14:E AUGUSTI ÄNTLIGEN FREDAG

God morgon. Äntligen fredag. Vilken tur. Nu kan man lata sig och ha det mysigt.... ja kanske det, men inte i det här huset.
 Vi måste nu åka o handla mat för det är verkligen bara slut kvar. Och eftersom vi fortfarande har hyrbilen får vi åka två gånger. Vem äter upp all mat i vårat hus ? Vi handlade ju bara några dagar sedan. Den skyldige måste vara ``hästen``. Bäst o sätta i gång för nu blänger MANNEN på mig och frågar om jag verkligen har tid o skriva elakheter om honom. Vad då elakheter ? Jag skriver väl aldrig något elakt ? Och han älskar ju min lilla blogg och speciellt när han får skriva sina små kommentarer.

 Ja livet leker och det är FREDAG. Bara tre dagar kvar tills mannen går till jobbet. Jag kommer o överleva, det lovar jag...

Vad har ni för fredagsplaner ?

Kram Kadri


ps
frågan är om jag överlever?  Jo helgen är räddad SPEEDWAY på lördag kväll. Nu gäller det att smöra så jag får vara ifred framör tv´n på lördag utan en massa barn och fru. Kanske skulle försöka lura hit jempa så de kan sitta i köket och dräggla över några fåniga inredningstidningar.

mannen
RONJA

roligt att du tycker om Bon Jovi, har du någon favorit låt?