24:E AUGUSTI, DE HAR SKILT SIG

God morgon till er. I går blev det väldigt sent. Jessica somnade klockan två på natten och Tessy vaknade reda vid fem tiden. Det konstiga är att jag känner mig inte alls trött. Det måste vara något fel på min huvud. Fyra timmars sömn recker ju inte , men kroppen verkar inte ha förstått det.
 Idag har jag hunnit redan räkna i hop röstena på veckans blogg. Det blev fyrabarnsmamman ANGELICA som vann.
 Har inte bestämt mig ännu om jag ska köra en veckans blogg den här veckan med eller ej. Säg till om det finns intresse.
 Carmen Ly har redan hunnit o gå till skolan och uplyste mig att hon o hennes ``man`` har gjort slut. De han väl bara bli gifta några dagar. Men det var ingen fara enligt henne för det finns många pojkar i skolan. Vad roligt att de  tar pojk -flick relationer i den åldern så lätt. Det blir värre när hon blir tonåring och en pojke gör slut med henne. Då kommer hon gråta sig tum i min famn många gånger. Och Thomas får ta fram sin hagelbössa. Vi kommer o ha det fullt upp o jaga alla killar som har gjort våra lilla döttrar ledsna.
Får fixa lite kaffe nu och jobba lite innan det är dags för BVC. Får se hur mycket vår buddha väger.

 Håppas ni har sovit gott.
Kram Kadri

CARMEN LY nu på morgonen.



TESSY


attis

Gomorron vännen och tack. Fina bilder. Här har det tröstats många gråtande tonårsdöttrar. Har ju 5 tjejer. Tur det går över. Det är härligt när de är små och tar det så lätt. Ha en skön dag.

Kramen