DAGENS HOROSKOP

Jag är född i september och är därmed en JUNGFRU. Ja, jag fyller år snart. Jag förväntar mis STOOORA presenter den 2 september.
Fast jag är ingen äkta jungfru måste jag erkänna. När man läser alla dessa horoskop er i tidningar då stämmer det aldrig. Så jag är en falsk jungru, en klonad kopia kanske ?
 I alla fall är jag trött på det med att alla frågar viken täcke du är född och sen börjar de babbla att ja då är du si o så. Eller när du gör något då kommer det direkt: Så typiskt jungfru.
 Så nu ska jag följa min horoskop i tidningen för att se hur mycket som stämmer och vad som inte stämmer.

I DAG: PASSA PÅ O NJUTA AV KÄRLEKEN; LITE LEDIGHET; SPORTAKTIVITETER SAMT TREVLIGT UMGÄNGE MED BARN !

Ok. KÄRLEK. Mannen jobbar i dag(jipiii !!) men när han kommer hem ska jag försöka o vara extra kärleksfull då. Ska inte klaga när han fiser eller inte tar upp strumpor. Det här klarar ja väl av ?
LEDIGHET. Hur då ? Måste jobba i dag och ta hand om 3 barn. Om jag tar ledigt betalar horoskoptanten min lön då ? Vart skickar man räkningen i så fall ?
SPORTAKTIVITETER. Jahah så att träningsvärk från i går räckte inte. Ok jag tar emot utmaningen och går o hämtar posten i dag. Vanligtvis flyger jag, men i dag ska vi vara hälsosamma o lämna flygplanet hemma.

UMGÅS MED BARNEN: Ja, jag är ju hemma med 3 barn så det klarar jag väl av.

Kanske lyckas jag med 2 av 4. Vi får se.

Vanadesse.

jag är vattuman och mitt stämmer ^^



förresten!

skulle vara roligt om du röstade på mig hos Della! skulle bli jätteglad. Jag är nummer 14! http://dellas.blogg.se/2009/august/vill-du-synas-lite-mer-del-1.html#comment