OSSO MIN, OSSO MIN

I dag har mannen och jag målat, målat o målat. En sak jag måste tipsa er är att blunda och stänga munnen när ni målar. Jag har nu färg övealt. Jag kommer väl aldrig o bli byggnadsarbetare tror jag. Och tur det för de verkar ha fullt upp med sitt hela tiden. De åker hit o dit, de är som fantomer ingen har sett. Och ingen blir gjort heller. Men en sak är de duktiga på. Skicka fakturor och helst jätte stora också. 
  Barnen har varit relativt snälla idag. Carmen Ly har sminkat sig ch fått utseendet som en  ja ni vet vem. Minns själv ju hur spännande det var o sminka sig i smyg med mammas smink. Och man trodde ju att man var så himla vacker.
  Någom som tycker  att hon är så himla vacker är ju MANEN MIN. Ja, jag håller ju med så klart.
 En som är vakrast är ju Jessica måste jag säga. Specielt med de stora solglasögona.
 I dag har den lilla busen haft ett o annat för sig. Det kan ha med saken o göra att grannflickan kastade en sten i huvudet på henne å det sista förståndet försvann. Nu är det ju så att hon är min dotter och jag älskar henne över allt annat i hela världen(ok kanske pandurohobby då)men ibland undrar jag ju om hon är ritigt riktig.
  Hon har börjat prata ganska mycket senaste tiden. Hon har varit lite sen i det mesta, men när hon då får fart då kan ingen stoppa henne.
 Nu har hon kommit på att den i mitten av ansiktet är NÄSa. Då petade hon hela dagen på den och sa NÄA, NÄSA, NÄSA. Vilken världsnyhet.
 En annan ord hon har kommit på är att allt är FINT. Alla sakerna är FINT och allt hon gör är FINT.
Idag tog hon hårborsten och slog sig i huvudet och sa FINT. Hon kammade vist hår tyckte hon.
 En annan stor sak hon har lärt är att allt är hennes. Hon säger OSSO MIn om allt. Äter jag en macka tar hon den från mig och säger OSSO MIN. Hon tar mina kläder och försöker o sätta på de och säger OSSO MIN. Det var en riktig upplevelse o se hur hon skulle ta på min Bh idag. Den skulle tydligen läggas i en klänning som en lossas gravidmage tycte hon.
 Alla telefoner, fjärkontroller, leksaker ja i stort sett allt säger hon OSSO MIN.
 Och får hon inte som hon vill då illskriker hon O S S O   M I N N  !!!!!!!!!

 Nu har den lilla OSSO MIN fått för sig att toalettlocket är också hennes. Blir lite svårt o ta med den till sängen, men hon ger sig aldrig så hon lyckas nog snart.  Får springa o rädda det om går.

God natt till er och hoppas ni har haft en trevlig dag.
Ni glömmer väl inte vad det är för dag imorgon ?


maria

Tack!

Vilken liten cooling :)

Madelen

Snälla gå in på denna bloggen: http://hanneler.blogg.se/



Och rösta på mig är ni snälla