30:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-30 Tid: 11:23:53
Ja, jag vet i denna blogg bloggas det inte alls den senaste tiden, helt värdelöst. Men tills min mamma har åkt hem får det bli så här tråkigt. Vi har fullt upp med att köpa saker till henne. Lördag var vi o shoppade 13 timmar och i går var det 6 timmar. Vi har varit i vartenda affär och jag har köpt lampor, skor, kläder och allt annat möjligt till henne. Även en ny mobiltelefon fick hon.
Sen har vi sytt en massa till barnens rum. Det är lättare o sy när vi är två. Annars går det så sakta för småttingarna  vill ju vara med hela tiden.
 Men så snart hon har åkt hem lovar jag o förbättra mig. Ska försöka o komma i håg allt vi har sagt o gjort så blir det massor av bloggande efteråt.
 Men ni ska ha det så bra så klart och vi hörs när jag hinner..

GÅRDAGENS RESULTAT: EN FLAGGSPEL TILL JESSICAS RUMDU KAN INTE LEVA 1000 ÅR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-29 Tid: 08:33:20
Jag fyller år snart. Så klart förväntar jag STOOORA presenter från er. Bara så att ni vet.
Carmen Ly undrade i går hur gammal(är man över 18 är man as gammal enligt henne) jag blir.

CARMEN LY: Hur gammal blir du ?
JAG: Jag är född 1981 och det är 2010 nu så du kan räkna.
CARMEN LY: O ja, du kan inte leva 1000 år.
JAG: Hahaha va ?
CARMEN LY: Du är ju inte från 1900-talet.
MANNEN viskar: Nej , mamma är från 1800-talet.


NY ÖVERKAST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-28 Tid: 10:44:23
Så blev Jessykas nya överkast.


28: E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-28 Tid: 10:33:09
Morgon till er. Vi är på väg till loppiset just nu. Det blir fullt upp i dag. Först blir det Loppis i Hallsberg sen blir det loppis i Örebro gålfhall och efter det blir det kvartersloppis i Rynninge. Så mannen kommer o få sucka o stöna hela dagen. Och Cecilia du har helt rätt angående förra inlägg. Skriver från mannens nya tekniska under så ser det konstigt ut så vet ni att blondinen i mig är hopplös när det gäller tekniska prylar. Men man kan ju inte begära allt. Jag har häcken full o fara snygg....eller nåt. Tessys nya tatuering.


VALFUSK - MILJÖPARTIET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-27 Tid: 22:51:06
Nu är valet nära och de politiska partierna tävlar för fullt om vinsten, platserna i regeringen. Men den politiska tävlingen är inte ett dug ärlig. Några lovar en massa till folket andra ``glömmer`` o berätta vad de verkligen kommer o göra när de vinner valet. Nu är det så att jag har fått tag på en mycket hemlig dokument som avslöjar en lag som kommer o träda i kraft om miljöpartiet får mest röster. Det är nämligen FISLAGE. Fisar släpper koldioxid vilket är mycket farligt för miljön.
 Lagen innebär att all fisande förbjuds. Den som fiser får böta 500 kr för varje fis. Det kommer o anställas speciella fis poliser som har hundar som  kommer o sniffa efter fis spår o avslöja bråttslingarna. Den som inte förbättrar sig och har fått böta  mer än 10 gånger blir beårdrad o använda en speciell propp där bak. Propparna kommer o komma i höstens modefärger. Som tröst kan man i alla fall känna sig modern.


DUKTIG HEMMAFRU

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-27 Tid: 13:01:09
Känner mig om en extremt duktig hemmafru just nu. Städar, tvättar o syr. Jag tror jag är värt en nobelpris faktiskt. Eller åtminstone en bit tårta.27:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-27 Tid: 06:21:51
God morgon till er. Försöker o skriva inlägg här med de knapparna var man väljer teckensnitt och bild är borta. Ni som bloggar med blogg.se är det bara hos mig det ser ut så här eller är det hos er också ?
Hur som helst är jag hemma i dag och mannen fick åka ensam till lastbilsmässan i Elmia. Nu undrar ni ju hur jag lyckades komma ur detta. KVINLIG LIST heter det.Så klart tänkte jag på HANS bästa och BARNENS bästa för det var ju inte alls så att JAG inte ville åka. Nej, nej ..jag ville ju såååå gärna gå runt i regn hela dagen o titta på mettall högar en..efter en...
Och dessutom förtjänar inte mannen min närvaro i dag. Vad han jävlades med mig i går. Först har han godkänt en inlägg som inte alls var färdig(det med ryska flätan). Sen har han skrivit flera inlägg var han försöker o skryta med hur duktig han är. Som ni skulle gå på den? Och allt det hann han med när han satt i bilen och jag handlade mat på lidl. Man ska inte ge tekniska saker till män. De blir ju som små pojkar och måste pilla med de hela dagarna. När han köpte en ny telefon ett år sedan satt han två dagar och knäppte konstant på alla knappar, men den här iphonen är ju ännu värre för den har ju internett och då kan han terrorisera min blogg också.
Hur som helst är jag befriad från lastbilsmässan, men det betyder ju inte att han skulle slippa åka till loppisar i helgen. I dag ska vi sy kuddar och en överkast. Min mamma är ju här tills onsdag(därmed blir det dålig uppdatering tills dess)så hon ska hjälpa till. Men först ska jag lägga ut lite auktioner på tradera.

 HÄR SKULLE STÅTT EN BILD. MEN NU KRONGLAR JU BLOGG.SE SÅ NI FÅR INTE SE DENNA SÄLLSYNTA OCH HEMLIGA BILD. OCH DESSUTON SER JAG ATT MAN INTE HAR MELLANRUM NU NÄR MAN HAR GODKÄNT TEXTEN.

UPPTATERING: Det tog bara en timme, men nu har jag fixat det..tror jag så här kommer den spännande bilden...
HÄR ÄR MANNEN I DAG ...


Mannen alltså

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 17:36:25
Ser att mannen har roligt med sin iPod och terroriserar min blogg. Någon som vill komma o spöa upp honom ?


Jag visar igen att killar kan

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 17:29:20
Hon ska få krypa..... Vad bra jag mår det här är nästan bättre än sex...nästan.men jag kommer få fan för min kaxighet


Träning

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 17:24:38
Jag har magiska fingrar men dåligt minne hon blir snart galen på mig hon klarar inte av att fixa ett inlägg med iPod gissa om jag njuter


Träning

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 17:23:59
Jag har magiska fingrar men dåligt minne hon blir snart galen på mig hon klarar inte av att fixa ett inlägg med iPod gissa om jag njuter


Jag är smartast i huset jahaja. Mannen

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 17:09:39
JAG ÄR SMARTARE ÄN HENNE DET HÄR SKA KAGJAG LEVA LÄNGE PÅ......TRO MIG


NY SKOLVÄSKA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 16:53:03
Det där med att köpa en ny skolväska  varje år fattar jag inte. Men lika väl köper alla en ny väska till sina barn varje år oavsett om den gamla är trasig eller ej. Dessutom köper de väskorna när de är som dyrast precis innan terminen börjar. Jag har köpt alla  Carmen Lys väskor på rea. Förra året köpte vi en till o med på loppis för 10 kr. Den var helt ny och med Winx på, precis som hon ville ha. Nu menar jag inte att man ska köpa skräp eller att jag skulle köpa någon väska bara för att den  är billigt, men man kan ju tänka en extra gång innan man slösar bort 400 kr på en väska som kanske inte har så lång livslängd på tanke hur barnen har väskorna liggandes i kapprummet.
Carmen Ly ville i år ha en ny väska för hon ville ha en axel väska och inte en rygga. Dessutom var ryggan lite sliten. Så jag väntade ut tills skolan hade börjat och nu rear de ut väskorna på coop med Hannah Montana, precis som Carmen Ly ville ha. Nu kostar de 149 kr vilket är halva priset mot vad de kostade innan skolan började. Så glad hon blev.
Så idag tog hon med den till skolan.

26:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-26 Tid: 08:32:12
Minns ni min nya o jätte fina vita tand jag fick härom dagen? Glöm det. Den är redan trasig. Satt o matade Tessy i morse och plötsligt ramlade en bit av. Jag åt inte ens. Bara satt där o tänkte på min drömm. Men det var kanske drömmen som skrämde bort tanden. Jag har haft världens konstigaste drömm näligen. Jag hade tydligen mördat o styckat mannens ex o lagt henne in i min nattukdbord. Jag har inte ens en nattuksbord. Sen var tydligen mannens ex klonad sig så jag fick mörda en till o stycka henne som kyckling. Ni vet vingar i en låda, bena i en och file i en. Och sen hade jag lagt hennes huvud på hyllan så varje gång vi öppnade kylskåpet så tjatade hon på mig. Inte ens döden kunde tysta kärringen.
 Nu undrar jag vad denna dröm betyder ? Eller har jag kanske blivit totalt galen nu.


25:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-25 Tid: 08:42:10
Läste i tidningen förra veckan att den spanska värmen var på väg hit. Inte visste jag att den spanska värmen betyder spöregn o svinkallt. De borde kanske ha skrivit det med i tidningen  så skulle jag ha tagit fram vinterjackan.
 Men vädret spelar inte så stor roll när man har fått en så fin o vit framtand nu. Man kan ju ljusa upp hela världen med den. Men när man ligger där i tandläkarstolen och han petar o borrar vill man hoppa upp ta borren och borra tandläkaren i alla hans tänder o skrika: HUR KÄNNS DET DÄR DÅ  TANDLÄKAR JÄVER ? Och sen göra en sån där elak gangster skratt HAHAHAH som i filmerna. Men jag lät bli snäll som jag är och herr tandläkare fixade min tand så den blev vit och ser inte ut som den tillhör Asta 85 längre. 
 Men gladast av allt blev jag när jag kom till kassan. Jag hade räknad med 1500 kronor och när hon sa att det blir bara 580 kr blev jag så himla glad. Jag har aldrig varit gladare o betala en tandläkarräkning. Jag lös av glädjen när ja kom till bilen och  mannen sa: Vad du ser glad ut då. Fick du rabatt ? Vad han känner mig bra.
  I dag blir det mycket o göra. Min mamma kommer klockan tre så jag ska åka o hämta henne med min nya man. MANNEN min jobbar nämligen så han har bytt ut sig mot en annan man från jobbet som ska skjutsa mig till Örebro o hämta henne. Jag ska försöka o lyra henne att jag har bytt ut mannen min. Undrar om hon kommer o gå på det ? Nej, jag vet det är inte snällt o lyra sin gamla mamma..men så roligt.
 Men roligt ska vi ha senare för nu måste det tråkiga göras först. Vi hörs senare.

EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE..FORTSÄTTNING

......... Kategori: EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE
......... Datum: 2010-08-24 Tid: 23:03:21

Jag lovade fortsättning i dag så här kommer en liten, liten del för klockan har hunnit o bli alldeles för mycket. Förresten lever tandläkaren fortfarande och jag har fått en fin vit framtand.
Men nu fortsättningen....

 En märklig sak händer en människa när man träffar sin tvilling själ. Två personer blir en. Man vet vad den andra kommer o säga innan han eller hon ens har sagt det. Man vet vad den andra tänker utan att några ord lämnar ens läppar. Man känner varandra ut o in och lite till. Man känner varandras dåliga och bra vanor och accepterar de. Man känner hur den andra andas och med varje andetag andas man in kärleken. Men ibland vet vi inte när vi har hittat den stora kärleken inte ens när den  stirrar oss i ansiktet. Vi känner inte igen vår tvillingssjäl för ibland kan den gömma sig i de fulaste skjortorna och bakom de största glasögonen.. men om man väntar ett tag och öppnar sig för möjligheter kommer ens tvillingssjäl visa sig för vem den är och då är det bara hoppa på tåget innan det är för sent. För den riktiga kärleken, den kommer inte ofta och tåget, den kommer kanske  bara gå ett enda gång per hundra år. Det är lite som med SJs tågar, man vet aldrig när de åker och aldrig när de kommer fram. Vi borde kanske klaga till herren där uppe...

 Den där natten när jag träffade herr GARFIELD höll jag på o missa denna tåg. Min tvillingsjäl var gömd bakom stora tänder och en ful tröja och lite fyllesjuk hade han också blivit  vid tolv tiden. När hockeyspelaren kom o tog min hand viskade han till mig: KOM, SÅ GÅR VI. Han bjöd mig hem till sig. Jag förklarade att jag var där med min mamma. Samtidigt kom hon  med GARFIELDS bror och jag sa att nu ska vi hem annars går jag ensam. Jag hade inte tänkt o åka med läckerbiten. Jag ville bara hota mamman så att hon skulle fatta att jag var trött o vänta på henne. Dessutom skulle jag jobba dagen efter och skulle vi hinna ta sista tåget hem var det dags o gå. Hockeyspelaren var envis och han kunde inte ta ett nej. Att en kvinna kunde tacka nej till hans storsinniga erbjudande  o få ligga med honom var inte möjligt i hans värld. Vissa har för bra självkänsla.  Han trog mig i armen och började gå nerför trapporna så jag nästan föll. Jag hade den vackra rosen i ena handen och den gick sönder i försök o hålla mig fast vid trapp räcket. Jag såg hur min mamma och de två utländska killarna kom bakom oss. Vi kom fram till garderoben ungefär samtidigt och tog på oss jackorna. Hockeyspelaren hade en taxi väntande ute och han försökte fortfarande övertala mig. Jag såg på GARFIELD att han blev lite desperat så han tog en taxi till mig o min mamma och sa att  han betalar vår hemresa. Jag förklarade att vi ska åka tåg, men han nästintill puffade mig i taxin och betalade chauffören i förväg. Det var alldeles för dyrt tänkte jag för taxi åker man inte varje dag i mitt hemland. inte ens varje år ska ni veta. Jag kände mig extremt dålig att jag hade gått med på det, men samtidigt lite glad. GARFIELD var rädd att jag skulle följa med hockeyspelaren och det ville han inte. Innan vi åkte i väg hade mamman och garfields bror bestämt en ny träff dagen därpå. Dock ville hon inte gå ensam och ville att jag skulle följa med. Tänk o vara barnvakt åt sin egen mamma, men hon var duktig o  överta mig så jag  sa ja och killarna skulle hämta oss dagen därpå Vi böt telefonnummer och i samma veva måste även hockeyspelaren fått mitt nummer. Han blev irriterad att han inte fick sin vilja igenom, smällde igen taxidörren och åkte i väg. Mamma och jag satt i vår taxi och åkte mot Keila, staden vi bodde i. På vägen hem snurrade 1000 tankar i min huvud. Samtidigt  ringde mobilen...Jag svarade..det var hockeykillen...24: E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-24 Tid: 12:23:11
Morgon till er. Jag vet att ni väntar på fortsättningen, men jag kan inte skriva just nu. Båda mina händer skakar som tusan. Jag är så i helsike nervös. Jag ska nämligen till tandläkaren. Jag hatar namnet tandläkare, jag hatar vad tandläkarna gör och speciellt mycket hatar jag gå till tandläkare, ligga där i tandläkarstolen och höra hur mitt hjärta knackar och skriker rätt ut: SLÄPP UT MIG !!!
 Men medans ni väntar på en fortsättning kan ni ju göra lite nytta. Till exempel komma hit o tvätta mina fönster.EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE..FORTSÄTTNING

......... Kategori: EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE
......... Datum: 2010-08-23 Tid: 21:58:28
Nu undrar ni hur jag hamnade här i Sverige om jag hade fått en läcker hockeyspelare på kroken.. ja ni får väl läsa vidare då...

 Den unga killen hade en muskulös kropp. Han var ju proffs så han var vältränad. En godisbit för varje kvinnas öga. Men inne i hans lilla huvud hade han dock inte mycket. Han var otroligt självkär och pratade om sin hockikarriär, bastubygge och massa annat om och om igen. Han gillade visst mina bröst för det var det enda han tittade på. Eller DE var det enda han tittade på. 
 Efter ett tag tänkte jag att min mamma måste nu vara klar med sin nyfunna danspartner och vi kunde kanske äntligen åka hem.  Så jag sa till min heta men inte så kloka hockeyspelare att jag ska åka hem och återvände till mitt bord.
 När jag då kom tillbaka till bodet satt herr GARFIELD kvar på den långa soffan. Den där var visst en envis rackare. Eller var han bara övergiven ? Jag satt mig ner och han visade sina tänder igen. Jag frågade honom om han hade sett min mamma och han pekade mot dansgålvet o sa: THEY DANCE. Ok så jag får väl sätta mig ner o vänta ett tag till. Kan någon strypa mig tack ? tänkte jag.
 Garfield fortsatte o fråga det ena efter det andra och vi diskuterade det livsviktiga här i livet. VÄDRET. Efter en stund kom en kvinna förbi. Den här kvinnan ville dock inet sälja sig själv för 100 dollar. Hon ville bara sälja rosor. Herr GARFIELD tog fram sin plånbok och köpte världens längsta ros. Han sträckte fram den o sa FOR YOU. Jag smålog lite förvrrat och tog emot den. Varför köpte han den ? Visst var det lite romantiskt, men jag känner ju inte ens honom tänkte jag.  Medans jag tittade på min vackra blomma och hade 1000 tankar snurrande i min huvud kom hockeyspelaren fram till min bord, tog min hand o viskade i min öra...

 THE END
Skojar bara. Fortsättning kommer imorgon för nu måste jag lägga mig.


SOLIDARITETEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-23 Tid: 19:54:05
Mannen pratade LÄÄÄNGE med en vänsterpatist i dag. Jag är inte politiskt intresserad  så jag stog bara bredvid och såg uttråkad ut. Men mannen, han babblade på och till slut kom disskussionen om vårdnadsbidrag.

MANNEN: Varför ska ni inte ha vårdnadsbidrag om ni vinner ?
VÄNSTERPARTIST GUBBEN: För det är kvinnofälla och varför ska JAG betala dig för att du vill ha dina barn hemma.
MANNEN: Men varför ska jag då betala för att du ska ha dina på dagis ?
VÄNSTERPARTIST GUBBEN: För solidariska skäl.

OK. Nu hajar jag. Solidariteten fungerar bara åt ena hållet. Man lär så länge man lever.


PERSONLIG ASSISTENT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-23 Tid: 13:24:07
Vi var o åt på MAX i helgen. Ja det var då de inte hade råd med kafflar men vem klagar...
Det var jag, mannen , barnen och vår kompis Jennie. Medans barnen  lekte efer mate drack vi kvinnor kaffe och men mannen åt ortfarande.
 Plötsligt  sväljer jag kaffet fel o grimasserar för det var hemskt obehabligt och mannen åt 5 fefferonin så han grimaserar o skakar med huvudet för det var för starkt. Ett par i 50 år ålder går samtidigt förbi o tittar lidande mot vår kompis Jennie o tänker säkert: STACKARS KVINNA SOM HAR GÅTT O BLIVIT PERSONLIG ASSISTENT TILL
DESSA STACKARS HANDIKAPPADE MÄNNISKOR.
 Om de bara visste. Personliga assistenter får betalt. Hon har ju valt oss som kompis helt frivilligt och utan o få ett enda krona betalt. SUCKER.


LOPPIS PÅ IKEA DEN 4. SEPTEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-23 Tid: 10:34:30
Vilken rolig nyhet jag fick på min emajl i dag...


 

 

 

 

Ge dina gamla saker ett nytt hem!

 

 

Hej Kadri,

Blir du också småsvettig av tanken på alla dina möbler och ”bra att ha-prylar” som vuxit sig till ett okontrollerbart berg i källare, förråd och garage? I så fall ska du anmäla dig till Sveriges största heminredningsloppis som vi anordnar den 4 september mellan 9.00-15.00 på vår parkeringsplats. På loppisen har du som är IKEA FAMILY medlem chansen att ge dina grejer ett nytt hem och dessutom tjäna en slant på kuppen. Vi ser till att du får ett bord att ställa dina saker på och ger dig ett kupongark med olika erbjudanden från IKEA som du kan ge till dem som köper dina saker. Du som utställare får dessutom ett presentkort på 300:- att handla för på IKEA.

Så vad väntar du på, sätt igång och rota fram dina gamla skatter och anmäl dig till loppisen. Kom ihåg att antalet platser är begränsade så det är först till kvarn som gäller. Vi ses den 4 september!

Välkommen till IKEA Örebro

» Läs mer och anmäl dig till loppisen här

 

 

Utställaren är personligen ansvarig för sina varor. IKEA ansvarar inte för utställda varor. Varor som inte är tillåtna att sälja enligt svensk lag får inte ställas ut till försäljning.

 

 

 

 

Vi reserverar oss för eventuella skrivfel.

För öppettider och övrig information se IKEA.se/Örebro

 

 

 

 

 

 

       

 

Följ oss på Facebook

 

23:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-23 Tid: 08:52:31
Morgonen har knappast börjat bättre ....


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images


Och veckan kommer o bli ÄNNU bättre. Min mamma kommer hit från Estland och stannar HEEEELA 7 dagar. Konstigt nog sa mannen att han måste jobba dygnet runt de närmaste 7 dagarna. Vilken sammanträffande va ?


INTE MITT FEL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 20:21:53

Några smarta vetenskapsmän har kommit på att medans vi kvinnor lider av mensvärk ändras storleken på våra hjärnor. Där ser ni det är inte mitt fel att jag är korkad, det är mensvärkens fel.BAJS I VATTNET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 19:01:56

Vi har ätit vår söndags lyxmiddag, falukorv med potatisgratäng och nu badar mannen med Jessica o Tessy. Hoppas att någon av de bajsar i vattnet(inte mannen dock) skulle få ett gott skratt. Undrar hur snabbt mannen skulle ta sig ur badkaret ?JAG MÅSTE VÄRMA MINA ÖGON

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 18:48:38
Jessica har sprungit runt hela dagen och sagt: JAG MÅSTE VÄRMA MINA ÖGON !! JAG MÅSTE VÄRMA MINA ÖGON !!
 En förklaring tack.


MED TUTTAR MOT BROTSLIGHET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 17:18:28
Fick en smäll från mannen härom natten. jag vet nu tänker alla JA VISSTE JU DET. DENNA GUBSJUKA FAN INPORTERAR SIG EN UNG O VACKER(jag tackar) KVINNA FRÅN ÖSTTSTARENA OCH LÅSER IN HENNE I HUSET O SPÖAR UPP HENNE VID JÄMNA MELLANRUM. Vilka fördomar. Jag är inte alls ung o vacker längre.
 Men nu gör jag er ännu mera  besvikna för han drömde bara och viftade med armen o slog mig rätt i magen och väckte mig. DET ÄR NÅGON PÅ BALKONGEN skriker han. Jag nyper honom då i försök o väcka honom ur hans dröm. Han drömmer ju konstant konstiga drömmar Om det inte är Tv apparater som hoppar nerför trappan eller  taklampor som ramlar ner då är det tjuvar som står o stirrar på honom medans han sover. Ja, jag har ju sagt till honom att han skulle sluta supa så försvinner hallucinationer Det med mjölk kan ju knappast vara nyttigt. Titta på kossorna för guds skull.
 Hur som helst försökte jag väcka honom ur denna dröm. För hur tänker han egentligen ? Hur skulle en inbrottstjuv ta sig upp på våran balkong i andra våningen ?Och om han nu skulle ta sig upp hur skulle han då ta sig inför nätet som täcker hela balkongen ? Och om han nu skulle göra detta också skulle jag ju fråga honom vad tror han ska stjäla hos oss ? Mannens kalsonger o barnens trasiga legobitar ? Men den största frågan har jag nog till mannen. Varför ska han väcka mig för ? Ska jag fighta av inbrottstjuven med mina tuttar eller tror han att jag sover med en kökskniv under kudden ?

PS.
Hon tar ju alla andra beslut så ska hon väl ta det också.
MANNEN


LOPPISFYND 2

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 14:47:46
Resten av loppisfynd från Sannaheds loppis idag.

MJUK O GO BUKOVSKI NALLE, 5 KRDIV. BILAR O TÅG, 5 KR STYCKKIKARE O KAMERA, 5 KR STYCKDESSERT BOK , 10 KRVAD JAG VILL ÄTA DET HÄR JUST NUFÖRKLÄDE, H & M, 5 KRPRICKIG TRÖJA, OLD NAVY, 5 KRJEANS KLÄNNING, SWEET PEA,  5 KRBARBIE TRÖJA, 5 KRLOPPISFYND 1

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-08-22 Tid: 14:36:45
Vi har varit på storloppis i Sannahed i dag. Fyndat massor av saker för mycket billig peng...

EN DOCKA SOM SNART KOMMER O FÖRLORA ALL HÅR, 5 KRGULLIG LITEN HUS, 5 KR

SMÅ DJUR O DOCKER, 1 KR STYCKDVD FILM MED KOALA BRÖDERNA, 1 KRTROLL MED BLÅTT HÅR, 5 KRDET GÅR DÅLIGT FÖR MAX

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-21 Tid: 22:21:06
Vi borde alla äta oftare på MAX o stödja de. Det går nämligen så dåligt för de så de har inte råd o köpa kafflar längre. Näst försvinner muggar och då får vi alla stoppa våra huvuden under driksmaskiner o dricka direkt ur de, stolar kommer också o försvinna inom kort så vi har redan köpt kampingsstolar.
Känner mig så himla dålig nu att jag tog emot växelpengarna, borde ha lämnat de som triks.21: A AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-21 Tid: 21:59:06
I dag har vi fött barn, ätit upp honom och varit på loppis. Carmen Ly har varit på kalas och vi har bara slappat, bysat och haft annat roligt för oss. Hoppas att ni har också fått roa er...
Det har kommit förfrågningar när mitt BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE kommer o få en fortsättning. Väntar ni ? Det kommer , det kommer om några dagar...

KANNIBALFAMILLJEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-21 Tid: 18:44:15
Jessica tyckte inte om sin lillebror så hon bestämde o äta upp honom. Men mord kan vara `` messy business`` så man måste ha en skyddande regnmössa på sig...VI HAR FÅTT EN SON..

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-21 Tid: 16:59:17
Ni har märkt att jag inte har hunnit o blogga i dag. Jag har nämligen haft fullt upp med att föda fram en son. Nu tänker ni att inte var hon väl gravid inte, men det var jag ju..titta själv..Förlossningen gick bra o snabbt. Tog bara 5 minuter in på Lidl. Det blev en son. Han var 3334 gramm och 29 cm lång. Han hade lite av en  vatten skalle runt 80 cm. Han saknar händer o fötter och är lite grön i hyn, men här diskriminerar vi ingen. 
Jag tycker han har fått mannens näsa och mina ögon. Eller ? Han verkar vara en snäll pojke, inte ett enda pip har han sagt hittils. Storasyskon älskar honom riktigt mycket, satt in kniven direkt och sa att han smakade riktigt gott. 
 Visst är han söt ?

ps
hon har för mycke fritid eller
mannen


STANS BILLIGASTE FRUKOST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-20 Tid: 21:49:31
Trots våra fina kaffefiltrar  bestämde vi att skippa kaffet hemma  och prova IKEAS frukost. Jag blev mycket positivt överraskad faktiskt. Frukosten kostar bara 10 kr och då ingår 2 bullar, smör , pålägg(både ost o skinka), gurka och kaffe/te eller mjölk.
Sen kan man köpa till sötsaker för 5 kr styck, köttbullar 2 kr styck, äggröra 5 kr och div. annat passande till frukost.
 Mannen, jag och småttinagrna blev mätta för 41 kr. Billigt och roligt o göra något annorlunda ibland.  GRÄSKLIPPARE UTHYRES

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-20 Tid: 19:39:37
Jag skulle klippa gräset i går, men det behagade o regna vilket gjorde mig  ledsen så klart.
 Men  i dag  var det ju fint väder så jag kom ju inte undan denna förpaskade gräsklippningen.  Jessica sa att hon vill hjälpa till. Hon sprang till köket och kom ut med en liten barnsax och sa att hon klipper gräset. Vilken bra idee. Nu kan jag ju hyra ut min lilla gräsklippare. Hon är ledig så snart hon är klar här. Vilket kan blir om si så där 100 år...
P-PILLER GÄR DIG SMARTARE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-20 Tid: 17:07:27

Läste i aftonbladet i dag att p-piller gör en smartare. Undrar om det funkar även på män ? Om det är någon som behöver bli smartare då är det ju mannen min. Och i så fall finns det någon gynekolog som skulle skriva ut det till honom ?

Ps
Jag??????
mannenHAR DU EN ARMBAND ÖVER ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-20 Tid: 16:55:41
...SÄTT DEN RUNT TOFSEN PÅ HUVUDET..20:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-20 Tid: 08:48:00
GOOOOOOOOOOOOOOOOOD morgon till alla.
 Barnbidrag idag. Sen ska jag få betalt för saker jag har såld till en kompis  så det blir klirr i kassan vilket ska slösas bort på IKEA i dag. Först blir det kaffe och sen shopping....19:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-19 Tid: 22:17:33
Hej på er. Vilken underbar dag det har varit i dag. Jag har suttit o drägglat över Pandurohobbys och IKEAS katalog hela dagen. Så lite en kvinna behöver för lycka. 
 Resten av dagen har vi ätit bullar, lekt monster och barnen har målat i flera timmar. Vi hade tyr den här gången och lite färg fastnade på papper och inte bara på möblerna.
 Nu sover hela flocket och jag kommer o somna om si så där 30 sekunder. Så tack för i dag och god natt.


UPPFOSTRINGS TIPS: OM BARNEN INTE STÄDAR SINA RUM SÅ STRAFFAR VI DE SÅ HÄR...
DUBBEL FÖRÄLSKELSE IDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-19 Tid: 11:05:13
Vem sa att man inte kunde ha två älskare samtidigt ? Jag är otrogen i alla fall med två stycken i dag. Vad jag är hemsk  människa.
HÄR hittar du senaste 388 sidors skönheten.
 Ni förstår  att jag har inte tid o blogga när jag har mina händer fulla med såna godisbitar.


DÖTT O GÅTT TILL HIMLEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-19 Tid: 07:56:24
468 SIDOR KÄRLEK HÄR.
Det är så värt o vara otrogen i dag....


SPÖKET GJORDE DET

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 22:33:59
Ett tag sedan köpte jag dessa fina glass skålar på Netto. 20 kr för 4 stycken. Billiga och fina färger. Eller hur ?

Men inte så fina längre.
Hittade de här på golvet i dag. Jessica berättade att det var SPÖKET som hade gjort det.
Jag tänkte att ni kanske vill se detta SPÖKE och dens medhjälpare. Visst är de läskiga ?MERA RICE

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 19:43:45
Ska visa några till saker som jag har köpt från danska RICE. Vissa har jag fyndat på div. nätbutiker andra har jag köpt för min presentbutik på Jakobssons möbler i Odensbacken.

3 VÅNINGS MAT LÅDOR . TROR DEN KOSTADE 98 KR. JAG KÖPTE DEN FÖR PRESENTKORTET SÅ DET SVED INTE I PLÅNBOKEN.3 MÅTTKANNOR . JAG HADE KÖPT PRECIS LIKADANA NÅGRA VECKOR INNAN, MEN DE VAR MED DEFFEKT SÅ JAG FICK BYTA UT DE MOT NYA.8 DESSERT TALLRIKAR I MELAMIN. FÄRGEN HETER LEMON OCH JAG TYCKER ATT DE ÄR SÅ HIMLA FINA. TROR JAG FICK BETALA CA 11 KR STYCK.PÅSE FÖR SKOR, KLÄDER MM 25 KRVATTENKANNA MED SPRAY 15 KR2 GULLIGA TALLRIKAR CA 25 KR STYCKMANNEN O JAG- DE DÄR KROKODILERNA IGEN

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 13:34:16
Mannen o jag bäddar för att lägga oss. Balkongdörren är öppen.

JAG: Glöm inte stänga balkongdörren.
MANNEN: Det är ju varmt här jag låter den vara öppen.
JAG: Men tänker du inte på krokodilerna som kan komma in.
MANNEN. Det var ju precis vad jag gjorde. Du sover närmast dörren så när de har ätit upp dig är de inte hungriga längre.KETCHUP ART

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 12:12:47
Visste ni att blodet i filmerna är blöt ketchup ? Jag har fått det förklarat till mig i går lääänge av Carmen Ly. Blodet i filmerna är nämligen  lossas blod  och att lossas blodet  är blöt ketchup. Inte vanlig ketchup alltså för den är inte blöt. Undrar vart man kan köpa denna blöta ketchup ? Om jag nu ville göra en film var jag mördar mannen våre det ju bra o veta.
 På tal om ketchup hittade jag det här på youtube. Konstnärens mamma har vist aldrig berättat att man får INTE leka med maten...

Ketchup Art - The best video clips are here


VISSA HAR VAX I HÅRET ANDRA...(VIDEO)

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 10:00:23
.. HAR JOGHURTOm ni undrar vad hon har på handen så har lilla picasso ritat med storasysters pennor.


18:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-18 Tid: 09:23:38
God morgon från pensionärsfamiljen. Asta 75(jag) somnade på soffan klockan åtta i går kväll och vid nio tiden sov hela pensionärsfamiljen. Förstår inte varför vi var så trötta. Vi gjorde ju inte mycket i går. Vi var på loppis i Sköllersta och hittade inget. Familjen som hade det ska sälja allt o flytta till Nepal. Tyckte att de hade så lite saker. Var det allt de ägde ? Jag har nog mera saker i min förråd än de hade i hela huset. Jag vill inte ens tänka hur vi skulle få slita o packa allt om vi skulle flytta. Det är nog lättast o bo kvar tills mannen från andra sidan kommer o hämtar mig.
 Efter loppiset var jag o fyndade en rice tekanna på jacobssons möbler för en mycket billig peng på 75 % rea. Och efter det gjorde vi mycket spännande saker, vi somnade på soffan. Ja, vi lever livet här i Kadriland. Rock and roll baby... Och nu ska jag festa till det med en stor kopp kaffe.

___________________________________________________


När vi var på födelsedagskalas i måndas fick födelsedagsbarnet bollar i present. Vi hade likadana i förrådet och gissa vem fick släpa in de nu...GLADA VALAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-17 Tid: 13:03:01

I går i bilen på vägen hem från Skogaholm.

CARMEN LY: Kan man bada i den sjön de har vid huset ?
MANNEN. Sjön ? Du menar dammen ?
CARMEN LY: Ja . Kan man ? Eller är det hajar där ?
MANNEN: Det märks att du är din mammas dotter. Det finns ju inga hajar där. Krokodilerna har  ätit upp de.
CARMEN LY: Men jag är ju rädd för krokodiler också.
JESSICA klappar Carmen Ly på handen o tröstar: Du kan bada i våran pool. Vi har bara GLADA VALAR DÄR.
17:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-17 Tid: 10:37:25
Morgon till alla sömtryter. Vi har varit vakna länge dock. Carmen Ly sitter redan i skolan och är säkert dödstrött för det blev lite sent i går men det var så värt det.. Vi blev nämligen hastigt bjudna på kalas i går. Och hur kan man säga nej när världens gulligaste(efter mina barn så klart) flicka fyller ett år. Vilket stort leende denna födelsedagsbarn hade. Oslagbart.
 Som sagt blev det lite hastigt så mannen kom hem vid halv fem med nya köksön, jag hade snabbt slagit ihop en rulltårta med saker jag hade hemma vilket inte blev så lyckad för jag fick flytta om den tre gånger för den fick inte plats på tallriken vilket resulterade så klart att rulltårtan gick isär i mitten. Vilken tyr att jag lyckades täcka det med lite creme feche o strössel . Sen fick jag gräva i presentskåpet o leta efter en någorlunda passande present för vi han ju inte till leksaksaffären.
 Men hur som helst kom vi fram  i tid tack vare skylten som visade oss till ``stora`` skogaholms centrum.Och trevligt hade vi. Massa gott fick vi äta och barnen fick leka loss. Vi han hem vid nio tiden och då började jag baka räkpaj. Vi såg på dr. house  och somnade så gott.
 
 I dag ska vi kanske till en husrensing i Sköllersta. De säljer ut allt o flyttar till Nepal. Tänk o vara så modig o sälja allt man äger o har o flytta till ett annat land. Ok till att flytta till ett annat land var man inte känner någon. Det har jag med gjort, men att sälja allt man äger o har innan man flyttar.. aldrig.. Jag släpade med allt och sen sålde det här.. Vad ska jag säga. Jag är lite korkad.JAG ÄR VISST KRISTDEMOKRAT ?....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-16 Tid: 23:03:47
Jag måste erkänna att i grund o botten är jag lika ointresserad av politiken som  jag är av bilar, verktyg eller hoppa i sängen med en kvinna(ok kanske jag har haft någon dröm någon gång. Vem har liksom inte haft det ?). Politiken o jag går inte i hop så bra ska ni veta. Det hela verkar vara ett enda smutsigt spel. De lovar en massa inför valet och sen resterande 4 år försöker de o lista ut hur de kan komma undan det de har låvat. Det finns alltid en väg ut, man måste bara hitta EXITEN. Jag vet , jag vet nu tänker alla att hur kan man inte bry om det viktigaste, politiken för politikerna styr ju allt o påverkar våra liv.. Men det gör jag bara inte. Jag tycker o tänker en himla massa, det gör jag. Och jag har mina åsikter och jag är kanska fast vid de som ni så klart har märkt, men jag har aldrig tänkt om jag är moderat, sosse(ok efter deras gigolo tjänst kanske jag VILL vara sosse) eller sverigedemokrat. Mannen min däremot är mycket intresserad  av politiken och han försöker o påverka mig på sitt eget lilla sätt. Han har försökt o myta mig och låvat till och med diska en gång om jag röstar på hans favorit parti.
 Mannen hittade  en test på aftonbladet förra veckan som han tjatade att jag borde göra. Man kan nämligen se vilket parti som passar en bäst genom att svara på några fråger. Eftersom jag hade några minuer över medans jag väntade att rulltårtan skulle bli klar tänkte jag att jag gör denna test då blir det slut tjatat. Enligt testet ska jag då vara kristdemokrat. Nu vet jag inte vad de står för, men jag blir ju genast orolig. Jag är ju inte det minsta kristen eller troende på något annat sätt heller. Jag äger inte ens en bibel. Hur ska det  bli nu då ? Men det är kanske lika bra. Kan politikerna fuska o ljuga kan jag med. Jag är nog en lossas kristdemokrat och en trött sådan dessutom. Har ju precis varit på en ettårskalas och ätit upp en hel tårta.

OM NI VILL GÖRA TESTET FINNS DET  HÄRps
Hon är helt obildad när det gäller politik. Stackars de som får hennes röst. Jag vet ju hur det blir när jag har låvat något och försöker komma undan.
MANNEN.


VA INTE RÄDD MAMMA...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-16 Tid: 13:57:09
Jessica och jag var o hämtade posten i dag. Hon ville springa först till brevlådan. det gick alldeles för fort så hon  ramlade så klart. Jag sprang efter henne och böjde mig ner för att hjälpa upp henne och se om det blöder någonstans.
 Jessica tittar på mig och klappar mig på axeln och säger: Mamma, va inte rädd. Det blöder inte.
Då pussar hon mig på kinden och springer vidare o ropar: Jag först, jag först....

 Vilken underbar unge jag har.


JAG HAR BLIVIT NOMINERAD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-16 Tid: 10:16:34
Jag har haft så fullt upp med kvartersloppiset så jag hade inte läst mina majl i tre dagar och när jag öppnade min majl i dag fick jag se detta...

Hej Kadri!

Jag vill bara berätta för dig att jag nominerat dig till UnderbaraClara-stipendiet, här är mer info om det http://www.folkbladet.nu/?p=179006 .

Tänkte att du kanske ville veta :) Hoppas att du tycker att det är ok!
Här under är min motivering som jag skrev till dem.

Kram
/Cecilia


Jag vill nominera Kadri Vuolo med bloggen "Livet i Villa Villekulla".
Hon inspirerar genom att stå för den hon är och sina åsikter även fast de ofta går emot vad en kvinna av idag "ska" tycka.
Genom hennes anspråkslösa men samtidigt drivna sätt så får hon en att komma ihåg hur det enklaste ofta är det finaste.
Kadri går helt enkelt sin egen väg. Hon skriver om alla livets vändningar på ett humoristiskt och ärligt sätt.
Det här är en kvinna som visar att man inte behöver begränsas av sina förutsättningar utan att livet blir vad man gör det till.http://livetivillavillekulla.blogg.se/2010/january/batflyktingens-barndom.htmlhttp://livetivillavillekulla.blogg.se/2010/august/utkast-aug-9-2010.html
 

Jag fick tårar i ögonen när jag läste det. Men underbara , underbara Cecilia. Hur gullig är inte du. Jag har aldrig tänkt att min lilla blogg med 50 nånting läsare kan vara inspirerande. Det är en stor ära o blivit nominerad och så fint Cecilia har skrivit om min blogg.
Cecilia har själv en mycket rolig blogg var hon delar med sig en massa bra tips varje dag HÄR.
________________

Jag har nu läst lite om denna stipendium. De söker kvinnor som inspirerar andra genom sin blogg. Man kan nominera sig själv eller någon annan kvinnlig bloggare. Sen väljer de ut 5 finalister och jag vet inte om det är några till sen som väljer ut en vinnare eller hur det går till, men vinnaren får 5000 kr och äran så klart.
Man ska majla och  skriva varför man vill nominera någon och länka till 2 inlägg i hennes blogg som stödjer nomineringen. 
 
Man har tills 31. augusti o nominera här: Underbaraclarastipendiet@gmail.com

Och tack ännu en gång Cecilia. Du har gjort mig så himla glad.
16:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-16 Tid: 09:30:25
Första skoldagen i dag. Även om det  inte är jag som ska sätta mig i skolbänken är det lika nervöst för det. Fast jag tycker att jag har blivit mycket bättre sedan förra året. Förra året hade vi så mycket problemer med skolan, men nu när allt går så bra känns det nästan för bra o vara sann. Men sann är det. Tro mig, jag har nypt tills armen var blå och det verkar inte vara någon dröm

Carmen Ly förra året när hon började tvåan. Nu är hon stor tjej o börjar trean. Vad tiden går fort. När jag log där med min nyfödda bebis på magen i maj 9 år sedan kunde jag knappast tro att tiden skulle gå förbi så snabbt och ännu mindre kunde jag drömma att vårt liv skulle spelas ut i Sverige.
 På tanke om bebisar måste jag berätta  att i dag fyller vår kompisens barnbarn EMELIE 1 ÅR. STORT GRATTIS till henne. Födelsedagsbarnets underbara leende kan man se i hennes mammas blogg HÄR

 Men nu måste jag pumpa mig ful med kaffe. Det har varit en tuff morgon med tårar. Fast glädjetårar. Berättar senare.
 


15:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-15 Tid: 21:21:21
Äntligen är dagen över. Jag är klapp slut. Jag är så slut så jag orkar faktiskt inte skriva något eller ens tänka för den delen. Men jag vill inte göra er alldeles besvikna så jag bjuder på några bilder i alla fall...

14: E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-14 Tid: 22:55:20
Hej på er. I dag är det 14.nde augusti, åtminstone några timmar till, men i vårat hus har det varit lika illa som igår. Tror att vi fick en dubbel dos av fredagen den 13.nde i år.
 Först blev jag nerpissad i morse. Jag satt tydligen för länge på toastolen och Jessica orkade inte vänta och bestämde o tömma sin potta trots att jag fortfarande satt på toastolen. Jag blev inte glad ska ni veta.
 Sen gick min klänning sönder mitt på gatan. Jag hade en klänning med knappar på baksidan och plötsligt gick knappen av där bak så hela överdelen ramlade av och jag blev barbröstad mitt i stan. Ni kan inte föreställa hur röd i ansiktet jag blev och hur snabbt jag fick upp klänningen. Mannen lekte Mc Cyver och knöt ihop klänningen på något sätt så jag slapp o skämma ut mig mer.
 Och dagen avslutades med en mycket fin kålsvart middag. Mums. Men sen har hela dagen   kanske inte varit en katastrof trots allt. Jag har rivit ut allt som ska säljas och allt som inte ska säljas för den delen så nu ser huset ut som en katastrof. Sen har vi bakat bullar, sockerkakor, hallongrottor och en del annat som barnen ska sälja på kvartersloppiset i morgon så bäst att ni tar er nu o åker hit imorgon. 
 Det blir mycket o fixa här imorgon så jag kommer inte hinna o blogga något alls. Vi ska upp redan vid fem och sätta upp skyltar.
 Nu är det natten så jag får säga tack o hej från mig..SÅ KOMMER SOSSARNA VINNA VALET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-14 Tid: 07:28:36
Nu förslag för att minska ungdomsarbetslöshet. Unga killar ska starta eskortservice.Var är FI nu då ? Är inte det här sexistiskt då ? Om det hade varit tvärtom och en ung 18 åring tjej hade varit i säng med en 65 + gubbe hade det blivit ett jävla liv.Tänk på kvinnan som inte tål ostreklamen för det fanns hål i osten och det var för sexuellt. Men det här då ? 
 Är det här som kommer o minska ungdomsarbetslösheten. Killar ska extraknäcka som gigolo ?
Men jag kan ju erkänna att pensionen är kanske något o se fram emot nu. Nu när vi nertryckta(läs:offer)  kvinnor  får vår egen belöning(läs: kex)  när vi går i pension. Ingår en gigolo i varje rum i äldreboendet ? Eller får vi dela på en ?
 Jag vill bli pensionär NU !!! Den nya äldrevården i Sverige rocks !!

PS.Tack sossarna. Nu har hon blivit  helt fnoskig och sitter o kramar datorna o skriker JAG VILL HA, JAG VILL HA

MANNEN

PS. PS Går det som hushållsnära tjänst ? Blir det RUT avdrag eller ROT avddrag ? 
MANNEN
 


PEDOFILER LÄSER VISST BARA BLOGGAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-13 Tid: 23:07:28
Kom o tänka på en sak efter jag skrev DENNA inlägg. Ett tag sedan såg jag en tv program som handlade om bloggande mammor. Vissa tyckte att det var så himla äckligt att föräldrarna la ut bilder på sina barn och andra tyckte att det var ju självklart. I denna grupp som diskuterade saken fanns några mindre kändis mammor som bloggade. Ena tyckte att det var så fel o lägga upp bildena på barn för det fanns ju pedofiler som kunde titta o runka av sig på deras barn. Samma kvinna hade dock face book sida med bilder  på sina barn vilket alla kunde se.
 En annan kvinna tyckte att man ska absolut inte lägga upp bilder på barnen för det finns ju massa pedofiler där ute. Hon har dock haft barnbilder på sin blogg några gånger, men herr PEDOFIL tog nog ledigt den dagen. Samma kvinna har även visat sig med barnen ett antal gånger i div. tidningar, men pediofiler läser visst bara bloggar och har inte råd med tidningar.  
 Jag tycker att det är så härligt när folk är koncenkventa och principfasta.


MAMMABLOGGAR.SE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-13 Tid: 22:45:52
Ännu en sida som samlar ihop mammabloggare HÄR.  lillamammabitchen delade med sig av denna tips så jag delar den vidare.
Man ska tydligen rösta eller ge betyg och kommentera HÄR om man har lust så klart. Annars verkar sidan inte ha några andra funktioner verkar det som. De bara samlar ihop bloggande mammor och gör det lättare o hitta andra som har ungefär lika gamla barn.


HUR KORKAD FÅ MAN VA ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-13 Tid: 22:15:34

Om  ni ibland har undrat hur korkad människor kan vara kan ni sluta undra. De kan vara riktigt korkade ibland. Här har vi en man som står på högsta plats i mest korkade listan.. Mannen jobbade som rörmokare i Stockholm och bestämde en träff på nätet med en 13 åring tjej för att ha sex. Betalade 500 kr i förväg på tjejens konto. Mannen gick på träffplatsen, men tjejen dök aldrig upp. Mannen blev då förbannad och tog reda på tjejens hemnummer o ringde till hennes pappa och krävde pengarna tillbaka för han fick tydligen inte bli tillfredställd stackaren.
 Snacka om att vara världens korkaste sexförbrytare.JAG HAR ÖVERLEVT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-13 Tid: 21:48:07
Jag har överlevt dagen, fredag den 13 har inte dagit livet av mig. Det har faktiskt varit en ganska vanlig dag..

JAG HAR LAGAT MAT PÅ GÅLVET VILKET TESSY TYCKTE VAR  ROLIGT SÅ KLART...

SPÖKET HAR SLAGIT SÖNDET ETT GLAS ......OCH NÄR JAG SKULLE BADA EN LITEN GRIS FÖRVANLADES DEN TILL FYRA SMÅ GRISARSÅ NU SITTER JAG HÄR OCH FYLLER UPP MIG MED EXTRA MYCKET KOFFEIN EFTER DAGEN OCH UNDRAR OM JAG VERKLIGEN SKA BLOGGA ELLER INTE.13:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-13 Tid: 09:20:23
I dag är det..
Undrar vad som kommer o hända i dag ? Jag kommer o bli överkörd med bil ? Hus taket kommer rasa in ? Mannen kommer sluta fisa ? Nej, det kommer aldrig o hända. ALDRIG. Troligen kommer det inte hända ett dugg i dag. Det kommer o bli en helt vanlig dag med fredagsmys, men för säkerhets skull ska jag inte köpa några karameller. OK kanske bara för mannen.

PS
jag är ledig idag så hon anar inte vad jag kan ställa till med. den13 då kan jag skylla alla mina ider på det, jag har otur när jag tänker
mannen


DET BLEV EN HALV BRITNEY

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-12 Tid: 21:19:47
Lossas sonen ändrade sig i sista sekund och ville ha det kort istället av rakad. Och slaven(jag) gör som kungen(han) säger så det fick bli ca 2 cm långt efter önskemål. Blev ju inte direkt professionelt gjort för jag är ingen frisör, men det får duga.

FÖRE. Han är lite blyg, men jag fick lägga upp bilderna ändå.EEFTER. Så nu stör inte håret data spelandet och det blev frid på jorden.Nu har han åkt hem till sin mamma utan sitt långa hår för det fick jag behålla som present. Julen kom visst tidigare i år. 
 Carmen Ly är på läger, lossas sonen åkte hem och småttingarna sover. Känns lite tomt på något sätt.


FYNDAT LITTLEST PET SHOP

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-08-12 Tid: 11:01:42
Jag har haft tyren att fynda Littlest Pet Shop på loppis. Dessa små djuren är bara för söta och alla tre tjejer verkar älska de. Men dessa får de inte nu, de sparar jag och de får de en annan gång. Jag älskar ge de små presenter spontant ibland på söndagar och då är det bra när man har något hemma.

Dessa kostade bara 10 kr styck15 kr( kostar ca 120 i butik)20 kr(ca 75 i butik)12:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-12 Tid: 08:37:44
I går kväll lämnade vi Carmen Ly och hennes kompis på läger i Hult. Hon har det säkert jätte bra där. Jessica har letat efter henne nu på morgonen och tittat om Carmen Ly gömmer sig under täcket eller i garderoben. Hon har visst missförstått det hela . I vårat hus är det ju bara mannen som inte vågar komma ur garderoben. I dag ska lossas sonen åka hem, vi ska tömma det sista i förrådet inför kvartersloppiset och om det är väder ska vi grilla. Jag ville att mannen skulle grilla i går, men han vägrade för det spöregnade. Vad gör lite regn då ? Han tror visst att han är gjord av socker. Han påpekade även att det åskade, men jag fattar inte vad är problemet, lite elchock kan ju bara göra nytta. 
 Bäst att jag sätter fart med dagen, en viss man blänger på mig från andra sidan av matbordet o undrar om han nånsin får se hur jag ser ut igen eller ska han bara få se på baksidan av datorn.PS
Baksidan på datorn skäller iallafall INTE på mig
mannen


VISSA HAR PROBLEM MED HÅL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-11 Tid: 21:30:16
Har ni sett dena reklam ?En kvinna har anmält reklamen för att det var diskriminerande, sexuellt. Varför då ? För osten har hål. Ni förstår vad hon menar med det. 
 Vill man anmäla någon reklam kan man anmäla vilken reklam som helst för alla reklam kan tänkas som diskriminerande. Eller är det bara hålen som är sexuellt störande kanske. Bilreklamen då ? Tänk själva på vilket hål avgasrören har och vad man kan stoppa i den. Eller vattenfalls reklam med två hål i väggen. Inte ens tala om politikernas reklam för de kan verkligen tjata hål i huvudet på en och då kan det ju bli hur äckligt som helst.
  Ja ni fattar. Vill man anmäla någon reklam kan man alltid hitta på anledningar. Och om det inte är hålen som stör då är det för smala, för feta, förlånga eller för korta människor, tuttar, fel hudfärg, för dyra produkter, fel budskap etc... Det måste vara jobbigt o se fel i allt.

PS. Vissa har för mycket fritid
MANNEN


VILL BLI EN POJKE SOM MAMMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-11 Tid: 20:20:10
Jag har hittat en massa saker nu när vi rensar som tokar. Jag har bland annat hittat en nalle som jag hade när jag var liten. Jessica tyckte så klart att nallen var så fin och ville visa den till min kompis. så hon springer till henne o säger: Jennie titta nalle. Mamma hade nallen när hon var en liten pojke. Jag vill också bli en liten pojke.

Så nu vet ni egentligen är jag en MAN.


SKA VI ÅKA TILL HORA ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-11 Tid: 14:51:07

vi sitter o pratar.

Kompisen JENNIE: Vad ska ni göra på fredag då ?
JAG: Jag tror vi åker till Hova.
CARMEN LY: Ska vi åka till HORA ?

Ibland är det extra roligt med fel sägningar .11:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-11 Tid: 09:05:33
Hej på er. I går hade vi så fullt upp så jag han inte med bloggen alls, men så blir det i bland. Ni överlevde nog. Vi har vår lossas son här i några dagar så vi umgås med honom. Han o mannen var o tittade på speedway i går kväll medans jag och kompisen Jennie fixade saker till söndagens loppis. Nu är det bara 9-10 familjen som ska vara med. Det var många fler i början, men de hoppade av i sista stund. Några för att de fick ändrade planer och några för att ingen annan ska sälja i deras gata, vad det nu ska spela för råll vet jag ej. Hur som helst har vi fixat kartor, satt upp några lappar och fixat annons i tidningen för 3 dagar. Vi får hoppas att det kommer folk så att vi blir av med några saker i alla fall. Carmen Ly vill baka bullar o sockerkaka o sälja de så vi får se om vi hinner med det. 
 Vi har fullt upp på dagarna med barnen och de är busigare än nånsin. Jessica springer runt från klockan sex på morgonen  till elva på kvällen och då somnar hon så snart hon sätter sig ner på soffan. Och vilka sovställningar hon har. Jag hade fått nackspärr länge sedan. Nu blir det kaffe och sen ska jag fixa lite här innan mannen kommer hem från jobbet.
I kväll ska Carmen Ly åka till en kort läger så vi ska köra henne dit vid fyra tiden. Kommer o sakna henne trots att et är bara två dagar.
DAGS O UPPMÄRKSAMMA FANTASTISKA MAMMOR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-10 Tid: 15:00:42
Har lite fullt upp i dag , men tänkte o kasta in denna majl jag fick från mama.nu . Tycker att det är en fanstastisk arrangemang och lyfta fram alla mammor som kämpar så för sina barn och som gör ett fantastiskt jobb o uppfostra nya medborgare i denna fina land. Så känner du en av såna mammor har du nu chansen o nominera henne på mama.nu.
JESSICA SJUNGER BLINKA LILLA STJÄRNA..(VIDEO)

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 22:55:23


Nu väntar vi att Bert Karlsson ska ringa upp o erbjuda henne kontrakt. Mannen har redan sagt upp sig. Hollywood here we come !!


DET KLIAR I TÄNDERNA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 22:20:55
Vi äter middag. Jessica fick problem med sina tänder.

JESSICA: Mamma det kliar i mina tänderna.
JAG kan inte hålla mig för skratt: Hahah men stackars liten, kliar det i dina tänder ?
JESSICA: Nu kan jag inte äta för potatiset kliar tillbaka.

 Hon är bara för mycket i bland


VI SKA GÖRA EN BRITNEY

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 20:54:39
Det ska göras en BRITNEY i vårat hus. Nu blir ni besvikna, det är inte jag som ska raka av mig håret, det är lossas sonen. Håret stör tydligen  hans data spelande. Det blir varmt för hjärnan säger han. Och vi vill ju inte att hans stackars hjärna ska bli alldeles för varm och han ska komma på dumma ideer som att stänga av datorn och gå ut o se hur världen ser ut på dagtid. Så av med håret ska det bli, imorgon..


STORA HÅLMEN I ÖREBRO

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 18:33:27
Jag har låvat o visa bilder från fredas när vi var i STORA HÅLMEN i ÖREBRO så här kommer det lite bilder o info.
 För den som är van med stora nöjesparker tycker säkert att det är fjuttit o slitet där, men jag tycker att det är ganska lagom för att gå dit med mindre barn. Dock har  de inget alls för större barn så det kan bli tråkigt för de. Det kostar inget o komma in så man kan gunga, klättra, titta på djur o ta en promenad helt gratis. Ett tips är att ta med en fikakorg för bullar o glass kostar en del om man ska köpa där.
 Det kostar 10-15 kr att åka eller använda attraktionerna. Man kan även köpa dagskort för 100 kr och då kan man roa sig hela dan och hur många gånger man vill på varje attraktion.
 Det finns bland annat en karusell, tåg(går varje hel o halvtimme), minigolf, trampbilar, elbilar, pyssel, bio(inte hela tiden), hoppborg etc..
 Tycker att det är perfekt ställe när man vill gå med små barn och det ska inte kosta en förmögenhet.

TESSY TYCKTE ATT KYCKLIGARNA VAR ROLIGA, MEN JESSICA HÖLL SIG LÅNGT BORTA.TESSY VILL GÅ SJÄLV OCH FÅR MAN FART SÅ GÅR DET FORT.....TILLS BRÄNSLEN TAR SLUT OCH DÅ MÅSTE MAN FYLLA PÅ MED LITE SAND..... OCH SEN GÅR MAN IGEN.......TILLS MAN TYCKER ATT MAN VILL ÄTA SAND IGEN, FAST DET FICK MAN INTE FÖR MAMMA.....OCH DÅ ÄR MAMMA DUM OCH DÅ TJURAR VI.....OCH STREJKAR O SÄTTER OSS PÅ MARKEN.....TILLS VI HAR FÖRHANDLAT MED MAMMA OCH FÅTT HENNES SOLGLASÖGON SOM TRÖST..DÅ ÄR VI GLADA IGEN OCH GÅR VIDARE OCH ÄR DESSUTOM EXTREMT SÖTA..JESSICA O JAG ÅKTE TÅG. MAN ÄR ALDRIG FÖR STOR O ÅKA TÅG. JAG TROR JAG HADE ROLIGARE ÄN HON. MEN DÅ ÄR JAG JU LÄTT ROAD OCKSÅ.JESSICA VILLE ÅKA KARUSELL. FÖRST VALDE HON HÄSTEN, MEN ÄNDRADE SIG SNABBT......KLEV PÅ GRÄVMASKINEN OCH TYCKTE ATT DEN VAR JU ROLIGARE..I 2 SEKUNDER...

...KLEV UT IGEN OCH SATT SIG PÅ MOTORCYCKEL...FÖR EN LITEN STUND....OCH EFTERSOM DET DÄR VERKADE INTE HELLER ROA LILLA DAMEN LÄNGRE ÄN NÅGON MINUT BLEV DET EN RÖD BIL TILL SLUT, MEN INNAN KARUSELLEN HAN O GÅ IGÅNG ÄNDRADE HON SIG OCH VILLE INTE ÅKA ALLS LÄNGRE..Sen fick jag stå bredvid o hålla i bilen. Jag blev så himla snurrig i huvudet och mannen stog o skrattade o tog kort. Men jag vägrar o lägga upp de. Man kan ju inte visa vad som helst. Måste ju tänka på er mentala hälsa också.


Vi var där med barnen ca två timmar för vi hade inte mera tid denna dag, men vi ska säkert snart tillbaka när vi har planerat det lite bättre. Allt som allt kostade ca 50 kr och barnen hade hur roligt som helst.


LEGALISERA ALLT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 17:08:02

Läste för några veckor sedan på aftonbladet att en supemodell tyckte att man ska tvinga alla mammor amma enligt lagen. Jag kan inget annat än hålla med. Och varför sluta där. Varför inte tvinga alla föda vaginalt . Alla kvinnor ska väga prick 45 kilo och vara 2 meter långa. Och alla som bryter mot dessa lagar får åka in till hotell gripen.
 Jag ska  börja  strecha mig för jag har en bra bit kvar tills 2 meter. Samt måste jag suga ut både fettet och hjärnan för att komma ner till 45 kilo. Bäst o sätta fart.


PS. Då blir det mest fett o suga
MANNENGODA NYHETER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 12:59:10
I dag ska vår lossas son komma hit. Jey vad glad jag blir. Det var länge sen han var här. Känns som hela familjen är i hop då.


SÅ GÅR DET MED KÖKET

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 12:41:57
Tänkte o skriva lite hur det går med vår köks projekt. .
vi har bestämt att hoppa över dubbeldörren och ha i stället en lång fönster. Så vi letar efter en begagnad fönster, men det verkar vara omöjlig o hitta en i rätt mått.
Sen har jag äntligen bestämt var spisen ska sitta efter jag har flyttat runt den i tusen gånger och drivit mannen till vansinne.
 Vi har också letat efter en gammal fönster som ska sitta mellan matrummet o köket. Sen ska vi ha en hylla under fönstret så jag kan ha oljeflaskorna o kryddor på den.
 Vi har även tittat efter en större matbord och hittat en jätte matbord på 3 meter i ILVA.SE reapriset ligger på 3900 kronor så vi får se hur det blir med det.

 Vi har i alla fall såld en hel del. Sålde mina Iittala glas på tradera i går och fick över 500 kr för de. har driksglasena kvar o lägga ut. Sen sålde vi filmer på loppis för 1000 kr på lördag och söndags sålde jag div. möbler på blocket för 2100 kr så det blev en hel del pengar som ska läggas på köket.
Nu på söndag ska vi ha kvartersloppis så det blir några tusenlappar till och jag ska lägga ut lite saker på tradera igen. Vi får se hur det kommer o gå. Än så länge har vi sålt för ca 4000 kr vilket är riktigt långt från 40 000 som vi ska ha.

Bordet visade de upp i senaste Drömhem & trädgårdLOPPIS FYND

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 10:05:00
Delar med mig av några loppisfynd i dag så det blir några inlägg om de så småningom i dag.

TUNIKA TILL JESSICA, H & M, 5 KR. Hon var så söt i den med leggings.TRÖJA TILL CARMEN LY, H & M, 10 KR. Har blivit mycket avnänd redan, hennes nya favorit.MJUKISBYXOR TILL CARMEN LY, LINDEX, 10 KRSVART KOFTA, H & M , 10 KRMYCKET FIN SKJORTA MED PÅSYDD VÄST, TROR DEN VAR FRÅN KAPPAHL, 10 KR2 SKÅLAR, THOMSON OCH EN LITEN LÖV FAT, 5 KR STYCK5 SMÅ GULLIGA TALLRIKAR, HEREFORDSHIRE, 5 KR STYCK. JAG SAMLAR PÅ DENNA SERIE OCH HAR FYNDAT BÅDE TALLRIKAR O SKÅLAR FÖR MYCKET BILLIG PENG PÅ OLIKA LOPPISAR OCH TRADERA.Resten får ni se sen..

9: E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-09 Tid: 08:21:48
Vart tar tiden vägen ? Bara en vecka kvar tills skolan börjar igen. Och två veckor kvar tills min mamma kommer hit och två veckor kvar tills vi åker till lastbilsmässa, bara mannen o jag. Kan det finnas något roligare än o titta på stora metall högar hela dagen. Kanappast. Jag har handlat en speciell outfit o ska göra mig extra fin bara för alla dessa fina lastbilar.. Det ska bli så spännande...NOT.
 Nu ska jag svära på tredje raden  så håll för ögonen. Vi har haft det bra här de senaste dagarna trots att jag har blivit så himla förbannad på denna namninsamling. Jag fattar inte vad är problemet med mig jag är ju kanska rolig av mig(ok någon måste ju säga det), men då o då blir jag så jävla förbanand på vissa saker o förstör hela min roliga blogg. Men jag kan inte låta bli. Jag kan bara inte. Jag förstår bara inte det hela med feminismen och varför det existerar och varför de ska stämpla alla män till våltäktsmän , brottslingar och något hemskt. Är det inte dessa kvinnor själv som gör sig själva till offer när de eltar hur synd det är om kvinnofolket. Det är inte synd om kvinnor , inte ett dugg. Det är ett privileg o vara kvinna tycker jag, vi har så mycket annat som män har och jag tycker vi kompleterar varandra bra. Vi ska inte vara lika för var är meningen med det ? Vi ska vara olika så att vi kan kompletera varandra tycker jag. Och det bästa vi kvinnor har är vår kvinnliga list och det är en stor plus. Hade det varit meningen att vi hade varit lika hade vi haft samma dna.
 Men hur som helst vi skiter i det hela för det spelar i slut änden ingen råll vad jag , du eller någon annan tycker. Vi alla har våra egna liv o leva och jag väljer o leva det med skratt, leende och se det roliga i saker. Man ska nog tänka så att om man tittar på en rolig serie som till exempel JIMS VÄRLD. sitter du då och analyserar vad som är jämställt eller sitter du o skrattar för hans dumma utryck och hur han till slut alltid faller för hennes kvinliga list. Jag är den som srattar i alla fall. För börjar man se fel i allt, klädes färger, vem läser sagorna till barnen, betydelser på enkla leksaker etc.. måste det vara så i helsike tråkigt o leva.
 

 Vi var i Örebro härom dagen och medans jag tog kort var det en liten flicka som gick på andra sidan av gatan....Tessy tyckte det var så himla roligt o se en liten flicka till....och plötsligt ramlar denna lilla flicka...... och slår sig rejält mot asfalten...men det var ingen fara med henne några tårar och hon gick med sin mamma igen. Inga sår eller blod alls så ni behöver inte oroa som Jessica gjorde.


VEM SNODDE KORVEN ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 22:13:24
Köpte fryst pizza härom dagen och när jag öppnade förpackningen fanns det ingen pålägg på pizzan. Vem har ätit upp det då ? De som jobbar i matbutiken måste vara extremt fattiga så de går o äter upp påläggen på frysta pizzor.
NYA SHABBY CHIC TALLRIKAR

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 21:43:16
Har fyndat jätte billiga tallrikar på LÅGPRISMAGASINET. De påminner lite RICE tallrikar som är så klart svindyra och inget jag kan köpa 30 av. Tallrikarna  är gammelrosa med lite sliten kant och unerbar mönster.
Mindre tallrikar kostar 10 kr och är 21 cm i diameter och större 15 kr och är 27 cm diameter. Jag har även likadana mycket större tallrikar som jag fyndade på NORDISKA ett år sedan för 10 kr styck så nu är det bara skålar som saknas så har jag en jätte fin set för billig peng.
 
Kanelbullarna kom tyvär inte med tallrikarna, de fick man köpa till. Det borde vara en lag att alla tallrikar kommer med godsakerna...

JAG LUKTAR HONUNG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 21:03:26
Vi sitter o fikar, jag , vår kompis Jennie och våra barn. Jennies dotter är bekymrad att deras bildörr är öppen.

HON(FLICKA 5 ÅR): Ni måste stänga bildörren.
JAG: Varför då ?
HON: Annars kommer getingar in o tar mig.
JAG: Varför ska de ta dig ?
HON: Jag luktar ju honung.
JAG: Luktar du honung ??
HON: Japp jag är söt också.


VANN PÅ TRISS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 13:41:30
Jag vann på triss härom dagen. Hela 50 kr . Att jag hade köpt trissen för 50 kr spelar väl mindre råll och att jag tog en ny lott och inte van ett enda krona och därmed gick back 50 kr spelar väl ännu mindre råll.
Jag vann ju och det händer väl inte varje dag..SKICKA TILL HALLSBERG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 09:32:38
Vi lekte på soffan härom dan och då busade Tessy så mycket hon orkade. Jessica såg så himla allvarligt på henne o skakade huvudet o sa: TESSY TUKIG: VI SKICKA HENNR TILL HALLSBERG.

Barnen berättar sanningen. Så barnen som inte uppför sig gräver vi ner som Pelle o släpper inte ut innan de är snälla igen och för busiga barn skickar vi till Hallsberg.VILKET DUBBERMORAL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-08 Tid: 09:15:46

Jag tänkte på en sak i går. Egentligen var det inte bara en sak jag tänkte på , men vi tar en sak åt gången.
 Jag tänkte på det där med namninsamlingen och hur kvinnan i fråga berättar hur män uppfostras till våltäktsmän och kvinor till offer. Hur var det förr för kvinnor då ? Innan Fi kom och innan det började tjatas om könsneutrala kläder och jämmställhet. Var då alla kvinnor förtryckta ? Offer ?? Hur överlevde kvinnofolker över huvud taget ? Om det nu var så himla jobbigt och de kännde sig som offer varfört förökade de sig då ? Och varför uppfostrade de sina söner till våldtäktsmän och döttrar till offer då ? Förr i tiden var det kvinnan som   tog hand om barnuppfostran och hon tog hand om det mesta i hemmet. Sant eller ej ? Gjorde då kvinnan ett så för skräckligt dålig jobb så att de uppfostrade ännu fler våldtäktsmän och ännu fler offer ??
 Nu tror jag ju inget på vad kvinnan i fråga skriver. Att det finns brottslingar och kommer alltid o finnas är solklart. Det finns inget sånt som  ett perfekt sammhälle. Men det finns massor av brott som kvinnor gör med. Ett tag sen var det ju artikkel om kvinnor som mördade sina män, det har skrivits om kvinnor som mördar sina barn, andras barn(hon tyska kärringen vad hon nu hette), det finns kvinnor som kör för fort, det finns kvinnor som gör sig skyldiga i all sorts ekonomis brott etc...
Ja visst är det mest kvinnor som blir våldtagna och enligt någon udersökning(hur sant det nu är kan man ju frågasätta) begås det näst mest våldtäkter i Sverige. Men vad ingår i denna statistik ? Vem är det som våltar och vem är det som anmäler ? Vilket bakgrund de kommer i från ? Jag vet att nu kommer jag o få en smäll rätt i ansiktet, men låt oss vara ärliga. Enligt de som sitter i hotell gripen här i Kumla är ca 80 %(kanske lite överdrivet tycker jag) med invandrarbakgrund. Sen kan man ju fråga vem som är invandrare och vem som inte är det. Hur många generationer ska man gå tillbaka ? Ok nu hatar ni mig o kallar mig för racist, men det är jag inte för fem öre. Jag är ju invandrare själv så det vore ju dubbermoral o hata mig själv. Finns det statistik om vem som våltar kvinnorna i Sverige ? Det finns , men det vågar ingen erkänna eller skriva om så är det bara. Och om det är att de 80 % som begår brotten har en annan bakgrund handlar det ju mycket mer än om färg på barnens klädesplagg. Eller ? Det handlar om integration ? Det handlar om kultur och det handlar om uppfostran .
 Sen är det en annan sak jag tänkte på som jag ska ta lite kort innan ni kastar datorn i väggen. Det där med så kallade könsneutrala färger etc..Om man nu vill att tjejer inte ska klä sig så kallad tjejigt och att den ultimata tjej färgen är rosa, tjejer tycker om gulligt o sött, prinsessor och blommor allt det där är föråldrad varför är det bara föråldrat för flickor(barn), men inte för vuxna. Varför är det då ok att vuxna kvinnor bär rosa, leker hem8inredning, bakning etc..) och har gullit o sött runt omkring sig. är det inte dubbermoral ? Är det barnen som ska vara några försökskaniner och samma spelregler gäller inte vuxna ? Förklara det till mig ?
 Här hittar ni kvinnan i frågan bloggen. Snacka om kvinnligt, rosa, gulligt o fjuttinuttigt. snacka om DUBBElMORAl i högsta grad. Var är blått ? Var är de könsneutrala färgerna och var är spindelmannen ??

__________________

Och en sak till jag tänkte. Om man nu är feminist varför sminkar man sig då ? För vem ? Ska mannen då också sminka sig ? Varför inte ? Och är det inte då förlegade könsroller att bara kvinnan ska sminka sig.


 Mannen min vägrar i alla fall ha rosa läppstift på sig. Rosa tånaglar funkar dock.

_________________

Jag såg förresten en tv program i svt i går när de pratade bland annat om kriminalitet. De sa att de flesta brottslingar har inte haft något barndom och därmed inte kunnat leka. De har inte lekt varken med dockor eller bilar, de har inte kunnat få bli påverkad av några gamla könsbestämda lekar. Och inte tror jag att de har tänkt på vilken färg de hade på tröjan heller. De har haft häcken full o överleva.HAR FIXAT NAGLAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-07 Tid: 22:11:29


Det tog en evighet o få de så där fina. Jag fick tvätta, städa, laga mat och fixa DET HÄR för skojs skull. Men till slut blev naglarna perfekta. Jag är riktigt nöjd med de. Skulle kanske börja bita på de så skulle de bli kanske ännu finare.


SÅ MÄN UPPFOSTRAS TILL VÅLDTÄKTSMÄN ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-07 Tid: 20:09:44
Jag tror att jag är den enda människan i Sverige som inte har tappat vettet. I går skrev jag om denna insamling för att en kvinna som heter Nina vill tillsammans med sina feminist vänner att pojk o flick avdelningar ska försvinna från butikerna.  Inte ett enda människa som kommenterade och det beror nog på att ni helt enkelt inte håller med mig. Ingen fara det har hänt förr.
Jag tänkte då att jag måste nog läsa forumet under denna namninsamling för att jag måste ju för någon anledning vara den enda som inte fattar varför vi inte får ha rosa kläder på våra flickor och varför är det så himla fult att de leker prinsessor om de vill. Det mera jag läste i denna forum det mera jag började fatta. Det här handlar inte om kläder det här handlar om hat mot män o inget annat. Det har citerats hur män uppfostras till våldtäktsmän och kvinnor till offer.
Jag klistrar in ett svar hon har gett till en kvinna som faktiskt verkar vettig(titta det finns en dåre till)
 Hon som har insamlingen skriver(från hennes namninsamling):
Nina Ruthström
2010-05-23 22:49:44
Michaela - Underbart att läsa att DU inte känner
dej kränkt. Men du måste hålla med om att det
finns massor med människor som drabbar andra och
drabbas av kränkningar, övergrepp, våld mm.
Pojkar fostras till förövare och kvinnor till
offer. Kläderna är EN sak som spär på de förlegade
könsrollerna.
Och könsrollerna får följder, för många, tackålov
har du sluppit. Dock inte jag. Inte de 173
kvinnorna som mördats av sin män. Inte ElinAstrid
som drabbades av ett övergrepp i fredags... jag
kan hålla på hur länge som helst.


Hon menar tydligen på allvar att män uppfostras till våldtäktsmän !! Och vem är det i så fall som uppfostrar de till det ? Är alla män då plötsligt våldtäktsmän ? Och hur i hela fridens namn är jag ett offer ? Och blir nu alla dessa våldtäktsmän botade bara för att de ska få bära könsneutrala kläder ? Jag fattar inte. Hjälp mig o fatta. SNÄLLA !!!!
 Sen undrar jag om dessa kläder våra barn bär nu är förlegade hur ser de nya könsrollerna ut då ? Eller är framtidens samhälle enkönade ? Om kvinnor o män inte får se olika ut, bete sig olika då måste de ju vara likadana. Eller ? Och försvinner då plötsligt alla brott ? Så hela brottsligheten ligger i kläder ?
 Jag är mamma till 3 döttrar och uppfostrar då tydligen mina döttrar till offer och bli våldtagna. Dessutom bor jag ihop med en man, vilket då betyder att han ska våldta o slå mig.
 Jag tycker att det är tragiskt att hon har varit med om en övergrepp(om det är det hon menar nu) men att då tro att alla män är hemska varelser är ju så absurt. Jag har varit med om både övergrepp o misshandel. Inget jag tycker om o elta om och inget jag belastar resten av herrfolker för.
 Att hata män för sånt är lika absurt som en annan feminist som har låtit sig insemineras för att man behöver inte en man och mannen är ju ändå här i världen bara för att producera barn. Denna feminist fick dessutom en son. Hur kommer denna pojke att uppfostras av en mamma som har sån syn för den manliga kön ?
 Nu kommer vissa säga att visst skriver hon så för hon är hemma mamma , försörjd av sin man och förmodligen en slav i hemmet. Ni ska bara veta hur vi har det. Jag är ingen offer för fem jävla öre. Det vet alla som känner oss.


7:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-07 Tid: 07:56:12
Lite brottom just nu för vi ska till loppis o sälja våra filmer som vi inte vill ha kvar så vill ni ha lite filmer billigt är det bara o komma till loppis i Hallsberg.
 Visar snabbt några bilder från gårdagen innan jag ska springa.. alltså jag ska inte springa till Hallsberg, jag ska åka bil, men ni fattar väl fast det våre ju något om jag hade sprungit dit....

SÅ TRÖTT PÅ FI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-06 Tid: 22:05:30
Jg har skrivit om det här förr men eftersom jag såg i dag att hon som drev denna namninsamling har även fått skriva om det HÄR i aftonbladet måste jag bara skriva denna inlägg. För att det är så fel o vara kvinna i all dess ära i Sverige ska jag inte ens skriva om för det har jag tjatat om alldeles för många gånger. Men det är nog bara här i Sverige när man ska vara något blandning av båda kän.
 Hela namninsamlingen handlar om att de vill ta bort kill o tjej avdelningarna i klädesbutikerna för det spelar på gamla könsroller. Ok först är det det mest idiotiska jag har nonsin hört talas om för vi är faktiskt kvinnor o män med helt olika kroppsformar och varför ska bara barnavdelningarna slås ihop då. Varför inte vuxenavdelningar då ? Sen kan man ju tänka faktiskt själv. Mina döttrar har också haft tröjor med bilar, traktorer och de har jag aldrig tänkt så att det är bara för killar. Men jag skulle aldrig ta på en rosa klänning på min som om jag nu hade en. Kalla mig gammalmodig om du vill, men jag tycker faktiskt att tjejer och killar kan vara just tjejer och killar och inte några dockor till FI medlemmar.
 Hur som helst vet jag en affär som redan kör detta mode. polar o pyret nämligen. de har en skylt i sitt fönster med text: VI SÄLJER KLÄDER FÖR BARN, INTE FÖR KILLAR O TJEJER. Ok men jag har 3 tjejer och därför handlar jag inte där. har ni också märkt att de inte har några rosa klädesplagg. Men blått, det har de massor.
 Där kommer vi till det igen att rosa är den förbjudna färgen, inte blå. Man man nu vill få bort de gamla könsroller som amn säger varför ska det då bara gälla tjejer och rosa.
 ett tag sedan var det ju någon rörelse som ville bjuda rosa leksaker i England. Men blått tänkte de inte förbjuda. 
 Snacka om dubbelmoral.
 Men FI har alltid en dubbermoral så är det. De ska bara ha, men inte dela med sig eller ge.
De fightas för föräldrapenning . det ska delas lika,. Vi föräldrar har inga hjärnor så vi kan inte bestämma  i familjen hur vi vill dela så staten måste bestämma åt oss. Men barnbidraget det ska kvinnan ha. Visste ni att om man har delad vårdnad får kvinnan ändå hela barnbidraget. Visst kan man dela på det, men då får man söka om det och kinnan måste skriva på papprtet o ge sitt godkännande. Hur många kvinor tror ni har gjort det ? enligt en tidningsartickel ett tag sen när en pappa berättade om denna brist handlade det om några enstaka kvinnor som har gått med på det, resten tar hela barnbidraget trots att de har barnet bara varannan vecka.
 Vi tar en till exempel. Har ni hört talas om den förtidigt föda bebisen som flögs från ena sjukhuset till andra för barnet skulle vårdas i denna stad som mamman var skriven i och inte pappan. Trots att paret hade tänkt o flytta till denna stad och att barnet var född där. Var hade pappan rättigheterna där då ?
 Men visst eldar man upp pengar och slösar sin tid med att försöka o få bort allt tjejigt så har man ju inte tid med de saker som är viktiga som till eempel att låta människan använda det där som de har in i skallen och faktiskt tänka själv.
 Jag vet att det är inte många som håller med mig, men kan ni då förklara för mig varför är det bara rosa som ska bort o inte blått ? Och varför är det så himla farligt att det finns tjej avdelning var till exempel Carmen Ly kan hitta lätt sina blommiga glittriga tights eller ska pojkar börja använda sånt också ? Och om kvinnor o män ska dela föräldrapenning precis lika vem ska betala resterande pengarna till familjens kassa för det kommer o sakna massor av pengar för våran familj tille xempel för på grund av taket som finns kommer mannen då få in 40 % mindre än vanligt. Vi alla älskar våra barn, men vi kan inte leva bara på kärleken och försöka o få de papporna o må dåligt som faktiskt inte kan stanna hemma 6 månader för familjens ekonomi skull är bara så fel. De älskar faktiskt också sina barn.

Förresten hittar ni hennes namninsamling HÄR. Om ni nu inte vill ha tjej o killa vdelningar längre så skriv bara på.  Jag avstår dock.

Hittade även en jätte bra kommentar där. Försök nu inte hitta massa rassistiska budskap bakom det och tänk faktiskt vad han/hon vill säga med det :Burkas åt alla barn, då slipper folk se om det är
en pojke eller flicka.


KARMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-06 Tid: 21:09:32
Har ni hört talas om karma ? Jag har det i alla fall. Hemsk sak den där karman. Man får inte vara hur ond som helst utan o bli starffad. Om man nu tror på det kan man ibland inbilla sig att man blir straffad bara för att man har hört talas om karma. Eller så är jag bara extremt korkad..
 I dag klippte jag gräs. Plötsligt ser jag hur jag kör över en fjäril som vilar på gräset med gräsklipparen. Jag förstår inte hur jag inte såg den innan. Fjärilen  gick till flera bitar och jag började nästan gråta. Fina, fina fjärilen. I mitt hemland betyder det lång sorg o olycka om man dödar en fjäril. Mannen tog över gräsklippningen efter min stora brott. Man får ju inte låta mördaren springa vild med mordvapnet. Efter några minuter hör jag hur det låter som en explosition och gräsklipparen stannar av. Mannen tror att den har nu gått sönder. Vad då nya gräsklipparen som har stått ute både vinter o sommar de senaste 7 åren. Jahah tänkte jag där fick jag mitt staff då för att jag mördade en fjäril. Efter en nogrann kontroll upptäcker mannen att gräsklipparen har bara stannat för jag hade tydligen inte lagt i någon bensin. Vad då ska det ha sånt lyx också ? Det kanske var inte karma trots allt då, det var bara bensinet som saknades eller så blir jag straffad i morgon i stället ?


MANNEN O JAG- KOLHYDRATER

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-06 Tid: 20:34:45
Mannen o jag pratar om den omtalade Dahlgvist dieten och om hjärnan behöver kolhydrater eller ej.

JAG: Hjärnan måste väl fungera sämre utan kolhydrater.
MANNEN: Det spelar ju inger roll för min del då.
JAG: Det har du  rätt i. Botten är ju redan nodd så det kan knappast bli sämre ju.


Tyr för mig att han är korkad. Han ska aldrig mer få äta kolhydrater


MANNEN O JAG-BEBIS

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-06 Tid: 20:07:49

Vi åker bil och mannen har luftkonditioneringen på vilket gör att jag fryser.

JAG: Det är svinkallt ju.
MANNEN: Fryser du ?
JAG: Så klart. Du fryser ju ihjäl din gravida fru.
MANNEN: Jag kylar ner dig så du kan vara gravid två år i stället av 9 månader.

_______________

Jag är inte gravid tro inte det nu. Jag bara jävlas med mannen för han vet att jag inte fått min mens fast det borde ha varit här förra fredag.6:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-06 Tid: 08:27:33
Det verkar bli soligt o varmt i dag. Jag har sovit gott, vaknat på rätt sida och tagit på rosa glasögon. Vilket underbar dag det ska bli...

Om ni nu undrar varför de är svarta i ansiktet så fick jag det förklarad för mig  att de leker hundar och tydligen ska man då måla ansiktet svart.


5 MINUTER I RAMPLJUSET

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-05 Tid: 22:50:07
MANNEN FICK SINA 5 MINUTER(LÄS: 5 SEKUNDER) I RAMPLJUSET I DAG NÄR RADIO öREBRO FRÅGADE HONOM NÅGOT OM FOTBPLLEN HÄR. VEM BRYR SIG. INTE JAG I ALLA FALL, MEN FANSTYGET SLICKAR PÅ HÅRET NU O TYCKER ATT HAN MÅSTE SE BRA UT FÖR FOLKMASSORNA SOM KOMMER O KÄNNA IGEN HONOM.

UPPTATERING: NU SITTER HAN VID TELEFONEN O VÄNTAR ATT TV 4 SKA RINGA O BE HONOM O VARA MED NÄSTA LETS DANCE FÖR HANS STORA INSATS(läs: två ord) I RADIO ÖREBRO


5:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-05 Tid: 20:12:31

Jag har en riktigt dålig dag i dag. Om ni tror att ni har haft en dålig dag någon gång kan ni dubbla den..nej tre dubbla den  då får ni tänka vilken dag jag har haft. Gårdagen var inte bättre den heller. Jessica huggade av sig nästan halva handen. Dessa små liven kan skrämma ihjäl en. Det tog hela kvällen för mig o få mina hjärtslag i ordning igen. Hon däremt hade glömt det hela efter 5 minuter. Önskar jag våre som hon. Vad enkelt det våre då.
  Men livet är för kort så på med smile face och skutta vidare...imorgon blir ju en bättre dag.
MANNEN O JAG- FINLANDSVENSKA

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-05 Tid: 08:38:52
Mannen o jag vid frukostbordet.
Båda småttingarna tjatar på mig och vill att jag ska fixa frukost. Jag tycker att mannen kunde ta en av de o fixa mjölken.

JAG: Du kan ju ge de vad de vill ha.
MANNEN. Jag förstår ju inte deras språk.
JAG: De pratar faktiskt svenska. ALLA talar svenska i den här hushållet faktiskt.
MANNEN imiterar mumin röster: Hahaha inte du min älskling. Du pratar finlandsvenska min lilla muminmamma.


CARMEN LY FOTAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-04 Tid: 23:05:17
Carmen Ly tyckte att jag hade alldeles för lite tid för min blogg senaste tiden och därmed alldeles för lite bilder på henne o småsyskorna så hon tog saken i egna händer och fotade lite...SOPBILEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-04 Tid: 13:01:43
Visste ni att sopbilen hämtar bara bajsplöjor och bananskal ? Jag hade nämligen ingen aning om detta. Men Jessica förklarade det till mig i morse och såg väldigt viktig ut o viftade med fingret medans hon berättade detta viktiga sak till mig. Jag fick absolut inte kasta något annat i soptunnan, bara bajsplöjor o bananskal ska det vara.
 Undrar vad jag ska göra med resten av soporna nu då ?


MANNEN O JAG- ROSA

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-04 Tid: 08:20:39
Mannen o jag vid frukostbordet.

JAG: Du börjar se ut som gråttmannen.
MANNEN: Sexigt ?
JAG: Knappast. Kan du inte raka bort busken i ansiktet ?
MANNEN: Jag har inga rakhyvlar. Jag har inte råd o köpa några för du köper 10 par skor varje dag.
JAG: Stackars dig. Du kan låna en av mina.
MANNEN. Är du galen kvinna. De är ju rosa.
JAG: Vad då ? Det går bra med rosa nagellack på torna och rosa tolettpapper, men inte rosa rakhyvlar ?
MANNEN: Precis. Vad är konstigt med det ?

Var är logiken i det ?  Män alltså
FYNDAT BARBAPAPA

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-08-03 Tid: 17:54:44
Netto har en hel del barbapapa och mumin saker till salu. Lite billigare än i vanliga butiker så jag passade på o fyndade lite.
Köpte en super gullig  resväska för  159 kr. Jessica trar den runt överalt nu och packar in o ut allt möjligt.
 Det blev även en kudde( 69 kr) som Jessica kallar för kramis och muffinsformar(19 kr) som ska användas imorgon.
 Märkte direkt att en kudde blev för lite för att både Jessica o Tessy ville ha var sin kramis. Hittade nu på ellos två barbapapa kuddar för 129 kr(kod 980-23579 ) så nu ska de få två till o dela med varandra.GRATIS KATT MAT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-03 Tid: 15:17:42

Jag älskar all reklam man får på sin emajl. Man känner sig speciell och reklamen är verkligen  inriktad till ens behov.
 Som i går när jag fick ett reklam VI LÖSER PROBLEM MED DINA SYRA UPPSTÖTNINGAR: Men vad bra då. Jag visste inte ens att jag hade de. Det är som att få expert råd utan att gå till läkare.
 Förra veckans finaste var VI HAR LÖSNINGAR FÖR DINA IMPOTENSPROBLEM. Vilken tyr. Nu är det bara att byta kön så har jag nytta av den produkten. 
 Men i dag ska jag få gratis kattmat...

Kära Kadri

Prova PetPro världens bästa kosttillskott i 4 veckor och vinn ett års kattmat.

Klicka här:
http://www.vinnenmassa.se/mailreg/Click.aspx?rid=10942943&tid=2575&cid=1134&st=0

Vänliga hälsningar,
Linda

 Vilken tyr. Tack Linda. Nu är det bara ett litet problem. Jag har ingen katt. Ah jag får väl knapra det själv då. Mitt päls kommer säkert bli super fin...MANNEN O JAG-MENS

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-08-03 Tid: 13:13:48
Mannen o jag pratade om de kvinliga sakerna härom kvällen...

JAG: Jag ska nog få mens i morgon.
MANNEN: Vilken tid ?
JAG: Vad då tid ? I morgon.
MANNEN: Klocken 11, 12 eller 12 .30 ??
JAG: Älskling det funkar inte riktigt så. Det är ingen bestämd klockslag för såna saker.
MANNEN. Det är ju år 2010. Är ni kvinnor inte moderniserade  ännu ?

När jag trodde i går att  det finns hopp för mannens intligens  kommer han med sånt här...


MANNEN KASTAR ELAKA BLICKEN...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-03 Tid: 09:43:24

EFTER ERA KOMMENTARER I DENNA INLÄGG KASTAR MANNEN ER SIN ELAKA BLICK..NI ÄR SÅ KLART LIVRÄDDA NU..JAG FICK TA 10 BILDER MED PLIXT INNAN JAG FICK EN BRA BILD. RESULTAT: NU ÄR MANNEN BLIND VILKET ÄR INTE SÅ BRA PÅ TANKE ATT HAN KÖR LASTBIL I DAG.3:E AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-03 Tid: 07:31:35
Morgon, morgo..Regn i dag med verkar det som, men det gör inget för jag har fullt upp med annat här inne ändå.
 Barnen är glada, pigga o vakna sedan klockan sex.

 DE SKICKAR MASSA MORGON HÄRSNINGAR OCH......... MORGONPUSSAR TILL ERPROJEKT NY KÖK

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-08-02 Tid: 20:43:48
Enligt någon tidning (aftonbladet eller expressen) har en vanlig svensk familj saker liggandes i förrådet för 24 500 kronor. Jag räknar oss som en vanlig familj. Ok kanske inte, men ändå ska vi testa denna teori. 
 Det är så att jag vill ha en ny kök för våran är från stenåldern och vi har inte ens haft mikro i senaste 4 åren vilket stör mannen enormt. Han fattar inte att jag inte vill ha en mikro.  Vad ska vi ha den till ? Jag köper aldrig färdigmat och jag köper aldrig burkmat till barnen så det är inte viktigt med mikro för mig. Men nu har en spisplatta gått sönder och en skåplucka ramlade på mig härom dan så jag slog mitt huvud(det blev många faaan..). Dags o skaffa ett nytt kök med skåplucker som sitter fast.
 Vi har räknat på det hela och tillsammans med matrummet kommer allt som allt kosta ca 40 000 kr. Då ska vi:
 Byta ut köksdelen mot IKEAS kök med de vita dörrar jag älskar. 
 Skaffa ny handfat med kran.
 Vi ska  ta bort en fönster och ha dubbeldörr där.
 Kyl o frys ska vi inte byta ut. De är 6 år gamla och helt OK. Här kastas inget .
 Vi ska ha kvar vårat porslinskåp och matskåp,4 av matstolarna och två av lejonstolarna men resten ska vi sälja.
 Gålvet i köks delen byttes ut av försäkringsbolaget 3 år sedan när vi hade vattenskada så det ska vi ha som den är . Gålvet i hallen måste bytas ut, men det tar vi inte nu.
 Dörren till altan ska bytas ut mot en hel  dörr för den dörren vi har nu är trasig.
 Taket ska målas vit
 Väggarna ska målas . Rosa kanske ?
 Det blir kakel ovanför köksbänken ca 2-3 rader.
 Ny spis o ugn ska inhandlas samt en ny diskmaskin.
 En köksö kommer o inhandlas.
 Sen kommer jag troligen ändra mig tusen gånger om innan vi sätter i gång.
 
Så har vi tänkt i alla fall. Har tänkt o använda rotavdrag för det jobb vi behöver få gjort så det blir lite billigare. Själv kommer vi bara måla matrumsdelen, resten ska någon byggare bobb göra.

 Men hur ska vi då financiera denna dyra projekt ? Ja vi ska sälja allt vi äger o har...Nej så illa är det inte, men vi ska sälja det vi inte använder.
Bland annat säljer vi hälften av våra dvd filmer som är ca 700 stycken.Och en hel del kläder o skor barnen o jag(!!) har vuxit ur. Bland annat den nya kappan jag köpte härom veckan som visade vara alldeles för liten.Sen en del leksaker, dykar,möbler,vårat gamla kök, cd böcker, porslin, hobby saker etc..
Massa saker i alla fall. Vi får se hur mycket vi får ihop.

Har börjat o lägga upp lite på Tradera och får troligen hålla på ett bra tag innan allt blir utlagt. Sen ska vi ha kvartersloppis den 15.nde så där får vi sälja sånt som inte ska läggas ut på Tradera.


Vill du med köpa lite av min skräp hittar du mina auktioner 
HÄR.


2:A AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-02 Tid: 08:36:26
Måndag i dag och mannen är tillbaka var han ska, på jobbet. En veckas ledighet är mer han klarar av. Sista två dagarna gick han bakom mig och frågade vad jag gör var femte minut.
 Men nu är han på jobbet och det betyder att jag kan ligga på soffan o äta praliner hela dagarna.
 I går var vi på en loppis i Kumla som hade absolut ingenting o ha. Sen åkte vi till en auktion, men det började spöregna så vi åkte till Marieberg i stället. Det var för övrigt smart av mig o ha vita skor på mig i blöt gräshög på auktionsgården...Resten av dagen fixade jag med PROJEKT NY KÖK och försökte o läsa bloggar. Han o läsa en.
Till middag blev det sallad med räkpaj och efter middagen levde vi ett spännande liv med barnen som inte vill sova.

Nu ska jag i alla fall dricka kaffe och se på JIM.KÖPT BLOMMOR TILL MIN FRU

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 22:55:10
Jag har köpt blommor till min fru i dag. Kan mannen ändra ställning bara så DÄR, kan jag med. Eftersom jag inte har hittat den perfekta frun ännu får jag behålla blommorna så länge då. Någon som är intresserad ?
 KONTAKTANNONS: Jag söker en blond öststats tjej med iq 0 och midjemått 45. Bröststorlek 65 FF(så klart silikoner) och bena 2 meter långa.PS
Jag vill bo kvar när hon flyttar in !!!! Jag låvar o sluta måla tånaglarna !!

mannen


EN JÄTTE JÄTTE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 21:06:51

Vi satt o åt på altan och plötsligt börjar  Jessica  peka o skrika : Mamma en JÄTTE..En JÄTTE.
Jag tittar runt och ser att hon pekar på en geting.

Så blev visst en geting en JÄTTE JÄTTE, men det har ju hänt konstigare saker i vårat hus så jag ryckte på axlarna och åt vidare. Och så länge det är bara en JÄTTE och inte många JÄTTAR överlever vi nog denna händelse.TESSY LEKET TITTUT (VIDEO)

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 19:51:14
TESSY LEKER TITTUT I MARIEBERG I DAG.
TITTA VAD DUKTIG HON ÄR O GÅ NU.FINT FRÅN DANSKA GREENGATE

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 18:07:44
Har köpt en fin ask från danska Greengate med tillhörande pen mugg på rea.Blev perfekt för bilder jag beställde härom veckan.Kunde även inte motstå denna vackra bak papper från Greengate. Blir så fint när man bakar.Nu blir det bakning som gäller. Räkpaj till middag i dag.VÄNFÖRFRÅGNING

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 16:49:23
Har fått vänförfrågning av någon som heter Thomas Vuolo och han vill bli vän med mig..

Hej Kadri!
Thomas Vuolo vill bli vän med dig på Facebook.
 

Thomas Vuolo Thomas Vuolo
 
Hälsningar,
Facebook-teamet
Svara nu:
Bekräfta vän


____________________________

Jag är kanska så tveksam. Jag har tillräckligt med vänner det räcker ju att jag är gift med honom..


1:A AUGUSTI

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-08-01 Tid: 08:57:07
Så nu är augusti här då. Nu kan det bara bli kallare o kallare tills vi är ner grävda under snöhögar och fryser våra små söta häckar av oss. Men tills dess har vi fullt upp med annnat. I dag ska vi gå på auktion i Brändåsen och fortsätta med PROJEKT KÖK.
 I går var jag i Sibirien. Det tog en evighet o hitta dit och en ännu längre stund o hitta tillbaka. Inte konstigt då att jag inte hade tid för bloggen. När jag då hade tänkt o mysa med datorn  vägrade Tessy o somna och ja..jag somnade bredvid henne. Men tydligen fick jag inte tillräckligt med sömn för  i morse fick jag göra om kaffet. Först la jag i kaffet utan kaffefilter.Smart. Fick tvätta då hela kaffefilter hållaren. Sen la jag i kaffefiltern, men tappade räkningen när jag la i kaffet och i stället av 4 skedar kaffe la ja i 6. Sen när jag trodde att jag var klar tryckte jag på strömm knappen och plockade fram frukosten medans jag väntade att kaffet skulle bli klart. Dock var ju inte kaffet klart för jag hade glömt en liten..liten detalj. Nämligen vattnet.  Om ni nu tror att det är första gången jag gör så har ni fel, det har nämligen hänt förut.
 Men frukost blev det till slut så jag ska inte klaga. Men nu sja jag tvätta mina små smutsgrisar och sen ska vi först till loppis i Kumla och sen på auktion i Brändåsen. Vi hörs senare.

Till Gabriella