STÄDA FÖR 14 MILJONER ?

Livet just nu / Permalink / 12
Läste att kyrkan Victoria o Daniel ska gifta sig ska städas för 14 MILJONER KRONOR. Ja ni läste rätt. Hella 14 mille. För min del kan hon vara ogift eller gifta sig i Las Vegas med sin Daniel. Men jag undrar ju om dessa dammtrasor som använd är gjorda av guld eller om det är Zlatan som ska städa denna kyrka och därför är arbetskraften så stor. Eller är kyrkan så fulla av alla miljögifter så självaste antisimmex behöver komma o sanera den ? 
 Så klart undrar jag ju hur smutsig denna kyrka måste vara för att den ska totalsaneras. Stackars vanliga dödliga som besöker kyrkan på vanliga dagar. Men det dyger då inte för de kungliga.
 Men jag måste ju erkänna att jag är lite avundjuk på firman som har fått denna städjobb. Jag kunde ha  gjort det för halva priset. Jag hade betalat några tusenlappar för Bengt med gänget som står utanför systembolaget.  Jag menar några flaskor med vanish som ska ju ta bort alla fläckar och en H 2 O från TV shop som ska ta bort magiskt all smuts från måde golv o luft måste det ju gå snabbt o städa kyrkan. Sen skulle jag ha rest till Thailand.
  Som skattebetalare måste man ju bli lite irriterad. Inte är jag intresserad av detta bröllop, inte har jag köpt deras porslin eller chokladask.Vart ska jag ta nytta av alla dessa miljoner som kastas bort på detta bröllop. 
 Och vet ni vad den värsta är  ? Inte fan blev jag bjuden heller.
Till top