30:E JUNI

Livet just nu / Permalink / 3
Oj klocan har hunnit o bli redan halv elva och först nu har jag hunnit sätta ner mig framför bloggen igen. Vi har haft så fullt upp här. Jag som trodde att en regnig dag som idag skulle jag få massor av tid för bloggandet.
 Jag har fixat lite med min bloppis. adressen har ni här http://livetivillavillekulla.blogg.se/bloppis/
Det finns inte så mycket där ännu, men det kommer.
 Vi har även haft besök av kompisen Veronika som är så snäll o hjälper mig med en sak som är planerad till augusti. Får se om vi lyckas.
 Jag har städat o rensat i min kontor halva dagen. Vad mycket jag har samlat på mig där och alla saker har samlat tio tusen ton damm o säker lite till. Jag skulle ha behövt en gasmask så jag hade sluppit o tugga på alla dammrottor. Jag borde bli vegetarian.
 Sen har Jessica o jag bakat bullar och haft annat roligt för oss.
Nu ska jag dricka min kaffe och se vad drömmar har o erbjuda i natt._________________________________________________
JESSICA BAKAR

MMMM VAD SKA VI BAKA I DAG DÅ ??....KANELBULLAR KANSKE ??MEN FÖRST MÅSTE VI BYGGA LITE MUSKLER..

SKROT KOM O ÄT...

Livet just nu / Permalink / 3
Läste i aftonbladet i dag om populära barnnamn. I Sverige är det Alice och Lucas som är mest populära nyförtiden. Att välja ett namn till sitt barn är mycket viktigt. Ofta  verkar det viktigare än barnet själv och det är inte alla som är eniga vilket namn deras nyfödda rosa plutt ska ha. Jag har hört när i vissa släkt har krigats över vilket namn barnet ska få.
 Vissa föräldrar vill synas så de väljer all sorts konstiga namn till sina barn. Kändisarna döper sina barn efter frukt, städer och aktiviteter.
I Sverige får du inte ge ditt barn vilket namn du vill. Det måste godkännas av skatteverket först. Namn som skrot o snövit blev inte godkända. Vem vill kalla  sitt barn namn för skrot ?? Skrot kom o ät !! Skrot kom vi åker till soptippen !! Börjar du inte bli lite rostig min lilla skrot ?
 Vad tänker människor ?
Jag blev förvånad att namn som OKEJ och VILSE har blivit godkända. Hur kan man döpa barnet till OKEJ ? Det är inte okej.
Folk säger ofta till mig att Carmen Ly har världens vackraste namn. Har man gett sitt första barn ett fint namn vill man ju lyckas även nästa gång. Vi lyckades inte så bra kanske så nu ska vi döpa om alla barnen till CARMEN LY 1, CARMEN LY 2 och CARMEN LY 3 så alla barnen kan ha lika fina namn.

BAKOM GARDINEN

Livet just nu / Permalink / 5
NÄR MANNEN KOMMER HEM OVÄNTAT TIDIGT  GÖMMER EN VANLIG HEMMAFRU SIN GRANNE BAKOM GARDINEN..JAG DÄREMOT GÖMMER DET VIKTIGASTE BAKOM GARDINENMAN VILL JU INTE BLI AVSÖJAD
Till top