SÖNDER

Livet just nu / Permalink / 1
   Den där statistikräknaren som jag har på bloggen har gott sönder. Enligt den har jag haft mer läsare i går än på länge. Senast jag hade så många var dagen Lillemannen föddes. Ett tips där vill ni ha många läsare född barn. Kan ju vara värt förlossningssmärtan. Eller inte då...
 I dag har jag haft nästan lika många läsare som i går. Och det är 5 gånger mer än jag brukar ha. Så hur ska man ta det då ? Folk gillar när jag INTE skriver något ??
 Nä, det är nog räknaren som har gått sönder för vem läser bloggar när det är påsk? Jag hinner i alla fall inte med sånt. Läser inte ens min egen så hur ska jag hinna med andras ? 
 
 Det bakas, lagas påskmat o pysslas hela dagarna. Dessutom är min mamma på besök från Estland så det med bloggen känns inte som första prioriteringen just nu.
 Jag har tagit massor med bilder , men inte hinner jag lägga ut några och nu säger telefonen att det är för många kort i den (ca 3300 ) så ja måste tömma den för den låter mig inte ta några fler bilder.. Dumma dumma telefon.
 Hur som helst så kommer här en bild på vår lilla Egg hunt fest vi hade i dag.
Resten av påskbilderna ska jag lägga ut så snart jag hinner. Det är såååå många bilder på all fin pyssel barnen har gjort och på de små påskfestena vi har haft de senaste dagarna. Och inte glömma vilka fina påskkärringar barnen var i dag..
 Nu ska jag ligga i sängen o tömma mobilkameran så jag kan fota vidare imorgon. 
 
 
 

OCH HÄR SITTER MAN IGEN DÅ...

/ Permalink / 0

Jag vet inte hur många gånger jag har sagt till mig själv att börja pyssla i tid så att man sen inte sitter uppe halva natten Igen. Och lyssnar jag ? Inte då. Så här sitter man nu klockan ett på natten med sin sax och en hög med saker som ska klippas o klistras till Egg Hunt..
När börjar jag lyssna på mig själv ??

UTGÅNGEN JULGRAN TILL SALU

Livet just nu / Permalink / 1
MANNEN har frågat mig vad jag har tänkt o göra med julgranen som ligger i baksidan av huset.
Jag tänkte att han skulle ta o kasta den. Han tänkte nog att jag skulle ta o kasta den. Och så där har vi nog tänkt sedan vi kastade ut den 3 månader sedan. Mycket tänkande har det blivit, men nu har jag tänkt till det ordentligt. Vi ska nog lägga ut den på TRADERA...eller så vill kanske någon köpa den direkt så där. Vad sägs om 50 kr ? Den kommer garanterat inte barra för den har inte ett enda barr kvar för de hamnade i min vardagsrumsmatta och i dammsugaren.
Till top