SKOFROSSA

LOPPISFYND / Permalink / 0
Den senaste tiden har jag hittat massvis med fina skor på loppis. Rena rama skofrossan ju...

HELT NYA PAX SKOR, 10 KR
2 PAR ANDRA SKOR, 10 KR PARET

PAX SKOR, 10 KRNYA VINTER STÖVLAR, SKOPUNKTEN, 5 KR. HUR OFTA KAN MAN KÖPA NYA STÖVLAR FÖR 5 KRONOR ??GUMMISTÖVLAR, TRETORN, 10 KRHELT NYA LEJON GUMMISTÖVLAR, 5 KRNIKE SANDALER, 20 KRNYA TENNISSKOR, KOMPIS, 10 KRVINTERSKOR, EVEREST, 20 KRTRÄ SKOR, DIN SKO, 10 KRNIKE SKOR, 25 KRPUMA SKOR, 20 KR 13 PAR SKOR FÖR 165 KRONOR. Inte illa va ?

OFFRAT MIG

Livet just nu / Permalink / 0
  I bland måste en människa offra sig. Det finns vissa saker som måste göras och om det inte finns någon annan som vill göra de så får en stackars människa offra sig o helt enkelt fixa det. I dag har jag varit just en sådan människa .
 Nu undrar ni ju så klart vad jag har fått stå ut med. Ja, det har varit rena rama helvetet ska ni veta. Det är så att Carmen Ly fick en presentkort från Film2home när hon sålde jultidningar i höstas. Man kunde titta på 5 valfria filmer på nätet. Hon tittade på en o sen ville hon inte mer. Jag påminde henne flera gånger, men hon verkade aldrig ha tid o nu upptäckte jag att presentkortet gick ut i dag. Ja vad skulle jag göra då ? Ja, JAG fick offra mig.
Sitta stilla o titta på  filmer. Rena rama plågan ju. Man fick skratta, gråta, njuta..Vilken plåga. Allt jag får stå ut med för den här familjen.
 Undrar om det finns möjlighet att man kan få nobelpris för en sådan tuff uppoffring ? Och när kan man få en sådan straff igen ? Snälla ...

TYPISKT

Livet just nu / Permalink / 1

  I dag är det grillfest på dagis o det betyder att jag skulle baka. Jag ska alltid ha något hembakat o ta med annars får jag tvångstankar. Men i dag har inte varit den bästa dagen för bakverksdag ska ni veta. Det har varit rena rama cirkusen här o det finns inte ett enda bord ledigt för bakning. Jag byter möbler, paketen ramlar in o jag ska sortera en miljon par strumpor. Men golvet, det är ju ledigt så muppfamiljen har varit på alla fyra o bakat på golvet. Men lung vi har haft vaxduk under o vi har tvättat händerna. OK jag har tvättat händerna i alla fall. Småttingarna ?..nja det är jag inte så säker på. Men de säger ju det som inte dödar det härdar.
 Men nu när jag har svettats, stressat o betett mig konstigt är bullarna klara o vad ser jag..det spöregnar. SPÖREGNAR !!!! Så typiskt. Vad blir det för grillfest nu då ? Tänk att jag är gjord av socker(helt bokstavligen min kropp innehåller mer bullar o bakverk än någon annans i hela Sverige). Jag kommer ju smälta....Och om jag smälter bort vem ska då byta lillemannens bajsblöjor ?

Till top