TACK SNÄLLA NI

Först o främst måste jag tacka alla mina trogna och snälla läsare som kommer tillbaka varje dag och tittar in trots att jag inte har upptaterat i över en vecka. Och sen är ni så otroligt snälla i era kommentarer ni lämnar. Vad lyckligt lottad jag är som har ``träffad`` så snälla människor här i bloggvärlden.
 Jag låvar o förbättra mig när det gäller upptateringar. Men ni ska veta att jag har inte haft det lätt. Det har varit riktigt synd om mig ska ni veta. Jag har mått så illa så i vissa dagar har jag inte ens rest mig från soffan. Det har gått ibland flera dagar utan dusch(hur äcklig är inte jag) och det gick ibland till o med flera dagar innan jag visade tandborsten för mina tänder. Bara tanken o stoppa något i min mun gjorde mig kräkfärdig. Jag lovade mig själv att efter Sesam kommer jag aldrig mer vela bli gravid. Jag LÅVAR O SVÄR MANNEN aldrig mer(och jag håller inte alls fingrar i kors ).
 Alla lukter var hemska och all mat var äcklig i flera veckor. I vissa dagar kunde jag äta en tomat och i andra tagar var det enda jag fick ner lite saft och en torr knäckemacka. Men nu har jag fått Lergigan utskrivet så jag har fått äta några dagar nu. Vet ni hur gott det är med mat. En ost smörgås är rena rama himmelriket. Kött o kaffe kan jag fortfarande inte få ner för någon anledning.
Men Lergigan har sina nackdelar. Den är som en dråg. Man blir så trött av den så man kan somna sittandes. Dessutom blir man yr när man reser sig och hemst törstig blir man, men allt är bättre än att må hemskt illa. Men man vet ju inte hur man kommer o må om några dagar. Jag hoppas ju att jag kommer o må bättre o bättre för var dag som går...
 Ont i ryggen o magen har jag fortfarande. Vi var ju inne i kvinnokliniken fredas och det tog hela två läkare för att konstantera att Sesam verkar ha växt till sig och mår bra. Ja, just nu i alla fall sa de, sen finns det ju inga garantier, men det finns det ju aldrig. Vi ska  göra en ultraljud i vecka 12 så de får se efter Sesam ordentligt så vi får väl vänta o se. Jag ska lämna blodprov nu på fredag så de ska leta efter sjukdomar och annat trams. 
 Annars då ? Jag måste erkänna att jag vet inte mycket om vad som händer i världen just nu. Jag har bara umgåts med min soffa och täcke nu i ca 4 veckors tid så resten av världen har levt sitt eget liv utan mig.  Jag känner total abstinens från blogvärlden och längtar så o orka besöka alla mina bloggvänner, men än så länge får det vänta..kanske imorgon orkar jag..
 Mannen har försökt o vara hemma så myucket det går för att hjälpa till och han har nu tagit ledigt hela den här veckan för att ta hand om mig och bygga kök. Så vi borde ha ett nytt kök till slutet av veckan om allt går bra. Jag hade ju tänkt o måla träväggen själv, men nu får han göra det för jag har inte orken just nu. Det är bäst att han gör den rätt annars kan det sluta illa för honom...
 Nu ska jag lägga mig igen för en liten stund och sen får det bli en liten åktur till apoteket för min alvedon förråd börjar bli tom.
Pus o kram till er lyckliga som mår bra..Jag är såå avundsjuk

VÅRT KÖK NU. FINT VA ? VI TÄNKTE ATT DET FÅR BLI LITE BOHEMISKT ....