HETA ÄMNEN

Livet just nu / Permalink / 6
Sitter o surfar runt just nu bland mammabloggar.
Det hela började med att jag skulle BARA kolla på de där nya familjernas bloggar från Familjen annorlunda och då hamnade man i en annan blogg genom en länk..och sen i en annan..och en till... Och nu har man varit inne i minst 50 stycken. 
 Förytom att alla har så i helsike söta barn verkar det skrivas om samma saker. De heta ämnena verkar vara just nu jämställhet(börjar bli trött på denna tjat nu), ordet HEN(jag tycker det är bättre med han o hon, gammaldags o yråldrad jag vet) och sen det där med kvoterad föräldraledighet.
 Och då slog det mig att jag hittar inte ett enda en som tycker o tänker som jag gör. Är det därför jag inte har några ``mamma vänner ``?
Varför kan jag inte vara som alla dessa mammor o bara hålla med ? Varför tycker jag inte som alla andra ? Vad fan som är fel på mig ??
 

ALLA HJÄRTANS DAG PYSSEL

PYSSEL, FIX O TRIX / Permalink / 1
Snabb Alla hjärtans dag pyssel..
En dörrkrans hittad på loppis för en femma, några virkade blommor som blev över från en scrapbooking set, lite spets o lim och några minuters pysslande......så fick man en fin krans o hänga på dörren eller på väggen..NÄR DET BLIR FEL..MEN SÅ ROLIGT..

Livet just nu / Permalink / 2
Sitter här o skrattar.
Ni som har iphone vet hur det där auto correkt funkar. Det är hemskt irriterande ibland när det hela tiden byter ut till fel ord och har man bråttom och  inte läser innan man skickar i väg meddelandet  så kan det ibland bli riktigt fel... men så roligt.
Hittade en sida som heter BUZZ FEED som är full med såna där meddelanden som har blivit fel....
HÄR på BUZZ FEED hittar du ännu mera.

När mamma tror att sonen kom ur garderoben..I vissa barer kan man kanske få något annat..Saker MAMMOR inte vill höra..Saker mormor kanske INTE vill låna ut...Att man har vackra ögon är något man vill kanske höra efter första träffen, men det här är jag mera tveksam om..

Till top