VAD ÄR DETTA ?

Livet just nu / Permalink / 14
Jag är så himla trött och ska nu lägga mig. Ja, klockan åtta på söndag ska Asta 85 lägga sig, men jag låvar o visa bilder och berätta om dagen i morgon. Men innan jag somnar och drömmer om sommar o sol ska jag visa vad min busunge har gjort i dag...

Vad tror ni det här är?

 

LÅNGA NAGLAR

Livet just nu / Permalink / 8
Jag har alltid velat o ha långa fina naglar, men det går inte. Jag har två naglar på min vänstra hand som är skadade och växer inte ordentligt. De ser ut som tvestjärtar så snart de blir längre än en halv centimeter långa. När jag var ca 6-7 år gammal lämnade jag fingrarna mellan yttedörren. Ja det var blod, tårar och tappade naglar. Man kunde ju hoppas att jag hade lärt mig något, men veckan där på lämnade jag fingrarna mellan bildörren. Och tro mig eller ej det var samma fingrar.
Eftersom min mamma inte tyckte att man skulle gå till läkare så var det hon som plåstrade ihop mina fingrar, men jag tror att det var riktigt illa för jag kunde inte klä mig själv eller ens leka i flera månader. Personalen på dagis fick klä mig och hjälpa ner mina byxor i toaletten som var ytters pinsamt.

Jag har gett upp hoppet för långa fina naglar, men drömma kan man ju. Tänk o få ha så här fina långa naglar. Vad avundsjuka alla våre då..

FÖRVIRRAD O TRÖTT

Livet just nu / Permalink / 7
Hej på er. Hoppas ni har fått en fin söndag. Inte många blogginlägg från lilla mig de senaste dagarna. Måste erkänna att jag har blivit lite blogtrött. Kanske trött i allmänhet med allt som händer här just nu. Nästa vecka kommer inte heller bli någon lek med massor av saker som är planerade Och förvirrad har jag med blivit. Vart tar tiden i väg ?
Vert fick mannen vänligheten o dela sin lunch med mig ?När blev 2 x 19= 40 ?
Vart kom all denna snö ifrån på tanke om klimat förändringar och när blev äpplena päron ? Som ni ser är jag lite mer än förvirrad.

FÅR JAG PRESENTERA SVENSKA PÄRON...Till top