6:E DECEMBER

God morgon till er. Hälsningar från dödsbädden. Är fortfarande sjuk. Halsen gör så ont så jag har slutat o prata. Mannen är otroligt glad över det och tackar alla gudar. Jag måste bli frisk snabbt för jag måste till skolan med Carmen Ly imorgon. Jag kommer ju följa med henne även om jag har 40 graders feber så klart, men det underlättar ju att man mår bra själv medans man mördar folk.
 Är det andra advent i dag eller var det i går ? Har ingen koll på sånt. Hade ju tänkt o baka pepparkakor och lucebullar i går men jag orkade bara inte. Får se hur det går i dag. Alvedon är verkligen en underbar medicin. Man tar några stycken och efter en liten stund är febern som bortplåst. Tyvär kommer den ju tillbaka sen men jag har tur.  Jag har köpt 50 stycken såna fina vita piller så jag är utrustad åtminstone idag och imorgon. Mums mums...


Friends18.com Orkut MySpace Hi5 Scrap Images
Em

Det finns något som heter "Mucoangin" (tror jag det är) på Apoteket. Man lägger en tablett på tungan och låter den smälta av sig själv. MYCKET effektivt när man har ont i halsen. Krya på dig!

Anonym

annsan_s

Godmorgon! Krya på dig. Låter inte bra det där!



Ha en trevlig 2:a advent!



Kram

Gun

Usch vad jobbigt det låter! Bra att alvedon hjälper i alla fall.

Ja det är andra advent idag. Krya på dig.

GÖZDE;

http://en.utrace.de/ip-address/213.212.21.111

Där kan du kolla :)

Janne

Förstår att mannen är glad över att du inte kan skälla på honom men du och han ska vara glad att det inte är en manlig förkylning du har. Då hade du inte orkat sitta vid datorn och blogga.

När jag tänker efter är jag också glad för det. ;D



Krya på dig!

thakock

Naww, stackare!



Krya på dej!

till Janne

sv. tack snälla Janne. Nu blev jag glad direkt. Jag som har varit så ledsen idag.

it's fliz

canser piller :(