13:E DECEMBER

God morgon till er. I dag är det lucia och tredje advent. Inget vi firar speciellt mycket, men Carmen Ly är med i luciatåget i kyrkan så vi ska dit klockan två.
 Innan det måste jag köpa tillbaka biljett till min mamma  annars blir vi aldrig av med henne. Mannen sa att hon kunde simma tillbaka till Estland efter jul, men hon var lite motsträvig. Vad kräsna dessa gamlingar är. Carmen Ly väntar  att mormor skulle komma så det blir roligt för henne. 
 Såg  att det har kommit lite snö. Inte så att man kan göra snöslott men tillräckligt för att det ska se ut som vinter. Tror dock att hela de 10 millimeter som har kommit försvinner innan dagen är slut.
 Julen närmar sig och mannen börjar bli mer o mer allergisk. Han har julallergi och varje gång han hör en jullåt ryser han till och han vet inget värre än jul dekorationer. Vad roligt  det ska bli o plåga honom i dag för jag har äntligen bestämt mig o sprida lite jul i huset.





ps
jiipii mera jul jag tror jag blir tokig men det struntar hustrun i hon smetar jul överallt.
mannen
 
ps.ps
Nu har hon blivit heltokig...... Hon frågar mig om Jessi ska brun,röd eller vit klänning på luciafirande?????? jösses vem tar hon mig för jag är man

mannen
linnea

haha jag blev livrädd samtidigt som jag skrattade förjag hade panik xD

Anna

Nä, dom blir sällan det. Men man får göra det bästa av situationen ändå.



Ha en fortsatt bra lucia



Kram

E M E L I E :)

sv: ERIK VANN JU OCKSÅ :D!

KRAM

Anki

Stackars mammma simma till estland, hahhaahahah



Kram

MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

Anonym

Jätte fin blogg ni har :)



- fin bild ;) Hello Kitty snögubbe <3

Malin

Min gubbe e likadan...hatar allt som har med julen o göra o värst av allt är julafton...och jag är tvärtom!