MUPPFAMILJEN PÅ SIN VANLIGA RONDA

I morse fick vi väcka Jessica för lilla tuffingen hade varit vaken alldels för länge. Dessutom haft mardrömmar och hamnat i våran säng och det resulterade att sovrummet toftade pink. När lär hon sig o gå på pottan ? Jag längtar. Behöver lite parfymförändringar i sovrummet.
Hennes morgonhumör var så där trevlig..


Efter mycket tjat om kläder, skor och smink kom vi i väg alldeles för sent. Inte lätt när man har 4 kvinnor i huset. Stackars MANNEN.

På loppiset blev det en del fynd i dag(alla bilder kommer sen). Jag  hämtade  ut min LIBERO paket i LINDEX och vi handlade på NETTO.

Efter Halsberg åkte vi till MARIEBERG som vanligt och handlade massa onödigt skräp. För egentligen behöver man ju inte allt det där , men man vill ju så gärna handla. Så det blev en del handlat. MANNEN fick sucka, låta som en trasig tåg och tjata om jämställhet. Han vill spendera lika många timmar i bilaffärer. SUCK och MORR.

Det blev en snabblunch på IKEA . Köttbullar och potatis . SURPRISE-SURPRISE det har man väl alldrig ätit föryt .
Träffade på ett par halv pekanta.  Det är alldeles för många som känner igen oss. Resultatet på många års säljande på diverse marknader och loppisar. Folk har svårt o glömma oss. Kan ni förstå varför ? Det kan inte jag. Måste vara med MANNEN o göra för jag sticker verkligen inte ut på något sätt.

På IKEA handlade vi massa barn



En bröd och smör. Nu är det fattigt.



Och inget annat blev det. MANNEN vägrade o bära hem köket jag hittade. De säljer just nu ut utställning kök. Hel kök med vitvaror 25 000 kr. Riktigt kap.

På vägen hem började Tessy skrika. Hunger hade tagit över hennes lilla kropp. Då satt jag bredvid henne fast i bilpältet. Hon satt fast i sin bilbarnstol och jag asade mig över henne och stoppade tutten i munnen. Såg väldigt roligt ut. Vem behöver TWISTER  ?

Nu ska jag jobba och plocka in alla varor. De andra parasiter tittar på film och äter ostbågar. Var är rättvisan ?