NU HAR VI VATTKOPPOR IGEN

4.ALEXANDER THOMAS-11.10.13 / Permalink / 3
    Japp. Vattkoppor är här igen. Lillemannen är alldeles prickig överalt. Han har pirckar till o med in i örat o ja..i ställen man inte kan skriva om här.
Jessica fick sina en månad sedan. Två veckor efter henne fick Tessy sina och nu så är det Lillemannens tyr då. Skönt o få det avklarad i alla fall.
Det finns bara en LITEN LITEN problem i det hela. Som ni vet är min mamma på besök just nu och tro mig eller ej har hon faktiskt aldrig haft vattkoppor. Så om hon har riktigt tyr kan hon inte bara åka hem med nya skor o en kasse fylld med godsaker. Hon kan även få ta med sig en ny design på huden..Men prickar är ju inne just nu har jag hört

ESTNISKA LYXFRUAR

Livet just nu / Permalink / 2

  I dag var två stycken estniska LYXFRUAR i Kumla.

De shoppade, lunchade o levde rena rama lyxlivet. Nästan som svenska Hollywoodfruar. Lite mindre botox i läpparna o en o annan silikon mindre i brösten annars kunde man nästan ha trott att Montasami var lös i Kumla....

 

MEDANS MANNEN ÅT MATLÅDA I SIN BRUM BRUM BIL ÅT VI LITE FINARE MAT

 

 

UNGDOM ?

Livet just nu / Permalink / 1
   Jag fick leta upp en speciell spelbutik i Kumla i dag för att kunna köpa en sådan där rabattkort till bussen.  Ni vet säkert vilken jag menar. Jag själv fick veta att sådan finns från svärmor några veckor sedan.
 Jag har faktiskt inte åkt buss ??......Ja....det var flera år sedan. Det var då man fortfarande kunde betala med kontanter. Man kan ju köpa en sms piljett förståss, men vi alla vet ju hur jag har det med smsande så nu fick jag åka till Kumla med MANNEN för att köpa en busskort så att jag kan åka till Kumla med min mamma i morgon..Krångligt ? Det kan man säga. Det hela är en mycket lååång historia.
 Hur som helst så var jag inne i spelbutiken o sa att jag vill köpa en busskort. Mannen i kassan tittade på mig o frågade UNGDOM eller VUXEN ?
Pratade han med mig ??
UNGDOM ??!!!!
Ja man tackar. Man tackar.
Eftersom jag inte handlar på systemet o inte röker så blir man aldrig frågad efter leg i sådan syfte. Och vist blir man glad att bli mistänkt som UNGDOM.
  Man får liksom ta sina små vinster när man är 30 + 
Till top