ÅRETS LÄSKIGASTE PUMPA

HALLOWEEN / Permalink / 6
 I går kväll så sent som klockan nio lyckades jag jaga fram en pumpa(och mannen blev så glad, eller inte då). I dag fixade barnen var sin sida av pumpan så nu skrämmer vi grannar här.

GÅRDAGENS HALLOWEENFEST

HALLOWEEN / Permalink / 4
I sista minut bestämde vi o åka till Skogaholm på en Halloweenfest i går. De hade en spökvandring där vilket Jessica ville absolut inte titta på för det var läskigt. Men Carmen Ly  och mannen var och gick spökvandringen och jag blev informerad att det var riktigt läskigt. Bland annat var det en mummie och ett grönt monster som hade varit jätte läskig. Efter spökvandringen fick alla barn godispåse och fick titta på Harry Potter och äta popcorn. Spökkvällen fick MVG från barnen och de vill att det skulle vara Halloween nästa helg med.


JESSICA TYCKTE ATT SPÖKEN VAR LÄSKIGA SÅ HON TJURADE I STÄLLET......OCH TRÖTT BLEV HON OCKSÅTESSY VAR LIKA BUSIG SOM VANLIGT OCH INTE RÄDD FÖR ETT ENDA MÅNSTER

HÅLLER HÅRT I KLÄNNINGEN, MÅNSTER KAN JU SNO DEN

 Vi åkte hem ganska tidigt för barnen blev trötta så vi hade en filmkväll tills alla somnade på soffan runt elva tiden. HAR JAG SAGT ATT JAG ÄLSKAR HÖGTIDER ? För det gör jag. Jag älskar, älskar, älskar DE...HALLOWEEN CUPCAKES- ENKELT O GÖRA

MAT / Permalink / 5

Det blev inte en lugn Halloween hemma i går. I stället åkte vi med barnen till en Haloween fest i Skogaholm. Men det berättar jag om senare först ska jag visa mina Halloween cupcakes till Nanna.

Det är jätte enkelt o göra de. Carmen Ly och jag fixade de snabbt o enkelt i går kväll.
Eftersom det är svårt o få tag på specille Halloween bak saker här i våran län så fick jag vara lite kreativ.

 Du behöver en vanlig kakmix eller muffinsmix. Jag använde choklad och citronkakmix från Willis. Man lägger till bara 2 dl kall vatten till kakmixen och sen blandar ihop och lägger kakmixen i muffinsformar. De säljer svarta muffinsformar på Lågprismagasinet för 12.90 för 60 stycken. Men det finns o köpa Halloween muffinsformar nästan i varje mataffär och leksaksaffär.Följ instruktionerna på förpackningen och när muffinsarna är färdiga ta ut de från ugnen och låt de  kallna.

Eftersom det inte går o köpa en speciell Halloween frosting i affären gjorde jag min egen. Du ska prova dig fram beroende på hur söt o tjock du vill ha det.
Jag blandade röd o gul hushållsfärg från Dr Oetker med lite vatten. La till floursocker och Philadelphia färskost. Sen tog jag smeten på cupcakes.  Man kan dekorera med vad man vill. Jag köpte lite läskigare orange o sarta smågodis . Lidl har även en speciell Halloween mix till salu med skelletter, pumpor o spindlar(29.90 för 1 kilo)
  Man kan blanda lakrits och gul strössel från dr Oetker.
  Vill du köpa såna fina Hello Kitty eller spindel bilder till dina cupckaes kan du göra det på www.simplytopps.com . De är gjorda av ätbar papper och redan ut stansade så det är bara o lägga på cupcakes.
  Jag är ingen Leila Lindholm så mina Halloween cupcakes är ingen underverk, men de är enkla o göra och extremt roligt för barnen o dekorera.

Till top