NU ÄR DET KLART

Livet just nu / Permalink / 7
JAG HAR JU LÅVAT FÖRE O EFTER BILDER PÅ VÅR BYGGE. SÅ HÄR KOMMER DE...

Jag har inte haft tid o blogga, tid o svara på kommentarer eller knapt tid o andas. Varje ledig sekund har gått åt bygget. Vissa läsare har tröttnat att jag inte upptaterar så ofta och har förvunnit andra har stannat kvar och jag är tacksam för det.
Men nu är vår kära bygge klar. Har målat den sista i dag och det som är kvar ska byggarna fixa efter semester.
 Nu tar det ett bra tag innan allt är fixat och vi har flyttat in i den nya delen av huset. Jag låvar att jag kommer o lägga ut nya bilder senare, men jag varnar det kan ta tid.

SÅ HÄR SÅG DET UT 1 JUNI.OCH SÅ SER DET UT IDAG.
VÅR NYA VARDAGSRUM/LEKRUM PÅ 35 M2
NY HALL
NY KONTOR PÅ 15 M2Så där ser det ut. Det tar tid innan vi hinner o flytta in o fixa allt i ordning. Det är en del kvar o handla och uteväggen är kvar o måla, men det har inte varit väder för det.
Jag måste erkänna att jag är inte riktigt nöjd med byggarnas arbete, men det får jag ta med de när de kommer hem från semester.
 Vi har renoverat ju tidigare flera gånger, men aldrig så stort. Den här gången la jag märke till en sak, men det får jag ta senare för just nu orkar jag bara inte. Jag tror jag har ont till o med i ögonfransar.
 Sitter o njuter just nu av en kopp chai latte och sen har jag flera hundra jobb emajl o svara. Ingen lust alls, men någon måste ju betala för e.ons firmafester.
 Hoppas ni har fått en trevlig fredag. Ni har säkert fått mysa, titta på film etc.. Och vad har jag fått o göra  ? Måla, bära grejer o jobba.. Men jag är inte bitter. Inte alls.

GRATTIS TESSY-7 MÅNADER

Livet just nu / Permalink / 5
I dag fyller Tessy 7 månader. Helt otroligt vad tiden går fort. Det känns som  det var i går när hon födes den 31 december. Redan då var hon envis och ville inte vänta tills nästa år. Hon ville ju se fyrverkerier så klart.  Och vilken ära o ha hela landet skjuta fyrverkerier när man fyller år. Det är väl bara kungligheter som får ha det så lyxigt.
 Den senaste månaden har hon lärt sig massor av nya saker. Hon kan sitta korta stunder , hon kan stå med raka ben när man håller i hennes händer, hon kan vända mot alla håll och hon försöker o krypa. Hon har också upptäkt leksaker och att man kan trycka på knapparna för att få de låta.
 Vi ska till vårdcentralen nästa vecka, men jag tror hon väger över 8 kg och är ca 74 lång. Väldigt stor när man jämför med mina andra barn. Carmen ly var 69 lång när hon var ett år och vägde 7,9 kg.
 I dag ska vi fira och ha tårta och gott o äta. En utmärkt anledning o skylla på kalas föratt äta tårta. Man MÅSTE ju när någon fyller.VITT, VITT OCH ÄNNU MERA VITT

Livet just nu / Permalink / 2
I dag har jag haft precis 10 minuter ledigt tid o sitta. Och vart har jag fått spendera de ? Jag har lyxat mig och fått gå på toaletten.
Första delen av dagen har jag jobbat som en tok och sen har vi städat efter byggarna. Barnen har så klart hjälpt till. Man ska väl säga att de har försökt o hjälpa till.
 Sen har vi slipat och målat tills vi kännde att vi hade tappat förståndet. Det enda jag ser just nu framför ögona är hur rollen med färg går fram o tillbaka. Vad tror ni att jag kommer o trömma om i natt ? Vitt golvfärg så klart.

Till top