10 % REA PÅ PARTYTAJM

REA TIPS / Permalink / 0
    Lite sent ute, men jag ska ändå tipsa er om den 10 % rean som Partytajm har tills lockan 24 i natt. KOD: aug2013. Rabatten dras av i kassan. Jag beställde på tisdag och paketet var redan på plats på fredag. Passade ju på o handla för Lillemannens o Tessys födelsedagskalas samt för Halloween.
Kan knapt vänta med att börja sätta i gång o fixa barnkalas igen. 
  Nej, nu har jag tyvär inte mer tid för bloggen just nu. Mattetalen väntar...
 
 

NELLY REA UPP TILL 70 %

REA TIPS / Permalink / 0
  Bara för att det är fredag så ska jag tipsa er av ännu en rea. Nelly har haft rea ett tag nu, men många av varorna är nu nedsatta med 70 %. Vissa har dock bara en storlek kvar, men om man hittar något i sin storlek kan man göra riktiga fynd just nu.
 
 
Som t.ex. om du är en av de lyckliga människor som inte har elefantfötter som jag och har skostorlek 40 eller mindre kan köpa dessa coola skor för bara 59 kr paret !!!! Tyvär har jag storlek 41 annars hade jag köpt de direkt. 
 
 
Och även dessa snyggingar kan bli era  för en billig peng. Ni lyckliga som inte har elefantfötter så att säga. Nej jag är inte alls avundsjuk på er inte alls...
 
 
 
 
 
  Sen finns det ju inte bara skor på rea. Det finns massor av klänningar, byxor, toppar, tröjor, väskor, smycken o mycket mera. 
 Om ni inte hittar något för er själva så är det ju faktiskt aldrig för tidigt o börja handla julklappar
 
 

40 % RABATT PÅ CATALOG OUTLET

REA TIPS / rea,ellos,catalog outlet, reafynd / Permalink / 1
Från o med i dag 29 augusti tills söndag 1 september är det 40 % rea på Catalog Outlet på alla kläder, skor och accessoarer märkta med OUTLETFYND. Rabatten dras av i kassan.
 
 
 
 
Men skynda fynda för mycket är redan slut. Och jag förstår varför. Det är superbilligt. Du kan till exempel köpa den här tröjan för otroliga 12 kronor !!(finns i flera färger och även mönstrat)
 
 
Eller den här klänningen för bara 57 kronor(finns äve enfärgat i flera färger)
 
 
 
Eller märkesskor som de här stövlarna från Svea för 477 kr . (ordinarie pris över 1500 kr !!)
 
 
 
Glad fredagsshopping till er alla.....
 
 
 
 
 
Till top