
 En sak som gör sidan lite extra spännande är att där kan man köpa saker som kändisarna har lagt ut. Just nu kan man köpa saker från Vimmelmamman, Pernilla Wahlgren, Katerina Jounach och många fler . Alla inkomster går till CHILDHOOD.
Läs mer om kändisarnas donationer och om sidan HÄR
Nu under september är annonsering gratis hej@loppi.se
Hoppas ni hittar något intressant.


JAG ÄR SKITSOFREEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-28 Tid: 09:25:46
Men nu har jag blivit skitsofreen. Enligt den här undersökningen är jag både förälskad o arg, ung o gammal, olycklig o lycklig.... ja vad är jag då ? Jag reser ju ront i sängen hela nätterna (ja om jag får komma i sängen för mina barn) och går igenom alla de poserna i en o samma natt. Och jag som klagade att jag inte kan resa.. 
Så vem är jag då ? Det är ju lite jobbigt o inte veta vem man är. Lite skisofreen aktigt o vara olika personer samtidigt. Så goda experter säg hur min relation mår annars vet jag ju inte hur jag ska leva...
Ska jag slå ihjäl mannen när han kommer hem eller ska jag välkomna honom med en Anka ?27:E SEPTEMBER / VÅRAN SÖNDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-28 Tid: 08:28:07
God morgon till er.Kort, snabbt och smärtfritt ska jag berätta om gårdagen. I går vaknade vi klockan åtta och njöt av en lång frukost och sen satt vi bara på soffan och kållade på film i fyra timmar. Mannen skulle åka i väg till jobbet och vi ville umgås tills dess. Nu ses vi ju inte några dagar. Vad skönt.. Nej, jag skojar bara älskling.
 När mannen åkte i väg gick det inte ens tio minuter innan Jenny dök upp med sin dotter. Barnen lekte och sprang runt som galningar och vi pratade och drack kaffe som riktiga hemmafruar. 
På kvällen  bjöd  jag de på middag. Jag älskar ju laga mat och mera folk det är mera kan jag laga. Fast disk och allt stök efter matlagningen är verkligen inte min grej. Städning över lag är något som jag håller på så lite som möjligt. Det krävs nästan att jag blir dödshotad för att jag ska ta fram dammsugaren.
 När Jenny åkte hem  hade klockan blivit sju och barnen var ganska trötta. Jag plockade undan lite och försökte o söva barnen. Tyvär somnade Tessy inte och hon har nu sovit bara 1 timme under hela natten. Så nu är jag pigg o glad...
  Ska fixa kaffe nu och försöka o komma på nya sätt o få Tessy i säng. Några tips ? Jag sa till henne o springa till säng o lägga sig, men hon är olydig. Det kan ju bero på att hon inte ens kan gå, men men..FÖRRA HELGENS LOPPISFYNDER

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-27 Tid: 19:17:09
Jag kom ju på att jag har inte ens visat upp fynderna från förra veckans loppisrunda. Att jag tråkar ut er med mina fynder... Kan ni förlåta mig ?
Bilderna blev lite mörka för det var så mörkt på kvällen.

STÖVLAR, VIKING, 40 KR
SKOR, NIKE, 35 KR
STÖVLAR, H & M, 20 KR
KUNDVAGN, 10 KR
CD SPELARE, 10 KR- MANNEN HAR REDAN HUNNIT O TRÖTTNA PÅ DENSUNE SPEL, 40 KR
PÅSK PYSSEL, 15 KRBODY, KAPPHL, 10 KR
TRÖJA, HELLO KITTY, H &M, 10 KRJÄTTE SILVERBRICKA SOM MÅSTE FIXAS, 10 KR- NÅGON SOM VER ETT BRA RENGÖRINGSMEDEL ?
FINA GAMMLA TALLRIKAR,, 24 DELAR, 150 KR FÖR ALLA
STOR VIT FAT , 20 KR

NY KLÄNNING, B-YOUNG, 50 KRBÄLTE, KAPPHL, 20  KRLINNE, INDISKA, 20 KRJACKA , 10 KRKANIN I VÄSKA, 15 KR
EN FILT TILL DOCKAN, BARA 1 KRSÅ DÄR BLEV DET FYNDAT FÖRRA HELGEN


MIN STORA ÖVERRASKNING........

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-27 Tid: 12:51:17

JAG LÅVADE JU EN  ÖVERRASKNING TILL ER........OM 10 SEKUNDER..
Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Friends18.com Picture Comments


MUPPAR I BILEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-27 Tid: 10:32:47
Vi åker bil till Marieberg och plötsligt hör jag något flåsande i baksätet. Precis som duktiga kvinnor andas när de föder barn. Jag har ju aldrig gjort det för jag är inte duktig.
Någon som andas in o ut... Jag tittar på baksätet och ser att det är Carmen Ly som flåsar. Hon föder väl inte barn ?

JAG: Vad gör du ?
CARMEN LY: Jag har ont i magen när jag andas så här..
Då drar hon in magen så att naveln nästan nuddar ryggraden.
JAG: Men andas inte så då
CARMEN LY: Hur ska jag få luft då ?
JAG: Men andas vanligt.
CARMEN LY: Jag andas ju vanligt
JAG: Nej, det gör du inte. Du drar ju in magen.
CARMEN LY: Jag har ingen mage
JAG: Och vad är det där du har som naveln sitter på ?
CARMEN LY: Det är platt mage, ingen tjock mage som pappa har.
MANNEN från framsätet: Jag tror inte att hon älskar sitt liv så mycket just nu.
CARMEN LY: Men jag kan inte andas.
MANNEN: Men slipp då.VÅRAN LÖRDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-27 Tid: 09:07:56
I går var det så mycket med allt så jag han inte blogga. Så här kommer en kort sammanfattning.
 Morgonen började klockan åtta. Ja egentligen var vi ju vakna innan, men jag försökte sova räv och gömma mig under täcket. Ja det gick ju inte så bra för någon försökte o borra sina fingrar igenom mina revben för att sätta fart på mig så att kaffet skulle bli gjort, barnen klädda och frukosten fixade. Tack mannen, TACK... Efter frukosten packade vi alla barn i bilen och åkte till vår vanliga loppisronda. 
Jag(läs:jävulen) släpade runt mannen på 3 loppisat, Marieberg köpcentrum och sen på en loppis igen. Tror ni att mannen blev trött ? Snacka om utbränd på jobbet ? Män, de blir utbrända på kvinnornas shoppingrunder. Stackars män...
  Vår lunch blev på MAX. Big, big mistake..
Pommesfritt och nuggets som droppade fett, kall hamburgare och chilichees som saknde innehållet och därmed både chili och chees. Vi som alltid har varit nöjda med MAX..Tessy skrattade så mycket hon orkade åt oss när vi försökte klämma ur droppande fettet från pommes och jagade efter en varm hamburgare.

Barnen lekte på lekplatsen och Jessica blev en toffsad pippi.

Titta på Carmen Ly...När vi skulle gå ville Jessica ta med gungan.I Marieberg målade ÖSK killar o tjejer barnens ansikten och gav autografer. Carmen Ly fick ett svart-vit hjärta på kinden och blev lite småblyg när en av killarna sa att hon var fin med målningen. Tjejen börjar bli stor nu..Framför Mc Donalds träffade vi Veronica. Vad världen är liten. Några dagar sedan såg vi Idol tjejen (den långhåriga från Örebro som gick vidare) och nu sprang vi på Veronica. Kändistäta  Marieberg..
 Vi tog en fika med henne o hennes son. Det blev chai latte i the coffe house. Riktiga brats här.  
  Jag hade köpt så mycket goda glassar och jordgobbar till kvällen men efter jag hade packat upp alla inköpta saker blev jag så trött så jag försökte o sova. Det gick ju jätte bra med Jessica hoppande på mig. Hon försökte öppna mina ögon för att se om jag sover. För att se om jag verkligen sov gav hon  mig ett par smällar på huvudet med hennes nyinhandlade gitarr. Tror ni att jag fick sova ?
 Nu sover den lilla jävulen och drömmer säkert över nya knep hur man kan hålla mamma ung o pigg. Får se vad hon hittar på idag då...
 Hur var eran lördag ? Någon som fick en gittar på huvudet eller är jag ensam ?

 


26:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-26 Tid: 17:34:01

GOD DAG TILL ER. VI ÄR NU HEMMA IGEN OCH JAG HAR FULLT UPP. GISSA VAD VI HAR GJORT IDAG DÅ ? DET KOMMER NI ALDRIG O GISSA RÄTT.
ETT TIPS: MANNEN HAR FÅTT O LIDA.

PS
IMORGON JOBBAR JAG HURRA
mannen


JAG KAN KNAPT TRO ....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 22:37:53
.....att det är sant. Alla barn har somnat innan klockan tio..
Jag får nypa mig själv för att kolla om jag inte drömmer. Nu ska jag ta fram kostymerna...25:E SEPTEMBER / LÖNINGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 21:34:22
God morgon till er... Nej, jag skojar bara. I dag är det löning. Det blev inte så mycket i lön som vi hade hoppats så jag får jobba lite mera den här månaden så att mannen inte ska svälta i hjäl. Och det vill vi väl inte ? Vad vore han utan sin ölmage ? En gummibjörn som har tappat luften....
 I dag har vi försökt o städa men insåg snabbt att det är ingen idee för dammrotterna reservdelar sig själva. 
   De här två prinsessorna försökte o jaga små dammrottbebisar.


 
Sen bakade jag en kaka. Visste ni att man  kan dö  om man inte äter minst en bulle varje dag ?
Jag kommer o leva minst 200 år till...Eftermidag åkte vi till Kumla för att hämta ut mina paket och åkte efter det till Marieberg. Vi tog en snabbrunda och köpte mat på COOP. Jessica tog hand om butiksstädningen och jag fick tillbaka Tessys vänstra sko. Lyckorysningar..
Hemvägen hoppade jag in på Toys och fyndade nya kläder för förspel..Nej, jag skojar bara.Fast vi köpte kostymer för jag har tänkt o ha en fest i slutet av oktober. Vem vill komma ?
 Väl hemma tittade vi på Joan Falks nya film och på Idol. Barnen har badat, busat och tagit över hela huset med leksaker.
Nu blir det kaffe och Anka på TV.Det här är äkta kärlek. Watch out MANNEN.'

 Håppas ni har fått en fin fredag och att ni har inte slösat bort alla pengar. Tyvär är det 29 dagar kvar till nästa löningen.

 I morgon är det loppis dag och jag ska FYNDA.
 Fredagskramar till er
    Kadri

ps
hennes frukost behandlingarna är helt i min smak
mannen


MUMS MED 27 ÅR GAMMAL KÖTT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 19:56:50
Sverige säljer 27 år gammal kött till Polen. Ja de  i Polen kan ju inte svenska och vet ju inte att deras nya lyxmidag har kommit från en kossa som har lämnat den här vackra världen nästan 30 år sedan. Jag har visst missat att köttet blir som vin, bätre med åren.
Det låter ju så himla gott så jag är nästan avundsjuk på polacker som har fått äta den goda delikatessen. Tror ni att ICA kan ta in det så vi svenskar kan också ta del av lyxmaten.

Någon som vill äta middag ?MANNEN OCH JAG I SÄNGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 19:08:42

Barnen hade somnat och vi skulle lägga oss.

JAG: Jag har fortfarande ont i magen
MANNEN. Stackaren
JAG: Du är elak mot mig.
MANNEN: Vad då ?
JAG: Du har inte köpt glass till mig.
MANNNEN: Vilken glass vill du ha ?
JAG: Vaniljglass med jordgobstopping från Mc Donalds.
MANNEN: Men de har ju stängt nu. Om jag köper 2 stycken till dig i morgon blir du nöjd då ?
JAG: OK då. Vet du vad ?
MANNEN: Vad ?
JAG: Jag har två gratis kupponger till glass.
MANNEN. Vet du vad ?
JAG: Vad ?
MANNEN: Att jag står ut med dig och dina kuponger.
JAG: Vet du vad ?
MANNEN: Vad ?
JAG: Du älskar mig ändå.NU HAR SORGEN NÅTT SITT SLUT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 17:53:24
Vänstra skon är hittad och jag kan sluta sörja. STOOORT tack till COOPS personal. Ni har räddat mitt liv och mannens mentala hälsa. Nu måste jag bara komma i håg vart jag har lagt höger skon....ps
SUCK
mannen


NÄR JAG ÖVNINGSKÖR.....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-25 Tid: 08:03:41
JAG HÅLLER PÅ O ÖVNINGSKÖRA REDAN I 10 ÅRET. JA , JAG ÄR LITE TRÖG.
TÄNKTE NU VISA ER LITE BILDER FRÅN VÅR ÖVNINGSKÖRNINGSRUNDA..

HÄR ÄR JAG. VAD FIN JAG ÄR !!!!
INBYGGDA AIRBAG ?OCH DÄR KÖR JAG..
OCH DÅ MISSAR JAG ALLTID DEN HÄR SKYLTEN...OCH DET SLUTAR ALLTID SÅ HÄR...
DÅ VET NI VAD VI SKA GÖRA I DAG. BLIR LITE TRÖTTSAM O LÄGGA OM TAKET VARJE GÅNG MAN ÖVNINGSKÖR. NU FÖRSTÅR NI KANSKE VARFÖR DET HAR TAGIT 10 ÅR.

GOD MORGON TILL ER OCH EN TREVLIG FREDAG.

 KRAM KADRI


STOPPA DIN EGO I BAKFICKAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 19:01:19
I flertal tilfällen har jag pratat med både läkarna och sköterskorna. De har frågat mig om jag vill ha mera barn. Jag har glatt sagt att jätte gärna och jag har fått undrande blickar från de. Efter några minuters tystnad har de oftast frågat hur vi har råd med det. Vad då råd ? Råd o ha barn ? Har inte alla råd o ha barn har jag undrat. Enligt de är det många som passar på nu när det är ekonomisk kris och de ändå är arbetslösa o skaffa sin första barn, men mycket mer blir det inte enligt de. Anledningfen folk sägs inte ha råd. 
 De sköterskorna och läkarna som känner mig vet hur vi är i våran familj och beundrar att vi vågar vara annorlunda och tyckr att vi har ju i princip alldeles rätt. Men oftast kommer människornas ego i väg. Jag säger bara STOPPA din EGO i bakfickan och lev livet du vill leva. Alla har råd o skaffa så många barn de vill alla har råd med allt. Frågan är bara vad som man tycker är viktigast och vad för standard man vill ha för saker och för sitt liv.
 HUS ?Det man hör oftast är ju att man har inte råd o köpa hus. Det kan man ju förstå om man  inte hunnit o jobba ännu. Men har man ett jobb ska man väl kunna köpa ett hus. Frågan är bara om detta hus behöver  ligga i en storstad, vara nybyggd eller vara din drömmarnas hus. Är man långtidssjukskriven eller jobbar hemifrån kan man ju äga sin hus var som helst. Jag kan ju drömma om ett hus i Stockholm, men jag tycker att andra saker i livet är viktigare och jag vill inte leva bara för husets skull. Huset för sig är ju inte mycket dyrare varje månad än en lägenhet. Inte när man ska ha en trerummare och man bor i våran stad i alla fall. Skilnaden är att om du äger ett hus betalar du för dig själv. Folk som säger att det inte går o köpa ett hus när man inte har sparade pengar ljuger. Vi hade inga besparingar och vi hade i början topplån, men när husets värde stiger kan man sätta om lånet och ta bort topplånet. 
Men man ska också tänka om man vill ha ett hus. Orkar man med det ? Kan man ta ansvaret ?
 Ett stort pluss med o äga sitt eget hus är att barnen kan leka på gorden och därmed behöver man inte leta efter lekparken. Man kan ha grillkvällar och piknikar i sin egen bakkord.
 En annan sak folk klagar över är bil.Det finns inget viktigare än att ha bra bil. Bilen måste starta och ta dig från A till B. Vad bilen har för märke eller hur gammal den är spelar väl ingen roll. För många måste det stå BMV eller VOLVO på framsidan.
 I vår familj vill mannen ha en välfungerande bil och vi lägger därför en hel del pengar på bilen. Anledningen till det är enkel, min man vill inte fixa med bilar och vill därför att den ska fungera.
Man prioriterar bort annat i stället.
      Folk som köper dyra märkeskläder och klagar då att de inte har råd med barn.
 Gör klart för dig vad som är viktiast för dig i livet.Vill du göra karriär. Gör det. Fixa det som det funkar för dig. Vill du vara hemma med barnen gör det. Det kan fungera jätte bra, men hela familjen måste vara på samma spår. Nu när det finns internett finns det tusentas möjligheter o känna extra pengar så man kan jobba lite samtidigt som man är hemma med barnen.
 du kan också joba halvtid. Ni är en familj och om man vill något kan man få de o fungera om man siktar mot samma mål.
 Läste någonstans att ett barn kostade 1 miljon från födseln till 18 års dag. Ja visst om man köper meningslöst dyra märkeskläder, barnen har en ny mobil varje år och man köper utan o tänka sig för. Men varför skrämma bort unga föräldrar för såna siffror. Mina barn kommer aldrig o kosta såna summor, inte ens i närheten. Folk har haft barn i alla tider och dessa barn har blivit vuxna utan mp3 spelarna och gucci jeans.  
 Är man rik kan man köpa precis vad man vill. Tycker man att ett barnoveroll är värt 1000 kr, toppen. Deras pengar, deras ensak.
 Men faktum är att de flesta har inte råd med det, men vill köpa de dyra o populära märken ändå.
Ett  tag sedan berättade en mamma till mig hur hon hade gått till en öppen förskola. Där hade suttit 10 mammor med sina fina nya boggabboo(tror det hette det) vagnar och po.p barn overoller. Där kom hon med sin gammla emmaljunga och en H & M overall.De andra mammorna hade
då tittat ner på henne. Hon gick aldrig tillbaka, hon kände sig inte välkommen. Hon skändes för sina saker.
 Jag undrar så klart hur många av de 10 mammorna har  lånat pengar för att leva detta fina livet utåt och hur många av de inte äter ärtsoppa för att pengar till maten inte räcker till.
 Är det värt det ? Är ett sånt liv värt o leva ? Vem lever man detta liv för ? Jag skulle i alla fall vara extremt olycklig.
 I bland köper jag också nytt och dyrt. Innan jag har handlat något dyrt tänker jag efter och ställer mig frågan. Är det värt de pengarna ? Vill jag verkligen ha det ?
 Jag försöker o köpa allt på REA eller köpa begagnat. Det är inte det ekonomiska aspekten som styr. Vi har råd o köpa nytt, men jag tycker  att det finns så mycket mera o göra med pengarna. Dessutom finns det så mycket fina begagnade saker. Och vad är inte mest miljövänliga än o återanvända. Det har blivit vår livsstil som jag egentligen har tvingat på min man. I början var han fundersam, men han gav mig rätt till slut.
 LEKSAKER ? Köp de på loppis eller på REA. Barnen tröttnar ju så snabbt. Vi köper nästan alla leksaker på loppis. Barnen leker ett tag och sen säljer vi de på loppis eller på blocket igen. Det är som att ha gratis leksaker. I leksaksbutikerna finns det så mycket rea konstant. En ny trend kommer och en annan går. Om det är något ett barn verkligen vill ha då kan man leta först på loppis, blocket och tradera. Fråga också kompisar om de har sånt. Barnen kan också käna egna pengar och köpa det de önskar. De barn som har mor- och farföräldrar får ju ofta pengar och presenter. Födelsedagar, julklappar är såna tillfällen man kan köpa de önskade klapparna. Tjatar barnen att de vill ha något, vänta ett tag de kanske  inte ens vill ha det efter en vecka. Det är du som är förälder och det är du som bestämmer.
 MOBILER; DATOR, TV SPEL etc.. Barna blir ju större och det blir allt viktigare o ha det som kompisarna har. Börjar du ge efter vill de ha allt och det är ingen som orkar på hålla i kapp o köpa allt som alla andra har. Nuförtiden har redan 6 åringar sin egn mobil och egen dator. Helt onödig i de flesta fall tycker jag.
 KLÄDER till barnen är små och inte modemedvetna, märkesmedvetna kan man köpa mycket billigt.  Varför köpa en overall för 1000 kr om det finns fina för 80 kr. Jag har köpar alltid en storlek större en det behövs. Affärerna har alltid  slutrea och nuförtiden när det finns så många olika affärer finns det alltid rea någonstans . Loppisar är fulla av fina kläder oftast helt nya med lappar kvar. Jag säger inte att man ska köpa gamla trasor men det finns moderna fina kläder o köpa. Mina barn går i kläder som är 90 % av fallen köpt på loppis, blocket eller tradera. Är de fult klädda ?
 ÄTA UTE? Vi prioriterar o äta ute med familjen. Vi gör det 2 gånger i veckan. Vi tycker att det är trevligt och spännande o prova nya ställen. Man kan gå med i Mac Donalds klubben o få rabatt kupponger o gratis glass, man kan passa på när det är speciellpris på vissa ställen som till ex.Max har familjeveckor när man har maxbox för 19 kr. IKEA har gratis burkmat när föräldern äter, man kan köpa halva portionen hos de och deras köttbullat eller spagetti med köttfärssås är också billigt. Samt har de från måndag till torsdag speciellpris på en varmrätt.
 Lunchpriser är ju alltid bra och man kan passa på o äta då.
 Vad vi gör ofta är att vi delar på maten. Tänk inte på det som snålhet tänk på hur mycket du o barnen äter och hur mycket mat som kastas varje år. De flesta ställena har inget emot om du delar din mat med någon. På luncstbuffe kan man ju så klart inte göra så, men på de flesta lunchrestoarangen äter små barn gratis. 
 Allt är prioriteringar och man ska ha klart för sig vad som är viktigt.
 Man kan ju ta matlåda till jobbet o spara massor med pengar. När jag lagar middag lagar jag alltid dubbelt så mycket då har jag till lunch nästa dag.
  MAT ? Mat går o handla billigt och det går o äta bra mat till ett lågt pris. Har man väldigt dåligt med pengar kan man äta väldigt billigt, men kanske inte så nyttigt. Har man lite bättre ekonomi ska man så klart sätta god mat först. Det är viktigt o äta bra och njuta av maten. Vägen till mannens hjärta går igenom magen, det vet ju alla.
 LIDL har varit länge lite som en undervärdig butik. För mig helt obegripliga skäl.De har mycker bra varor och har sålt svensk mjölk och scans kött sedan länge tillbaka. På LIDL har de speciella veckans erbjudander och man kan då passa på o köpa de varorna.
Samt har de varje vecka spännande mat från jordet runt. De har kina veckor, italienska veckor etc.. Samt har de rea hyllor vart man kan köpa varor för 30 % rabatt. Både varor med kort datum och varor från utgående sortiment. Kort datum betyder inte att det är en dag kvar oftast är det 1-2 veckor kvar på varorna.
 Samma gäller NETTO. Netto har dessutom ofta rea på frukt och de har även fina veckans erbjudanden oftast fina pysselgrejer och kläder.
 Stora kedjorna som COOP och ICA har oftast veckans erbjudander på kött, fisk , pålägg etc.. något som är alltid för bra pris. Dessutom har de på olika hyllor varor som är på kort datum. Man kan fynda  kaffe, kryddor och annat som kanske har 1-2 veckor på sig. Det gäller o planera.
Man kan alltid frysa in köttet då håller det sig längre.
 En sak man ska använda är kuponger. Butiker har oftast smakprovningar på fredagar o lördagar. perfekt o upptäcka nya smaker o varor. Samt finns det kuponger på hyllkanter.
 Butikerna skickar ju ut sina reklamblad och då kan man jämföra vilka som har bäst priser. 
Man kan också spara mycket pengar om man bakar egen bröd. Men om man ska vara ärlig då orkar inte folk o hålla på med det. Men i bland kan man baka. Otroligt gott med nybakad bröd och roligt o varijera lite.Samt kan man baka med barnen. De älskar det.
 
Jag köper sällan kött, kyckling, fisk och kaffe, ketchup, ost, pasta, ris och bröd för fullpris. Ja ärligt talat är det inte ofta jag betalar fullpris. Jag köper det som är veckans vara och det som är erbjudande och gör maten vart eftersom.
 Är man ensam hushåll då köper man kanske inte 2 kg ost, men man kan alltid gå ront o kolla vad din familj behöver.
 HUSHÅLLSARTIKLAR. Finns oftast bra erbjudander o kuponger o använda.
 Det är som med maten snåla inte. Köp inte något bara att det är bra pris på . Köp vad som är gott och vad ni tycker om.
 Kolla på kg pris på hyllkanten om det lönar sig köpa en större eller en mindre förpackning.  Storpack är alltid inte billigare.
 MÖBLER O HEMINREDNING ? Modet går så fort hit o dit. Ingen vanlig människa har råd o byta möbler varje år. Hitta din stil och kolla runt, handla på rea, loppis, blocket, tradera , ebay, auktionsfirmor etc.. Tänk att möblerna är lätt o målas om och saker kan användas till något annat de var menad från början. En gammal dörr kan bli ett bord och en låda kan man göra en ljustake av. Använd din fantasi.  Byt med kompisar. om kompisen pratar om o köpa en ny soffa fråga om du får köpa den gamla billigt. Det finns ju de som byter soffor varje år och man kan fynda en soffa som är nästan ny för bara 2000 kr. Folk flyttar ofta och gamla möbler kanske inte ens passar in i den nya lägenheten så det finns alltid mycket fint ute på blocket.
 TA HAND OM SIG SJÄLV ? Tandläkare är otroligt viktig. Många ställen erbjuder avbetalningsplan och faktura. Prioritera bort nya kläder men inte TANDLÄKARE. Tyvär behöver vi tändena resten av livet så det är bäst o ta hand om de. 
 Det är inte nödvändigt o ta barnen till frisör. Mina barn har aldrig varit där ännu. Man kan klippa själv. Med flickor är det lättare om de ska ha långt hår med pojkar är det svårare. Man kan ju köpa en sån maskin så de ser ut som soldater i håret, men vill man inte gå för den loken kan man ta de till frisör. Kolla runt det skiljer mycket i pris mellan olika ställen. 
 Att gå till frisör är som med det mesta man kan göra en utflukt av det hela. Klippa håret , de kan kanske får det lite stilat och man har gjort något speciellt med barnet. Ett barn som inte får sånt så ofta blir tacksam och känner sig speciell.Samt kam man gå till frisör som belöning för något duktigt de har gjort.
 Att inte köpa allt till sina barn är en del av uppfostran. Det är inget med de ekonomiska o göra. I De rikaste familjerna får baren oftast bara en julklapp. Barnen uppskattar saker de har önskat länge och de uppskattar saker de har fått jobba för. För ett barn är det viktigaste o känna sig älskad inte kastat över med saker.
 Så klart blir det svårare när barnen blir större. Barn upp till 3 år kan lika gärna gå utan presenter, de vet inget bättre. Tonårsbarn vill ju ha allt, men det är ju så vi har uppfostrat de.
När de någon gång kommer ut i det verkliga livet ska de vara förbereda att saker o ting kostar. De kan inte förvänta sig att mamma o pappa kommer o betala för allt resten av livet. För tjejerna kan ju drömmen finnas o gifta sig rikt, men killarna då ? De får väl jobba sig rikt så att någon tjej vill ha de.Man kan ju skoja om det men faktum är att vi föräldrar ger våra värderingar vidare till våra barn.
 Lev livet som  DU vill, inte som du tycker alla andra lever och du vill passa in. Priorietera det som Du tycker är viktigast och slösa inte onödiga pengar. Tänk att du kan spara tiotusentals kronor per år bara på att titta på prisplappen.
 Unna dig fina saker men inte för vilket pris som helst och tänk om det är värt o lägga så mycket pengar på barnkläder som de använder en liten period och som går sönder på lekparken.
 Att tänka ekonomiskt är inget fult, inget o skämmas för. Lev din drömmarnas liv, men gör det klokt.


H & M WEB OUTLET

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 14:50:40
I dag vill jag tipsa er om H & M  OUTLET.

EN TOMTEDRÄKT LAGOM TILL JUL 64:50
HELLO KITTY DIADEM 19:50
ÖRHÄNGEN 14:50 OCH MYCKET , MYCKET MER....NÄR PAPPA ÄR PÅ JOBBET....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 13:58:01
..TAR JESSICA FRAM ALLA KLÄDER FRÅN SKÅPET OCH HÅPPAR PÅ SÄNGEN MED SIN STORASYSTER. SÅÅÅÅ  FÖRBJUDET... TYR ATT MANNEN ÄR PÅ JOBBET...NÅGON SOM VILL KOMMA O HJÄLPA STÄDA UNDAN INNAN HAN KOMMER HEM ?

LETAR EFTER SITTBRÄDAN

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 12:46:44
Jag letar efter en sån här sittbräsa. Ståbrädor finns överalt, men en sån sittbräda hittar jag ingenstans. Såg en kvinna i Arboga som hade en sån, men hon viste inte vad nätbutiken hette vart de hade köpt den. Har goglat, men inte hittat den. Har frågat babybutiken i Marieberg, men de visste inte ens att såna finns.
Kanske någon av er vet vart man kan köpa en sittbräda ?RÄKNINGARNA MORRRRRRRRRR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 11:02:06
Sitter just nu o betalar räkningar. Lagon upphetsande aktivitet. I morgon blir man rik för en sekund tills alla räkningarna tas ner och då är man fattig som vanligt igen.  Någon som har en TRISS över?

                                                          


24:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 09:29:36
God morgon till er. I dag skulle vi ha fått en ny luftvärmepump installerat, men elektriker dök aldrig upp. Vad har jag sagt om byggnadsarbetarna förr ? Värsta raset på jorden. De verkar inte ha någon som helst respekt för andra människor. De tror att de är gudar och vi ska vara tacksamma om de dyker upp någon gång över huvudtaget. Och dyker de upp till slut går de ront 5 minuter och tar betalt för 10 timmar. Så känns det i alla fall.
 Vi får se om vi får värme den här åren. Ni kanske vill ta in en enamstående mamma med 3,5 barn som innebodende hos er ?
 I dag ska jag försöka o fixa de senaste babis grejerna. Tessy har växt ut av det mesta och vi ska ju sälja på loppis nästa vecka.
 Har även en hemlig projekt på gång.
Egetligen två hemliga projekter. Den ena håller jag hemligt ett tag till, men den andra kommer jag berätta senare i veckan om jag hinner.
 Just nu måste jag jaga Jessica som tyckte att smöret likar med bodylotion.Vad då ? Båda är ju vita... 
 I dag är alla flickorna hemma så vi får komma i kapp med skolarbetet och vi skulle pyssla.
  Hoppas ni har inte fryst i hjäl ännu och har tid o håppa in hos mig och komentera.

                      
 Skickar massa varma kramar åt erat håll.
    Kadri

Bilden från väntrummet i går av 2 uttråkade barn.

MANNEN OCH JAG PRATAR ALLVAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-24 Tid: 07:32:32
Vi är på IKEA och äter cheescake och dricker kaffe efter vårdcentralen.

JAG: Tänk om jag har fått cancer.
MANNEN: Det våre hemskt.
JAG: Stackars dig.
MANNEN: Vad menar du ?
JAG: Om jag dör vem ska då byta bajsblöjor ?
MANNEN: Men du har inte fått låv o dö.
JAG: Men tänk hur dyrt det kommer o bli för dig. Du måste betala 10 kr till Carmen Ly varje gång hon byter en bajsblöja.
MANNEN: Då kommer jag o anställa en liten 18 åring ryska istället. Då är både barnen och jag nöjda.
JAG: Vad skönt att man kommer o bli saknad.


TÄNK OM JAG HAR FÅTT CANCER...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-23 Tid: 21:07:42
I dag skulle jag till läkaren. Jag har haft problem med min verktygslåda och ont i magen sedan jag födde Tessy. Har varit i kontakt med barnmorskan 2 gånger, men hon har tyckt att det går väl över. Men jag fick nog några veckor sedan och sa att jag ska ha en tid till läkaren och så är det bara. Lite motvilligt gav barnmorskan en tid till mig.
Jag skulle vara där  halv två i dag. Klockan halv ett ringer telefonen och barnmorskan säger att de har gett mig fel tid och i dag ska bara gravida komma. Mannen min blev helt galen. Han hade tagit ledigt från jobbet så att han kunde skjutsa mig och vi hade planerat det hela.  Det krävs lite planering när man har tre barn som ska med. Vi har ju ingen släkt och ingen barnomsorg så det är viktigt att sånt fungerar, men då ringer de bara en timme före och tar bort min tid och har inte någon annan tid till mig heller. Det är inte första gången de gör så. Några månader sedan skulle jag till barnmorskan och när vi var på väg ut genom dörren ringer telefonen och de säger att min barnmorska har semester den veckan. Som de inte viste det innan ? Ja, jag säger det är de dödaspindlarna som är orsaken till vår otur.
 Men efter att mannen ringde till någon chef fick vi komma ändå. Att man måste bli arg för att få komma till läkaren? Så klart fick vi vänta nästan en timme i väntrummet, men så är det alltid
på vårdcentralen. De var vist sjuka när de lärde klockan i skolan.
  Läkaren gjorde undersökningen och visste inte vad som är fel. Hon har hittat en växt eller cysta men hon är inte säker. Det kan vara min endometrios som har blivit värre, det kan vara en cysta eller kanske ännu värre, CANCER. Eftersom de inte har ultraljud i Kumla får jag vänta tills jag har fått en tid till USÖ så de kan kolla upp det och vi får lite svar. Dock kommer jag få vänta 4-5 veckor för det.
Helt otroligt egentligen. Skulle barnmorskan ha lyssnat på mig skulle jag ha fått komma in redan länge sedan. Skulle jag inte haft min man skulle jag inte ens fått komma in idag. Nu är det 4 veckors väntan kvar.
 Troligen är det ju min endometrios som har blivit värre. Eller jag hoppas så i alla fall. För att få cancer är ju det sista man vill tänka på. Mannen min tycker ju att det är säkert ingen fara och cancer nuförtiden är ju ingentilng. Det är ju de flesta som överlever. Och mannen som har haft hjärtfel sedan födsel tycker ju att alla andra sjukdomar är bara löjliga. Och det är högre dödlighet i hjärtsvikt än cancer. Bara så vi vet vem vi ska tycka synd om här i vårat hus måste han säga det ofta. För ingen är det så synd om som en sjuk man.
 Men som människa börjar ju tankarna snurra.. Har jag cancer hur blir det då ? Om jag dör vad skulle jag o ångra ? Vad har jag velat o göra och inte hunnit med ?
 Jag har alltid velat o bli mamma  och jag har ju fått 3 barn så den drömmen är fylld . Jag har hittat kärleken . Jag har fått bo i ett hus. Jag har fåt åka båt . Jag har fått laga mat i mitt eget kök och det viktigaste av allt jag har fått äga 30 par skor. För just det var min största dröm när jag var tonåring . Då tyckte jag att alla rika människor hade massa fina skor. Men så är det väl när man har varit fattig.
 Är det något jag skulle vilja ändra med mitt liv ?  Nej, egentligen inte. Jag skulle säkert vilja vara smalare, smartare och vackrare. Men i slutänden spelar ju de sakerna ingen roll. 
  Jag ångrar att jag inte har fått flyga flygplan och att jag inte har fått mina 15 barn och fått slå mannen med stekpannan på huvudet ibland. Lite uppfostran har ingen dött av.
 Man har ju alltid drömmar . Så länge man lever drömmer man. Slutar man drömma kan man lika gärna kasta in handduken för då har man ju fått allt och vad ska man göra då ? Ligga på hängmattan o dricka öl ? Jag tycker inte ens om öl så jag får väl drömma vidare.
 Att leva är farligt det vet vi ju. Det slutar alltid på samma sätt, med döden. Hur vi har levt spelar ju ingen roll för oss egentligen för vi finns ju inte efter döden. Men hur vi har påverkat våra medmänniskor, hur vi har uppfostrat våra barn och kärleken vi har gett till vår käraste , det är vad finns kvar efter oss. Och förhoppningsvis har vi gjort det bättre för de som kommer o finnas kvar här i det jordliga livet. Ja, det hoppas jag i alla fall... 
  Man får ta en dag i taget och just nu drömmer jag om en jordgubbsglass men mannen vägrar o åka o handla. Dags o ta fram stekpannan tror jag...


DAGENS OUTFIT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-23 Tid: 10:15:56
ÄR MAN VACKER SÅ ÄR MAN...

23:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-23 Tid: 08:32:17
God morgon till er. Hoppas ni mår bra. Här mår vi toppen och har sovit gott.
Vad gjorde vi igår då ? Ja vi åt.....och åt......och åt..Och efter det var vi så propp mätta så vi sov så här..Mannen hade lite problem o komma in i babysittern men det gick bra till slut.Resten av dagen försökte jag flytta möbler och jaga barn.
På kvällen hittade jag fina överraskningar i min säng : bröd, joghurt och pennor. Vilken omtänksam unge jag har som vill att mamma ska bli fin med joghurtssmörjan på kroppen och tatuera sig med färgpennor och samtidigt äta sig mätt med bröd. Tack Jessica, tack.
  Idag ska jag  gå till läkaren och kolla upp min verktygslåda. Jag har  ju varit dålig sedan jag fick Tessy och fick nu komma äntligen till en läkare så vi får se vad hon säger. Jag måste ju bli frisk om jag ska föda mina 15 barn. Den bilologiska klockan tickar ju..
 Trevlig onsdag till er.
  Kram Kadri
 


ETT FINT NAMN TILL VÅR SÅN ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 19:31:29

Ni har frågat vad vår sån heter . Ja det vet jag inte än. Det kom ju så plötsligt så vi han inte bestämma innan. Jag menar får man en sån i kön i matbutiken  blir det bråttom.
Har ni några namn förslag ? Min morfar hette Rudolf så kanske det ?

      NU ÄR GÅTAN LÖST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 19:04:32

Varje gång någon professor kommer med en ny stodie kan man skratta högt för snart kommer en annan professor med en annan studie som bevisar motsatsen. Och kvar blir lilla jag undrande över vad är rätt o vad är fel. Vi kvinnor måste ju ha  riktlinjer här i livet. Hur ska vi annars veta hur vi ska leva ? Men nu är den stora gåtan löst i alla fall och vi vet varför vi har sex. Här var lilla jag och trodde att sex var något man njöt av , men IKKE för nu har en professor i USA kommit på att vi kvinnor har inte sex på grund av den stora kärleken eller lusten. Nej, nej vi har sex för vi vill gå ner i vikt. Och jag undrade hur jag skulle gå ner mina mammakilon ?
 Men enligt studien vill vi också bli av med huvudvärken , hämnas för något eller för husfridens skull som vi har sex.
 Så nästa gång jag har huvudvärk, vill hämnas eller gå ner i vikt ska jag ha sex. Annars får det vara.MASSOR MED KOKBÖCKER FÖR BARA 9 KR

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 14:31:08
CDON.COM HAR REA OCH NU KAN MAN BLAND ANNAT FYNDA KOKBÖCKER FÖR 9 KR.
På CDON.COM hittar du även dvd boxar för 99 kr. I vår familj älskar vi film och har över 1000 filmer så det blev ett o annat inhandlat. Vad tror ni mannen kommer o få till julklapp ?
 Snart är det vinter och då ska det bakas och mysas på soffan framför en kärleksfilm.


GRATTIS VI HAR FÅTT EN SON !!!!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 13:33:38
Våran vackra son....Det behövs inte mycket mer än en blå tröja för att tanten i affären skulle gratta oss för vår fina son. Det är bara tacka och ta emot. Inte visste jag att det var så lätt o göra könsbyte ?


JAG ÄR GIFT MED EN SPINDELMÖRDANDE SHOVINIST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 10:28:25
Min man är mördare, en spindelmördare. I går när vi tittade på TV kom en ca 10 cm stor(viste inte ens att det fins så stora i Sverige) spindel ut under tv bänken. Jag var helt säker på att grannen har skickat en mördarspindel på oss.Mannen tog snabt en tidningspapper och räddade familjen från den stora faran precis som en skicklig seriemördare. Han har vist många års erfarenheter i spindelmördande. Att döda en spindel inomhus skulle betyda vist 7 års olycka. Det är då därför vi har alltid otyr med allt.
 Mannen ville ju så klart ha betalt för sitt jobb och tyckte att Anne Ankas morgonmetod skulle han tycka om. Vilka shovinist drömmar han har. Som han skulle ha råd med en ring för 500 000 dollar ...


PS
Recker inte en ring från tuggummi automaten ?

MANNEN

                                                   
22:A SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-22 Tid: 08:57:28
God morgon till er. Hur är det med er ? Här har vi knapt överlevt natten. Jag har varit besatt av vänsterskon. Håppas att de hittar den på coop så vi får tillbaka den. Mannen har stått o skrattat åt mig och min stora sorg. Det är ju inte precis stora pengar jag la på skorna heller, 20 kr på loppis, så det är ju inte  mycket pengar man har förlorat. Men jag tyckte Tessy passade i de skorna så bra. Om någon har en vänster sko över i storlek 19 kan skicka den hem till oss.Tack i förhand !!!
 I går var vi på Marieberg och åt mat. Barnen åt så de knapt han o andas  mellan tuggarna.

Vi tog en varv i butikerna. Hittade faktist inte så mycket man vill ha.
Jag var på H & M och ville köpa den fina Hello KItty tröjan med örona, men den var slutsåld. Så typiskt. Förra gången jag var där han jag inte leta efter rätt storlek för mannen hade brottom hem för att kolla på speedway och nu var de slutsålda. ALLT är mannens fel.
 Det var väldigt lite folk o handlade. Det kändes som man var en VIP gäst när man skulle parkera direkt vid dörren. Vanligtvis är det mycket folk och då får man parkera någonstans långt borta och gå 2 km i rusk o regn innan man kommer in till köpcenter för att handla. Men inte i går. I går var vi VIP gäster som fick parkeringsplatsen vid dörren och hade hela köpcentret till oss själva.Ja  kanske inte hela köpcentret, men det känders så i alla fall.
 Jag köpte lite saker i H & M i alla fall och har nu målat naglarna med nyinköpta nagellack.
Så där ser mina naglar ut nu. obs på mina krokiga fingrar ! På kvällen åt vi glass och kållade på Anna Anka. Mera interviuer jag hör med henne det mera jag tycker om henne. Vilken härlig människa. Man kan ju hata henne hur mycket man än vill, men faktum är att hon har rätt i det mesta. Jobbar ena partnern mycket då måste den andra göra det mesta hemma. Det går inte och jaga jämtellhet. Att familjelivet ska fungera måste den som har tid o göra det som ska göras hemma och vara hemma med sjuka barn. 
Ja nu kommer rödstrumporna hacka mig i småbitar och stoppa i köttkvarnet och hacka mig i småbitar.
 God morgon till er !!
Kram Kadri


DEN STORA SORGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-21 Tid: 21:59:30
Hur ska jag komma över den stora sorgen ? Jag har gråtit, skrikit och kastat saker och sen gråtit igen. Jag har gått igenom alla sorgens faser flera gånger om. Vart ska jag ta mig till ? Hur ska jag få tillbaka den borttappade stöveln? Hur ska jag någonsin komma över förlusten av den vänstra skon? Både ekonomiska och kännslomässiga förlusten är enorm.Jag tror inte att jag någonsin kommer och glömma den vänstra skon som ligger någonstans mellan coops hyllor och gömmer sig. Hoppas att lilla Tessy inte har tagit skada av den enorma förlosten för det har jag.

PS.
Hon talar om en sko för gösse namn. Vad händer om en dammråotta dör ?Törs inte ens tänka tanken.
MANNEN


SAKER FRÅN `´RÖDA MATTAN´` KVÄLLEN

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-21 Tid: 14:53:33
Jag har låvat o låvat, men nu ska jag visa upp det som blev inhandlat då.
´
VÅR JACKA OCH SKJORTA TILL CARMEN LY  FRÅN JC  30 KR STYCK
BÄLTE JC 15 KR


SKOR H & M 29:50
INBJUDNINGSKORT 10 KR
SMYCKEN 5 KR STYCKETT FÖRSÖK O KLÄ MANNEN 2 FÖR 200 PÅ INTERSPORTEN PLÅTLÅDA FÖR ALLA FOTOGRAFIER FRÅN GREEN GATE 87 KRVART JAG SKA HA DEN VET JAG INTE ÄNNY
198:50 PÅ GALERIXGIPS TAVLA 49:50 GALERIXHELLO KITTY TAVLA 149 KR GALERIXMIRANDA BJÖRN  TILL NÅGON SPECIEL... VEM KAN DET VARA ?  98:50 GALERIXEN BODY TILL JESSICA FRÅN CUBUS 79 KR - 20 %MANNEN MIN VERKAR VARA VÄLDIGT SÄKER PÅ SIN COOLHETS GRAD...5 ÅR GAMMAL OCH REDAN MAMMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-21 Tid: 12:10:02
OK det pratas om unga mödrar och hur många unga tjejer vill bli mammor redan vid 15 år ålder.  Det är ju inget ovanligt. Men den här 5 åriga tjejen från Peru födde en sån den 14 maj 1939. Det här kallar jag ovanligt.19 o 20:E SEPTEMBER/ SÅ HAR VI HAFT DET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-21 Tid: 09:48:17
God morgon. Idag är det måndag och troligen vecka 39. Usch, snart kommer snön.
 I helgen har vi haft så mycket för oss så det har inte varit mycket bloggande. Ska försöka o skriva lite kort vad vi har hållit på med. OK jag tvingar på er lite info varken ni vill eller inte.
 På fredag som sagt sypades det till med alkofolfri cider och konstigt nog blev det ingen HANGOVER så på lördagsmorgon var jag pigg o glad.Efter frukosten åkte vi på vår stora loppisresa. Framför Örebro loppiset stog denna goding som barnen ville åka med. Jag tror inte att ägaren skulle  dock blivit glad om mina två hade börjat klättra på den.
Mannen blev så klart avundsjuk och tyckte synd om sig själv att han inte har en sån.


Efter loppiset åkte vi hem och mannen gick o la sig och jag gick ut med barnen.
Vi gungade och lekte på gården tills det var dags o börja grilla.Medans vi grillade sa Jessica att nu ska hon SOVA och tog ut sin kudde och dricka o la sig på altanen.

Kvällsmaten. Den där curry -äpple såsen jag köpte i fredas MUMMA...Till kvälsmaten drack vi alkoholfri rödvin(inte gott) som verkade innehålla sömnmedel så jag somnade redan vid åtta tiden.
 På söndagsmorgon väckte mannen mig klockan åtta och ropar att det är kyrka klockan tio. Vi är inte kyrkliga av oss, men Carmen Ly går på skauterna så man får åka dit några gånger om året när det är invigning och jul och sånt. Jag hade ingen aning om saken så det blev pottom. Vi hade 1,5 timme på oss o äta frukost, tvätta barnen och klä de.
Kan ingen uppfinna en maskin man säter i barnen och ut kommer matade, tvättade, borstade och finklädda barn. SNÄLLA !!!

Carmen ly var med och skulle vara en korean tror jag.Jessica ville också vara med...Tessy tyckte allt det där med sång var så tråkigt så hon tog en tupplyr i ställetEfter kyrkan fixade jag lite hemma medans mannen vilade.
På kvällen åkte mannen till jobbet och jag dränkte ensamheten i glass.
Efter alla barn hade somnat började jag jobba och när jag la mig hade klockan redan  hunnit o bli två på natten.
 Klockan sex vaknade lilla Tessy. Hon hade visst blivit hungrig. Några minuter senare håppade Jessica på mig och ville titta på pippi. Nu har Carmen Ly åkt till skolan, jag har fylt kroppen med kaffe och ska jobba nu.
 Hoppas ni har haft en trevlig helg. Kanske gjort något spännande ?

 Kram Kadri


EN BLOGG JAG MÅSTE REKOMENDERA:EGOINAS MAMMA

......... Kategori: REKOMENDERADE BLOGGAR
......... Datum: 2009-09-20 Tid: 19:16:40
Hittade detta blogg några veckor sedan. Tyckte att den var mycket läsvärd och framför allt rolig. I mitt tragiska liv behövs det humor och i hennes blogg finns det massor av det goda.
Der roliga är  att hon svarar också på kommentarer. Jag förstår inte hur hon hinner. Det är inte alla storbloggare som gör det.
Hon verkar vara en glad o positiv människa och bjuder dessutom ofta på sig själv.
VARNING för farliga skrattatacker och beroendefrakalande innehåll.
Hennes blogg heter Egoinas riktiga mamma och den hittar du HÄR.


HJÄLP !!! RÄDDA OSS FRÅN NALLEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-20 Tid: 16:24:40

Världsvält, krig och tsunali... Glöm det. Det är vi som behöver räddas. En stor 1 meter lång brun och hårig varelse som heter Nallen har tagit över våra liv. Varelsen ska släpas från ena rummet till andra. Varelsen tar plats i soffan, vid matbordet och  till o med sängen har han tagit över. Varelsen ska släpas med i utflykter och i butiker. Han har tagit över bilen så att man inte ser vart man backar. Tack o låv att mannen är Sveriges bästa bilförare och kan backa till o med förbundna ögon. Varelsen ska vara med o handla. Risken finns att personalen i COOP har ringt till räddningstjänsten.
Trött o sliten av varelsens släpande försökte jag dränka mina sorger i rödvinet i går kväll. Flaskan saknade dock varningskylten och alkoholfria rödvinet innhöll sömnmedel så slitna jag somnade vid åttatiden. Även barnen måste ha blivit smittade med sölmnpillret och somnade sammtidigt.
Kvar blev mannen sittande ensam på soffan en lördagkväll klockan åtta. Vad gjorde stackaren då det får vi aldrig veta. Lugn o ro utan barnens  o skrik och frugans tjatande kan vara farligt. För guds skull han kan ju bli van med det och vad ska man göra då ? Då är hela mänskligheten i fara.
 Så rädda oss från nallen innan det är för sent. Innan nallen tar över hela världen och då är det för sent....
GE DIN BIDRAG TILL OSS bankgiro 000-0000 skriv RÄDDA FRÅN NALLEN.

ps
vilken skön lördag kväll. Kan bli en vana
mannenSTACKARS CARMEN LY

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-19 Tid: 17:45:19
Vi åt pannkakor till frukost. Jag satt efter maten på soffan o ammade Tessy. plötslikt kommer Carmen Ly grinandes och pekar på sin mage.

CARMEN LY: Jag har fått ölmage.
JAG: ?????????????????????
CARMEN LY: Jag ser ut som pappa.
JAG: Så illa är det väl inte.
CARMEN LY: Jag har en fuuuuul ölmage.
JAG: Nej, du har en jätte fin ölmage. Mycket finare än pappas.
CARMEN LY: Jag kan knapt andas nu. Allt är ditt fel.
JAG: ??????????????
CARMEN LY. Du tvingade mig o äta så många pannkakor.
JAG: ????????????????
CARMEN LY: Du vet att jag älskar pannkakor och jag måste äta upp alla och nu har jag pappas ölmage.
JAG: Nej, det har du inte. Pappa har ju sitt kvar. Du har din alldeles egen ölmage. 
 


19:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-19 Tid: 08:07:03
God morgon till er. Usch vilket väder det är ute, regnigt o kallt. Hoppas att solen kommer ut snart för jag hade tänkt o gå på loppis i  Almby . Är lite stressad i dag. Så mycket loppisar o gå till. Hur ska jag hinna med alla ? Vilka problem jag har...Världsvält o krig är inget i jämförelse.
  I går blev dagen absolut inte som jag hade tänkt det. Jag hade tänkt en lång dag på stan och sen stor röjning av vår blivande sovrum. Men hela morgonen gick åt telefosamtal med diverse företag som låvar en sak när man täcknar avtal , men  senare verkar hälften vara lögn. Efter det åkte vi till stan för att handla mat. Jag gjorde diverse fynder i matbutiken och vi åkte till ÖoB och skulle senare äta lunch. Precis när vi började äta blev mannen dålig. Han har väl jobbat för mycket den här veckan och inte tänkt sig för. Så det var bara o åka hem och han fick lägga sig på soffan.
Vi tog en fika med nyinköpta bullar och drack kaffe. Sen fortsätte jag städa Carmen Lys rum tills klockan fem. Jag såg ut som en dammrotta när jag var färdigt. Det blev 2 stora kartonger med leksaker jag ska sälja nästa gång vi säljer på loppis. Carmen Ly leker inte längre med de flesta leksaker och det tar bara plats i hennes rum. Nu är det pojkar o smink som gäller. Vad tiden går fort. Det var inte så länge sen hon var lika liten som Tessy är nu.
 På kvällen  kollade vi på Idol och  Wallander. Jag är ju så svag för Wallander filmer så vi köper alla så snart de kommer på DVD.
 Nu måste jag steka färdigt pannkakorna o fixa kaffet. Det är frukostdags.
Hoppas ni får en trevlig lördag.
   Kram Kadri

BILDER FRÅN I GÅR

GISSA VEM DRACK KAFFET MED EN FLYGA I ?KANSKE EN NY TREND, FLYGKAFFE ?
 FIKAT FRÅN COOP NÄRA.
KAN VERKLIGEN REKOMENDERA DERAS KNÄCKEBRÖD SOM MAN KAN KÖPA PER KGKVÄLLSMAT . DET TOG EN TIMME FÖR KÖTTET I UGNEN, MEN DET VAR VÄRT DET.


JESSICA VILLE INTE TA ETT NEJ OCH OCH TOG CHILI OLJAN PÅ POTATISAR.
DET VAR VIST INTE SÅ GOTT.
JAG SKA SLUTA FESTA TILL DET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-18 Tid: 21:54:08
Till maten drack vi lite för mycket av den goda. Hela kvällen har jag skrattat och skojat. Tror mannen har blivit allvarligt orolig för min mentala hälsa. Jag får sluta o dricka. Det är sista gången jag lovar. Jag ska aldrig mer dricka ALKOHOLFRI sider .MANNEN OCH JAG I ETT NÖTSKAL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-18 Tid: 21:13:02
Klockan är nio på kvällen och barnen sover. Mirakulöst såver alla tre faktist.

MANNEN skräckslaget: Vad gör du ?
JAG: Försöker o hångla med dig.
MANNEN: Jag har fått en finne på hakan.
JAG: I morse klagade du över en finne på rumpan, nu har du en på hakan. Snart har du finne på hjärnan också.
MANNEN: Nej, det är faktist en estländare.


18:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-18 Tid: 09:17:53
God morgon till er. Såvit gott ? Jag har sovit som en bebis faktist.Väl behövlig skönhetssömn. 
 I går fick jag krypa under Carmen Lys säng och gräva fram allt som var bortglömd länge sedan. Vilka fynd man kan göra under soffor o sängar. Man kan hitta kläder o skor, leksaker o böcker, lite mat och annat gott o blandat. Jag fick gå ner på alla fyra och försöka o komma under sängen. Tyvärr är min rumpa alldeles för stor för att komma under så jag fick ta en lång borste och försöka o dra fram allt. Resultat  ? En hög med gott o blandat som måste sorteras. Jag ? Dammig med ett halvätet tuggummi på knät. Vad säger man?  Vacker hemma fru....
 Vi hade också en besök av en larmsäljare som hade tydligen inget hem o vara för han var här över en timme.
 På kvällen hittade barnen ett grönt hårspray och både Carmen Ly och Jessica såg ut som UFO i håret.
Barnen fick ta ett bad och försöka o tvätta ur det gröna. Efter badet somnade Jessica i mitt knä. Så gosigt.
 Vi vuxna. Ok jag och mannen tittade på lyxfällan och gick o la oss tidigt. Att leka dammborste hade tagit på krafterna.
 I dag är det fredag och då blir det fredagsmys. En utmärkt anledning o äta godis titta på film o softa.  I dag blir nya Wallander filmen som gäller.
 Nu blir det kaffe och sen et försök o uppfostra mannen min. ja, han är hemma i dag. Gud hjälp oss alla.


DAMMRÅTTERNA HAR ÄTIT UPP ALLA HANDDUKAR SÅ JESSICA FICK TA PAPPAS MORGONROCK TILL HJÄLP.TESSY FÖRSÖKER O JAGA SIN NÄSA MED TUNGAN.


ps
nu är det helg så det är slut på friden måtte det bli  måndag snart så man får lungn och ro
mannen


SVAR TILL ANONYM

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-17 Tid: 21:47:37
Jag vet inte varför folk inte törs o skriva vem de är. Det är lätt o gömma sig bakom dataskärmen.
Sv. till dig: Om du har läst inläggen då vet du precis vad det handlar om. Vi har inte gjort något fel som jag ser det.
Här kommer hela sagan sista gång för jag orkar inte förklara det mera. Vi ville bygga ihop garaget med huset. Dels för att den dåvarande garage hade långa fula glas bortar och dels att vi behövde utrymmet. Vi pratade med grannen långt innan vi började med bygget och mannen i familjen tyckte det var en bra i dee. Vi sökte bygglåv och fick det. Grannen hade dock sagt till kommunen(vi visste inte det först)att vi måste snea ett hörn för att han skulle godkänna bygget. Men kommunen tyckte det var löja för det finns inget för honom o se och ett snedad hörn gör ingen skillnad. DEt hela skulle bara ha sett konstigt ut.Vi började bygga och efter vi hade redan börjat bygga(han väntade några dagar av någon anledning fast han såg att vi byggde redan väggar) då började han skrika åt byggarna (han kom aldrig till oss) och åkte till kommunen och skrek där enligt mannen som tar hand om bygglov. Mannen från kommunen ringde till oss och sa att grannen har rätt o överklaga, men vi kommer o vinna i 99,9 % säkerhet, men eftersom det var semester tider skulle det ta tid. Vi hade byggarna här som ville ha betalt och vi hade inte tid o vänta på en ny möte. Kommunen hade ett samtal med grannen och han sa att om vi kortar väggen 30 cm då säger han ja till bygglovet. Både kommunen och vi förstår inte ideen med det för det ändrar abslout inget på utsikten. Förkortningen är på längden inte i bredden. Mannen försökte prata med grannen, men han vände bara om och sa ilsket att vi får se... Vi fick då riva ner allt och börja om. Nu ser det inte klokt ut när ena utbygget är 30 cm kortare och dyrare blev det hela med, men vi gav efter oss för vi hade inte tid o vänta 4 veckor för ett nytt möte. Vi byggde som grannen ville och allt var som vanligt för oss, men grannen slutade heja, gick runt och bara stirrade och lite annat som jag inte vill ta här.
 Ingen i hela gatan(de som vi har pratat med,4 familjer) försår inte varför grannen håller på så här. Samtal med gamla husägare har visat sig att han har även hållit på så med de som bodde här innan oss. Därför finn det en rabatt precis mellan tomtar.
  Så jag tycker inte att vi har gjort något fel. Vi håller oss till sig själva och vi gjorde allt enligt reglerna och det han håller på med är bara för att jävlas för de 30 cm förändrar absolut ingenting för hans utsikt.Vi försökte o prata med grannen i ett flertal tillfällen, men fick alltid spydiga svar i stil: Vi  får se.. Om det nu våre så att vi ville jävlas med grannen skulle vi ställa en husvagn i garageuppfarten. Att vi inte har en husvagn mår väl hända, men det kan man säkert årdna. Men vi är inte såna människor. Jag skulle till ex. aldrig ens komma på tanken o anmäla honom för olaglig biltvättande i sitt garageuppfart som är förbjudet i våran kommun eller hans kastande av trädgårdsanfall på kommuns mark som är också olagligt. Men jag kan inte tänka mig o vara så småaktig människa.
 Jag har en gång flyttat på grund av grannar och tänker inte göra det en gång till.  Du tycker att vi har en del i det hela. Om du tycker att det är vårat fel då får du tycka det. Men du har säkert rätt för skulle vi inte ha börjat bygga skulle det aldrig ha blivit så. Skulle jag inte bo ihop med en äldre man skulle han aldrig blivit kallad pedofil. Skulle jag sluta andas skulle jag sluta leva...och då är ju alla problem borta. Men vems blogg ska du kommentera då ?
 Men jag är van att anonyma kommentarer kommer alltid ront ämnet med grannen och jag har ju en gissning att de två saker går hand i hand. Men det här är mitt blogg och jag skriver vad jag tycker o tänker. Hoppas att du anonym fick ditt svar  och ha en så bra torsdagskväll. Och tack snälla du att du har tagit dig tiden o läsa min blogg.


SORRY, MEN HUR TÄNKTE DE ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-17 Tid: 12:23:02


VISSA STUNDER ÄR MAN BARA INTE STÅLT ÖVER FAKTUM ATT MAN KOMMER FRÅN ESTLAND. SORRY, MEN DET HÄR KAN MAN BARA INTE SKYLLA PÅ VODKA...


17:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-17 Tid: 08:40:30
God morgon till er . Hoppas ni har såvit gott. Jag slapp o ha den stora nallen i sängen så  jag är glad. Den stora nallen har blivit en förbannelse. Jessica ville ta med den överalt. I går ville hon att den nästan en meter stora nallen ska förlja med henne i vår kvällspromenad.Kan ni tänka er en liten Jessica som släpar ront en jätte nalle på en långpromenad.Efter mycket men o om övertalade jag henne och lämna nallen hemma. Vems idee var det o skaffa nallen ? Jag skyller på mannen i alla fall.
 Vi tog en lång promenad med småttingarna medans Carmen Ly var på Kullen. Efter promenad gick vi till lekparken för att Jessica skulle få gunga och leka ront lite. Mannen min missförstog tyvär det hela och satt sig på gungan. Han har väl missuppfattat det med lekpark. Det är ju för barn inte för  45 åriga män.Jessica skrattade åt pappan och jag kunde inte hålla mig från skratt  när mannen skulle av gungan, han hade fastnat med sin rumpa och kom inte ur. HAHAHAHA så blir det när man äter för mycket av den goda.

Tessy tyckte i alla fall att allt det där var väldigt konstigt.Ja Tessy det  här är din pappa. Stackars barn. Du får skylla alla dina framtida problem på din barndom.

Jag var i går jätte duktig i alla fall. Jag klippte gräset i framsidan. Hela två meter. Applåd till mig !!!
Sen tvättade jag alla(jag sa ALLA) fönster utvändigt. Applåd igen....
  Kollade på Idol lite grann på kvällen. Eller  jag försökte o kolla i alla fall, men mannen ville hela tiden titta hur det gick för något sport, tror det var fotboll. Jag o sport= MORRRRRRRR
 Så hade vi det i går.
 Nu är det torsdag och  Carmen Ly är  i skolan. Jessica tittar på pippi med nallen och Tessy sover. Jag ska dricka kaffe titta på Katrin och sen sätta i fart med lagret.

  Nu vaknade Tessy...  så mycket med kaffet då...... Ha en undebar dag.
 Kram Kadri


MANNEN OCH JAG/ÄKTA KÄRLEK

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 20:49:37

Mannen och jag sitter på soffan och jag ger honom en puss.
JAG: Du luktar svett .
MANNEN: Va ????
JAG ger honom en till puss o säger: Nej, du luktar avlopp.
MANNEN: Avlopp ? Vad hyggligt.
JAG: Ja visst
MANNEN: Avlopp??? ....nu ska du få..
  .. och då börjar han killa mig och jag killar honom tillbaka o säger: Men du luktar avlopp i alla fall.Men du är mitt avlopp ÄLSKLING.Vill avloppet ha kaffe ?ALLT SKA SMAKA BACON !!!!!!!!!!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 14:10:12
VILKEN UNDERBAR AFFÄRSIDEE DESSA 2 KILLAR HAR FÅTT.
ALLT SKA SMAKA BACON: KETCHUP, MAJONÄS, SALLT, VATTEN, ÄVEN LÄPPGLANS OCH MYCKET, MYCKET MER...

UNDRAR NÄR DESSA PRODUKTER KOMMER TILL SVERIGE ? JAG KOMMER O VARA FÖRST I KÖN.
TÄNK ER KVINNOR OCH SMÖRJA ER MED BACON KRÄM OCH LÄGGA LITE BACON LÄPPGLAND PÅ LÄPPARNA.. mmmmm HUR SKULLE MANNEN SÄGA NEJ TILL DET ?!!

JAG ÄR VISST LESBISK

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 13:14:58
I går när vi åkte bil fick jag veta att jag är lesbisk. Jag har visst missat det helt. Här är jag o bor med min man och tre barn och vet inte att egentligen älskar jag kvinnor. Förstår mig inte fel det är inget fel o älska kvinnor, men man borde kanske veta det i så fall. Men jag har tydligen levt i mörker.
 Hur upptäkte jag min nyfunna kärlek till kvinnor kan man ju undra. Ja det är så att Carmen Ly var orolig och sa att en tjej (ni vet säkert vem) sa att  jag var lesbisk och undrade om jag nu bara älskar kvinnor. Hon var lite orolig att jag nu inte älskar mannen min längre. Jag blev ju så klart nyfiken och ba henne o förklara varför jag är lesbisk.
 Hon sa att tjejen hade sagt att om en mamma pussar o kramar sin dotter(alltså inte son)är hon lesbisk. 
 Några veckor sedan blev Carmen Ly kallad bög och nu är jag lesbisk . Vilken fin familj vi är.
 Man lär tydligen så längre man lever.
 Men så mycket jag än skrattar över sitoationen blir jag också fundersam. Om flickan i fråga aldrig får pussar o kramar från sin mamma är det synd om henne och det förklarar ju ett o annat  i hennes bettende.
 Jag får väl fortsätta o vara lesbisk o pussa alla mina tre döttrar, både bögar och icke bögar.


16:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 10:32:08

Hej på er. I dag verkar det bli en fin dag med sol och värme. Ska försöka gå ut o njuta av det lite senare. Man vet ju inte hur länge värmen kommer o hålla i sig. Snart är det vinter och då kommer jag o gömma mig under täcket och hålla mig där tills aprill-maj. Vet inte ännu hur jag ska överleva vinter. Det får bli mycket glögg, pepparkakor och många kärleksfilmer.
 Hur överlever ni vintern ?
 VÅRAN TISDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 09:26:34
I går var det vanlig hemmadag tills mannen kom hem vid fyratiden och vi åkte till Marieberg för att handla mat på COOP.
 Det  blev en middag i restaurangen BELLINI.

TESSY FICK LÅNA JESSICAS KANIN TILLS HON ÅT. Efter maten tog vi en snabbrunda i Marieberg. Gick ju förbi LIFE och såg de stora nallarna.Mannen tyckte att det var en bra idee o köpa en så Jessica blev en lycklig ägare av en jätte nalle. 
Hon ville ju bära den själv. Ingen fick ens röra nallen. Jag är förvånad att hon orkade o bära den så långt.


NÄR VI HANDLADE PÅ COOP VILLE HON HA DEN IN I KUNDVAGNENJA DÄR UNDER FINNS HON.JAG ÄR JU SÅ REA SKADAD SÅ JAG KÖPER TILL O MED MAT PÅ REA.
PUMPABRÖD MIX FÖR 5 KR OCH KAFFE BÖNOR FÖR 10 KR OCH MASSA ANNAT SOM VAR EXTRA PRIS PÅ.Väl hemma började jag klippa gräs. Vad ska annars en kvinna göra klockan sju på en tisdagkväll ?
Efter gräsklippningen dränkte jag sorgen i varma bullar och somnade medans jag tittade på Hells Kitchen.
 Dagens avslöjande hade gjort mig helt utmattad...


GRATIS JÄTTE NALLE

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-16 Tid: 08:17:27
Det här är egentligen inte en rea tips för du får inte ju själva produkten billigare, men du får en jätte nalle på köpet.
 I LIFE butikerna går en kampanj just nu att om du köper 2 burkar barn vitaminer(99 kr buk) då får du en jätte nalle på köpet. Nallen är lika stor som Jessica, så minst 90 cm.
Så det är ju billigt lite under 200 kr för 2 burkar vita kaniner så att barnen blir speedade som kaniner och en jätte nalle o gosa med.
 Det enda nackdelen är att barnen tycker att de är så goda så de vill äta upp allt på en gång.

NALLEN HAR JESSICA SOVIT MED OCH SLÄPAT RUNT SEDAN  IGÅR.GULLIGA O GODA VITAMIN BJÖRNAR.TRÖSTÄTER VARMA BULLAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-15 Tid: 20:14:31

Det är synd om mig just nu...
 Ett tag sedan gav Jessica mig sparken som bajsblöjbytare. Det är inte lätt o vara arbetslös i dessa tuffa tider. Som tur va fick mannen panik och återanställde mig bara  2 timmar efteråt.
 Nu har jag bett om löneförhöjning, men fick avslag direkt. Nerskärningar gäller även hemma hos oss och hemhälpen(läs:jag) får ingen löneförhöjning.
 Jag ska visst vara glad att jag får ha jobbet kvar.
 Sitter nu och tröstar mig med varma bullar o kall mjölk.
 Om ni bara viste vad som jag fick veta i dag...


UPPTATERING: Nu är det ännu mera synd om mig. Jag kan inte titta på Idol för mannen tittar på SWEEDWAY.Vem ska jag mörda ? Vem uppfann detta sport ? Jag vill ha en skyldig o skälla på.REA PÅ TOYS

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-15 Tid: 14:52:33
TOYS`N RUSH HAR REA PÅ MASSOR AV LEKSAKER UPP TILL 80 %
PERFEKT O FYNDA INFÖR JULEN FÖR BARNEN.

JAG FYNDADE TILL EX. DE FINA BRATZ DRÄKTENA FÖR 50 KR STYCK
LAYZITOWN DANSMATTA FÖR 100 KR
FISHER PRICE BIL MED GUBBAR FÖR 80 KR 0CH LITE ANNAT FINT SOM JAG HÅLLER HEMLIGT  .
NU ÄR ALLA JULKLAPPAR KLARA BARA ELVPRESENTER MÅSTE INHANDLAS NU.15:E SEPTEMBER / JAG ÄR GIFT MED EN HOLLYWOODFRU

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-15 Tid: 08:43:11
God morgon.
Hur är det med er i dag ? Här är det kallt o ruggit. Jag har tänt massor med ljus så det ser ut som bönemöte hemma hos oss just nu.
 I går var det en hemma dag med jobb och barnens bus. Jessica hällde ut alla pärlor hon hittade och vi hade pärlor överalt. Hon hämtade mig och sa ``STÄDA`` och skrattade åt mig. Ja, det var väl bara o städa då.Någon timme tidigare hade hon gömt falukorv i våran säng. Hon tänkte väl spara den till de sämre tiderna inte vet jag.
 När mannen kom hem tog vi en promenad till en kompis. Han bjöd oss på lite kaffe och en pratstund. Inte så ofta vi träffas så det var trevligt. Han är en väldigt snäll och hjälpsam människa. När mannen min var väldigt sjuk tre år sen då var han den enda som kom o hjälpte till så att snön blev skottad på vinter och gräset klipt på sommaren. I såna tider vet man vilka som är dina riktiga kompisar.
 Efter kvällspromenaden blev det lite familjemys och vi tittade på Hollywood fruar. Jag skrattade hur mycket jag orkade. Jag visste inte ens att det finns såna människor.Är det bara jag eller finns det fler som tyckte att kvinnorna i programmet var lite på den simpla sidan  ?
 Men, men det finns väl alla sorts människor. Men jag borde inte vara förvånad för mannen min är 45 och kan fortfarande inte göra kaffe. En av kvinnorna hade i alla fall lärt det ett år seda och hon var i alla fall 40. Med närmare tanke varken  städar, tvättar eller lagar han mat.Han har sin personliga städerska, barnvakt och heminredare. Oj hjälp jag är gift med en hollywood fru som har klätt ut sig till svensk lastbilskhaufför. Snart kommer han o lägga på läpstift  50 gånger om dagen också. Vart har världen kommit till ?


JESSICA VAD HAR DU GJORT ?DET ÄR  JU MIN MÖSSA !!NU TAR VI AV DEN..REA PÅ PANDUROHOBBY

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-14 Tid: 16:42:57
JA ÄLSKAR , ÄLSKAR, ÄLSKAR DE.....MERA LOPPISFYNDER

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-14 Tid: 13:18:10

FYNDERNA FRÅN FÖRRA GÅNGEN

VANLIGTVIS KÖPER MANNEN MASSA FYLA LJUS, MEN DE HÄR ÄR JU FINA, 5 KR STYCKBLOMKRUKOR, 10 KR STYCK
2  RYSKA SKÅLAR, 10 KR IHOPEN NY TRÖJA, 25 KRHELGENS LOPPISFYND

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-14 Tid: 10:53:32
EN LAMPA TILL PYZZELRUMMET. IKEA 60 KR
SKA FÖRHOPPNINGSVIS SÄTTAS UPP I ÅRPENNOR I DRIVER. NU SKA DET SKRIVAS ROMANER...
10 KR FÖR 50 STYCKENTOPPAR TILL CARMEN LY
DE LILA ÄR FRÅN H & M  10 KR STYCK
SVARTA ÄR KAPPAHL 10 KR STYCKTOP SAVE THE PLANET , KAPPAHL, 10 KRTOP, H & M, HELLO KITTY, 10 KRKORTBYXOR H &M , HELLO KITTY, 10 KR
TOP MY WEAR, 5 KR
ALLT TILL JESSICA2 KJOLAR LINDEX OCH H & M TILL JESSICA, 5 KR STYCKNIKE TRÖJA TILL MIG FÖR DE KALLA VINTER DAGAR. 40 KRKLÄNNING TILL NÄSTA SOMMAR NÄR JAG SKA JAGA TVÅ SMÅ I TRÄDGÅRDEN
C.MATTEO 10 KR
2 VÄSKOR, 10 KR STYCKSKARF 10 KRÄNNU MERA PÄRLOR FÖR MANNEN O TRAMPA PÅ , 10 KR
LEKSAKER FÖR TESSY  O TUGGA PÅ, 5 KR IHOP FÖR ALLA TRERESTEN VISAR JAG UPP SNART....


14:E SEPTEMBER GLITTER O GLAMOR OCH SPEDADE KANINER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-14 Tid: 09:04:40

GLITTER= finns överalt i hela huset efter barnens pysslande. Glitter på kläder, Tessys huvud, mannens skägg, glitter till o med i kaffet. Vem var det nu igen som köpte glittret och tyckte att det var en bra idee ?
GLAMOR= Vad kan vara mer glamoröst än buta bajsblöjor. Och dessutom 2 stycken redan innan frukost.
SPEEDAD KANIN= Jag efter 3 koppar kaffe.

Good morgon till er !!!

CARMEN LY på väg till skolan. För en gångs skull kommer hon komma i tid.13:E SEPTEMBER VÅRAN SÖNDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-14 Tid: 07:38:00

Nej, jag låvar o låvar, men bättre än så blir det inte. Jag får berätta om gårdagens igen. Familjelivet tar sitt och damrottjagandet har tagit hela gårdagen så bloggande på kvällen blev kramande av kudden.
 Gårdagen började med långfrukost och en snabbdusch. Två helt onödiga saker för hungrig blev jag snabbt igen och smutsig blev jag också när jag grävde under Carmen Lys säng.
 Ja dagen gick åt städande i Carmen Ly`s rum.  Jag la i stort sett hela dagen på o städa hennes rum när jag hade  istället kunnat  städat köket, vardagsrummet, tvättstugan, Jessicas rum, Tessy rum, toaletten, våran somrum..... ja som det skulle ha varit mycket roligare.
 Mitt på dagen tog jag en städ paus och vi åkte till IKEA. Vi handlade lite smått o gott och åt lunch .Verkar så att Kamprad ger bort saker gratis nyförtiden för i köksavdelningen saknade åtminstone hälften av saker prislappar. Ja då är det väl gratis antar jag. Vad roligt med gratis grejer.
 På kvällen blev jag sittande  framför TV programmet som handlade om projekt RÄDDA FELIX. Har sett böcker i butikerna,men inte köpt på grund av tidsprist. Ingen idee o ha boken liggande när man vet att tiden inte finns för att läsa den. Man skaffar bara dåligt samvete i onödan. Jag blev väldigt rörd över föräldrarnas vilja o rädda sin son och göra allt de hade i sin makt och experimentera med något som ingen annan i Sverige hade gjort. Man tog stora risker, men det lönade sig. Hoppas det går bra för de.
  Kvällen slutade med min kramande av kudden. Men nu är jag utvilad o glad och ska dricka kaffe så kanske vaknar kroppen också upp.
Bilder från i går ? Det finns inga för jag hittade inte min kamera. Börjar bli senildement !!!ENGELSKA MÄRKET NEXT NYA SORTIMENT

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-13 Tid: 18:27:40
Jag älskar NEXT  barnkläder o skor. Världens vackraste barnrum och annat fint till hemmet.
Deras damkläder, smycken och skor är billiga och av bra kvalite.
Jag har handlat en del på ebay förr och kar alltid varit nöjd. Barnkläder är ju så gulliga .
Det är bara gå in på deras hemsida och njuta av vackra saker och vill man beställa då kan man beställa det mesta till Sverige.


MANNEN LEKER TRAFIKPOLIS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-13 Tid: 15:53:05
Mannen min tycker INTE att han är guds gåva till kvinnan som många andra män gör. Han tycks tro att han är trafikpolis och det är mycket värre.
 När vi åker någonstans då viftar han med högerhand och ropar DET ÄR HÖÖÖÖGER REGEL HÄR !!! Som den andra bilisten skulle höra honom.
Om någon inte blinkar när de svänger ropar han: Din blinkers är trasig !!!
Om någon åker bil för sakta  säger han att pensionärer ska inte ha körkort.
Om kvinnors körning säger han precis som de flesta män att kvinnor inte kan köra bil.
Han tycks tro att andra bilförare hör honom och att han på så sätt har utbildat de. Så klart  hör de vad han ropar i sin bil när de sitter o åker flera meter borta i sina bil. Den enda som hör hans ropande är jag och barnen. Och ni undrar varför jag har inte körkort ?
Han själv är ganska bestämd o säger att han kan ju inte göra något åt att han är en av de mest PERFEKTA människor på jorder och det är bara han som KAN köra bil.
Det är ju bra att killen har bra självförtroende men man skulle kanske kunna behärska sig lite för ibland vill jag försvinna igenom bilgolvet så att de andra bilisterna inte ser mig.
Han får börja skärpa sig tycker jag annars får vi snart byta bil för alla känner snart igen våran bil  när vi kommer och håller sig undan från TRAFIKPOLISEN.

Jag tror vi får köpa den här bilen så vi är lite mera diskreta. Vad tycker ni ?ps
Vad är problemet kära fru nu fattar jag ingeting jag klagar aldrig på mina så kallade med traffikanter. Inte har jag hört nått iallafall.Finns det någon riktig man som sett en kvinna som kan köra bil??
mannen


MANNEN STÄDAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-13 Tid: 10:11:18
Går o kollar vart mannen gömmer sig och hittar honom i sovrummet och vad gör han ? Han snarkar.JAG: hm ? Var det inte så att vi skulle städa ?
MANNEN snarkar tillbaka
JAG: Skulle vi inte städa ?
MANNEN snarkar vidare
JAG: Men du sover ju eller är du barnvakt nu då ?
MANNEN har nu snarkat färdigt o vänt ryggen o sover vidare.
JAG: Då går jag o gör en chai latte åt mig och hoppas att huset städar sig själv då.


12:E AUGUSTI VÅRAN LÖRDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-13 Tid: 08:16:21
I går hade jag ingen lust o blogga och gick o la mig redan  klocka nio istället. Har varit så trött de senaste dagarna så jag har lagt mig senast klockan tio, riktig pensionärs liv här hos oss.
 I går var vi som vanligt på loppisar och fyndade lite. Efter det åkte vi till Max och köpte mat på drive in. Det gick ganska bra för barnen o äta i bilen förutom det att jag gav till  Jessica chili chees istället av chicken nuggets. Hon sa inget och jag undrade varför vi inte hade fått några chili chees, sen när vi skulle ur bilen i Skogaholm såg jag att hon hade stoppat alla chili chees under rumpan och bilbarnstolen och hennes rumpa va full med grönt ost blandning. Kan inte påstå att det var speciellt trevligt o städa upp. Men för att göra mannen glad dammsög jag till o med  hela bilen. Vad gör man inte för husfridens skull.
 Det är så vackert i Skogaholm, synd bara att det ligger mitten av ingenstans. Inte så lätt o ta sig någonstans och om man har glömt mjölken är det inte bara o gå o köpa den. Men som vanligt ligger alltid de finaste husen mitt i bushen.
Barnen fick rida häst, köpa lite på barnens loppis och  vi köpte potatis av en bonde . En trevlig utflykt blev det med fika och en liten pratstund med Veronica.

CARMEN LY SÅ GLAD O FÅ RIDA


JESSICA VILLE JU OCKSÅ RIDA. NÄR DE HADE KOMMIT HALVVÄGS HADE HON TRÖTTNAT PÅ HJÄLMEN OCH DEN ÅKTE AV. HON HAR VERKLIGEN INGET TÅLAMOD.


HON ÄR KONSENTRERAD OCH HÅLLER I SIGJESSICA GER SIN NYINKÖPA PIPPI TILL TESSYJESSICA O PIPPI


I NEDREVÅNINGEN VAR DET SMEDJA OCH I ÖVERVÅNINGEN CAFEE OCH LOPPISAR

LYXBOENDE FÖR FÅGLAR

Efter våran utflykt åkte vi till Jula för att köpa nya ringklocker för våra gamla hördes inte längre. Folk kunde ringa på tills de var gröna i ansiktet, men det kom ingen o öppna fast vi var hemma.
Vi passade på o ta en fika när vi redan var i Marieberg.
Tessy fick också fika fast det var inga muffins för hennes del.Väl hemma lagade jag seljanka och Tessy försökte äta upp vardagsrumsbordet.Nu är mannen befriad av loppisar tills  nästa lördag. Jag tror att han längtar.

ps
jo visst längtar jag................ troligen men inte till det
mannen 


KUMLAMARKEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-12 Tid: 09:11:43
I går var vi på kumlamarken. Marknad precis som alla andra med sina marknadsgodis och väskor för 100 kr.
 Mannen inhandlade korv. Tack o låv ska de inte hängas i taket.  Vi köpte lite godis och mannen köpte en plånbok till mig. Han har väl tröttnat att hans ser ut som an gravid kvinna och bara blir tjockare o tjockare för jag sparar alla kvitton. Vi har ju delat på en o samma plånbok för jag har inte hittat någon snygg plånbok till mig, men nu hade han tröttnat o köpte en i går.

 Det blev lite annat o inhandlat och barnen fick åka karusell. Jessica blev alldeles vild och krattade o ropade så mycket hon okade. Hon ville bara åka OM och OM IGEN. Hon är vild av sig och allt som rör sig älskar hon. Det snabbare det går destå bättre.Vi träffade på kvinnan som vi köpte vårat hus av. Hon berättade om våran goda granne som nu har gått ront o pratat ännu mera påhittat om oss. Vuxna människor över 50+ och har inte mycket bättre o göra med sin tid. Kvinnan berättade också hur grannen hade försökt o bli av med de när de bodde i vårat hus, men nu sökt upp de och sagt att det skulle vara bättre om  de skulle flytta tillbaka. Vad ironiskt. När de bode här glagade de över deras parkering, att barnbarnen lekte med en boll på gatan  etc.. vissa människor skulle bara inte bo i ett villaområde. Våra barn sparkar inte boll på gatan, vi har aldrig fester eller massa besök över. Vi har högst en bil på uppfarten. Vi håller för oss själva och ändå stör vi de. Vad ska man säga ? Vi har redan flyttat en gång för att jag inte stog ut att mannen min blev kallad för pedofil bakom ryggen bara för att vi har oldersskillnad.Och våran dåvarande familjehems grabb fick höra hur hans riktiga mamma är missbrykare och därför är han dum i huvudet. Det är ju precis vad en pojke som har haft det tufft ändå behöver höra. Men den här gången tänker jag inte flytta. Vi har renoverat så mycket och gjort det fint för våra barn och jag tänker o bo här tills barna har flyttat ut och vi inte behöver så stort hus längre. Det enda sättet de kan bli av med oss är o sätta eld på huset.
 Oj nu blev det en tråkig inlägg. Det var absolut inte meningen, men man bir ledsen o arg på sånt folk.
 Men nu ska vi till loppis och sen till Skogaholm till marknad. Om ni har vägarna förbi sväng in oh njut av den fina naturen, ponnyridning och barnens loppis.
 HA EN FIN LÖRDAG.
KRAM KADRIKVÄLLSUTFLYKT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-11 Tid: 20:21:50

I går gjorde vi en liten utflykt till korvkiosken. I bland kommer vi på och åker o äter  glass på Mc Donalds på kvällen eller åker o köper något annat gott . Det är ju så härlikt o bara åka i väg på kvällarna. Inte så mycket trafik och det känns lite lyxigare på något sätt. En gång åkte vi  klockan tolv på natten med täcke o allt till Mc o köpte glass och åkte sen hem igen och la oss igen.
OK vi är inte riktigt riktiga, men jag har ju inte påstott det heller.
 Gårdagens nyttigheter på Deiles.


 
Det där åt inte jag. NO WAY... jag åt mycket nyttigare....Som det finns nyttig mat i korvkiosken.Jessica åt pulverbotatismos som var värmd i mikron. MUMS.. Ja, det tyckte inte Jessica heller så den blev orörd.Vi andra hade ätit med hela ansiktet så vi fick inte inte komma med på bild.
 
Väl hemma vid åttatiden bakade jag sockerkaka(sockerberoende !!) och Jessica vaxade pappas ben med klistermärken.

 Så där var våran torsdag. Men nu är det fredag och vi har varit på Kumlamarken och sitter nu och kollar på Idol.VAD SKA VI LEVA PÅ ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-11 Tid: 18:55:04
Kylen ser ut så här ..Vad tycker ni ? Dags o handla kanske ? Eller ska vi leva på KÄRLEKEN ?


JAG SKA OCKSÅ MODEBLOGGA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-11 Tid: 08:45:29
Ja juste. Var det någon som gick på det ?
Men mannen har varit jätte modig i dag. Han har fisit i sovrummet utan o bli ihjälslagen.
Jag skällde inte ens på honom.
Kan det vara så att jag är ute efter något ?PS. Vad är det på gång nu då ? HJÄLP !!!
mannen


MANNEN OCH JAG PÅ SÄNGKANTEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-11 Tid: 08:36:27
Klockan är sju på morgonen och dags o väcka Carmen Ly o börja fixa barnen.Men innan dess ska vi familjeplanera.

MANNEN: Ska vi ha kaffe ?
JAG: Nej
MANNEN: Varför då då ?
JAG: Jag vill ha en bebis till.
MANNEN: Fråga mig om jag är förvånad
JAG: Är du förvånad ?
MANNEN: NEJ. Blir du nöjd när du får dina 5 barn
JAG: Det vet jag inte
MANNEN: Men det vet jag. Du blir inte nöjd innan vi måste köpa en buss från länstrafiken för att transportera alla ungar.
JAG: Men sluta. Jag vet att jag inte vill ha barn efter jag är 35.
MANNEN: Då får jag bo ihop med dig tills du blir 35 så att ingen annan kan göra dig med barn.
JAG: Vad bra att du kan ofra dig
MANNEN: Jag vet, visst är jag snäll ?

ps
ledig pyttsan längtar redan till måndag. Nu vankas marknader och en massa loppisar jiiiipiiiii-
ja troligen.................... låt det bli måndag  fooooort snääääälla
mannen


DÄR FICK DU .....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 22:25:28
...... att du kom hem en dag för tidigt.

Jessica terroriserar pappa...

Vad är det som Jessica har satt på hans ben ?
Ja visst är det är klistermärkenOch vad gör man då ?
Man tar bort de jätte fort och vad gör pappa då ? Han skriker.
Och vad gör Jessica då ? Ja hon skrattar så mycket hon orkar.MANNEN: Kan jag få lite sympati , tack
JAG: Nej
MANNEN: Men lite ?
JAG : Nej. Hur tror du det känns oi vaxa benet ?
MANNEN: Men det är ju frivilligt.
JAG: och det här är inte det
MANNEN: Nej. Hon tvingar ju mig
JAG: ja det måste vara skrämmande o ha en 2 åring som chef


KAN DET BLI MERA IRONISKT ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 17:07:32
Läste en artikkel i går i NA om Babyproffsen. Enligt före detta anställda och vikarie har många vikarie o provanställda blivit uppsagda . Anledning till detta ? De kvinnorna hade blivit gravida. Hade du blivit med barn = du fick sluta. Toppen av isberget var att annställda fick ett nyhetsbrev som förklarade att Babyproffsen  behöver arbetskraft som har inte oviss framtid för man vet ju aldrig hur länge dessa besvärliga gravida kvinnor kommer o jobba.
 Vad är så ironiskt tycker jag är att Babyproffsen lever på folk som skaffar barn. Hur dum kan man vara ?
Någon som är sygen på o handla där ?UNDERKLÄDER FÖR 10 KRONOR

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 14:42:06
ELLOS OUTLET REAR UT UNDERKLÄDER FÖR 10 KR. Om det är något som är dyrt då är det fina underkläder. Definitivt värt o kolla in i deras hemsida tycker jag.obs !!! KVINNAN INGÅR EJ I PRISET.


VAD DÅ KILLAR KAN ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 14:20:56
De kanske kan, men de visar inte det. De väntar o skyller på allt annat tills vi fixar saker själv och sen säger de:``Men jag hade precis tänkt o göra det `` Ja, juste . Vem ska tro på det ?
Älskling är det så mycket begärt o fixa våran torktumlare och att du är i Skåne är ingen ursäkt. Om långdistans förhållander fungerar ska det fungera o reparera en torktumlare också. Är det så mycket begärt ?
 Vem tror ni fick fixa torktumlaren i dag  då?? Jag så klart.
Älskling du vet att du blir straffad när du kommer hem  ? Bäst att du har blommor med dig !! Annars får du sova i garaget. Ja juste, vi har ingen garage...Ja du får fråga grannen om su får sova i deras garage och vi alla vet ju hur bra ni kommer överens. Jag skulle sova med öppna ögon om jag skulle vara dig... hahaha


NU SKA VI HITTA MAMMAS HUVUD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 11:53:44
Nu har vi badat och är fina, rena och luktar gott. Jessicas hår är ännu lockigare och Tessy har hunnit o sova  i hela 2 minuter.Nu är barnen speedade än någonsin och jag ska försöka läsa lite böcker till de. Välbehövliga böcker ska jag säga för jag har tydligen glömt bort var huvudet sitter och slagit i den i dag redan 2 gånger på köksluckan. Så vi får se om vi hittar alla våra ögon o tår...10:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 09:54:21
Morgon. Hoppas eran natt har varit lugn. Hemma hos oss dammsugade vi o städade i köket klockan elva på natten. Jag o Jessica kunde inte sova. Ja  Jessica sov inte och därmed var det jag som inte fick sova heller.Så det blev lite renare i köket fast bara buttelite.
 Efter 5 timmars nattsömn är vi utvilade o glada och trots folkets kissande i poolen fick jag ner min frukost.
 Nu blir det badande som gäller. Det blir så mycket på kvällarna så det hinner vi inte med. Så det blir badande på dagtid i stället. Kan det bli lyxigare än så ?


56% KISSAR I POOLEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-10 Tid: 08:31:10

Enligt aftonbladets undersökning kissar 56 % av läsare i simbassängen. Och vad har jag sagt ? Jag badar aldrig i bassängen så jag är helt oskyldig. Jag kan inte ens tänka tanken o bada bland andras kiss utan o börja klia i hela kroppen.
 Men det finns ju människor som tycker att det är erotiskt när någon kissar på de så kanske de njuter av det inte vet jag.
 Att ett litet barn kan ha en olycka och kissa medans man badar kan man väl förstå, men de svarar ju knappast i aftonbladets undersökningen. Så det är ju vuxna människor som gör det. Hur har man tänkt då ? Vad kan vara anledningen att man måste kissa i vatten bland folk och sen bada i det. Kanske en ny skönhetsknep ? I så fall får jag bli fyl för evigt.
 Det är kanske du som gör det ? Kanske din kollega i fina gucci dräkten ?
Och har man behov o  kissa  i bassängen har man kanske behov o göra   annat konstigt ?
 Jag ryser i alla fall. Jag som satt precis o åt frukost.
 Vad tycker ni ? Är det OK o kissa i poolen ? Har ni gjort det någon gång ?SÅG NI PÅ IDOL I KVÄLL ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 22:36:26
NI MISSADE VÄL INTE DE HÄR KILLARNA.ROLIGASTE JAG HAR SETT PÅ LÄNGE.


ALLA VI ÄR LIKADANA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 17:57:44

Jessica har börjat prata mera o mera, men jag har upptäkt att hon kallar alla män med skägg för pappor. Och det är likadant med flera saker.
JESSICA KALLAR.....

ALLA MÄN MED SKÄGG- PAPPA
ALLA APOR-NISON(pippis apa nilSson)
ALLA KVINNOR- MAMMA(förytom vår kompis Jennie som har fått äran  heta jinnie)
ALLA ANDRA DJUR-NINEN(efter kanin)
VATTEN-BADA
ALLT ÄTBART-MATEN
ALLA BARN- BEBIS
ALLA SAKER-FINT
ALLT SOM RAMLAR PÅ GÅLVET-SÖNNEN(sönder)HUR KAN MAN MISSA ATT MAN ÄR GRAVID ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 17:25:31

Gång på gång hör man någon o säga att de inte visste att de var gravida förran vecka 13, 14 . Det kan man ju kanske förstå om man hade kvar sin mens och inte mådde illa alls. Jag sjäv har vetat redan vid vecka 5-6 med alla mina barn för jag har mått så fruktansvärt illa redan från början.
 Men det finns kvinnor som hävdar medans de föder barn att de hade ingen aning om att de var gravida. Hur kan man missa sparkar i magen, själva stora  magen och allt annat som följer med en graviditet.

 Härom dagen läste jag i tidningen om en av  mammorna i programmet``Ensam mamma söke..`´. När en av mammorna var  20  var hon  på en vanlig gyn kontroll och då upptäkte läkaren att hon var gravid och hade kommit redan i vecka 29. Hur kan det vara så att hon inte visste ? Jag menar vecka 29 är man ju redan rond om magen och bebisen sparkar ordentligt.
 Vad jag undrar är om dessa människor är korkade eller spelar de dumma bara för att gömma sig bakom en oönskad graviditet? Eller kan det verkligen vara så att man inte vet att man bär på ett barn som vänder o vrider o sparkar i ens mage ? Hur missar man det i så fall ? Trodde de att de hade svalt en orm ? Och i så fall måste de ju ha blivit oroliga och sökt upp en läkare.
VAD TYCKER NI ?MANNEN VS SMÅBARN 2

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 11:11:55
Vissa saker är inte bara OK när man är vuxen man. Ni män kan försöka o  förklar bort er hur mycket ni än kan och leka hjälplösa men det är bara inte gullit när ni gör dessa saker.
Dessa saker är bara tillåtna för småbarn o inte er !!!! SKÄRPNING

1. FISA .Vist är det lite gullit när en liten bebis fiser och man tycker att bebisen är rolig o gullig
             Män - skärpning !  Vem försöker ni o lyra, det är inte precis dagens höjdpunkt o höra sin man fisa. Kom med något nytt ! !

2. BE O PUSSA ERA FÖTTER -ERA fötter i storlek 45 är inte lika gulliga än bebisens

3. KASTA MAT PÅ GÅLVET O LOSSAS SOM INGENTING. ÄR VI ER HEMTJÄNST?

4. SPRINGA RUNT NAKEN I TRÄDGÅRDEN . OK kanske när det är svensexa

5. GRINA NÄR MAN INTE FÅR SE PÅ SIN FAVORIT TV PROGRAM. Jag låvar att ni inte dör om ni missar en fotbollsmatch.

6. BETA SIG I NÄSAN OCH ÄTA SNORKROKAR. JAG LÅVAR VI SER.
.
7. RITA PÅ VÄGGARNA OCH KALLA DET FÖR ATT RENOVERA. DET FINNS FAKTIST HANTVÄRKARE O ANSTÄLLA.

8. SKYLLA ALLT PÅ SMÅSYSKON/ANDRA FAMILJEMEDLEMMAR. VI VET PRECIS VEM LA EN TUM MJÖLKFÖRPACKNING I KYLSKÅPET


9. KALLA SIN FRU FÖR MAMMA. VI HAR FAKIST ETT NAMN OCKSÅ

10. STÅ HJÄLPLÖST O SKRIKA ``HJÄLP``NÄR MAN HAR TAPPAT EN OSTBÅGE PÅ GÅLVET. GUD HAR FAKTIST GETT ER OCKSÅ BÅDE VÄNSTER O HÖGER HANDEN.

JAG VILL INTE HÖRA `` MEN HON`/HAN FICK GÖRA DET`` OCH HÄNVISA TILL SINA BARN FÖR DET ÄR NTE SAMMA SAK . JAG LÅVAR.DÄRFÖR KALLAS NI FÖR VUXNA OCH DE FÖR BARN. FAST I BLAND ÄR JAG YTTERST TVEKSAM ÖVER ER VUXENSTATUS.


JESSICA HAR AVSLÖJAT MIG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 09:17:37
Jessica visar Pippis pappa på TVn och säger PAPPA, PAPPA och är jätte glad över sin nyfunna pappa. Jag som försöte o hålla det hemligt från mannen, men nu har hon avsläjat mitt vänsterprassel...

TROR NI ATT MANNEN MIN KOMMER O UPPTÄCKA LIKHETERNA ?

9:E SEPTEMBER / dagens outfit

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-09 Tid: 08:08:02
God morgon till er.
 Hade hemsk mardrömm i natt. Det hjälper tydligen  inte o ha alla lamporna tända. Mannen kommer o få smisk när han kommer hem för att han har varit så oansvarig och lämnat mig ensam hemma för 4 dagar.
 Men nu är det en ny dag och vi har ätit frukost och Carmen Ly har gått till skolan.
 Idag är Carmen Ly finklädTessy är musklädJessica kör den naturliga stilenMannen är arbetskläd någoonstans i Sverige och jag är kläd i gamla trasor.
Så ser vi ut i vår glamurösa liv. Och nu ska jag till min lyxiga tvättstuga o fortsätta med den eviga tvättandet.


NU BÖRJAR ELAKHETENA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 20:35:26
I dag börjar två tv programm som båda har  elaka programmledare. Både Hells Kitchen och Idol börjar med sin nya säsong i dag.
 Jag älskar på någon konstig anledning dessa program. Idol bjuder på en massa människor som tror att de sjunger som gudar när i verkligheten låter de som grodar. På Hells Kitchen svettas deltagarna framför spisen och måste samtidigt vara uppmärksamnma för man vet aldrig när elaka kocken kommer o kasta en tallrik mot de.
 Jág tycker inte om elaka människor i så kallad verkliga livet, men på något sätt är det härligt o titta på hur folk utsätter sig själva för tortyr och dessutom helt frivilligt. Jag skulle ALDRIG, ALDRIG utsätta mig för sånt. Men sen är jag ju så klart alldeles, alldeles för feg.
 Vad tycker ni om såna TV programm ?DAGENS HOROSKOP

......... Kategori: EXPERIMENT- HOROSKOP
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 19:07:49
DAGENS: Du lyckas genomföra en del förbättringar när det gäller en resa eller någon form av utbildning nu.

 Den längsta reseupplevelsen jag har fått i dag var o kliva över klädberget i tvättstygan. Hur själva klivandet hade förbättrats det vet jag inte.
 Utbildning då ? Jag vill utbilda mig till astronaut. Tror ni att jag kommer o lyckas ?


HJÄLP VART BOR JAG NÅGONSTANS ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 16:41:05
Jag har undrat gång på gång vad det är för kommun jag bor i. I blad känns det som det är bättre o flytta. Men nu känns det att det är väl bäst o flytta innan kommunen går i konkurs. Jag menar, har man inte råd med några tusenlappar är det väl dags för en konkurs.
 Jag berättade ett tag sedan att jag var på föräldramötet och det pratades om en skateboard ramp till barnen. En av barnens pappa har erbjudit sig o bygga den. Det som saknas är själva matrialet. Och nu kommer den spännande delen. Matrialet kostar några tusenlappar och det har kommunen inte råd med. De har råd med en ny kommunhus för gud vet hur många miljoner, de har råd med konst för miljoner och allt annat de lägger våra skattepenar på. Om det nu skulle vara så att Hällabrottet får en massa då skulle jag förstå, men så är ju inte fallet. Grinden till dagis är fortfarande inte flyttat , 4 år efter de har låvat. Själva dagisgården är som en bassäng vid regn. Men de fick ju en ny leksaksbåt tre år sedan så nu behövs det väl ingen i nästkommande hundra år.
 Vad gör mig mest förbannad är att det pratas hur barnen är vår framtid, hur ungdomar måste sysselsättas så de inte gör bus runtomkring och hur kommunen sätter press på skolans o dagisens kvalite o därför har vi ingen vårdnadsbidrag i våran kommun.
 Låt mig ta en paus o skratta nu.... 
 Skolan är en cirkus där inget fungerar, men det har ni väl förstått länge sedan. Senast i dag ringde mannen till kommunen och ba de koppla honom till skolan. Efter 15 minuter hade kvinnan i växel provat alla telefonnummer i hela skolan och det var  ingen som svarade på telefon. Fråga mig om jag är förvånad.
 Springande barn på lektionerna, att läraren inte gör sitt jobb och ser oss föräldrar som obildade djur är en annan sak eller att ett barn kan gå i skolan i tre månaden utan att någon lärare över huvud taget kollar hur långt barnet har kommit med sin läsande. Men det är väl för mycket begärt att barnen sa lära sig saker.
 Men jag har ju fått höra att jag är invandrare och därför är jag inte  nöjd med skolan. Ja då är det väl så. 
 Men jag tycket att solan och dagiset ska vara där för att hjälpa os föräldrar så att när vi jobbar tar de hand om våra barn och utbildar de. Skolan och dagis är inte en plats vart man förvarar barn i högar, men så har det blivit här precis som äldreomsorg har blivit. Nyförtiden förvaras det mäniskor istället av att hjälpa de o växa ovh utveklas.
Klaga inte då att undgomar inte sköter sig, får inte godkänd betyg i skolan etc.. Det är både föräldraansvar och lärarnas engagemang som behövs. Men när träffade ni senast en engagerad lärare ? Här är det en bristvara.
Det är lätt o skylla på ungdomar, men har man gjort något åt problemet ? Man har väl inte förstått att rycka på axlarna hjälpr inte.
 Tillbaka till ämnet. Har glömt bort vad jag ville säga med all min skällande. Det är så att i dag fick vi en papper från skolan med text och där stod det: ...om någon eller några har egen företag eller jobbar på stället där det finns matrial so kommer o behövas.. och sen listan då över all matrial som behövs till skatebårdrampen.
 Under egna företag menas det väl bygfirmor antar jag. Jag tycket det är fel o skriva så. Vi bor i en liten sammhälle och alla vet vad andra jobbar med. Och har man nu egen byggfirma, men kanske har inte råd o hjälpa till(jag menar har inte stora kommunen råd med det så ) då känns det ju konstigt och försöka förklara bort. Samt de som jobbar i ställen det finns byggmatial ska de då gå o be sin skef för matrial.
 Varför inte bara skriva att de som har möjlighet eller kan ? Varför inte samla pengar  till ex. 50 kr eller 100 kr per barn och alla kan lägga i en låda anonymt i skolan. Ingen som behöver veta om man inte lämnar pengar. Det kan ju vara att det finns några som inte har råd o göra detta.
 Sen undrar jag ju så klart om vi får skatterabatt från komunen. Jag menar vi ska fixa allt som stimulerar våra barn själva, våra barn har ingen matsal(fråga inte varför, men kommunens utbildnings chef känner inte ens till det) och man törs inte skicka sina barn till dagis så kommunen måste ju spara tiotusentals kronor på oss. Men de pengarna går säkert till nya fikarummet och nya fikarummet  behövs så mycket för det slits ju så när de spenderar det mesta av sin tid där.
Är det bara i våran kommun det är så eller ät det likadant i era kommuner ?

SÅ OM DET ÄR NÅGRA SOM HAR MYCKET PENGAR ÖVER O KAN KANSKE GE BORT DESSA TRÄPINNAR... .8:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 11:53:43
Ja visst är det september, men vad gör jag ? Jag skriver överall augusti. Ja vissa av oss ligger lite efter ... Men jag ska förbättra mig. Någon som har en hjärna över ?
 I natt fick jag springa ront o bära barn som inte vill sova och tvättmaskiner som började blinka o pipa. Men hur ska man annars stanna ung  för evigt ? Ja, man springer maraton på nätterna så klart.
 I dag blir det en vanlig dag med jobb, barnen och huset. Mannen ska jobba tills torsdag och vi alla vet vad det betyder... ÄR KATTEN BORTA DANSAR RÅTTORNA PÅ BORDET..
I klarspråk ska vi mysa på soffan o stoppa i oss massa onyttigt. Nej, jag skojar älskling. VI SKA STÄDA HELA DAGARNA...

SÅ KAN MAN OCKSÅ SOMNABYTA GREJER ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 09:14:14
HUR LÄNGE HAR JAG INTE TJATAT OM HUR BRA DET ÄR O BYTA GREJER MED KOMPISAR. NU HAR EN NY SIDA ÖPPNAT VAR MAN KAN BYTA SAKER MED VEM SOM HELST. HELT UNDERBART. BEHÖVER DU NY CYCKEL  MEN HAR EN BARNVAGN ÖVER ?? KANSKE VILL LÄSA NÅGON NY BOK ?
SIDAN HETER SWOPPERS.SE . DEFINITIVT VÄRT O KOLLA IN.KAN MAN VARA EN LYCKLIG SINGEL ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-08 Tid: 08:17:55
Jag kollade på ``Vakna med the voice `` i dag. De hade besök av   idol jurin och en av jurimedlemmar sa att han var en lycklig singel.
 Kan man vara lycklig som singel eller säger man det bara för att få det låta bättre ? Jag har aldrig bott ensam och kan inte föreställa mig hur det skulle vara. Är det inte ensamt ? Är vi människor inte lite som flockdjur och vill bo tillsammans med någon.? Hitta den rätta o leva lyckliga alla sina dagar ?Är det inte det vi drömmer om? Jag vet ju att det inte finns lyckliga slut på alla förhållander, men kan man vara riktigt lycklig o vara ensam .
 Sen betyder ju lycka olika saker för olika människor. Vissa blir lyckliga av pengar, andra saker, för några är kärleken till sin partner det viktigaste.
Men om man sitter där på äldrevården en dag och tänker tillbaka på sitt liv. Kan man då säga att man har varit lycklig i sitt liv  som singel ? Och hur länge kan man vara lycklig i så fall ? Kan man bo ensam hela livet o vara lycklig ?
 Jag saknar ju egna erfarenheter om detta så jag undrar hur det har varit för er när ni har varit singla ?? Var ni riktigt lyckliga eller letade ni efter en partner och drömde er bort från singelllivet ?


EN MANFRI DAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 20:48:38
I dag har jag haft mannfritt hela dagen. Jipiii......
Carmen Ly har varit i skolan och jag, Tessy o Jessica har lekt, busat, mysat och stökat till huset. Mannen är fortfarande och slavar i hop  pengar till oss. Medans jag , latmasken, gör ingen nytta. Hahaha... så ska det vara. Eller hur ?
 Nu är vi mätta o glada efter maten och Jessicas ögon håller på o falla i hon fast hon kämpar emot hur mycket hon orkar.
 Jag har försökt o ta några bilder på Tessy, men hon vill ju ta kameran.
Så konstverket blev så här... Är man vacker så är man.
Ska nu få Jessica i säng. Vi kanske hörs lite senare

Kram Kadri


HELGENS LOPPISFYND

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 17:18:02
Helgens loppisfynd blev de här..

2 toppar H & m och Lager 157 , 10 kr stycktröja PAUL FRANK OCH THINK POSITIVE, 10 KR STYCKKLÄDER TILL TESSY BL. ANNAT ZARA, HELLO KITTY(H &m ), MONSOON , PO.P  , 5 KR PLAGGETJACKA , KAPPAHL, 20 KRSKOR, 10 KR PARET4 STYCKEN IKEA LÅDER SOM PASSAR PERFEKT I EXPEDITEN 100 KR FÖR ALLA FYRAJAG HAR BESTÄMT MIG....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 16:12:08
Jag ska måla sovrumstaket rosa....Jag vågar !!!! tror jag...

Vem försöker jag lyra. Jag kan aldrig bestämma mig. Får väl ha den fyla furutaket kvar ett tag till då..


RENA RAMA DRÖMMEN

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 14:06:00
HITTADE DE HÄR FANTASTISLKA LEKSAKSPISEN O KYLSKÅPEN HÄR.

PRISENA ÄR LITE FÖR HÖGA FÖR MIN PLÅNBOK, MEN FINA ÄR DE.
1800-2990 KR

RÖKARE ELLER INTE ???.

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 11:38:11

I går när Veronica var här diskoterade vi en sak som jag har tänkt på hela dagen.
Vi alla har varit hos läkare någon gång och  nästan alltid får man frågan om man röker. Ingen som frågar om man dricker alkohol ? Samt är du rökare oavsett om du röker en paket om dagen eller 2 cigaretter i månaden. I papprerna kryssas du in som rökare i alla fall. 
 Jag undrar ju varför man  inte  stämplas som  alkoholist bara för att man tar en öl till maten då o då. Båda är ju beroendeframkallande sägs det och båda påverkar sina nära o kära. Alkoholen är ju egentligen mycket värre och orsakar mera skador när man inte kotrollerar vad man gör när man har druckit alldeles för mycket av den goda.
 Jag varken dricker eller röker, men mannen min tar en öl någon gång och röker någon cigg i månaden. Jag tycker inte att han är varken rökare eller alkoholist.
 Vad tycker ni ? Varför tror ni att det är så att man stämplas till rökare så snart man röker en cig  ? Vart ska man ta linjen i så fall ??DET ÄR INTE LÄTT O VARA KÄNDIS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 10:31:38
PAPARAZZIFOTOGRAFER FINNS ÖVERALT.
DE ÄR DÄR O FOTAR DINA BÄSTA SIDOR....... OCH DINA SÄMSTA..OCH DE ÄR ÄVEN DÄR  PÅ NATTEN..NEJ, DET ÄR VERKLIGEN INTE LÄTT O VARA KÄNDIS. SPECIELLT INTE NÄR DU ÄR TELETUBBIES.


ROLIGA SKYLTAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 10:10:31
I bland undrar man ju hur de som har skrivit skyltarna har tänkt...
Här kommer några skyltar från boken``Silly Signs""7:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 08:39:29
God morgon. I går hade vi så mycket o göra så jag hann inte o blogga. Men ni överlevde säkert.
Först byggde vi lekstuga och sen åkte vi tll Marieberg för att köpa en luftvärmepump på JULA. de har REA på såna tills 8 september. Så nu ska vi få varmt i nybygget.
 Väl hemma fick vi besök av Jennie och lite senare kom Veronica. Vi åt lyxiga midagen. Falukorvsmackor. Vad jag bjuder till. Men så blir det när man får oväntade gäster. Klockan nio hade vi kastat ut den sista av gästerna och jag kunde börja städa `´råttbyren`` . Jessica ville ju hjälpa till o tömma byren av spån. Hon hade bara missförstått det hela. I stället att kasta smutsiga spånet i plastpåsen tyckte hon det var roligt o smaka på hamsterbajs blandad med spån. Jag han ju stoppa henne innan hon svalde det, men då kom hon på att det var lika bra o stoppa det i örat..
 Byren städat o klar fick jag  börja med medicinlådan och sen tvätt och till slut fick jag en stund över för att jobba. Jag var sist i säng som vanligt och vaknade med nackspärr. Glad måndag !
Hoppas ni har haft en rolig helg och fått lite tid över för mys.

Önskar er en trevlig måndag och bjuder på en söt bild på Tessy.


LEKSTUGA INOMHUS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 07:21:53
Nu är vår lekstuga färdig . Mannen hämtade den klockan nio på söndag morgon och vi byggde det halva söndagen. Den var tung o klumpig och svårt o bygga ihop. Mannen kastade ur en o annan svårdomsord och jag blev svårt skadad när vi skulle lägga på takskivan. OK  inte skadat allvarligt fast det gjorde ont och armen är röd... stackars mig

MANNEN O TESSY BYGGER HUS


FÄRDIGT.Så blev huset. Jag ska måla om den och sätta fast blomlåder, likadana som på ritartavlan.
Barnen hade jätte roligt i går och ville släpa in allt  i huset. Hästana fick jag kasta på taket för de fick inte plats framför huset.
 Lekstugan är 1,8 x 1,2 m och 1,8 m  takhöjd i mitten. Köpt på blocket.


OCH VINNAREN ÄR....

......... Kategori: VECKANS BLOGG
......... Datum: 2009-09-07 Tid: 06:55:49
VINNAREN AV VECKANS BLOGG BLEV REALLDY
GLÖM NU INTE O KOLLA IN HOS HENNE.6:E SEPTENBER - VAKNA !!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-06 Tid: 09:51:08
Problem o vakna upp i dag ?? Kolla in i Dizas blogg och titta på youtube videot. Men sätt näsan riktigt nära datorn och lyssna ordentligt på mickhaels chostENJOY !!!


VÅRAN LÖRDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-06 Tid: 08:27:38

Gårdagen var en tröttsam dag. Vi åkte tidigt till loppiset och fick släpa på tusentals kartonger. Kanske inte tusentals, men det kändes så . Då önskade jag att jag skulle ha varit vältränad muskulös man. OK kanske inte man. Går det o bli muskulös bara när man ska släpa på något ? Bara för en dag ? Annars får det vara. Vill ju inte gå runt som en gorilla på vardagar.
 MANNEN  åkte med Carmen Ly o Jessyca och gjorde allt tråkigt som att kolla på båtar, bilar etc..Jag fick stanna kvar o sälja med Tessy. Veronica sålde på bordet bredvid så vi kunde gå på toaletten , men myket prat blev det inte för det var kunder hela tiden. Örero loppis är nyöppnad med sina 100 bord och det var mycket folk. Kön utanför hade varit till slutet av parkeringsplatsen, kaffeteriet sålde över 380 korvar. Mycket köpare var det och en del prutandet. Några av de prutade helt otroligt och tog inte ett nej. En kvinna frågade vad en ny skjorta med slips kostar. Jag i min förvirring hade köpt en på coop med slips o slipsnål i storlek medium. Helt ny i förpackningen. Jag tyckte 20 kr var helt ok pris för  den.
JAG: Den är ny i förpackningen så 20 kr vill jag ha för den.
KVINNAN: 10 KR
JAG: Nej 20 kr
KVINNAN: 10 kr
JAG : Nej 20 kr
KVINNAN: 5 KR
JAG:; Nejjj
KVINNAN: 7 kr
JAG : NEEEJ !!!!!!

Kvinnan kastar skjortan åt mig o träffade nästan Tessy som jag höll i . Efter en stund kommer hon tillbaka och börjar om i gen. Till slut bjuder hon 2 kr för skjortan. Eter jag hade sagt nej ca 10 gånger kastade hon skjortan på golvet o gick.
 Och det var inte det enda gången man fich förklara 10 gånger att priset är det jag har sagt. Så klart prutade jag ju, men inte när det redan var så billigt. Som babyskläder för 5 kr o de vill betala 1 kr. Något skam i kroppen måste man väl ha tycker jag.
 Loppisdag med Tessy gick ungefär sä där: hon vill ha tutte, kunderna sina saker packade, betala för sina fynd,  hela pengarlådan med mynt ramlar på golvet och samtidigt ringer mannen för att klaga att Carmen Ly kliver på ett papper...Ja ni förstår.
 När jag då packade kartonger tog mannen de direkt till bilen. Sen klagar han att jag inte hjälper till o bära de till bilen. Men älskling man måste väl packa kartongerna innan man kan ta de till bilen. Men han lossades inte höra o sa att det var ju jag som ville sälja där. Soptippen var närmare än loppis sa han.
Ibland undrar man ju hur män tänker. De vill att vi ska vara häxor .. vifta med fingret och packa kartonger och sen flyga med de till bilen. Och allt ska ske blixtsnabt. Samtidigt ska vi laga mat, amma barn o städa huset. Men jag är ju ingen superkvinna. Har ju aldrig ens påstott det. Han visste vem jag var när han köpte mig.
Och på mig finns det inget öppetköp eller returrätt, det finns det alldrig på begagnade varor så nu är han fast.
 Försälningen gick bra i alla fall och det blev över 1500 kr i fickan. Har inte räknat ihop pengarna ännu.
 Vi var klara klockan halv sex och åkte då till MAX för att äta. De har maxbox för 19 kr i helgen.Barnen fick en lekstund i deras lekhörna och mannen fick klaga till mig hur synd det är av honom som hade 2 barn ensam hela dagen. Vad bra att jag latade mig då.
 Vi åkta förbi Willys o köpte lite lördagsgodis och glass, de bygger ju om så jag hittade ingenting.
 Väl hemma stoppade vi i oss godis o glass o tittade på FOOLS GOLD . Efter filmen gick jag o la mig  Jag var så trött så jag somnade direkt.
 Det känns nu i hela kroppen att man har varit på loppis i går. Vist bär jag runt på 8 kg Tessy överalt och springer efter Jessyca, men det är inte alls samma sak. Att stå på ett o smma ställe o sälja tar verkligen på fötterna specielt om man släpar på ett barn samtidigt. Nästa gång vi ska sälja ska jag vara bättre förbered. Kanske ge Tessy hostmedicin så hon sover hela dagen.?? Jag bara skojar.
 Nej, nu måste jag tömma kärran för mannen ska hämta barnens hus.

TESSY SOV HELA 1 TIMME PÅ LOPPISET.Väldigt ovanligt att hon sover på dagtid.LOPPISETTESSYMANNEN OCH JAG PÅ SÄNGKANTEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-05 Tid: 07:15:24
Ska snabbt skriva om vår morgon konversation klockan halv sju på morgonen.

JAG:Vad kostar dags kirurgi ?
MANNEN: Dags kirurgi ?????
JAG: Ja. Vad kostar det ??
MANNEN: Vad ska du operera ??
JAG: Mig själv. Vad kostar det ?
MANNEN: Det är gratis om du gör det själv på köksbordet.
JAG: Men..
MANNEN: En blindtarmskitt på Biltema kanske ?? Eller en Pelle skalpell från IKEA ??
JAG : sluta nu
MANNEN: Bara hos oss gör det själv knäskålar kitt 29,90.
JAG: Sluta nu
MANNEN: Narkosmaskinen Sture på REA nu....Vart ska du nu bloghäxan ?
JAG: Jag ska fixa macka åt mig
MANNEN: Åt mig då ??
JAG: Jag är ju en äxa och häxor fixar inga mackor åt sina män
MANNEN: Men du älskar ju mig
JAG: Vem sa det ?
MANNEN kommer o pussar mig: Jag sa ju att du älskar mig min bloghäxa.
JAG: Ja, ja, ja du får en macka
MANNEN: Kan jag erbjuda samtidigt en näsoperation med den fina kitet från RUSTA
JAG: Vill du ha en macka eller inte ?
MANNEN: Ok OK jag är snäll nu


5:E SEPTEMBER LOPPISDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-05 Tid: 07:02:46

God morgon till er. I dag ska jag sälja på loppis så det blir inte mycket bloggat. Hoppas, hoppas jag säljer mycket. Om ni har vägarna förbi  kom då o köp i den nya loppiset i Örebros golfhall.
 Hoppas ni får en trevlig lördag och har tid o ha roligt med familjen.
Kram KadriFREDAGSMYS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-04 Tid: 21:14:12
Jag springer runt som en galning och packar grejer till loppiset. Ska ja sälja det här ?? Eller det ?? Ångest över varje pryl..  tycker synd om mig själv just nu. 
Vilka bebiskläder ska man spara ? Vilka ska man sälja ?? Man kan ju inte spara på allt det vet man ju fast innerst inne vill man ju så gärna. Den första klänningen, skorna hon hade på sig vid första läkarbesök, strumpor man köpte när man fick det fina plusset på graviditetstestet.... ja många minnen och många gulliga saker...jag vill spara allt.
 Springer runt, bakar sockerkaka, försöker titta på Mamma Mia och svara på kommentarer... Vilken fredagskväll, myskväll..
 Nu blev visst kakan färdig Måste springa.

ps
fredagsmys med påtänd duracell kanin. Det är avkoppling det.
mannen


TITTA VAD MINA BARN HAR FÅTT !!!!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-04 Tid: 18:33:50
Mannen hittade en annons på blocket i dag och vi har precis varit och tittat på underverket som ska hämtas på söndag.

Vad tror ni kommer tjejerna älska den ??MANNEN OCH JAG I ETT NÖTSKAL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-04 Tid: 11:02:42
För att ni ska förtå bättre så är det så att MANNEN har köpt swiwel sweepern på tv shop och är så stolt över sin inköp. Men det är jag som ska använda den för han vet inte vart man sätter på den.

JAG: Titta här nu. Jag damsög o tvättade här i går.
Mannen tittar ner o säger : Det var inte jag !!!!
JAG: Ahah. Och vem åt chips ?
MANNEN: Men ta swewel sheeper och det försviner på en gång. Precis som magi.
JAG: Varför gör du inte  det då?
MANNEN: Jag är sjuk. Sjuk sa jag. Nästan döende.
JAG: Vad synd om dig.
Jag tar fram den magiska damsugaren och börjar damsuga.
MANNEN: Swewel sweeper suger upp allt.
JAG: Inte ALLT tro mig.


____________________________

Vi ska till tandläkaren med Carmen Ly . Vi har varit  där många gånger.
Det börjar bli bråttom och JAG har fixat ordning alla barnen. Då får Carmen Ly för sig att hon ska byta kjol.

MANNEN: Vi blir försenade.
JAG: Nej, det blir vi inte. Jag har lagt Tessy o Jessica i bilen. Men Carmen Ly byter kjol
MANNEN: JISSES. Hon hade ju en kjol på sig redan.
JAG: Men den passade inte med toppen.
MANNEN: Kvinnor. En kjol är väl en kjol. Då åker vi utan henne annars blir vi försenade.
JAG: Ja visst, men hon o tänderna går i hop så det är väl svårt o åka ill tandläkare utan henne.

_____________________________

Vi har kommit fram till folktandvården o mannen parkerar bilen och säger att han väntar där med småttingarna.
 Jag går då urbilen och Carmen Ly freågar MANNEN: Ska jag vänta eller ska jag med ??
 MANNEN: Nej, du behöver inte gå med mamma. Ge henne bara dina tänder då fixar hon det själv.


Och det är oss i bara en morgon. Gud hjälp oss alla !!!


4:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-04 Tid: 09:47:10
God morgon till er.
I natt hade vi jätte roligt. Jessica somnade klockan fem. Det gick inte o hålla henne vaken längre. Vi hoppades ju att hon skulle sova hela  natten, men så blev det ju inte. Klockan åtta vaknade hon och klockan tolv sprang hon fortfarande runt i huset. Vid tvåtiden somnade hon till slut, men var redan vaken sju på morgonen. Nu är hon pigg o glad och skuttar runt. Mamma o pappa däremot känner sig som buldosern har kört över de. Hon  måste gå på dråger. Har ingen annan förklaring hur hon orkar.
 Men det blir ingen vila för oss för imorgon ska jag sälja på loppis och nu ska det packas ihop massa grejer man inte behöver. Försökte o packa ner mannen men han fick  inte plats i flyttlådan. Han har ju varit sjuk nu och då är det så synd om honom. Tack o låv han börjar bli bättre och har ingen feber längre. Så nu behöver jag bara säga att det är synd om honom varannan timme. Fast han tycker ju inte att det är tillräckligt så han ringde till sin mamma i går för at klaga om hur elakt av mig och inte tycka tillräckligt synd om honom. Jag fick då lova att jag ska förbättra mig.. dessa män...
  Ska fortsätta o packa nu. Så håll tummarna imorgon att jag får massa sålt. Har ni tid kom o köp så jag blir av med grejer. Jag låvar att mannen kommer o skriva en personlig tackort till er för att ni har befriat honom från alla saker.
RÖSTA PÅ VECKANS BLOGG

......... Kategori: VECKANS BLOGG
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 22:16:17
HÄR ÄR DE 15 FINALISTER NI KAN RÖSTA PÅ
EN RÖST PER IP: ADRESS. DU KAN RÖSTA PÅ DIG SJÄLV
DU KAN RÖSTA TILLS SÖNDAG KLOCKAN 18.00

LYCKA TILL O RAGGA RÖSTER NU !!!!!!!!


NR.1 HÅLL DITT HUVUD HÖGTNR. 2  NATHALIE GUSTAFSSON
NR.3 NOJSNR.4. SANDRA AHLEN

NR.5  JULIA & MAGDANR.6  ELINNR.7  ALEXANDRA JOHANSSONNR.8  JONNA ELINA NYMANNR.9  SARA SIURDSONNR.10 DALIIASNR. 11 ELIN SIDENNR.12  VIKTORIA LINDQVISTNR.13  MATILDA CARLQVISTNR.14  RARELADYNR.15  HANNAKORVENLYXFÄLLAN ÄR TILLBAKA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 20:34:18
I dag börjar Lyxfällan igen och Charlie o Matias är tillbaka. Jag kommer o bli fastlimmad framför TVn. Jag älskar programmet. Egentligen dåligt av mig o skratta på andra människos olycka, men vissa deltagare är ju bara för mycket. Som tjejen som spenderade 10 000 kr varje månad på o äta ute eller de som hade haft 8 barnvagnar till ett o samma barn. Och då undrar de varför de har dåligt med pengar. I bland undrar man ju hur människor tänker.
Vad tycker ni om programmet ? Vilka porogramledarna tycker ni mest om ? Kommer ni att titta på programmet ?ELLERSTOLOMANI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 18:07:07
Jag är inte bara sockerberoende jag lider också av stolomani. Jag har trabbats av stol beroende. Vilken loppis jag än går köper jag en stol.Jag vet inte vad  jag ska alla dessa stolar till, men jag kan inte hjälpa det. Ser jag en stol då följer den mig hem. MANNEN, han lider  och bär hem dessa stolar som oftast hamnar på altan, men jag har faktist hittat några de senaste månaderna som jag har hittat användning för.
 Ni minns väl den som jag målade turkos ? Nu har jag köpt en likadan som jag ska måla rosa.
 BLOCKET 150 KR, IKEAS STOL


LOPPIS ,, 20 KREN ANNORLUNDA BARNSTOL SOM SKA FIXAS,LOPPIS  5 KR


50 TALS STOL, AUKTION 20 KR


SKOLSTOLAR, AUKTION 10 KR FÖR 5 STYCKEN

Tror ni att det finns någonstans en avgiftnings klinik för min stolmissmruk ?? Jag måste skaffa hjälp annars kastar mannen ut mig snart med  alla dessa stolar.ps
Hon har fler missbruk.tex kläder,skor,dvdfilmer,trälådor,mmmm
mannen


KÖP FRÅN HENNE !!!!!!!!!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 16:18:48
Nu är min äldsta dotter ute och säljer jultidningar. Barnarbete....

Varje år skrivs det i tidningar hur synd det är om barn som säljer tidningar och hur de blir besvikna att de aldrig får de stora premierna, plattv, motorcycklar etc..
THATS LIFE...Jag får inte samma lön som grannen, barnen i skolan får alla inte  samma betyg.. livet är så.
 Och är det inte en utmärkt möjlighet för de o prova på o käna egna pengar . De flesta barn tror ju att pengarna ramlar ner från himlen och att det är bara sräcka fram händerna och fylla fickorna.
Vilken överraskning det blir när man en dag ska stå på egna ben och upptäcker att man kan stå hur länge som helst ute, men ingenting ramlar ner. Ja kanske man får en förkylning eller två, men mycket mer blir det inte.
 Men sen finns det ju föräldrar som går hem till sina tjugååriga barn och tvättar o städar åt de. 
 Jag tycker i alla fal att det är bra att barnen har detta möjlighet o käna pengar och  Carmen Ly sålde  förra året dessa tidningar. Så klart fick ja o pappa köpa var sin sak, det får man ju räkna med. Och sen fick jag beställa grejer o skriva upp vart de ska. Men det är ju inte mycket o hjälpa till. Carmen Ly sålde förra året för 1800 kr. Då känade hon 300 kr och fick en dvd box och en stor magick bullet som hon gav som julklapp till pappa. Hon var jätte nöjd o glad. Inte illa för två dagars arbete.
 Så i år ville hon ju sälja igen och  nu går hon runt och försöker käna i hop för en HANNA MONTANA dvd box.
 Så ringer hon på eran dörr KÖP !!!!!!!! Och köper ni riktigt mycket får pappa en platt tv till julklapp...

Vad tycker ni om jultidningar ? De fanns ju inte när jag var barn, men har ni sålt de, säljer era barn ??


DET ÄR DYRT O VARA SJUK

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 13:07:42
Ja MANNEN är ju sjuk. Det är inte JAG för jag är KVINNA.
Jag fick gå till APOTEKET i går och handla lite åt mannen enligt order.
 Det första hade de inte de vanliga termometrar, de var slut. Jag blev inte förvånad. Eftersom mannen VÄGRAR o ha en termometer man ska använda... ja ni vet var. Då fick det bli den dyraste för 175 kr. Den kan man stoppa i munnen och det blev godkänd från mannen.
Alvedon paketena kände jag först inte igen. Så jag frågade apotekarien för säkerhets skull om det var rätt. Hon svarar jag ocjh säger att det nu är 20 tabletter i förpackningen istället av 30. Man kan ju tro att man då får det billigare, men IKKE. Du får betala 38.50 för 20 ynka piller.
Allt som allt kostade nästan 400 kr. Helt sanslöst.


 
Tänk om vi nu alla vacinerar oss och inte blir sjuka. Vad ska stackars apoteket göra då ? Då väntar konkurs och vatten o bröd den stackaren. Hur har regeringen tänkt nu då ???


MANNEN OM RÄDDA BARNEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 10:37:18

Jag visar mannen Rädda barnens shop och några tavlor jag har hittat där.

JAG: Älskling. Vad tycker du om de här tavlorna ?
MANNEN: Vad är så speciellt med de då ?
JAG: De är fina och sen går det nästan 500 kr till rädda barnen.
MANNEN: Kan inte de betala som har skrämt de då ?

Efter en liten stund...
JAG: Vad säger du om tavlorna då ?
MANNEN: Men vart ska du ha de då ?
JAG: Mn måste du alltid förstöra mina drömmar.

OM DU VILL STÖDJA RÄDDA BARNEN HITTAR DU MASSOR AV FINA SAKER I WEBBUTIK
TAVLORNA MED FINA TEXT HITTAR DU HÄR


PS.
Att hon  orkar. Jag är ju sjuk hon borde vårda mig istället för att köpa massa onödiga saker
mannen


3:E SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-03 Tid: 08:33:21
God morgon till er. Födelsedags firande blev lungt. Inga baksmällor här inte.
 Näsan rinner fortfarande och mannen är genomförkyld och det ska TYCKAS SYND OM HONOM minst en gång i timmen.
 Mannen fick frukost i soffan. Vad snäll jag är. Inte får jag sån där service när jag är sjuk. Men så är jag ju KVINNA och vi har inte rätt o vara sjuka.
 Snart ska vi till tandläkare för Carmen Ly har en tid kvart över nio. Får se hur det går. Hon är nästan lika räd för tandläkar monstret som jag.
  Hoppas eran morgon har gått bra.
KRAM KADRI

JESSICA äter frukost och dricker FAFFE i går i nattlinne och i inglasad altan. I bland får hon för sig konstiga ideer.'

MIN SPECIELLA DAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-02 Tid: 20:38:52
I dag är min dag. Det händer ju bara en gång om året när man fyller år och då ska man få massor av presenter och man ska ha det roligt.
 I dag är det min dag och jag har fått en jätte god torta.Vd har jag fått mera då ? Snälla barn har jag fått och det är väl den bästa gåvan.Sen har jag fått en sjuk man som present och som har smittat ner mig så nu rinner näsan o halsen är röd. Om det är svin, fågel eller fiskinfluensa vet jag inte men något stort har jag ju fått till min 28 års dag.GRATTIS TILL MIG !!!!!!
TACK SNÄLLA NI FÅR ALLA ERA GRATULATIONER.


Den perfekta födelsedagspresenten

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-02 Tid: 16:52:18
Jag fyller ju år som ni vet och MANNEN har hittat den perfekta födelsedags presenten på blocket. HÄR(kolla annons rubriken). Det var ju inte något jag hade tänkt mig. En motorsåg skulle väl passat bättre. Skulle i alla fall kunnat o använda det på honom.


DAGENS HOROSKOP

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-02 Tid: 10:01:46
DAGENS: NÅGRA GÖR EN AFFÄRSRESA.DET BLIR EN POSITIV DAG I JOBBET ALLA VILL SAMARBETA. FÖRVERKLIGA EN DRÖM.

Affärsresan tar mig till tvättstugan till 10 meter höga tvättberget. Jag får både motion o klättra över berget och trevlig utsikt när berget har försvunnit. Två upplevelser i priset av ett.
Positiv dag på jobbet ?? Mannen är sjuk och kommer hem nu för att jag ska tycka synd om honom. En sjuk man likar med döden. SÅ SYND OM HONOM. SÅ SYND.
Att förverkliga en dröm. Kanske en overklig dröm ? Idag ska jag ha tusen läsare.. hahahaVEM VILL BLI VECKANS BLOGG ?

......... Kategori: VECKANS BLOGG
......... Datum: 2009-09-02 Tid: 09:10:22
EN SISTA VECKANS BLOGG FÖR ETT TAG. TAR EN LITEN PAUS MED DET EFTER DEN HÄR VECKAN.
SÅ TA NU CHANSEN OCH VA MED SÅ ATT VI SMÅBLOGGARE KAN UPPTÄCKA VARANDRA.
REGLERNA SAMMA SOM VANLIGT. ANMÄL DIG HÄR I KOMMENTARERNA I DETA INLÄGG.
ANMÄLNING TILLS TORSDAG KLOCKAN 18.00

_______________________
Det är några som har frågat om jag vill följa de om de följe mig. Så klart gör jag det. Mera roligt det finns o läsa det roligare man har ju. Och jag är övertygad att det finns något o läsa i varje blogg.
Så jag är absolut inte emot sånt reklam. Hur ska man annars upptäcka nya bloggar.


GRATTIS TILL MIG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-02 Tid: 07:59:19
I dag fyller lilla jag år. Stackars mig, börjar bli gammal.

Eftersom ni är så lata och inte ger mi några presenter får ni ge mig en löfte.
Räck upp din högre hand , håppa upp o ner på vänster fot och säg efter: JAG (DITT NAMN)LÅVAR OCH SVÄR ATT LÄSA DEN HÄR BLOGGEN VARJE DAG . JAG LÅVAR O  SPRIDA DEN HELIGA ORDET, VILLA VILLEKULLA OCH VÄRVA NYA MEDLEMMAR TILL MIN VILLEKULLA TRO.JAG LÅVAR O KRATTA VARJE DAG OCH HA KUL I LIVET......hahaha. Nej, jag bara skojar. Jag är morgontrött och inte druckit kaffe ännu.

MEN JAG BJUDER PÅ EN BILD PÅ MIG SJÄLV. JA, JA JAG VET AT JAG LÅVADE EN BILD TILL VÅR 2010, MEN NI FÅR SE EN BILD NU ÄNDÅ.OCH EN TILLOJ VAD JAG BJUDER TILL IDAG. DAGS O DRICKA KAFFE.LANDSSORG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 22:38:17

Jessica kom till mig och var upprörd och sa: SESSY SÖNNEN (ni som inte kan bebisspråk:Tessy  sönder).
 Jag blev ju lite fundersam och tittade på Tessy och såg inget fel på henne.
 Då säger Jessica igen SESSI SÖNNEN och visar två små papperslapper till mig. Tessy hade  troligen gjort sönder de och nu var Jessica ledsen över det. Vilken landssorg... Att man kan bli så ledsen över såna saker.  Problem som verkar små för mig är jätte stora för henne. Vi har väl alla sina bekymmer.
 Men som tyr var inte Tessy sönder och små papperslappar tejpades ihop och syskona fick pussa o krama varandra. Tessy får väl bo kvar ett tag till. Vilken tyr för henne.

DAGENS HOROSKOP

......... Kategori: EXPERIMENT- HOROSKOP
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 21:18:05
Jag försöker ju hålla koll på horoskopena för att se om de stämmer eller inte, men jag glömmer bort, hinner inte etc.. Vilken tyr att jag inte är en vetenskaps man med massa labratorie rottor för de skulle dö första dagen för jag skulle glömma o mata de.

Men i dag ska jag vara duktig och lägga ut dagens horoskop.

DAGENS: DU FÖRBÄTTRAR DITT JOBB. DU FÅR NY ANSTÄLLNING, NYA ARBETSUPPGIFTER ELLER DÅ SLUTAR EN TRÅKIG KOLLEGA.

Jahah. Jag förbättrar definitivt inte mitt jobb. Ny anställning har mannen fixat åt mig. Nu är jag anställd som strumpplockare. Och nya arbetsuppgifter är att plocka upp smutsiga strumpor efter honom. Är väldigt  glad över min nya anställning. Inte lätt o hitta jobb i dessa kristider.
En tråkig kollega ? Ja det är väl min högerhand som vägrar o plocka de allra smutsigaste strumporna, vänsterhand har därmed fått befordran och tagit över de uppgifterna. Den högerhanden var över huvud taget tråkg vägrade o lyfta bullar o sa att det var inte bra för min hälsa.. vad bra att vi blev av med henne..
GRATTIS till mitt nya jobb och imorgon fyller jag år. Kan det bli bättre ?ANNONSÖR SOM BER OM FÖRLÅTELSE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 15:49:16
DET SER MAN INTE VARJE DAG ATT NÅGON BER OM FÖRLÅTELSE IGENOM EN BLOCKETS ANNONS. HÄR


HELGENS LOPPISFYND DEL.4

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 14:38:07
Jag fortsätter med min tortyr. Här kommer lite leksaker som blev fyndat

BARBIE TVÄTTMASKIN, 10 KR
EN SVART HUND(BRIO ??) MAN KAN TRA, 5 KR
BUKOVSKI KANIN, 5 KR
DIV. SMÅ DJUR 1 KR STYCKEN SILVERFÄRGAD LÅDA för barnsmycken, 10 KR
 VÄSKAN MED HUNDEN PÅ ,10 KR
BANSERVIS, PORSLIN, 25 KR FÖR ALLT-JESSICAS ABSOLUTA FAVORITER. SOM NI SER KAN HON INTE HÅLLA BORT FINGRARNA


FISHER PRICE (LEKBÅGE ?)DEN BLINKAR O LÅTER. BEBISEN KAN BÅDE LIGGA NER O SITTA UP O TRYCKA PÅ SAKER. DEFINITIVT EN STOR FYND. KOSTADE BARA 10 KR.ALLT SOM BLINKAR O LÅTER OCH DRIVER MANNEN TILL VANSINNE.
KOSTADE 10 KR STYCK, RIKTIG FYNDMEGA BLOCKS KLOSSAR , 20 KR
VERKTUG, ALLT IHOP 10 KR
4-I RAD, 20 KR
EN TRÄ PUZZEL SOM HADE ALLT MED MEN KREATIVA JESSICA HAR LAGT DE MELLAN BILSÄTET, 20 KRFÄLLAN OCH PIPPI MEMORI, 25 KR STYCKGÅSTOL, INTE VACKRASTE I VÄLDEN, MEN BILLIG VAR DEN, 30 KRBRATZ STOL MED KUDDE, 50 KREN STOR ENHÖRNING. DEN VÄNSTRA KÖPTE VI PÅ LOPPIS I SÖNDAS FÖR 50 KR
DEN HÖGRA ÄR FYND FRÅN TOYSn RUSH PÅ DERAS REA JUST NU FÖR 349 KR(ORD PRIS 699)

NY HAR CARMEN LY O JSSICA VAR SIN HÄST O RIDA PÅ.MYCKET ROLIGT HAR DE


HELGENS LOPPISFYND DEL.3

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 10:17:54
Så här kommer det mera fynd från helgen.

TUNIKA, CUBUS, 10 KR
TOP, BARBIE, 10 KR
CONVERSE VÄSKA 20 KR
ALLT TILL CARMEN LYJEANS KLÄNNING, LINDEX, 10 KR
2 LINNEN, H & M , 5 KR STYCK
TRÖJA, MARWIN, 20 KR
ALLT TILL CARMEN LYSKORNA , KAVAT, 30 KR
ANDRA SKOR 10 KR PARETFÖR EN GÅNGS SKULL KÖPER MANNEN NÅGOT SOM ÄR HELT OK.
PIKE, FRED PERRY, 20 KRSÖT JEANS JACKA , INDISKA, NY 30 KR
TILL MIG

1:A SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2009-09-01 Tid: 08:14:33
God morgon till er. Första september är här och ute är det höstväder. Nu finns det ingen håpp kvar för värme o sol. Det är höst och det betyder regn och rusk. Och efter höst kommer vinter och det är ännu värre. Jag är verkligen ingen vinter människa. Snö är fint, men bara när man tittar på den igenom fönstret.
I går fyllde Tessy 8 månader och storasyster Carmen Ly fixade en tårta till henne. Jag hjälpte med vispgrädde som vanligt men resten gjorde hon och jag åt upp det mesta. Är man sockerberoende då är man. Gårdagen gav diverse överraskningar. Jag gick på toaletten och halkade. Och vad ser jag under mina fötter. Något ljusblott och geggit. Jessyca hade tömt tandkräms tuben på badrumsgålvet. Jag kan ju inte säga att jag blev positivt överraskad.
 Senare när vi skulle äta tårta och jag letade efter tårtspadet panikslaget hitade jag den i supporna. Har man en dotter som heter Jessyca då är man van.
Fast  dagens största överraskning var nog när Carmen Ly kom hem och sa tt hon blev kallad bög. 
 Ja, livet är full av överraskningar , både stora o små.
  Nu ska jag gå o överraska min kropp med en kopp kaffe.

   Hoppas ni inte fryser i hjäl ..
      Kram Kadri

Till Gabriella