PACKAR

......... Kategori: PÄKAPIKK 2009-2011
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 22:26:00
Imorgon ska alla barnen(inklusive den 46 åringen) ha sin första älv present så nu packar jag här för fullt..FÄRGAT HÅRET..IGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 21:20:22
.. OCH KLIPPT LITE. DEN HÄR GÅNGEN BLEV DET BRUNT SÅ NU ÄR JAG FIN..ELLER NÅT

JAG SOM KISSI, MISSI O ALLA ANDRA BLOGGARE MED KATTNAMN..(OCH NU MENAR JAG MUNNEN O INTE HÅRFÄRGEN SÅ KLART)JAG SOM EN ANNAN KÄND BLOGGARE....OCH SIST, MEN INTE MINST..JAG SOM APA...KLADDIGT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 19:43:31
Tessy åt i matstolen och jag satt vid matbordet. Plötsligt hör jag gur något landade på gålvet. Där gick mjölken tänkte jag.. och inte långt efter landar också tallriken på gålvet. Jag går då för att ta upp de men hittar varken muggen eller tallriken på gålvet. Jag tittar under matstolen, bakom matstolen ...Samtidigt backar jag o tittar överalt tills jag går rätt in i joghurten. MYSIGT.Tallriken o muggen var ca 1 meter från matstolen. Hur kunde hon kasta den så långt ?LOPPISFYND, BARBAPAPA OCH HELLO KITTY

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 19:20:53
HAR FYNDAT PÅ LOPPIS HELT NYA BARBAPAPA FIGURER 10-15 KRONOR STYCKHELLO KITTY FIGURER I LÅDA FYNDADE JAG PÅ LOPPIS I ÖREBRO. KOSTADE 40 KRONOR FÖRPACKNINGEN(KOSTAR CA 120 KR PÅ TOYS N RUSH)
HELLO KITTY NYCKELRINGAR KOSTADE 5 KR STYCK PÅ SAMMA LOPPISHELLO KITTY LINJAL MM 15 KR OCH HELLO KITTY DOCKA 25 KR, BÅDA FYNDAD PÅ LOPPIS I HALLSEBERG

ALLA SAKERNA ÅKTE IN I ÄLVPRESENT LÅDAN VILKET BÖRJAR JU REDAN IMORGON..


PLÖTSLIGT HÄNDER INGENTING

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 15:16:46
Sorterade pappersinsamlingen och såg denna reklamblad..PLÖTSLIGT BLIR DET SOMMAR låvade de. Jag väntade o väntade. Blundade till o med två gånger, men det kom ingen sommar. Vilken lyreri...


NY DESIGN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 13:26:04
NY DESIGN . SÅ VAD TYCKER NI ???


POSITIVT TÄNKANDE KYSS MIG I A....

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 10:06:49
När jag klagade i telefon att det är kallt  svarade mannen att jag ska tänka positivt för det är ju INGA MYGG i alla fall. Vad rolig man kan vara  när man är långt borta. Han ska få se hur rolig jag kan vara när han kommer hem...


TRÖTTSAMT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-30 Tid: 09:05:58
Någon vecka sedan stod det i tidningen att Kumla kommun har fått kritik av skolverket för diverse anledningar. Förra veckan stod det i tidningen om en tjej som har blivit mobbad i en av Kumlas skolor utan o få hjälp och skolverket har kritiserat kommunen för det. I dag står det en insändare i tidningen som eleverna själva har skickat in.  Barnen i Vialundskola ha nämligen  10 grader i klassrummen. De kan inte äta sina lunch för det är för kallt i matsalen. Jag ska inte ens tala om allt som har skrivits i tidningen de senaste åren om våran kommun och deras skolor och äldreboendet. Här spöas det gamlingar i äldreboendet och det är OK att barnen blir mobbade i skolan och om det händer att de klarar den tuffa upplevelsen så fryser de ihjäl. 
 Kommunanställda har inte förstått att arbetsmiljölagen gäller även elever för skolan är deras arbetsplats. Det som hände gamlingar vill jag inte ens skriva om igen för det är för hemskt.
Det är tröttsamt o repetera sig själv men FAAAN vad arg jag blir. Bara för att det är barn tycker kommunen att de får göra som de vill. Hur skulle det kännas om en arbetskollega går o spottar på dig eller spöar dig ? Hur skulle det kännas om du inte får gå på toaletten i timmar ?? Hur varmt har ni det i kommunhuset ?? 
 Det är skamligt o hemskt. Jag har lust o sätta alla dessa ansvariga på rad i torget o smiska upp de. För de verkar inte bry sig ett dugg för annars skulle de ju gjort något under de åren som har gått och det har ju bara blivit sämre o sämre för eleverna.
 Jag tror att det enda som hjälper är att det blir kostsamt för de. Vad säger ni om kommunen ska betala skadestånd för varje mobbad barn 500 000. Varje barn som får frysa i skolan får 1000 kronor om dagen. Varje person som har blivit utsatt i äldreboende får en skadestånd på 1 miljon eller kanske ännu mera ? Hur mycket ska det kosta för att kommunen ska göra något ? Hur mycket är en personens lidande värd ?? Och hur kan de förvänta sig över huvud taget att eleverna ska ge bra resultat i skolan under såna omständigheter ? Det verkar så att barnens och äldres röster räknas inte och kommunen lovar en massa och säger att de gör en massa men ändå händer det inget.
Men jag undrar ju om det är de anställda som totalt saknar kompetens och medlidande eller om det är chefer som är så okompetenta så de kan inte vägleda sina anställda och kan inte prioritera vart pengarna ska gå ? Men en sak är säker varje person ska ta ansvar för sina egna handlingar och om en person misshandlar en inneboende på äldreomsorgen är bara denna person ansvarig för sina handlingar så jag tycker att det är meningslöst o skylla i från sig med orden: JAG TRIVS INTE PÅ JOBBET. Byt jobb då för guds skull. Eller tycker han/hon att det är plötsligt roligare på jobbet när man kan misshandla en äldre medmänniska ? Samma gäller alla dessa lärare som tittar på hur eleverna blir mobbade och svarar då  : BARN BLIR BARN OCH BARN GÖR SÅ. Så sa en rektor också i USA tills denna så kallade BARN tog livet av sig för hon orkade inte längre. 
 Det hela är bara så tröttsamt för oavsett hur mycket tidningarna skriver om det. Oavsett hur mycket det pratas om det i radio och TV blir det ingen förändring. Vad är i meningen då att lilla jag ska skriva om det i min lilla blogg ? Men ändå kan jag inte låta bli såna orättvisor gör mig bara så arg... så arg..


DAGENS MUMS-MUMS

......... Kategori: DAGENS MUMS-MUMS
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 21:36:31
Jag är helt slut i dag för vi möblerar om i lekrummet. Hur lyckas barnen göra sönder leksaker av trä o metall ? Har jag missat att de har superkrafter ?? Och när man har trampat på en legobit i tretusende gången verkar hotell gripen som en lugn o stillsam semesterställe.
Så i dag förtjänar jag extra mycket mums mums så en låda med PARADIS choklad från Marabou ska dejtas i kväll.

Lådan är fylld med 500 gramm gott gott och kostar 29:90 på WILLIS om du handlar för minst 200 kr andra varor. Min favorit är pralinen som heter TRILLINGNÖT. Vilket är din favorit ?I mitten fanns en pralin av vit choklad, men en lång fingrad treåring stoppade den i munnen innan jag fick stoppa henne.LITE LITE JUL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 18:36:00
Så nu har man tagit sig i kragen och julpyntat lite..Nej, inga julstjärnor ännu och inga advensljustakar, men en sådan har jag köpt i alla fall(vet inte vad de heter). Kostade 29 kr på iCA MAXI. Så nu har vi ju lite jul i alla fall. Resten kvar bara då...

OTROGEN..IGEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 17:33:27

Redan andra gången den här månaden har jag varit otrogen och handlat på ICA MAXI här i Kumla. Mannnen morrar och jag handlar...Men det är ju inte mitt fel att han inte får gå in där...H & M REA

......... Kategori: REA TIPS
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 14:30:00
REASTART PÅ H & M I DAG HÄR.  Massor med fina o söta Hello Kitty klänningar på rea just nu. Mannen läs inte det här nu för du vet att jag kan inte stå emot en rea...


HJORT O SVAMP

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 12:37:00
Bredvid min Lenin och mannen o mig fick jag äntligen plats med min fina hjort och svampen. Jag `´köpte``de för min presentkort på Jakobssonsmöbler i Odensbacken och de har legat i papperskassen och bara väntat o väntat tillls vita träväggen blev klar.
 Enligt uppgift ska de vara från en Tysk företag. Kommer dock inte i håg vad den hette.
Hjorten är en ljustage och är ca 48 cm lång. Kostade 149 kr, men jag hade ju presentkort så det var ju GRAAAATIS. Vilket vi älskar så klart.
Svampen är ca 20 cm lång och kostar 59 kr. De finns i olika storlekar och även som ljustakar.
MIN LENIN

......... Kategori: HEMMET
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 11:48:53
Visste ni att jag ha min egen Vladimir Lenin ? Ja inte livs levande förståss för snubben är ju död så det våre lite svårt, men jag har honom i klocks form. Eller närmare sagt är hans nylle inlåst i klockan vilket är rätt plats för honom. Vi vill ju inte att han släpps ut..

 Klocan fick fick platsen bredvid MANNEN O JAG i min fin fina vita trähylla. Vilken kombo va ?

 Vi hittade denna klocka på `ryska marknaden`` I Estland för 500 estniska kronor. Vilket motsvarade då ca 300 svenska kronor. Min mormor, krigets barn som hon var, tyckte förståss att det var konstigt att vi inhandlade en Lenin klocka. Varför skulle vi vilja ha den snubben i vår vardagsrum ?
 Hon hade träffat Lenin en gång i tiden. Hon hade då varit bara en liten flicka och Lenin hade kommit till  skolan för att träffa alla barnen. Så de fick stå upp i klassrummet när läraren hade berättat vem han var och visat den store herren hur duktiga alla barnen var.  Min mormor hade då tyckt att Lenin var så snäll o trevlig . Jag förstår ju henne. Lenin hade gett alla barnen godis och i den tiden fick man godis bara några gånger per år. Barn är lätt köpta de.


HUR HINNER DE ???

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 09:00:08
Läste i tidningen att tjejer i USA skickar i genomsnitt 10 sms i timmen(beräknad under hela dygnet). På tanke att det är 24 timmar i dygnet blir det ju 240 sms per dag. Min första fråga är HUR FAN HINNER DE ????? När kissar de ?? När sover de ?? Men det viktigaste är nog hur orkar deras fingrar ? På tanke på det är nog en bra affärside o starta en företag som tillverkar fingerproteser så att dessa tjejer kan byta ut sina utslitna fingrar om några år.
 I framtiden blir man inte utsliten av hårt arbete i fabrik, nej man blir utsliten av all sms skickande. Men jag är nog inte i farozonen på tanke att jag inte vet hur man skickar sms.


JOBBAR PÅ HÄR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-29 Tid: 07:30:00
LÄGGER UT LEKSAKER PÅ TRADERA SÅ VI HÖRS SEN..

DAGENS MUMS-MUMS

......... Kategori: DAGENS MUMS-MUMS
......... Datum: 2010-11-28 Tid: 22:01:05
Dagens mums-mums blev crepes från BELBAKE .

TILLVERKAD I TYSKLAND FÖR Lidl OCH KOSTAR 19.90. GER CA 7 CREPES, MEN DE ÄR GANSKA STORA.
JÄTTE LÄTT O GÖRA. SMETEN ÄR REDAN FÄRDIGBLANDAD I PÅSEN SÅ DET ÄR BARA O HÄLLA SMETEN PÅ PANNAN O BÖRJA STEKA.


OTROLIGT GODA. MANNEN SOM  ANNARS INTE ÄTER PANNKAKOR ÅT HELA TVÅ STYCKEN AV DESSA.


VILKEN AMATÖR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-28 Tid: 21:02:42
Läser just gårdagens Aftonbladet. Ann Söderlund skriver att hon är besatt av shopping. Hon berättar att hon har jätte många skor. Hela 25 par. Vad då många? Vilken amatör. Jag har över 60 par och jag är inte shoppoholic för fem öre. Eller?


DET ÄR VISST INTE 2011 ÄNNU

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-28 Tid: 18:58:17
När man städar kylskåpet och kastar ut gammalt mat borde man ta reda på vilken dag i månaden det är. Man borde även ta reda på vilken månad det är. Och om ni är som mig borde ni även fråga någon viket år det är för tydligen är det inte 2011 ännu. Gissa vem kastade ut all mat med datum 2010 idag? Det är tyr ibland att man är gift så att man har någon som kan stoppa en när man är lite förvirrad.


MANNEN O JAG

......... Kategori: HEMMET
......... Datum: 2010-11-28 Tid: 16:53:12
Jag inreder..eller närmare sagt håller jag på o få psykisk sammanbrott över mina lantliga hyllor. De är ju för få..Allt jag hade tänkt som ska få plats får ju inte plats. Har hyllorna krympt ?? Och visste ni att en vas kan se fyl ut på ena hyllan och se jätte fin ut på andra ?
 Jag var vaken till klockan ett i går och psykade över hyllorna och det är inte bättre i dag ska ni veta.
Men en sak som definitivt ska få plats är en liten figur som ska representera MANNEN O JAG.

Visst är det lik oss ? Vi köpte den i Lettland när vi var på semester bara oss två. Så snart vi såg den sa vi direkt att den måste vi ha och sedan dess har vi haft den på hyllan. Vissa som har varit hemma hos oss o sett den har känt sig lite generad har jag märkt. Men jag är inte så pryd av mig så jag tänker inte gömma undan sånt bara för attd et kanske inte ser `´bra ``ut. Men det verkar vara typisk svensk att man inte pratar om sex med andra, men bakom stängda dörrar har man sadomaso sex med läderpiskar och handbojor.

HAR NI TÄNKT ATT DET HÄR KAN VARA DIN GRANNE ?PROVAT DECUBAL

......... Kategori: BUZZADOR
......... Datum: 2010-11-28 Tid: 00:09:57
Jag fick hem en liten paket från Buzzador några veckor sedan. Den var fylld med små tuber av krämer och lip balm mot torr hud och torra läppar. Jag måste erkänna att jag har alltid varit lite skeptisk när det gäller såna skönhetsprodukter som låvar en massa. Oftast håller de inte vad de lovar och kostar bara en massa pengar.
Nu när jag har renoverat o målat, vilket betyder en massa slipdamm, har mitt ansikte blivit torr och skrynklat ihop sig som en liten russin och jag var helt säker att de här krämerna i dessa små tuber kommer inte hjälpa. Ni minns väl när jag smörjade min ansikte med duschkräm istället av en vanlig kräm och nästan hela skinnet ramlade av ? Jag önskar att jag hade haft dessa krämer då. För tro mig eller ej de här hjälpte verkligen. Storfavoriten var den för läppar(lip balm). Man fick mjuka och pussvänliga läppar. Mannen hatar nämligen när jag har läpstift med färg på för då kan det hända att han går till jobbet med röda läppar. Vad då ? Killen har ingen humor ..
Jag måste ta reda på vart de säljer dessa krämer och skaffa mig en större tub av både ansiktskräm och lip balm för annars kommer jag inte överleva köksrenoveringen. Eller då kommer jag det , men kommer o se ut som Asta 95. och vad är i deen o se ut som en pensionär när man inte får tillhörande förmånen..Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det om du vill så klart!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. Jag fick min första kampanj efter 5 månader, men då fick jag plötsligt 5 stycken på rad vilket är så roligt.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken(här är vi ute bara efter egen vist hahah) så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Kadri):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=KadriLANTLIGA VÄGGEN KLAR

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 23:15:31
Äntligen har vi fått upp alla hyllor på min lantliga vägg. Allt är målat o spikat. Det är nu bara lister som saknas. Inte den bästa bilden, men klockan har hunnit o bli elva på kvällen (eller morgonen för er som festade i går) och det är inte den bästa ljuset i köket. Fixar en bättre bild när jag har stalt dit alla saker.
 Nu är det lägdags för mig och om det är någon som är vaken ännu borde ni gå och lägga er direkt. I morgon är det ju första advent och då ska det ätas lucebullar, kanelbullar, potatis, skinka..ja ni förstår..Man måste ju vara utvilad för en sådan festmåltid..
Vi har dock inte plockat fram ett enda julsak ännu. Vi brukar vänta tills 23 december och dekorera sen halv banikslaget i sista sekund. Fast om jag tänker efter nu har vi ju en ljuslinga fortfarande kvar från förra året i vardagsrums fönster  .. alltid något ju...

DAGENS MUMS-MUMS

......... Kategori: DAGENS MUMS-MUMS
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 22:56:45
DAGENS MUMS-MUMS ÄR COCA-COLA MED VANILJ OCH KÖRSBÄR SMAK.
Hittade dessa på ICA NÄRA och var  tvungen o köpa de för att provsmaka.
De är otroligt goda. Både barnen o jag blev kära direkt. De smakar verkligen mycket vanilj och körsbär.  Minus är att det inte är cola-light och att det inte finns i 2 liters flaskor för det blir lite dyrt om man ska köpa många.  Men trots det kommer jag o köpa dessa igen.
Har ni provat de ??TILLVERKAD I USA
PRIS: 10:50 PÅ ICA


MANNEN BEKLAGAR SIG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 21:21:19
MANNEN I GÅR: MORRR....
JAG: VAD ÄR DET ?
MANNNEN: MIN LEDIGA DAG..
JAG: VAD ÄR DET MED DEN DÅ ?
MANNEN: JAG VILL HA MIN LEDIGA DAG..
JAG: DU HAR JU LEDIG DAG I DAG.
MANNEN: KALLAR DU DET HÄR LEDIGT.FÖRST SLÄPADE DU MIG TILL IKEA FÖR ATT ÄTA EN LYXFRUKOST.
JAG: DET KOSTADE 30 KRONOR FÖR HELA FAMILJEN.
MANNEN: 34
JAG: BARA FÖR ATT DU SKULLE LYXA TILL DET MED ETT EXTRA ÄGG
MANNEN: JAG SA JU LYX FRUKOSTMANNEN: SEN LURADE DU MIG O HANDLA ALLT DET HÄR...MANNEN: VET DU HUR MÅNGA KONSOLLER DU HAR KÖPT ??JAG: 32

MANNEN: PRECIS HELA 32 !!!!!!! STYCKEN
JAG: MEN DET VAR JU JAG SOM MÅLADE DE......OCH DET VAR JAG SOM MÅLADE HYLLPLANEN OCKSÅ
MANNEN: MEN JAG FICK JU TITTA PÅ O BEVAKA DET HELA O SE TILL SÅ ATT DU INTE GÖR FELJAG: ASSÅ. SÅ VI SKULLE INTE HA KLARAT OSS UTAN DIN VIKTIGA BEVAKNING ?MANNEN: PRESSIS.
JAG: OK DÅ. VAD BRA ATT JAG KÖPTE BLOMMOR TILL DIG DÅ SÅ DU FICK NÅGOT FÖR DIN STORA BESVÄR
MANNEN: OCH DU TROR ATT DU KAN KÖPA MIG SÅ LÄTT ?
JAG: NEJ JAG TROR INGET..JAG VET..OCH IMORGON SKA MANNEN BEVAKA HUR JAG LAGAR SÖNDASMIDDAG. STACKARS LITEN HAN ÄR UTARBETAD.
PS.
DET ÄR TUR ATT NÅGON STYR UPP DET HÄR HUSET.
MANNENLÖRDAGSGODIS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 20:52:55
MANNEN O BARNEN KÖPTE LÖRDAGSGODIS..VÄNTA NU .. BLEV DET HÄR RÄTT ???...MAN SKA INTE SKICKA MANNEN ENSAM O HANDLAJA, JA HOPPAS ATT BARNEN INTE FÅR ONT I MAGEN I ALLA FALL....


ADVENTMARKNAD I JOHANNESKYRKA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 13:09:17
Sitter o fikar i Johanneskyrka och hoppas att jag vinner på lott. Den där korgen fylld med goda ostar ser inte fel ut. UPPTATERING: Ingen vinst blev det. Ingen ost. Inga pepparkakor. Ingen fruktkotg. Ja,jag är juinte förvånad. Det största vinsten jag har vunnit nånsin var 4 rullar toapapper.


27:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-27 Tid: 09:40:45
Vet ni hur kallt det är i dag ? Vad ni än gör gå inte ut. Om det inte våre så att loppis ropar efter mig hade jag aldrig gått ut. Vi får höras efter loppis. Om jag inte har frysit ihjäl förstås.


26:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-26 Tid: 20:35:55
Så där så har min blogg blivit från dålig till sämst. Jag måste ta mig från kragen och förbättra mig men jag har faktiskt inte haft varken tid eller ork för bloggen. Orken tar slut när man har haft ont i magen i två dagar. Någon som har en mage utan magont o låna till mig ?
  Tiden har försvunnit för jag har haft fullt upp med att måla väggar o hyllplan. Börjar känna mig som en byggare bob faktiskt. När man tittar på byggarna i Byggfällan kan man ju knappast bli sämre.
 Mannen gick hemifrån på måndag och var borta i fyra dagar. Inte roligt o vara ensamstående mamma. Jag förstår inte hur ensamstående mammor orkar ?
 Ja, mannen har lämnat mig, men det gör inget för jag har redan skaffat en goding till mig.. Nej, jag skojar bara. Mannen är kvar, han har bara varit o jobbat i landet långt, långt borta, men nu är han hemma igen tills måndag. Jag har målat hyllplan i timmar i dag och det känns lite som att jag har blivit hög på färgen så jag ska inte skribva mer. Gud vet vad jag kommer o skriva då.


ÄNTLIGEN

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-25 Tid: 11:50:36
Dagen har inte varit den bästa direkt. Först upptäckte jag att jag har tappat bort min bankkort. Har letat efter den överalt utan o lyckas o hitta den. Någon som har sett den ???
 Om  det inte våre nog tappade jag även bort min kamera, men lyckades o hitta den under tidningsberget efter en timmes letande. Sen har jag lyckats o slå sönder en kaffekopp, tappa ex antal kafflar o knivar i suppåsen, slå min stortå.. två gånger(vissa lär sig aldrig)... ja ni fattar ingen bra dag precis.
 Men väggen är äntligen färdig. Så värt all slit o jobb och trasiga naglar. Nu ska vi köpa hyllplan imorgon och måla de och sen kan jag  ÄNTLIGEN börja packa upp mina kokböcker.

LITE SVÅRT O VISA PÅ BILD, MEN JAG HOPPAS NI SER ÄNDÅ OCH FÖRSTÅR HUR DET KOMMER O SE UT.


MEN DET KUNDE JU KNAPPAST BLI FYLT OM MAN HADE EN SÅN LITEN HJÄLPARE

HON SER  HELT GALEN UT PÅ DEN BILDEN. RÖDA ÖGON OCH VAMPYRTÄNDER Nu ska jag  dammsuga och tvätta gålvet. I kväll ska vi till skolan för att höra hur det går för Carmen Ly så vi får se hur många julklappar hon fortjänar.
 Förresten har någon settt mannen min ? Han åkte hemifrån på måndag och efter det har jag inte sett honom. Ni kan hälsa honom att väggn är klar nu så han kan komma hem igen.


JESSICA MÅLAR(VIDEO)

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-24 Tid: 16:02:14
Först fick jag inte måla  för alla brädor var bara HENNES och sen läxade hon upp mig att jag inte hjälpte till....ROSTIGT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-24 Tid: 15:30:00
Det är konstigt att mycket av det som  folk slängde förr har blivit populärt nyförtiden. Slitna och halvtrasiga skåp från Raja kostar över 20 000 kronor och pryder nästan vartenda kändishem. Soffor, skåp, bort o stolar som folk skulle ha slängt förr kallas nyförtiden shabby chic och wabi sabi och är extremt populära. Inte ens tala om hur  dyra de är.
Sen är det populärt med rostigt. Lägg ut en vattenkanna över vinter och ta in den på våren och börja vattna blommor med det. Det rostigare det bättre och dyrare.
 Och ja, även jag har fastnat i denna shabby chic träskel. Vi har målat en vit trävägg och inköpt en rostig nummer som ska pryda den. Men för att jag skulle börja måla om alla möbler vita och släpa in kaninbyrar till vardagsrummet är dock en lång väg kvar. Tyr för mannen det...BAKA, BAKA PEPPARKAKA...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-24 Tid: 13:57:45
Årets första pepparkakor är bakade(läs: brända) och uppätna.
Så där gick det till om ni inte vet hur man bränner pepparkakor....

FÖRST SMYGÅT VI LITE PEPPARKAKSTEG(beviset ser ni runt munnen)SEN CONCENTRERADE VI OSS RIKTIGT, RIKTIGT HÅRT OCH KAVLADE...MORRADE PÅ TEGET SOM INTE LYSSNADE PÅ OSS OCH INTE BLEV PLATTGAV TEGET SMISKSÅ DÄR DET HJÄLPTE NU KAN MAN KAVLA KLARTMAMMA, DU MÅSTE JU FOTA MIG FRÅN MIN BÄSTA SIDA..BORTSETT FRÅN NÅGRA AVMAGRADE KOSSOR SÅG DET JU INTE SÅ ILLA UT SÅ HÄR LÅNGTMEN DET HÄR ÄR JU EN HELT ANNAN HISTORIAJag förstår inte att det ska vara så svårt o baka fina pepparkakor, men gång på gång missslyckas jag. Hjälp någon !!


EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE..FORTSÄTTNING

......... Kategori: EN BÅTFLYKTINGS BERÄTTELSE
......... Datum: 2010-11-24 Tid: 10:22:05
Jag vet att ni har väntat, men just den här delen har varit extremt svårt o skriva. Vad ska man skriva ? Hur mycket ska man skriva ? Finns det de som kan bli sårade av det här ? Och hur mycket jag än vände o vride på det här kom jag på slutsatsen att det här är ju min historia och passar det inte någon är det bara hoppa över det.
 Så här kommer fortsättningen för  jag vet att några av er har väntat..... Dagen därpå vaknade jag och upptäckte att min näsa låg i en svettig armhåla. Upptäckt nummer två var att det var mitt eget armhål som min näsa gjorde sig bekant med. Jag flydde blixtsnabbt till badrummet för att duscha. Man vill ju inte se ut hur som helst  när man vaknar första gången bredvid MANNEN. För sig visste jag ju inte att han skulle bli just den där MANNEN, men ändå man ville ju se fin ut. Det var ju den tiden man la sig med smink på. Försökte o sova sexigt och definitivt inte ha myskläder med barn dreggel på...o dessa tider. Nu har mannen tyr om han ser min ansikte under huvud taget under hårtoer och barnkladd. Och sminka ..ja det gör jag  bara på extremt sällsynta tillfällen som att man kommer på en idee att man ska lägga upp en bild på sig själv på bloggen eller att det finns vänner som är snälla nog o bjuda över en..
  Där var jag i toaletten nyduschad och fin, om jag nu får säga det själv. Jag hade lämnat badrumsdörren halvöppen som en liten bjudning till herr Garfield. Han hade varit en riktig gentelman. Vi hade inte haft sex, tro inte det. Allt var så himla oskyldig. För guds skull vi hade ju till o med sovit med kläderna på. Man kan ju nästan tro att vi var oskuld båda två. Jag 21 år gammal, mamma till nästan två år gammal dotter  och han, herr Garfield, 39 år  . 
  Jag väntade o väntade. Jag visste att han hade vaknat för jag hörde hur han rörde sig i rummet. Min teori var att om han är intresserad kommer han in till toaletten. Kommer han inte är han inte intresserad eller är bög. På tanke att han hade pussat mig låg min misstanke på gissning nummer ett. Efter en stunds väntar, när jag hade kammat hår i  tionde gången blev jag så förbannad så jag smällde igen badrums dörren. FAAAN tänkte jag han tycker inte om mig. Var jag ledsen över det ?? Senare när vi redan bodde ihop berättade han att han hade inte fattat någonting. Så han var trög redan då.
  Efter att jag hade gjort mina slutsatser klädde jag på mig, gick ut från toaletten och annonserade högljutt att nu ska jag åka hem.. Han undrade ju så klart varför och jag sa att jag hade inga rena kläder vilket han tyckte var ju en hemskt dum anledning. Det finns ju affärer överalt så att hitta rena kläder var ju det minsta problemet. Han tog min hand och sa att nu åker vi o shoppar. Att köpa nya kläder i riktiga affärer var inte något man gjorde varje dag och inte ens varje år. Så shopping varför inte. Vem är jag o stå emot det. Han ville ta taxin till köpcentret och jag fick argumentera emot och sa att det går lika bra med buss.  Men buss ville han definitivt inte åka med. Vi argumenterade ett tag och jag måste erkänna att jag förlorade denna diskussion. Men  det gjorde inget för jag har vunnit vartenda en efter det de senaste åtta åren med hjälp av kvinnlig list och charm.
 Vi gick runt i köpcentret och mannen trog mig in i en affär efter andra något som inte händer nyförtiden. Nu måste man nästan hota honom medpistol för att få honom o komma in i en affär.
Han var som ett barn i godisbutik och ville köpa allt som han tyckte var fint och skulle passa mig. Men jag vill inte ta emot något. Jag tyckte det var fel. Fönstershoppa var ju roligt med att ta plagget och faktiskt gå till kassan och betala för det var ju en helt annan historia.  Skulle vi ha varit tillsammans hade jag tyckt att köp på du det mera det bättre. Men vi var ju inget till varandra. Men till slut gick jag med på att han skulle köpa en top och ett par strings till mig så jag kunde känna mig ren i alla fall.
 Vi spenderade hela dagen i Tallins centrum. Drack Irisk kaffe i en pub, åt lunch, han köpte lite saker till sig själv, vi fikade. Hela eftermiddagen  gick vi runt i gamla stan och höll handen. Det var en kall vinterdag men det kändes inte så kyligt ändå. Jag var nog varm inombords.
 När kvällen närmade sig hade vi blivit hemlösa. Hans bror hade tagit över hotellrummet de delade så vi var inte välkomna tillbaka. Vad skulle vi ta i vägen då ? Vi kunde gå hem till mig, men han vägrade åka tåg. Vi kunde ju gå till någon klubb tills morgonen, men det orkade vi inte. Så letandet efter en hotellrum började. Men det var inte lätt ska ni veta. I den turistfyllda Tallinn verkade det vara omöjligt o hitta  ett ledigt rum.  Och när vi då hittade ett rum till slut ville de att man skulle checka in med passet och varken han eller jag hade våra med. Så det sket sig där också. Jag förstog ju hotell personalen för det var många finnar i den tiden som kom o trashade hotellrum på fyllan o smet därifrån.
 Till slut tog vi en taxi och hoppades få tips o råd från chauffören Han var en medelålders estnisk man. Mycket trevlig o snäll, utan några framtänder vilket inte var konstigt i den tiden. När människor hade knappt råd med mat var det sista de tänkte en tandläkar besök. Vad ska man ha tänder till om man ändå inte har råd o köpa kött hade en rysk byggnadsarbetare förklarat till mig ett tag sedan. 
 Vi frågade chauffören om han hade tips  om en hotell som kunde ha lediga rum. Han tittade på oss och frågade om vi var ett par. Mannen svarade JA och han sa att han  vet en hotell, men det var inte så fin så det var kanske inget för oss då. Jag sa att det spelar ingen roll hur det ser ut. Jag förstog dock senare vad han menade med inte så fin hotell. Jag förklarade att vi inte hade våra pass med oss , men han svarade att det fixar han. Han startade bilen och vi åkte mot den okända hotellet.
 Jag lutade tillbaka... Vad sa han ? Sa han att vi var tillsammans ? Han o jag ? .....
 


19 BARN OCH FÖRSÄTTER...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-23 Tid: 18:47:00
Har ni sett det här programmet ?Denna avsnitt är alldeles från början. Nu har de 19 barn och planerar för mer. De har även fått ett barnbarn några år sedan. De har nu också blivit lite av en celebrety i USA med kanska stora tittarsiffror.
 De är extremt kristna och lever efter bibel så de har helt andra värderingar än de flesta människor. De verkar vara så himla bra föräldrar och har en så lugn sätt o uppfostra barnen och deras barn verkar verkligen vara bra uppfostrad. Det är så skönt o titta på de och deras sätt o leva. Allt verkar så enkelt. De har inga lån, de byggde sitt eget hus alldeles själv. Hon är hemma mamma och han är mäklare. När man tittar på olika klipp så förklarar de sin syn på livet i mycket intressant sätt. Jag är ju inte kristen för fem öre, men jag måste erkänna att mycket de säger är så otroligt sant och framförallt smart.  Verkligen en inspirerande familj som vi kan alla lära något av.


PUST...

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-23 Tid: 16:31:21
Så var det gjort då..Känner mig faktiskt extremt duktig. Jag har äntligen tagit mig tiden och gått ur all sorts klubbar och sagt upp all sorts tidningar jag aldrig läser. Det är så himla lätt o ta en filmprenumeration när man får 5 filmer för priset av ett. Och det skulle inte vara så dumt alls om man inte skulle glömma tacka nej till filmen man inte gillar eller om man inte skulle glömma bort att en film som man  precis har köpt på ica är månadens film så till slut har du två likadana filmer. Det hände mig ett par gånger faktiskt(sorry MANNEN). Bort, bort, bort med alla såna klubbar. Jag har sagt länge att jag måste säga upp sånt, men man glömmer, orkar inte eller tar sig inte tid för det. Och det är ju precis det de räknar med när de lockar dig md såna nästan gratis erbjudander. Sen ska ni veta att det är inte helt enkelt o säga upp en sådan prenumeration heller. De ställer en massa frågor och försöker o locka dig tillbaka. NEJ jag vill bara säga upp min prenumeration . Jag vill inte veta att ni har 50 års erfarenhet och att ni kan bjuda mig på gratis frakt nästa gång.
 Jag har även sagt upp alla mina tidningar faktist. Dagstidningen och mannens lasbilstidningar (MANNEN måste ju också ha porrtidningar) ska vi ha kvar. Jag kom på att jag köper de tiningar jag vill och de som jag fick hem blev faktiskt inte ens urtagna från plasten. Lite meningslöst o ha de då. Dessutom har jag tröttnat på två av föräldratidningar jag prenumererade för de tjatas bara om samma sak hela tiden. JÄMSTÄLLHET, DAGIS och ekologist/kravmärkt mat. Dessutom visar de alltid kläder o leksaker som har prislapp DYR och EXTRENMT DYR. Så bort, bort , bort med de också.
 Det känns skönt faktiskt. Nu behöver man inte oroa sig att man inte har tackat nej till månadens nånting och att matbordet är belamrad med tidningar man inte läser. Nu ska det bara köpas de tidningar man faktiskt vill läsa och de filmerna man faktist vill köpa.
  Nu när jag har varit så duktig ska jag belöna mig med nybakade pepparkakor..


23:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-23 Tid: 12:31:16

I dag verkar hela dagen blivit omvänd. Har haft en duktig snickare här för att h¤n  skulle fixa några saker som var fel med vår nybygge så nu ska vi ha det varmt i år i alla fall och inte som förra året när vi hade 7 + grader i vardagsrummet.  Men nu är jag lite efter med mina andra saker som jag gör vanligtvis på morgonen.
 Julen närmar sig med  expressfart och det verkar som jag har planerat lite för många saker som ska göras klart innan jul. Men , men vi får se. Det enda som händer om jag inte hinner klart är att jag själv blir besviken. Barnen kan bry sig mindre och MANNEN är tacksam varje gång han slipper o bygga, bära, handla något nytt.
 Sen har jag sagt att jag ska skriva klart båtflyktings berättelse innan jul, men det verkar ju gå så där. Varje gång jag sätter mig framför dator för att skriva kommer det något emellan. ja, ja det blir väl klart innan jag är 50..ok 60 då....
 Men nu ska det fikas, mumsas på gott gott och läsas tantsnuskGULLIGA HÄSTAR FRÅN RICE

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 22:11:25
Innan jag lägger mig ska jag bara visa upp dessa gulliga hästar jag har köpt till barnen. Dock har de inte fått de ännu. De(hästarna alltså , inte barnen hahah) får vänta i presentlådan tills jul eller tills de fyller år. Får se hur det blir  för jag tror jag har köpt alldeles för många julklappar...


MÅLAT KLART...

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 22:04:49
JAG HAR MÅLAT KLART VÄGGEN......OCH GÅLVET...Jag skulle ju kunna skylla på barnen, men det där på golvet får jag faktiskt ta på mig.
I morgon ska jag leta fram stålborsten så jag kan ta fram den svarta och sen är det bara hyllor som ska inhandlas. Det blir nog bra till slut..elller inte då.. Synd om mannen i så fall för då får han bygga om igen.


VI BYGGER VIDARE DÅ...

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 15:59:14


 Nu måste jag stänga av datorn. Vill ju inte få vit färg på MANNENS dator. Vi hörs sen..


TIDNING I VÄGGEN

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 11:58:45
Väggen växer fram och det viktigaste är gjort. En tidning har satts in i väggen.  Mannen har några konstiga traditioner som han har snott från sin familj..LILLA GUMMAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 09:57:45
Efter en stunds lekande sprang Jessica till köket jätte glad...
JESSICA: JAG är här nu och  min mage är hungrig.
JAG: Vad vill du ha för frukost då ?
JESSICA: Fixa mig en macka LILLA GUMMAN.
JAG. Lilla gumman ?
JESSICA: Du är Lilla Gumman. Magen säger att den vill ha en macka  nuuuu.........med KAJVAJ på !!!


22:A NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-22 Tid: 08:51:34
Pst..Prata inte för högt nu för här  har hänt en mirakel och det är tyst i huset. Nej, barnen sover inte(så stora mirakel händer inte), men de leker tyst o snällt. Man kan nästan tro att de är änglar. Jag passar på och lägga ut lite leksaker på Tradera så länge...21:A NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-21 Tid: 12:58:41
Fullbokad dag i dag. Jag vet inte om jag ska springa eller hoppa fram för att hinna med allt. Det har spikats vägg, packats paket, skjutsats Carmen Ly på badkalas, lagats mat och hoppats att plixten inte slår ner på huset när man sa vissa saker till MANNEN som kanske inte var helt sant. Men vad gör man inte på husfridens skull ?
 Nu ska jag klä barnen , skicka o hämta paket, hämta upp Carmen Ly och sen ska vi åka och gratta en kompis som fyller 25(fast hennes mamma säger att hon fyller 41, dumma mamma).
Så ni får klara er själva och vi hörs när vi hörs....KONSTIGT ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-20 Tid: 19:40:24
Mannen spikade vägg o klagade att det var svårt o hålla i brädan o spika samtididigt. Så snäll som jag är o erbjöd o hjälpa till.. Jag sa att han kunde ju hålla i spiken och jag kunde slå med hammaren. Han ville inte vilket jag tycker är konstigt ? Tror han inte att jag har kompentens nog ? Eller då är han säker att jag skulle slå honom på fingret ? 
  Några minuter senare slog han dock  sig själv på fingret med hammaren. ..Vissa straffar Gud genast.
 


MANNEN O JAG- ALLERGISK

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-11-20 Tid: 17:43:47
Jag har en röd märke på min finger.

JAG pekar på ena fingret: Titta jag är röd här.
MANNEN: Är du allergisk mot ringen ?
JAG: Nej, mot dig.


20:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-20 Tid: 16:33:55
Och då var loppislördagen slut då och vilken härlig loppislördag det har varit. Men dagen  började ju  bra direkt så det kunde ju knappast bli något annat än en underbar dag. Fick sova till halv nio, vilken lyx. Kommer faktiskt inte i håg när man fick sova så länge senast. 
 När jag skulle göra mig fin i badrummet upptäckte jag att min tunga var knallgrön(resultat av gårdagens godis ätande ?). Visade det till mannen och han frågade om jag började o förvandlas till groda ?.... Till groda ?  
 Barnen har också haft ett konstigt beteende i dag. Ena barnet går runt o slickar på väggar, andra lossas äter böcker och tredje grinar för att hon växer. Hör ni hur min mammahjärta klappar av stålthet ? 
 Hittade inte så mycket på loppis i dag, men det var roligt o bara gå runt o titta. Dessutom fick man ju äta köttbullar på IKEA efteråt. Och nu ska det spikas vägg och slickas på Jamie Oliver. Men ni ska ha en så bra lördag ni och glöm inte dansbandskampen för jag vill inte vara ensam som blir plågad av denna tortyr.


NYA SMYCKEN

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-19 Tid: 21:40:00
SMYCKENA ÄR FYNDADE PÅ KAPPAHL, LINDEX OCH GINA TRITRICOT, PRISER  9.50-20 KRONOR. Några av de åker till presentlådan andra gör mig vackra...

Nu ska vi titta på I LOVE YOU PHILLIP MORRIS och njuta av fredagskvällen..SÅ DÄR SÅ.....

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-19 Tid: 20:44:56
Mannen sprang hem för att stoppa mig.....Väggen hade jag redan  hunnit o  måla svart, men rosa tak fick jag absolut inte måla. Han hotade till o med ställa in min loppislördag om jag målade taket rosa och det skulle jag ju inte överleva.

NU SKA DET MÅLAS

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-19 Tid: 16:04:41
Vi har varit o köpt färg i dag = MANNEN har plågat mig på Bauhaus.
Hur många olika skruvar kan en man behöva ? Jag sa att han hade en skruv lös, men han uppskattade inte min kommentar och plockade på några spikar  i stället.
 Hur som helst sulle vi måla just nu, men det saknas en man i huset för han fick ett telefonsamtal av schefen och han  sa att mannen måste  jobba. Precis som förra fredagen när vi skulle organisera lekrummet. Jag börjar bli lite misstänksam ??
 Han kanske inte alls behöver åka till jobbet. Han vill kanske bara inte måla om ???? Ja, ja jag får måla själv då. Jag borde måla taket rosa och väggarna svarta....Skulle  se om han hade vågat o lämna mig ensam med en färgburk nästa gång då ??NYA HYLLOR

......... Kategori: PROJEKT NY KÖK
......... Datum: 2010-11-19 Tid: 10:46:19
Mannen satt upp några träbrädor i går och tyckte då att det räckte för dagen. Det är väl ingen brodska med väggen tycker han. Vi var nog inte överens där, men jag kom på att han kan ju lämna det så helt o hållet. Då har jag lister för mina kokböcker... och det är ju supper modernt...
Även barnen tyckte att det var en bra i dee och la upp sina böcker... Mannen insåg dock snabbt att jag kommer o vinna det här och låvade fixa klart hela väggen innan helgen är slut.
Gud vad jag älskar o använda min kvinnliga list.


19:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-19 Tid: 09:13:18
Upp o hoppa alla nu. Vacker höst/vineter(när går höst över till vinter ??) dag. Man fryser inte alls. Man är hur glad som helst för livet är ju underbart. Så vad väntar ni ? Ut med er och njuta livet och slösa barnbidraget(något nytta ska man väl ha av sina barn hahah). Ne nu blev alla torrbollar arga. Ja då barnbidraget är menad för barn så jag låvar att de ska ha var sin klubba. Ja, jag vet det är synd om mina barn, inga leksaker, inga kläder och ingen mat...
 Här spenderar vi alla pengar på träbrädor o låter de ligga på matrums gålv som en vacker dekoration..
EN FRU TILL EN VÄLDIGT TRÖTT MAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-18 Tid: 19:38:53
 I dag har inte varit den bästa dagen precis, men morgondagen kan ju knappast bli sämre då. Dessutom är jag en fru till en mycket trött man i dag. Jag babblar om mina inredningsideer, mannen släpar in träbräder och håller i huvudet. Men han älskar mig så det är bara o stå ut för hans del o le lite små sexigt. Vem sa att äktenskapet ska vara lätt ? I alla fall inte om man importerar en båtflykting som mig....18:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-18 Tid: 13:19:14
Jag är så trött i dag. Klockan tre vaknade Tessy och vägrade somna om. Ge mig ett tåg som kan köra över mig så jag kan vila i fred.
 Tråkigt att alla dagar inte är dans på rosor.


MUSIKEN ÄR ÖVERSKATTAD..

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-17 Tid: 14:48:24
... ELLER DÅ UPPSKATTAS  BARA INTE MANNENS SJUNGANDE...

(De som inte fattar bebis språk så skriker hon SLUTA SJUNGA PAPPA. Det gör hon VARJE gång mannen sjunger)


ÖNSKELISTA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-17 Tid: 12:07:29
Alla företag som säljer leksaker bombar nu föräldar med sina kataloger. Det har trillat in en katalog efter en fyllda med leksaker med priser dyr och dyrare. Vem köper en liten leksaksbil som är ca 10 cm lång för 300 kronor ?  Vi föräldrar så klart för vi har ungar som håppar upp o ner o kramar dessa tidningar, tittar på oss med sina kattögon och säger kärleksfullt: MAMMA JAG ÄLSKAR DIG SÅ , kan jag få ...... och....och...och.... och.... Och vill man vara den bästa mamman o få en kram säger man JA. Annars är man elak (som jag är) och skyller på mannen och säger att de ska fråga pappa. Jag man ska inte göra så, men nu är jag ingen perfekt förälder så jag kör på denna taktik. För övrigt är det kört för de ändå för jag köpte de flesta julklapparna redan i juli. Men det evt inte de så de fortsätter o krama dessa tidningar o önska julklappar för 100 000 kronor...
Carmen Ly kom i går med önskelistan från Toys and Rush tidningen och frågade vad det var till för. Så jag sa till henne att där skriver man upp saker man önskar till julklapp vilket gav reaktionen : WOW ska jag få 20 julklappar i år ? (för det är 20 rader i önskelistan).
Så där hör du MANNEN jobba på nu för det blir dyrt för dig i år 20 x 3= 60 julklappar. Antar att du inte hinner hem i dag då..eller imorgor eller i år för den delen..NYTT TILL BAKNINGEN

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-17 Tid: 10:00:00

Julen är snart här och galen i bakning som jag är har jag införskaffat massa roligt o baka med och baka i.

LITE ANNORLUNDA KAKFORMAR FÖR BRÖD. KÖPT PÅ TRADERA   70 KR MED PORTOEN KAKFORM SOM SLOTT FRÅN NORDIC WARE. DE KOSTAR CA 400 KRONOR PÅ NÄTET, MEN JAG HADE TYREN O FYNDA TVÅ STYCKEN PÅ LOPPIS FÖR 125 KRONOR. MEN JAG ÅNGRADE DEN ENA SÅ JAG LA UT DEN PÅ TRADERA OCH FICK HELA 210 KR FÖR DET. SÅ MAN KAN SÄGA ATT JAG FICK DEN HÄR GRATIS OCH TILL O MED PENGAR ÖVER. DET KAN KNAPPAST BLI BÄTTRE ÄN SÅ.

MUFFINSFORMAR AV KERAMIK. 20 KR FÖR 4 PÅ NETTO.MUFFINSFORMAR EXTRA STORA 10 KR FÖRPACKNING PÅ PICKABOO
240 SMÅ FORMAR TILL KNÄCK . SÖTA MED SMÅ STJÄRNOR PÅ, 10 KR FÖRPACKNING PÅ PICKABOO
MUFFINSFORMAR LÄNGST NER ÄR FRÅN IKEA OCH KOSTADE  12 KRONOR TROR JAG.Men i dag ska vi inte använda något av de för vi ska baka pepparkakor i stället. Första gången i år och förhoppningsvis blir det många fler för jag ÄLSKAR pepparkakor.DAMMRÅTTORNA MUTERAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-17 Tid: 06:50:00

DAMMRÅTTORNA HAR MOTERAT TILL RIKTIGA RÅTTOR SÅ JAG SKA HÅLLA MIG BORTA FRÅN BLOGGEN I DAG OCH STÄDA....I ALLA FALL 10 MINUTER ELLER SÅ...FÖRSTA KYSSEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-16 Tid: 21:24:29
Minns ni er första kyss ? Det gör jag. Det var en yngre kille, men mycket mer erfaren än mig. Men han måste ha varit en hemskt dålig kyssare för jag har efter det inte haft ett enda yngre kille. För sig berodde det kanske inte på själva kyssen eller inte ens på honom. Det beror nog  på faktum att jag har alltid tyckt att ungre killar är för barnsliga och inte uppskattad att de försöker o fiska upp min maginnehåll med sin tunga. Eller då kan man tro på psykologerna som säger att kvinnor som bor ihop med äldre män har saknat faders förebild och försöker o hitta det i sina män. 
 Hur det nu än är har man ju blivit kysst många gånger här i livet och kommer nog bli det många fler gånger, men den första kyssen, den kommer man aldrig glömma...


JAG VILL INTE VARA FIN

......... Kategori: FAMILJE ROLIGT
......... Datum: 2010-11-16 Tid: 16:15:00

Jessica skuttar runt med sin nattlinne och jag försöker o övertyga henne att byta kläder.

JAG: Ska du inte ta på en tröja och byxor ?
JESSICA: NEJ.
JAG: En klänning då ?
JESSICA: NEEEJ !!!!
JAG: Ska vi inte klä dig så du blir fin då?
JESSICA HÅLLER I SIN NATTLINNE O SKRIKER: Jag vill inte vara fin. Jag vill vara som pappa...TESTAT LOVEFILM

......... Kategori: BUZZADOR
......... Datum: 2010-11-16 Tid: 12:54:00
Som Buzzador fick vi möjlighet o testa LOVEFILM gratis en hel månad så vi har haft vår första filmkväll. Vi valde filmerna EXTRAORDINARY MEASURES och THE BOUNTY HUNTER.
Så klart måste man ju vara utrustad rätt för en filmkväll. Lovefilm fungerar enkelt. Man registrerar sig på deras hemsida och lägger filmer i kundvagnen sen kommer filmerna till din brevlåda . Du tittar på de och skickar sen tillbaka och väntar på nya filmer. Redan dan efter registrering hade vi första filmerna i brevlådan. Vill du också testa LOVEFILM gratis en månad använd koden : RAF10K när du registrerar dig på deras hemsida. Jag är mer än nöjd med denna service. Vi brykar inte hyra flmer annars för att man känner sig tvungen o titta på de samma kväll för man måste lämna tillbaka de nästa dag, men nu kan man ha 4 filmer inom en månad så hinner man inte titta på de samma kväll de kommer kan man göra det dan efter eller till o med två veckor efter. Hur bra är inte det ?

Vill du bli Buzzador se längst ner.

_____________________________

FILMERNA VI SÅG....

EXTRAORDINARY MEASURES. En gripande och känslosam  drama med en knypa humor inspirerad av en sann berättelse.  John och Aillen Crowley har tre barn varav två har en obotlig genetisk sjuktom och har knappt ett år kvar o leva. I desperation söker John upp Dr. Robert Stonehill och tillsammans börjar de jobba mot en botemedel samtidigt får de strida både mot läkemedelsindustri och tiden som börjar ta slut.  
I huvudrollerna Brandan Fraser, Keri Russel och Harrison Ford.
MVG till denna film från våran familj.Trots att vi såg den på dvd och inte på bio ville man inte ens pausa filmen för att gå på toa. Filmen var alldels för spännande och en o annan tår kom fram.
   

THE BOUNTY HUNTER. Action komedi med betoning på komedi. Prisjägaren Milo Boyd beordras och ta in sin ex-fru, reportern Nicole Hurey, som har rymt från borgen. Men jobbet blev inte så enkelt som han hade trott för Nocole jagas av skurkar. De blir tvingade o samarbeta för att rädda sina liv trots sin hat mot varandra. Så klart blir det känslor inblandade, men vad mera kunde man förvänta sig av en film med Jennifer Aniston.
I huvudrollerna Jennifer Aniston och Gerard Butler
Filmen var rätt få rolig så vi ger tummen upp för den med.
Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det om du vill så klart!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. Jag fick min första kampanj efter 5 månader, men då fick jag plötsligt 5 stycken på rad vilket är så roligt.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken(här är vi ute bara efter egen vist hahah) så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Kadri):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Kadri


______________________________

Nu väntar andra filmkvällen på fredag med två nya filmer.


16:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-16 Tid: 08:48:06
Morgon till er. Vad ska vi hitta på i dag då ? Diska lite kanske ? På tal om ung o bortskämd så vet ja vad man ska lägga i diskmaskinen i alla fall  för mannen verkar inte veta. Ibland lägger han dit både schampoo, flingpaket och bröd. Men vad ska man förvänta från en man som inte vet hur en tvättmaskin ser ut. Ja, jag vet jag har skämt bort min ``UNGA SON``.... Undrar om jag kan skicka honom till denna tv program ???? Men det är kanske ingen i dee för risken finns att de skulle skicka hem honom redan i första programm...UNG OCH BORTSKÄMD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-15 Tid: 22:12:04

Vi satt o tittade på tv programmet UNG OCH BORTSKÄMD  i kväll. Jag har inte sett den förut, men hört talas om det så jag ville se hur illa det var då. Och tydligen är det mycket illa för jag är också ung och bortskämd. Ok kanske inte ung längre, men bortskämd är jag för jag har ingen aning hur man ska byta en propp faktiskt. Det har ju hänt att huset blir plötsligt mörkt, men då skriker jag efter mannen som en vettvilling och han går snällt ut o fixar det, lydig som han är. Nu undrar ni ju vad som händer om mannen inte är hemma. Ja det har faktiskt aldrig hänt(och skulle det hända är det ju mannens fel), men det finns ju manliga grannar som kan väl hjälpa en hjälplös blond(jag får väl se till o vara blond då) öststads tjej. 
 Men jag får faktiskt ta några vuxenpoäng också. Jag kan till exempel bädda sängen, städa toaletten och dammsuga(trots dammsugarens protest) alldeles själv. Och vem sa att alla ska kunna allt? Och så länge det finns någon som är villig o göra det vi själva inte vill leker ju livet. Slaveri är väl inte så dumt det heller. Det finns väl en anledning jag gifte mig för...FORTKÖRNINGSBÖTE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-15 Tid: 17:46:05
Mannen har åkt alldeles för fort i dag. Hoppas han log åt kameran för roligare än så kommer han inte få det i år.


FYND FRÅN STELLAS

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-15 Tid: 15:00:00

Webshoppen STELLAS.SE har en butik i Kumla och där har de en liten fyndhörna. Jag har varit o rotat där ett par gånger(mannen har morrat och väntat snällt i bilen) så här är fyndena...

5 STYCKEN SCRAPBOOKING PAPPER FÖR 19 KR(de är i en så kallade mystery påse)DIV SCRAPBOOKING SAKER SOM SPETS TEJP, BLOMMOR ETC 5-19 KRGLITTER FÄRG 15  KR TUB
PENNOR SOM MAN FYLLER MED VATTEN 10 KR FÖR 2STÄMPLAR 10 KR STYCKPENNOR 10 KR STYCK
QUICKUT 9 KR
ALLA HJÄRTANS DAG KORT MED KUVER 10 KR PAKET
EN PAKET MED BLOMMOR VAR GRATIS OCH DEN ANDRA KOSTADE 9 KR
RUBBONS OCH SOFTIES 10 KR
HALLOWEEN BAND 10 KR

LITE BÄTTRE LADY GAGA

......... Kategori: YOUTUBE
......... Datum: 2010-11-15 Tid: 13:04:48
Hahaha älskar parodier...15:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-15 Tid: 12:00:24
Gud vad tiden går fort. Julen är snart här och det blir mer o mer saker o tänka på och mer o mer saker med Carmen Lys aktiviteter och skolan. Det verkar så att man har något nästan varje vecka fram till skollåv trots att hon har relativt få aktiviteter jämfört med andra barn.
 I går var det fars dag som firades med räkpaj....och det var ju även ostkakans dag som firades med ostkaka så klart..  Och om det inte våre nog med det uppträde Carmen Ly i kyrkan så där fick vi spendera kvällen. Inte så uppskattad av Jessica o Tessy. Tessy skrek: SLUTA SJUNGA hela tiden och Jessica höll för öronen och sa att det var för högljutt. Men som tröst såg jag att det fanns inte ett enda barn som njöt av teatern. De som tyckte det var roligt var de som uppträde. Alla andra barn gjorde grimasser, höll för öronen, skrek, grät, sprang runt eller gjorde något annat för att visa att de vill absolut inte vara där. Jag hara alltid varit övertygad att barnen vill inte bli släpade på såna föreställningar och jag försöker låta bli, men man måste ju för annars blir ju barnet som uppträder ledsen och besviken. Och man kan ju inte göra alla glada o nöjda samtidigt.
Men , men nu ska de spela samma teater en gång till på torsdag. Sen har vi utvecklingssamtal, tandläkare, tre lucia, julmarknad och en massa annat innan jul.  Jag tycker faktiskt att det är det enda nackdelen med att ha barn att man måste sprnga runt till alla såna saker. Jag är väldigt osocial av mig och mycket blyg bland folk jag inte känner så det är rena rama plågan o gå på såna föreställningar. Mannen däremot är som en teaterapa och njuter av såna stunder. Han kan prata med alla , alltid och hela tiden. Önskar jag hade sån förmåga.


NYTT TILL VARDAGSRUMMET

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-11-14 Tid: 22:00:31
Vem sa att en pappa ska få vila på Fars dag ? Nej här fick mannen bära ner en expedit till lekrummet så att barnen skulle få bättre förvaring. Jag passade då på och fixa till bänken med några nya loppisfynd och det blev kanska så fint tycker jag. Frågan är bara hur länge det får stå så innan barnen slår sönder något ?

SVART VAS 20 KR
VIT UGGLA 20 KR HÖGA LJUS I LJUSTAKE 20 KR STYCKOSTKAKANS DAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-14 Tid: 15:23:00
I dag är det inte bara fars dag det är även ostkakans dag. Så det blir ostkaka med bär och vispgrädde till efterrätt i kväll. Och sen blir det RÄKPAJ för mannen  önskade det. Det är ju trots allt hans dag så han får njuta  i dag. Jag kan ju plåga honom alla andra dagar om året.
 Men först blir det en snabbrunda i mataffären och sen ska vi till kyrkan för Carmen Ly ska sjunga. Hoppas att vi inte brinner upp. Syndare som vi är...VAD HAR MAN DISKBORSTEN TILL ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-14 Tid: 13:17:14
MANNEN FICK EN KONSTIG SAK KALLAD DISKBORSTE I FARS DAGS PRESENT FRÅN CARMEN LY .
HAN UNDRADE VAD HAN SKULLE HA DEN TILL ?CARMEN LY SA ATT HAN SKULLE DISKA.
MEN MANNEN SA ATT HAN KAN BORSTA HÅRET MED DEN.....ELLER BORSTA TÄNDERNA......ELLER VAD SOM HELST SÅ LÄNGE HAN SLIPPER DISKA.14:E NOVEMBER, FARS DAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-14 Tid: 10:30:00
Så där var det fars dag i dag då. En trevlig dag tycker jag. Inte lika trevlig som mors dag förståss, men ändå trevlig. Jag har märkt att fars dag firas inte lika mycket här i Sverige .  Men vi firar  hemma hos oss i alla fall. Mannen sov på soffan i natt så det blev ingen frukost i sängen för hans del. Nej jag har inte skickat honom på straff kommandering. Han (gammal som han är) somnade bara på soffan i går kväll och han är ``lite`` för tung för att jag ska orka bära honom till sängen.
 Hur som helst blev det frukost på soffan i morse med mackor o kaffe och morgonmys med filmen ICE AGE 3. Barnen hade ritat fars dags kort och fixat presenter.

 Från mig fick mannen en filmbox. Inga överraskningar där.Och en NY bil.När jag frågade honom vad han vill ha för fars dag sa han att han vill ha en NY bil så det fick han. Och en sprotbil dessutom... Jessica tyckte att PAPPA ska  inte få bara en bil så hon packade ner massor med bilar till pappa. Vad glad pappa blev.. Från Carmen Ly fick mannen två fars dags kort och en diskborste med instruktioner. Mannen blev även mycket glad för denna present.
 Nu ska vi slå i gång dammsugaren och suga upp  några saker  och går de inte in slår vi de till småbitar med dammsugarmunnstycket till de går in..


MANNEN O JAG- TUTTAR

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-11-14 Tid: 09:04:18
Mannen har fått nipper på bröstcancer. Det pratas ju om det nu överalt så nu tror han varje dag att jag har fåt bröstcancer.
Så i går kväll gjorde han sin vanliga``undersökning`` och tog mig i min vänstra tutte.

MANNEN: Du har en knöl här.
JAG: Det kallas för bröst.
MANNEN: Va ?
JAG: Ja den där knölen kallas för bröst. Jag har faktiskt 2 stycken av de. Alla kvinnor har de faktiskt..
MANNEN: Har de ?
JAG: ...och VISSA män förståss.


SÖTASTE CHOKLAD

......... Kategori: PROV SMAKAT
......... Datum: 2010-11-13 Tid: 20:31:51
Hittade dessa söta choklad nyckelpiggor och bilar på Pickaboo i Kumla bland vanliga lösgodis. Så söta och så goda. Perfekt till lördagsmys, fredagsmys, tisdagsmys, onsdagsmys.. ja  ni fattar. Doktor Kadri säger att man måste äta minst en nyckelpigga varje dag annars blir jag syr.SMARRIGT

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-13 Tid: 17:06:25
Gårdagens bakelse är lika god idag, men mycket billigare..Brukar ni köpa gårdagens bakelser i affärer/ cafeer ?

Nu blir det fika och sen ska det läggas ut 1000 kilo leksaker på Tradera.


OVANLIG RAGGARE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-13 Tid: 13:47:30
På parkeringen vid mataffären stog det en bil med text OVANLIG RAGGARE. Om det nu var hans bil som orsakade hans ovanliga status så håller jag nog med. Kör man en rostig Audi från 90 talet och klär sig som en värsta bräts är man nog en MYCKET OVANLIG RAGGARE som kommer o sticka ut bland alla anra VANLIGA raggare. Men det är bra att han annonserade hur ovanlig han är annars hade vi ju missat det.


MANNEN O JAG- 12 ÅR

......... Kategori: MANNEN OCH JAG
......... Datum: 2010-11-13 Tid: 09:02:56

Vi äter frukost och mannen läser tidningen.

MANNEN: De har julbord i stationshotell.
JAG mycket intresserad så klart: Mmmmmm..
MANNEN: Barnen under 12 år betalar 10 kronor per år och vuxna 300 kronor.
JAG: Mmmmm
MANNEN: Då blir det 20 kronor för Tessy och 30 för Jessica. Det är ju billigt.
JAG: Mmmm
MANNEN: ...Och 90 för Carmen Ly och 460 för mig...
JAG: Jag tror inte att de menade mentalt tolv år älsling.
MANNEN: Ahah ? Räknas jag som vuxen ?
JAG: Hemskt dumt jag vet, men så är det tyvär.JÄVLA OST TELEFON

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-12 Tid: 19:36:41
Mannen har köpt en mobil till Carmen Ly. Men ost älskare som han är har han köpt en CEDAR ost telefon.Så klart är smält ost bäst så även denna ost kan läggas i micron.Denna telefon skulle ju så klart ha en sim kort i sig. Men denna jävla ost telefon gick ju inte öppna trots att jag kastade den på gålvet, försökte med kniv och svor som ett sämre luder. Den där telefonen måste ha varit gjort i ett efetrblivet land. eller då är jag för efterbliven för att fatta hur tekniska saker fungerar ??JAG ÄR EFTERBLIVEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-12 Tid: 16:04:25
Har precis varit på ICA MAXI för att hämta ut Carmen Lys mobil(helt mot min vilja) och fått reda på att jag är efterbliven. För sig ingen överraskning, men ändå...

En man(60 +) står i kön bakom mig och efter en stund går några hans bekanta förbi.

MANNEN: Hej det var länge sedan.
KVINNAN: Ja vi har varit i Estland en vecka.
MANNEN: Var det efterblivet där ?
KVINNAN: Vet inte. Det var inte så dåligt.
MANNEN: Jag har hört att ALLA är EFTERBLIVNA där.

???? Efterbliven som jag är sa jag inget. Tog min efterbliven kropp och hämtade ut mobilen medans jag tänkte på mitt efterblivna hemland..


ÅNGENST FRAMKALLANDE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-12 Tid: 12:53:08

Har stirrat på färgprover hela morgonen och kan inte bestämma vilken färg jag ska välja till köket och vilken till matrummet. Jag är så förvirrad..snacka om ångestframkallande. Och kan jag inte bestämma mig har mannen hotat o måla allt mörk blått och jag o mörk blott kan inte bo i samma hus.
 Förresten är mannen hemma i dag och förstör min dag så jag vågar inte blogga. Annars kan han ju tro att jag inte gör något annat än bloggar hela dagarna.KORV MED BRÖD PÅ Mc Donalds

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-11 Tid: 22:52:23
Visste ni att Mc Donalds har börjat sälja korv med bröd. Ok det har de kanske inte, men vi var tvungna o smuggla in en i alla fall för deras BBQ chicken bacon hamburgare smakade så hemskt så jag tänkte nästan o ringa efter ambulans och låta mig magpumpas.

Gud vad jag är talangfull och fixar fina bilder..hahah dags o lägga mig det börjar kugga över här.
SNÖ SKOJ

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-11 Tid: 21:06:34

Vissa barn har haft jätte skoj i snönn. De har badat.......kastat sig ner..viftat med ärmarna...

(vi försöker o inte titta på vantarna tack)...och förvandlats till änglarMen vissa barn har bara grinat...Jag förstår den sistnämda barnet för jag hatar också vinter. Jag vill flytta till Florida, Thailand eller annat varmt ställe. Jag är helt övertygad att barn nr ett o två är inte mina för mina barn kan omöjligen tycka om snö.LOPPISFYND, KOKBÖCKER

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-11-11 Tid: 11:39:04
Jag är svag för kokböcker. Jag har hur många som helst, men ser jag en på loppis måste jag ha den.
Så här kommer några av de senaste fynd till de som vill se. Och de som inte vill kan håppa över eländet.

Alla är inte fyndade på loppis, men eftersom de har varit så pass billiga har jag tagit med de här.

1. UNA BELLA SPAGHETTA. En av de bästa kokböckerna jag har fyndat på loppis. Den kostade 20 kronor och det är så värt pengarna. Boken är fylld med fin fina recept och bilder på mat och annat fint som dessa vackra hundar till exempel. Mycket inspirerande bok.
2.KYLIES KÖK. Köpt på loppis i Örebro för 20 kronor. Den här kokboken är fylld med lite annorlunda recept. Inte såna maträtter vi är vana o äta här hemma, men jag tar emot utmaningen och kommer o laga något gott härifrån. Rökt fläsk kanske ? Eller bläckfisk ? Om man nu vågar äta bläckfisk ? Man ska ju prova allt minst en gång i livet.
3. HELA SVERIGEN HUSMAN. Den köpte jag på ICA för 25 kronor. Tror det är en av de böckerna ica medlemmar fick gratis och det blev nog några över så de sålde  dessa billigt. Mycket fin kokbok med massor av bilder och goda rätter. Bland annat en god laxpudding som måste provas.
4.FREDAGSMYS. Den här boken fyndade jag på loppis i Örebro för 5 kronor. Många goda recept blandade med diverse tips. Jag kan knappt vänta för att baka de där Calzone de luxe.

5. JUDISK MATLAGNING. Den här boken fyndade jag på Pickaboo i Kumla för 10 kronor. Mannen frågade om vi ska bli judar(om det heter så) nu. Men jag hittade faktiskt massor av goda recept. Jag ska kanske göra en sådan New York cheesecake till fars dag till min nyblivna judiska man.

6.PAJER. Den här boken har jag faktiskt önskat mig och blev så glad när jag hittade den på loppis för 10 kronor. Jag som älskar glass och ÄLSKAR paj måste snart prova denna GLASSPAJ MED KEXBOTTEN.

11:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-11 Tid: 08:08:22
God morgon. En härlig morgon i dag. Jag är på gott humör trots att jag har vaknat halv fem och är något  trött. Men snart är det ju fredag och då kan jag sova längre än till halv fem. Kanske till o med till klockan sex.MAMMA DU GLÖMDE DIN SNOPP !!!

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 19:57:27
Som vanligt har man publik när man kissar. Den här gången var det Jessica som tittade på när jag lättade mig.Det är visst lika spännande varje gång. När jag då var färdig och tog upp byxorna stirrade hon på mig och sa MAMMA DU GLÖMDE TA PÅ DIN SNOPP.

OK. Hur tänker hon nu då ??


DESPERATE HOUSEWIFE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 18:09:14
I dag känner jag mig som  en desperate housewife på betoning på DESPERATE. Jag har skottat snö och parat strumpor hela dagen och det verkade inte vara något ände på eländet. Men nu är jag klar och mannen har sagt att jag har förtjänat min kvällsmat och att jag får till o med äta den inomhus.
 Bäst att jag går o lagar mat nu annars finns det ju ingenting o äta.

DET BLEV INTE BARA ETT PAR STRUMPOR..INTE ENS TIO..
..MEN HELA 314 PAR STRUMPOR

SÅ SKOJ

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 15:59:59
Jag har så himla roligt just nu....sorterar strumpor.. Någon som vill komma och ha lika roligt? Jag tänkte o ta 5000 kronor i timmen för denna nöje.

ROLIGARE O DISKA

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 10:46:47
Hittade de här på Lagerhaus i Marieberg(tror de kostade 69 kr styck). Så himla coola. Nästan så att man vill diska hela dagarna.
TRÄNINGSMASKINER FÖR BARN ??

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 09:41:05
 I bland kollar jag  i Estniska kataloger. De har lite annorlunda produkter och ibland lite billigare priser. Dock blev jag inte trevligt överraskad när jag hittade denna tränings set för barn. Jag vet inte, men det är något motbjudande med det hela. Tycker inte att barn ska träna så. Barn ska visst vara aktiva men genom att vara just barn och leka som barn brykar. Mina springer runt hela tiden och har massor för sig. Något med att barn ska försöka träna sina magmuskler genom att lyfta hantlar verkar så fel eller vad tycker ni ?10:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-10 Tid: 06:43:55
 Gårdagens oväder fortsätter i dag. Vi har inte fått någon tidning i dag för gatan är inte plogad. Kommunen har kanske inte råd. Men vem behöver tidning. Det står bara massa skit om kungen, lasermannen och annat elände. Vem bryr sig om att kungen har varit otrogen? Allvarligt. Vem trodde att han inte har varit det ? Det  är liksom givet. Stackaren kan ju knappast skilja sig. Hur skulle det se ut liksom ? Och varför ska man inte kunna skvalra om honom ? Vad är han för en helig person ? 
 Hur som helst är snön här för att stanna. Jag är ingen vintermänniska och både Jessica o Tessy tar efter mig. Jag tog ut de(vad en mamma ska stå ut med) i går för att leka i snön och skotta lite. Jessica tyckte att det enda som var bra med snö var att hon slapp o äta lunch för hon kunde bli mätt på all snö. Tessy skrek konstant för hon vill inte bada(hon blev plöt av snö). Får se hur det går i dag då. 
   Det gick bra för mannen hos läkaren i alla fall. Om allt går bra ska han ha sin pacemaker 6 år till och sen ska det bytas ut mot en ny. Ingen fjärkontroll fick jag inte för det behövde läkaren själv. Dock hälsade en sköterska till mig och undrade hur jag stog ut med mannen min. Det undrar många . Och jag undrar varför de undrar det?? Mannen min är väl som alla andra män ? Eller ??
  Nu måste jag väcka Carmen Ly så vi hörs senare.


INVIGER FÖRSTA SNÖN

......... Kategori: PROV SMAKAT
......... Datum: 2010-11-09 Tid: 19:27:20
Första snön är här och de första bilarna har hittat sin väg i diket. Nu är det 6 månaders skottande och frysande kvar, men vi har ju klarat av den första dagen och det måste firas. Det gjorde vi med Marabous nya schoklad VINTER VIT.
Jag som älskar schoklad kan inte ge något annat än MVG till denna godbit.

LOPPISFYND KLÄDER TILL MIG, MIG, MIG

......... Kategori: LOPPISFYND
......... Datum: 2010-11-09 Tid: 16:40:00
Kastar in några loppisfynd innan vi ska åka till Kumla. Allt är till mig, mig, mig...

TOP H & M, 10 krKLÄNNING LINDEX, 10 kr TOP ÅHLENS, 5 krKLÄNNING, LINDEX,  10 krKLÄNNING, INDISKA, 10 KRTOP O LINNE, NOA NOA, 5 KRKLÄNNING, VILA, 5 KR

JAG VILL HA FJÄRKONTROLLEN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-09 Tid: 15:14:01
Mannen är på kardiologiska klinikens hjärtmottagning i dag. Oroa er inte. Han håller inte på o dö. Han är bara på en pacemakerkontroll. De gör såna kontroller då o då för att kolla så att allt står rätt till. Jag har önskat en fjärkontroll till denna pacemaker så att jag skulle kunna styra mannen , men hans dumma läkare vägrar o fixa en till mig. Så elakt av honom.


HAR NÅGON EN HJÄRA ÖVER ?

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-09 Tid: 10:35:19
Höll på o diskade i köket en stund sedan och hällde mjölk i stekpannan istället av diskmedel.  Om någo har en hjärna över kan ni skicka den hit för nu är det illa här.


9:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-09 Tid: 07:24:40
Jisses vilket storm det har varit i natt. Vaknade flera gången och trodde att huset skule lyfta upp o flyga i väg vilket sekund som helst.  Mannen har jobbat natt(så oansvarit) vilket betyder att jag har haft alla lamporna tända och hållit i kökskniven hela natten. Gissa om jag har ont i figrarna nu?
 Men i natt ska mannen vara hemma så elmätaren får vila och jag slipper o drömma om alla seriemördare som ska göra inbrott just i vårat hus i någon anledning.HJÄLP !! JAG HAR FÅTT MORMORS FINGRAR

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 18:50:26
Alla tre barnen har badat. Först får man inte de i badkaret och sen vill de inte komma ut. När jag till slut fick ut Jessica var hennes fingrar o tår alldeles skrynkliga vilket bekymrade henne: Mamma hjälp mig. Jag har fått mormors fingrar !!
 Så klart tackar vi mormor för lånet.MIN HUND SAKNAR MIG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 18:10:20
I dag tjatas det hund. Det tjatades hund före frukost, efter frukost, före lunch och efter lunch. Det tjatades hund medans vi läste bok och det tjatades hund medans vi lekte. Det som tjatade mest var Jessica. Carmen Ly tjatade efter och Tessy sa HUN o HUN hela tiden.
 Jessica sa att hunden saknar henne och ropar efter henne. Undrar hur den där hunden som hon aldrig har träffat kan sakna henne ? Jag undrar även hur denna hund ser ut i hennes fantasi ? Rosa med prickar på eller ljusblå ? Kanske vit ? Men en sak var hon säker. Hunden ska vara jätte liten så hon kunde gömma den i sin näsa så att Tessy inte skulle få tag på den. Undrar om det är hunden hon har försökt o gräva fram från sin vänstra näsborr hela morgonen ? Eller om hon gömmer där några fler skatter ?JAG ÄR STOR FLICKA NU

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 14:25:00
Jessica hjälpte mig o sortera tvätt. Hon fick då tag på en liten klänning som är Tessys.

JESSICA: Mamma jag hade också en sån klänning när jag var liten bebis POJKE. Men nu är jag stor FLICKA och behöver inte den längre.

 Så hon har inte bara bytt kön hon har varit en cross-dresser också.


VARIT BUZZADOR FÖR GULDBREV

......... Kategori: BUZZADOR
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 11:58:42
 Så där har man då vait Buzzador för första gången och testat  GULDBREV. Jag hade en ring liggande hemma som jag inte alls var så förtjust i. Jag var inte helt säker om det var guld, men man hade ju inget o förlora. Jag måste säga att det funkade över förväntan bra.
 Det var jätte enkelt. Först registrer man sig på GULDBREVS hemsida. Jag fick då en sms med en lösenord som man kunde logga in på Guldbrevs hemsida och hålla koll på sin ärende. Efter några dagar fick jag hem en kuver och lite papper o läsa o fylla i. OBS !! läs noga. Efter det  la jag i ringen och stängde kuveret o lämnade in den på posten. Det skickas som rekomenderat brev så man får en papper att man har skickat i väg den. Håll koll på denna papper. Det kostar inget för dig o skicka den. Din guld är även försäkrad upp till 100 000 kronor. Dan efter fick man en sms att ringen var värderad till 289 kronor och efter 12 timmar hade jag fått pengar på kontot.  
 Tyckte att det var väldigt enkelt och eftersom jag ändå inte använde ringen tycker jag att det är bättre o sälja den och göra något annat med pengarna så jag är mycket nöjd. 
 Det var första gången jag fick vara Buzzador så det var roligt och skönt att det gick bra.
 
__________________________________________________

Har du också några guld
smycken(de köper både hela o trasiga) använd då länken nedan för att registrera dig på Guldbrevs hemsida så får du  10 kronor extra per gramm.

Använd länken
HÄR för att få 10 kronor extra.

Jag har registrerat mig som buzzador på www.buzzador.com och föreslår att du också gör det om du vill så klart!

Som buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna. Jag fick min första kampanj efter 5 månader, men då fick jag plötsligt 5 stycken på rad vilket är så roligt.

När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det via mail.

Följ den här länken(här är vi ute bara efter egen vist hahah) så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Kadri):

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Kadri


LITE ANNORLUNDA MEMO BLOCK

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 09:43:55
Hittade dessa äppel memo block på Etsy. Varje block har 150 blad som man kan skriva små medelanden på. Gör din hemma kontor lite roligare med frukt som inte ruttnar.

KÖP
HÄR. Finns även apelsin och päron8:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-08 Tid: 07:32:26
Jahah morgonen har börjat bra. Gjorde misstaget o lämna smöret på bordet när jag gick till köket för att göra kaffe. När jag kom tillbaka såg det ut så här....


 Jag förstår inte varför hon ska ha all mat i håret ??? Tror hon att håret är hungrig ?


VUXENMIDDAG

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-07 Tid: 19:52:57

Vår lyxiga söndagsmiddag: potatismos med nalle falukorv..SLÄP OLYCKAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-07 Tid: 14:35:56

OK jag ska berätta om släp olyckan om ni låvar o inte skratta. Låvar ni ? Ok så där gick det till då. Jag och en kompis till mig sålde på loppis i går. Efter loppiset skulle vi åka hem. Hon skulle köra sin bil och ha våran släpkärra efter den. Mannen hade då vågat o lämna den till oss(så dumt av honom) och förklarat till kompisen hur hon skulle haka fast kärran. Hon svårt kan det vara tänkte han då . Ja han har då inte fattat vem han har o göra med. Vi är ju kvinnor. Visserligen inte blonda men ändå KVINNOR. Men OK tänkte vi. Det klarar vi ju. Så tänkte vi vara smarta o sätta fast kärran på bilen innan vi lastar i massa tunga saker. Så lygte jag den o satt fast på kroken. Men jag hade ju ingen aning om hur det ska se ut. Jag frågade kompisen och hon ryckte lite, jag ryckte lite och våra två kvinnohjärnor räknade ihop att så ska det sitta. Vi lastade kärran och åkte. Svängde första till vänster och plötsligt låter det förjävligt och det gnistrar och ryker. Jag tittar ut i backspegel och ser att vår egen släpkärra åker vilt o jagar kompisens bil. Hon stannade snabbt bilen och släpkärran åkte rakt in i bilen.  Så där fint såg det ut.. Vi var så klart tagna, men samtidigt kunde vi inte hålla oss från skratt. Vi satt fast kärran igen, men för säkerhets skull skulle kompisen köra jätte sakta för säkerhets skull o prova om kärras sitter fast. Jag gick bakom bilen för säkerhets skull. Jag har ingen aning varför. Vad skulle jag ha gjort om kärran hade släppt igen ?  Sprungit framför och hoppats att kärran stannar medans den kör över mig ? Hållit fram händerna och trott att kärran skulle stanna då av sig själv ?? Vad ska man säga. Min IQ var visst nära 0 i går.
 Hur som helst körde hon några hundra meter och lilla hunden jag gick efter. Vi hade då konstanterat att kärran sitter fast. Kompisen ringde då till mannen min och vi blev idiotförklarade. När vi då skulle åka vidare lös ju inte kärrans ljus. Vi försökte på alla sätt o vis och fick inte de o lysa. Kompisen ringde då igen till mannen min och han sa att vi har förmodligen tagit sönder sladdarna, men att åka hem vore kanske en bra idee. Han tyckte att vi skulle kanske åka istället att vänta på mörkret. När vi då till slut tog oss hem konstanterade mannnen att vi hade inte satt in sladden därför lös inte kärran. Vi blev idiotförklarade tredje eller fjärde gången. Mannen hade mycket skoj på våran bekostnad och det hade hela kompisens bekanskap också. de fattar inte hur vi kunde vara så korkade. Men det kunde vi ju.
 Men det var ju inte det värsta som kunde hända. Jag var tacksam att det som hände inte hände i en rondell så att vi skulle ha skadat 5-6 bilar. Kompisen var tacksam att kärran inte blev skadad och mannen var tacksam att vi inte körde hans bil. Så där ser man alla är tacksamma, glada o nöjda. Vi skulle kanske göra om det nästa lördag igen så kan vi vara ännu mera tacksamma ? Eller vad säger du Veronica ?
 Mannen tycker i alla fall synd om sin kärra. Han säger att kärran behöver vila ut sig från oss kvinnor. Imorse var han ute o pussade o klappade kärran och sa att han ska hålla bort honom från oss elaka kvinnor. Vad då ? Det var väl inte vårat fel. Han kunde ju ha kört hem kärran själv. Hemskt oansvarit o lämna sin käraste ägodel till oss .ps
tack gode gud att jag inte var med är ju glad att dom inte skadat sig själva eller andra.
mannen

psps
Tänk att en dag kommer jag få körkort o köra våran bil älskling och KÄRA KÄRRAN !!
Kadri

pspsps NEJ;NEJ NEJ. Jag kör alltid. Vill du åka till Ullared nu ?
MANNEN7:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-07 Tid: 07:53:17
GOD MORRRGOOOOOOOOOOOOOOOOOONSTACKARS BIL

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-06 Tid: 19:45:28
Jag berättar mer imorgon. Är så himla trött nu, men jag tänkte att ni kunde se bilden på stackrs bilen. Stora elaka släpkärran har spöat upp den lilla bilen, men jag tycker att allt är mannens fel. Jag vet inte hur jag ska få allt till mannens fel, men jag kommer o lyckas no till slut.
 Vi hörs imorgon.KVINNOR KAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-06 Tid: 18:16:41

Kompisen o jag lyckades krocka med bilen o kärran på vägen hem från loppiset. Vi körde alltså inte på en annan bil. Det var vår egen kärra som attakerade kompisens bil. Låter konstigt ? Ja det kanske gör det, men så var det. Berättar mer senare efter maten. Mannen skrattar förresten fortfarande på oss. Dumma mannen.SÅNT GILLAR JAG

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-06 Tid: 10:00:00
Hittade en sån fin liten shop på etsy som sålde fina gamla möbler o porslin. Så klart säljer de inget till Sverige(inte förvänad där, men kanske tyr för mannen), men jag blev så kär. Sån blå- vit engelsk porslin samlar jag på. Varje gång jag hittar några delar på loppis köper jag de direkt. Genom åren har det blivit kanska många delar.

10 TIPS FÖR ETT LYCKAT ÄKTENSKAP

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-06 Tid: 06:36:00
1. Se till att gifta dig med en man som har lägre IQ än du har. Har det redan skitit sig se till att använda din kvinnliga list.

2. Skaffa aldrig en ny bil. Se till att bilen är mycket gammal och trasig ofta. Så håller mannen sig utomhus .

3. se även till att mannen har ett stort garage så att han har ett ``eget hem`` o vara i.

4. Införskaffa en gasmask det första du gör när ni flyttar ihop. Slipper ni bråka över hans fisar.

5. Skaffa en självgående dammsugare, men tillräckligt stor så den kan ``äta upp`` både hans strumpor o kallsonger på golvet.

6. Skaffa skäggväxt. Då behöver du inte bli arg att det är hans hår som ligger i ditt nystädade handfat.

7. Ta bort toalock och öva o kissa stående. Har man ingen lock kan man knappast bråka om att det inte är nu fällt.

8. Se till att man rapar mycket. Skit i stearinljus. Ni kan ha en trevlig raptävling vid matbordet i stället.

9. Prata inte om känslor. Diskutera olika bilmodeller och båtmodeller i stället. Allt som har en motor går bra o disutera. så snart ni kommer till bateritrivna saker ska du byta ämne.

10. Om tipsen 1-9 inte fungerar gå till en häxa som kan öva lite magi över honom så han blir förälskad i dig för evigt och inte vet vad som hände.

För oss sket sig allt. Vi har varken garage eller strumpätande dammsugare så jag fick gå till häxan och nu får jag mata mannen varje dag för att han ska tro att han älskar mig. Ni ser väl hur mycket kärlek han har till mig.Nu ska jag åka o sälja på loppis för jag har hört att MÄN bara ÄLSKAR sånt och jag vill ju göra min man lycklig.


FYND TILL BAKNING

......... Kategori: SHOPPING
......... Datum: 2010-11-05 Tid: 21:56:00
Jag har haft tyren o göra några riktigt bra fynd i diverse håll. Jag älskar ju o baka så det här kommer snabbt till användning.

PYREX PAJFORM, 10 KR PÅ EN GARAGELOPPISDEN HÄR KAKFORMEN LYCKADES JAG FYNDA PÅ LIDL FÖR 20 KRONOR.MUFFINSFORMAR, 5 KR PAKET, KÖPT PÅ RUSTA, 300 MUFFINSFORMAR FÖR 15 KR. KAN DET BLI BILLIGARE ?DESSA GULLIGA MUFFINSFORMAR HITTADE JAG PÅ EN LOPPIS FÖR 5 KRONOR.MUFFINSFORMAR 10 KR PAKET. KÖPT PÅ PICKABOO I KUMLAFINA PAPPERSUNDERLÄGG TILL TÅRTOR O BULLAR, 10 KR PAKET I PICKABOOOCH DENNA BYSIGA MUFFINS TJUV HAR JAG HÄMTAT HEM FRÅN BB SNART TVÅ ÅR SEDANDU ÄLSKAR MIG VISSTE

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-05 Tid: 19:50:00
Jessica älskar o fråga mig om jag älskar henne och jag brukar säga att jag älskar henne 1000 kilo och då brykar hon säga att hon älskar mig 20 kilo och då säger jag att jag älskar henne 5000 kilo och så kan vi hålla på ett tag tills hon tröttnar.  Men hon brykar  komma efter ett tag igen o frågar om jag älskar henne och då börjar vi om igen. Härom dagen satt vi på soffan och då började hon med sina frågor igen, men jag tänkte o skoja lite med henne...


JESSICA: Älskar du mig ?
JAG: Nja, tveksamt.
JESSICA stirrar på mig: ÄLSKAR DU MIG ???
JAG: Nepp.
JESSICA : Du älskar ju mig.
JAG skrattar: Asså ?
JESSICA bestämt: DU ÄLSKAR VISSTE MIG !!!!!!!!!!!
JAG kramar henne: OK OK jag älskar dig 1 miljon kilo.
JESSICA klappar mig på huvudet: Bra. Duktig flicka.

Bra att man kan bestämma själv om man älskar en eller inte. Men det kan man kanske inte om man har en så söt dotter.BARA LITE SINNESFÖRVIRRAD

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-05 Tid: 15:09:47
Det hjälpte visst inte o sova 13 timmar för jag är lika sinnesförvirrad i dag. Vi var o handlade på COOP i Marieberg och mellan mjölk och banan handlandet tappade jag bort Jessica. Jag sprang o ropade o letade överalt. Mannen stog o skrattade åt mig vilket gjorde mig vansinnig. Jag sa då till honom att han kunde ju hjälpa o leta i stället sa han att han vet ju vart Jessica är så han behövde inte leta efter henne. Jag tyckte ju så klart att han kunde kanske berätta det till mig också. Storsint som han är pekade han då på barnvagnen och där satt både Jessica o Tessy tysta som ljus och tittade på hur jag sprang runt. Om det nu inte hade varit jag själv som hade satt de där bara tio minuter tidigare hade jag ju kunnat o skälla på någon, men skälla ut sig själv hade ju varit dumt. Det hade ju varit lika med att jag hade gjort fel. Men vi kvinnor gör ju ALDRIG fel.
 När vi då åkte hem och jag övningskörde(fortfarande inte hittat körkortet i flingpaketet) så lyckades jag missa den lilla bilen(läs jätte stor lastbil) och höll på o svänga rätt framför den. Mannen lyckades o skrika att jag skulle stanna. Jag kunde låva att jag inte såg någon lastbil för jag tittade ju. Den måste ha ramlat ner för himlen bara för att jävlas med mig.
 Om ja nu sover 15 timmar inatt tror ni att det skulle gå bättre för mig imorgon ? Eller är jag ett hopplöst fall ??


ps
hennes sista fråga svarar jag INTE på
mannen


5:E NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-05 Tid: 08:25:20
God morgon till alla. Som ni märkte blev det inga inlägg i går.  Det är inte så att jag hade inget o skriva om för det har jag, massor. Jag var bara för trött för att sitta framför datorn. Jag behövde tydligen vila ut. Om man häller kaffe i barnens nappflaska och dessutom lyckas o starta om tvättmaskinen tre gånger med samma tvätt inuti har man två val. Skriva in sig på psyk eller gå o lägga sig. Jag valde det sistnämda, verkade lite enklare ju. Så nu har jag sovit nästan 13 timmar, är pigg, glad och otroligt snygg(positiv tänkande här) och nu ska vi åka och äta gratis frukost på IKEA.
Vi hörs senare. Det är fredag ju så det ska inhandlas godis och tittas på IDOL. Dessutom har jag köpt Sex and the Sity 2 i går som jag vill titta på.
 Ha en bra fredag ni.

SÅ TRÖTT VAR JAG I GÅR
PUMPA MUFFINS

......... Kategori: MAT
......... Datum: 2010-11-04 Tid: 11:15:32
Här kommer bilderna jag låvade i går på muffinsarna. Vi hade besök i går så jag han inte med en kvällsinlägg.
Muffinsarna är gjorda av pumpakött(bara den lösa  inte det som är härd på kanterna), BONIS marinerade tomater i olja och basilika, Lidls blandade gratäng ost, jäst, mjöl, salt o vatten.


ROSTADE PUMPA FRÖN

......... Kategori: MAT
......... Datum: 2010-11-03 Tid: 18:36:52
När man har fixat en riktigt läskig pumpa blir det en hel del över som kan kastas eller som man kan använda och laga något gott av. Till exempel kan man baka pumpa muffins(ska visa i nästa inlägg) och man kan rosta pumpafrön.
 GÖR SÅ HÄR: Plocka ut alla pumpafrön o tvätta de. Det gör inget om det blir lite pumpakött kvar på fröna, det ger bara mera smak.
   Smält lite bakmargarin i en kastrull, krydda med salt och svartpeppar ( och annat krydda efter smak om du vill).
  Häll margarinet över pumpafröna och rör ihop de.
  Lägg folie på en bakplåt och häll pumpafröna på den och rosta i ugnen tills de är gullene bruna

 GOTT; GOTT; GOTT

MAN KAN ALDRIG HA FÖR MYCKET SMÖR PÅ MACKAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-03 Tid: 16:20:00
HÄR SKA DET GRÄLAS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-03 Tid: 13:15:48
En ny amerikansk studie visar att par som grälar mycket lever längre. Så MANNEN, skynda dig hem för här ska det grälas massor. Jag har tänkt o leva minst 100 år till.


EN LITEN UNDRAN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-03 Tid: 12:42:22
Jag har nu undrat en sak ett par dagar nu. Det är ju dags o vaxinera sig igen. Ni minns ju förra årets vaxinerings hysterin ? Jag var nog en av de få som stog mot strömman och vaxinerade mig inte. Men det är inte det jag ville skrva om. Jag kom på att tänka på det med svininfluensa härom dagen. Alla svinar/grisar måste väl vara släkt med varandra. Så då måste ju även mansgrisar tillhöra familjen gris. Om man nu är gift med en mansgris kan man då bli smittad av svininfuensa från denna mansgris ? Då behöver man inte gå o fånga svininfluensa i tåget och i mataffären, man kan få det i sitt eget sovrum. Snacka om home delivery.
 Men mansgris själv skulle ju inte kunna vaxinera sig mot svininfluensa för man kan ju knappast vacinera sig mot sig själv ?
 Det där var alldeles för mycket tänkande för i dag. Man kan ju bli schizofren för mindre. Bäst o stänga av hjärnan för resten av dagen.
3:E OKTOBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-03 Tid: 10:59:53

Bäst att jag skriver en inlägg innan Thakock anmäler min försvunnen. Nej, jag har inte sovit tills nu. Sånt lyx har jag inte. Här har vi varit vakna sedan halv fem. Men jag har en sådan magvärk i dag så jag är inte i bästa form direkt. Har besök av indianerna och de är inte de trevligaste gästerna.
Men , men inga syra miner här. Härlig höstdag ju. Inte alls kallt o regnigt ute. Fram med badträkten och dags o sola. Tror ni inte på mig ? Inte konstigt. Jag har aldrig varit bra på att ljuga. Därför har jag aldrig lärt mig o spela kort. Fast jag har alltid drömt o åka till Las Vegas. Kanske någon gång, långt, långt i framtiden.....PLATT SOM EN PANNKAKA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-02 Tid: 20:29:58
Jag skulle kunna berätta om dagen. Jag skulle även kunna visa fina pumpa muffinsar jag bakade. Jag skulle kanske kunna berätta om Jessica som klagade över sin sjungande mage vid middagsbordet. Men nu är det så att det blir inget. Jag har blivit överkörd av en traktor. Jag är platt som en pannkaka. Luften har gått ut. Ja, jag är död helt enkelt och döda människor bloggar ju inte. Så tack o hej och sov så gott. Här ska vi ha ett kilo mardrömmar och två flaskor mjölk och kanske till o med sova lite.


LJUSTAKE AV AUBERGINE

......... Kategori: PYSSEL, FIX O TRIX
......... Datum: 2010-11-02 Tid: 15:25:00
Jag tycker att små pumpor är kanska så dyra o köpa om man ska ha många för att dekorera bordet. Så när jag skulle dekorera våan matbord för Halloween middag använde jag löv, barnens målade kottar, satsumas istället av små pumpor och ljustakar av aubergine.
 Ljustakar är enkla o göra. Du gör bara en liten hål och sätter ett värmeljus där. Om du förvarar de i kylskåpet kan du använda de minst en vecka, men ska du använda de bara en gång kan du lika gärna laga middag av de dagen efter. Smart o billigt.

ELAK MAMMA

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-02 Tid: 14:19:00
Barnen leker i vardagsrummet och jag sitter o äter godis i smyg alldeles, alldeles ensam. Jag är en ELAK, ELAK mamma.OOPS

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-02 Tid: 12:06:00
Ibland kan det bli lite fel. Det kan gå så här till exempel....Nu tänker ni oj det där måste ha gjort ont. Men oroa er inte. Enligt myndigheterna blev inga kackerlackor skadade under dessa olyckor.


2:A NOVEMBER

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-02 Tid: 09:11:01
Så där var det redan andra dagen i november då. Det är även andra dagen i höstlåvet vilket betyder att jag har överlevt den första dagen. Jag förstår inte hur det kan vara lugnare med två barn i huset än med tre. De tre, så kallade mina barn, lyckas o springa runt hela dagarna, håppa på en o samma ställe och dansa under matbordet och konstigt nog har de inte lyckts  göra sönder något.... ännu. Jag älskar de till döds men ibland önskar jag att de hade on off knapp.

 Visste ni att det är 53 dagar till julafton ? Vad tiden går fort det var ju inte så länge sen man kastade ut förra årets gran.
 Det ramlar in i brevlådan all sorts reklam nyförtiden på julklappar, julgranskulor, ljusslingor... Det verkar som att även om man skulle köpa julgranen i dag skulle man vara för sent ute. Snacka om o stressa upp folk. Det verkar som det är så mycket MÅSTEN runt jul nyförtiden så man hinner inte njuta av den härliga tiden.
  Ah, ta det lungt i stället. Om det kniper är väl pizzerian öppet på julafton, de säger ju att det är tanken som räknas så njut o  ha ett got skratt så länge.JESSICA HOS TANDLÄKAREN

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-01 Tid: 21:14:21

vi har varit hos tandläkaren med Jessica. Det gick bra och vi fick MVG i alla områden . Jessica var full av bus humör o narrade stackars tandläkaren hela tiden. Bland annat berättade hon att jag hade rosa tänder och att det regnade godis i hennes rum. Men när det kom till hennes ålder var det allvr.

TANDLÄKARE: Hur gammal är du då ?
JESSICA glatt: Jag är sex år.
TANDLÄKARE tittar på mig: Ahah ??
JESSICA viskar till tandläkaren: A fast mamma säger att jag är tre år.MANNEN ÄR GRAVID

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-01 Tid: 14:18:00
Äter man Hallonmarmelad med stekt ägg och blodpudding måste man vara gravid eller galen. Jag gissar att mannen är både och. Det blir nog tvillingar till jul...VÅRA MÅLADE KOTTAR

......... Kategori: PYSSEL, FIX O TRIX
......... Datum: 2010-11-01 Tid: 12:34:29
 Minns ni kottarna vi polockade i skogen ett tag sedan ? Vi målade de i olika färger och använde som dekoration i diverse ställen. Bland annat runt denna ljus.
 Bakom kottarna ser du Cupcakes vi bakade i går och i dag ska det bakas ännu mer.EN LYCKAD FRUKOST

......... Kategori: Livet just nu
......... Datum: 2010-11-01 Tid: 11:33:38
Så här får du en lyckad frukost.
 Ta en skål joghust. Ät lite, men spara lite till håret också. Det ska vara bra för håret, ni vet vitaminer, kaltsium o sånt.Skratta o le o vifta med händerna. Skvätt lite överalt så blir det roligasre.Efterbehandla, håret o ansiktet så blir du stålande vacker.Så där nu är du mätt o glad och har fått en skön bad på köpet

Till Gabriella