FÖRSENAD GÅRDAGENS

I går blev det som det blev så nu ska jag skriva lite om gårdagens. Bättre sent än aldrig . Eller hur säger man nu igen ?

 Vi åkte till loppis klockan tio , men det var så tomt där så det var verkligen ingenting o ha. Efter loppiset åkte vi snabt igenom NETTO och jag handlade de små gulliga muffinsformar. Om någon är sugen på muffins är det bara o komma förbi imorgon. Då ska det nämligen bakas. Hoppas jag i alla fall. ok. Jag ska försöka o baka i alla fall.
 
 Efter NETTO åkte vi o hämtade min fina hylla som jag hade lagt bud på.Alla bilder på inköp kommer senare i dagen.

Efter MANNEN hade fått tjata av sig att vart ska jag ha allt skit åkte vi till loppis i ÖREBRO. Där hittade jag bara några saker. Det verkar inte vara loppis säsong just nu.  Hur ska jag nu överleva ??

 Plötsligt blev alla så himla hungriga och vi åkte till stan för att äta på BURGER KING. Det gör vi ungefär en gång i halvåret. Det är inte så ofta vi åker in i själva centrum. Alldeles för lite parkeringsplatser och jätte dyrt o parkera. MANNEN får varje gång han stoppar in pengar i parkeringsautomaten en nära döden upplevelse. Barnens arv krymper o krymper med varje mynt han stoppar i.

  När vi skulle äta då kom det tiotals fåglar och flög över oss. Jag var helt säker på att de kommer o bajsa på oss. Jessica blev helt vild och pekade och ropade hela tiden. Hon trodde att hon var en katt och skulle skrämma bort de. Men enda som kom ut från henne var: KRRRRR, KRRRRR. Ja ,, vilken katt nu låter så där vet jag ju inte.
 Vi hade tur och vi blev inte ner bajsade. Eller kanske otur för fågelbajs på axeln skulle ju betuyda lycka och  pengar. Ja vi får bli fattiga då i dag också.











  Efter magarna var mätta gick vi runt i butikerna och jag köpte fulaste ljustaken någonsin(tror jag i alla fall. Har inte bestämt mig ännu).

 Det är mycket REA just nu, men en sak jag tänkte på var att det spelar ju ingen roll om rea är 50 % om priset från början var jätte hög. Som ett par skor för 2000 kr,. Jag köper inte de för 1000 kr heller. Men vi är ju olika och som man säger det finns en kund för varje vara.

  Efter vår liten runda åkte vi förbi farmor och det blev en liten pratstund tills barnen började tröttna och det var dags o åka.

 Efter kriget i byggvaruhuset och långt letande efter MJÖLKPAPP(papp gjord av mjölk ???) åkte vi hemåt. Vi hoppade över Marieberg och tur var det för de hade tydligen haft otur med vattenledningarna och det har varit halv meter vatten i butikerna.
 På vägen såg jag en skylt att blomster butiken hade 50 % rea så jag passade på o handla. Det blev många fina blommor som ska göra min fula altan vacker.









När vi då till slut han hem började det åska och regna.



Resten av kvällen vet ju ni redan för det har jag ju redan  tjatat om.

Min kväll gick åt jobb. Man måste ju käna pengar för att bygga de fula altanena och skräpa ner tomten med dyrt bygmatrial.

MANNEN var barnvakt (??) åt våra barn. Så jag fick jobba i lugn o ro. En riktig arbetsfördelnin i vårat hus. Jag jobbar o sliter och MANNEN titar på Tv och vaggar barnen. Lång leve jämstälhet. hahha



ps
vad är det för fel på den???
mannen

Anonym

Vilken fin blogg du har =)



Vill du ha gratis kläder i en mängd olika affärer?

Eller biobiljetter kanske?

Tryck på länken och registrera dig, sen är det bara att samla poäng som du byter till presentkort i valfri affär. Superenkelt och roligt.



http://www.gratismode.se/?c=57742

tarja

Vill se kort på din "fula" altan sen när du har "pimpat" den med blommor... :D

Maria - f a s h i o n s t a r s ☆

ser ut att ha varit mysigt =)

Malin-Hockeyfruga

nä, de är tragiskt..:/ ja bryr mig inte.. de är ju bara avundsjuka eller kokko i huvudet så ja tar inte åt mig..men däremot har ja bestämt att nästa kommentar som är kränkande anmäler ja, bara för att sätta ner foten..nån måtta får de allt vara! men ta inte till dig av sånt..!



åh ser supermysigt ut på bilderna..haha fårstår din man..nära dödenupplevelse vid parkeringsautomaten;S



hoppas allt är bra med dig och familjen denna söndag?

Malin-Hockeyfruga

nä, de är tragiskt..:/ ja bryr mig inte.. de är ju bara avundsjuka eller kokko i huvudet så ja tar inte åt mig..men däremot har ja bestämt att nästa kommentar som är kränkande anmäler ja, bara för att sätta ner foten..nån måtta får de allt vara! men ta inte till dig av sånt..!



åh ser supermysigt ut på bilderna..haha fårstår din man..nära dödenupplevelse vid parkeringsautomaten;S



hoppas allt är bra med dig och familjen denna söndag?

Sara

Sv: Va kära dina barn ser ut=) O blommorna e fina. O om jag ente ser helt fel regnar de katastrofalt på en av bilderna?=)

jjessicab

Sv: Ingen orsak! Jag tycker att du vore värd vinsten :)

Nej, bebisen har inte kommit än. Det dröjer nog ett litet tag till.



Hur är det med dig då? Kram!

Lise-Lotte

Ja, det är rea överallt nu...

Ge gärna veckans ros och ris hos mig nu..